SDA-All about
- drndalo
#47676 Re: SDA-All about
Jestel vi to slusli majke vam?
Pa vi ste abdest izgubili 6 mjeseci avansno...
Pa vi ste abdest izgubili 6 mjeseci avansno...
-
sumirprimus
#47677 Re: SDA-All about
jakako nego sluso , ovo se mora preslusat ,koje napuhavanje vlastitih zasluga, cojk bio i diverzant, 3 4 km u dubini (vjerovatno neki sverc komerc, jer kaze da su akcijali, tad je akcija kolko se sjecam bila cigare,nafta,brasno,ulje secer
) i hudini, i svercer, logisticar, neimar, organizator.tuneldzija. dzemperdzija .sta veli onaj ganibegovic otiso kolicu da vidi mozel se sta, da pomogne fadilu
kae dok alija drzi govor, ja dol upoznajem ljude
(ja na fikretovim i solakovim aparatima)
jakako nego sve preslusat! da se vidi koliko smo potonuli kad ovakvi supci povlace konce.
kae dok alija drzi govor, ja dol upoznajem ljude
jakako nego sve preslusat! da se vidi koliko smo potonuli kad ovakvi supci povlace konce.
-
sumirprimus
#47678 Re: SDA-All about
pa kaje afera sarajlic, pa krivo mi je jedino sto to efendic odma objavi,trebo je doc da popricamo
i ode prica ne spomenu asima
sta veli šaja, nabavio dzempere za 10 miliona
i ode prica ne spomenu asima
sta veli šaja, nabavio dzempere za 10 miliona
-
sumirprimus
#47679 Re: SDA-All about
ne moze se glasat drukcije nego kako dogovorimo, pricaj ti sta hoces, al galasaj kako smo dogovorili! 
-
catelyn2
#47680 Re: SDA-All about
jes zvali ga poslije toga vuneni šaja, ali ne radi jempera već što je ošišo vune$
- jazzer
#47681 Re: SDA-All about
25 godina nakon rata od odlucio pricati o svojim upadima agresoru iza ledja, ali ne bi on detaljnije.
Pa ispricaj nam, podijeli tu pricu sa nama, reci nam ko je bio s tobom, jeste li unistili kakav tenk, transporter,
nanijeli neprijatelju gubitke u zivoj sili (ipak ne moze reci ''pobio'')..daj nam bilo sta.
Lazovcina jedna koji i mrtvog babu koristi (i laze) da bi sebi i stranci pokusao podici rejting.
Moralna nula, ljudska nakaza u svakom pogledu.
Pa ispricaj nam, podijeli tu pricu sa nama, reci nam ko je bio s tobom, jeste li unistili kakav tenk, transporter,
nanijeli neprijatelju gubitke u zivoj sili (ipak ne moze reci ''pobio'')..daj nam bilo sta.
Lazovcina jedna koji i mrtvog babu koristi (i laze) da bi sebi i stranci pokusao podici rejting.
Moralna nula, ljudska nakaza u svakom pogledu.
-
sumirprimus
#47682 Re: SDA-All about
bakir je naoruzo narod, gnjavio je i aliju s tim stalno, a onda je poceo i sam
"a ja sam bio u masi i tamo upoznavao ljude, one borbenije, i MI SMo PRAVILI FAKTICKI ORGANIZACIJU, jer bitnije je da 10 borbenih ljudi organizovnaih, hoce da se bore, njih da naoruzate,nego da imate njih stotinu,hiljadu, koji ce predat te puske kad se zapuca!"
"...lucarevic, saja,emin svrakiC, da nije bilo tih HRABRIH POJEDINACA, KOJI SU NALAZILI NACINA DA SE NAORUZAMO ORGANIZAUJEMO, ko zna na sta bi to licilo.i to je isla jedna organizacija, FAKTICKI PARALELNO S OVIM STO JE RADIO ALIJA I VLAST I TO JE ISLO KASNIJE I U RATU!"
"akcija dzemper" mi smo to, ja sam naso te pare"
"nisam proveo RAT U ROVovima, ALI nema te situacije, do toga da se ode 3 4 km u tudju teritoriju(cuj tudju teriutoriju zar nije sve BiH),al ne voli o ovim stvarima pricat
ovo treba sdaovci da citaju i to vise puta da provare
"a ja sam bio u masi i tamo upoznavao ljude, one borbenije, i MI SMo PRAVILI FAKTICKI ORGANIZACIJU, jer bitnije je da 10 borbenih ljudi organizovnaih, hoce da se bore, njih da naoruzate,nego da imate njih stotinu,hiljadu, koji ce predat te puske kad se zapuca!"
"...lucarevic, saja,emin svrakiC, da nije bilo tih HRABRIH POJEDINACA, KOJI SU NALAZILI NACINA DA SE NAORUZAMO ORGANIZAUJEMO, ko zna na sta bi to licilo.i to je isla jedna organizacija, FAKTICKI PARALELNO S OVIM STO JE RADIO ALIJA I VLAST I TO JE ISLO KASNIJE I U RATU!"
"akcija dzemper" mi smo to, ja sam naso te pare"
"nisam proveo RAT U ROVovima, ALI nema te situacije, do toga da se ode 3 4 km u tudju teritoriju(cuj tudju teriutoriju zar nije sve BiH),al ne voli o ovim stvarima pricat
ovo treba sdaovci da citaju i to vise puta da provare
-
sumirprimus
#47683 Re: SDA-All about
vidis bila i odluka, zabrana ulaska clanova porodica, jer im je upado na sjednice predsjednistva

fakticki nas bake je napravio i jedinicu za zastitu predsjednistva, pa jbo te ovaj lik je fakat svestran
aparati.
fakticki nas bake je napravio i jedinicu za zastitu predsjednistva, pa jbo te ovaj lik je fakat svestran
aparati.
Last edited by sumirprimus on 26/05/2020 09:27, edited 1 time in total.
- RunnerX
#47684 Re: SDA-All about
Ma jasna je taktika, on će se veoma aktivno uključiti u predizbornu kampanju, fokusiraće se na rat i na to kako je spasio Bosnu i tako će pokušati da zadrži glasače.
-
catelyn2
#47685 Re: SDA-All about
ne postoji ratni profiter kriminalac i zlikovac iza kojeg SDA i ovaj govnar stali nisu, a pravi heroji uginuše od gladi zahvaljujući bakiru i SDA.
-
catelyn2
#47686 Re: SDA-All about
Šta kaže bakir 95 smo vratili svoje familije u bosnu
dakle dezertere, ali zaboravio reći da im je dao i radna mjesta, firme i poslove samo zato što su rodbina.
dakle priznao javno izdaju!
dakle priznao javno izdaju!
-
sumirprimus
#47687 Re: SDA-All about
jel to ona dezerterka sebija?
- jazzer
#47688 Re: SDA-All about
Toliko je dobro pripremio odbranu da je svoju familiju izmjestio vani, za svaki slucaj.
A onda kada je vidio da je bosanska fukara uspjela pruziti otpor i da se ide prema kakvom takvom miru,
vratio familiju nazad, da se pripreme za pljacku koja slijedi.
A onda kada je vidio da je bosanska fukara uspjela pruziti otpor i da se ide prema kakvom takvom miru,
vratio familiju nazad, da se pripreme za pljacku koja slijedi.
-
sumirprimus
#47689 Re: SDA-All about
kako li se osjecaju njihovi partijski drugovi/simpatizeri i vjerna glasacka masinerija dok ovo citaju i vare. kontam interes, imas neki interes, suti, trpi i vari, al ne mozes sve provarit, nesto ne stane jbm mu zivot. nisu valjda toliki beskicmenjaci?
-
catelyn2
#47690 Re: SDA-All about
Pojašnjeno u definiciji bošnjakasumirprimus wrote: ↑26/05/2020 09:51 kako li se osjecaju njihovi partijski drugovi/simpatizeri i vjerna glasacka masinerija dok ovo citaju i vare. kontam interes, imas neki interes, suti, trpi i vari, al ne mozes sve provarit, nesto ne stane jbm mu zivot. nisu valjda toliki beskicmenjaci?
Neko davno napisa da su bošnjaci najhrabriji narod, ne zato što su hrabri ili se nekoga boje već zato što nemaju stida!
- Leverage
#47691 Re: SDA-All about
S kojim pravom ti ovdje generalizuješ i vrijeđaš cijeli narod?
Ti i taj što je to napisao ste etnošoviniste.
Ti i taj što je to napisao ste etnošoviniste.
- bunk
#47692 Re: SDA-All about
Ma ne treba umotavat.
Fasisticka pizda je pravo ime za svakoga ko cijeli jedan narod tako etiketira.
Da ponovim fasisticka pizda.
Fasisticka pizda je pravo ime za svakoga ko cijeli jedan narod tako etiketira.
Da ponovim fasisticka pizda.
-
sumirprimus
#47693 Re: SDA-All about
a karakterna svako ko glasa za sda 
- bunk
#47694 Re: SDA-All about
Nije za sale .
White supremisti su afroamerikance smatrali zivotinjama.
E na tom tragu je majmun koji je okarakterisao Bosnjake kao narod bez stida.
A o karakteru politicara i njihovih glasaca bi se dalo.
-
catelyn2
#47695 Re: SDA-All about
samo guslajte ž ivkovići samo guslajte jašta već nemate stida
- bunk
#47696 Re: SDA-All about
Tesko je zivjet u BiH.
Nekima.
Nekima.
- drug_profi
#47697 Re: SDA-All about
U Boliviji za bacanje miliona na neadekvatne respiratore zaglavili političari u zatvoru.
U Boliviji koja je treći svijet, korumpirana, nebitna...
U BiH ti isti kriminalci jos vladaju i primaju platu od naših poreza.
Nije bogami ni do kog drugog NEGO DO NAS!
I istina je da mi komplet kao bosanci više nemamo ni stida, ni obraza, ni ponosa...
I istina je da mi komplet kao bosanci više nemamo ni stida, ni obraza, ni ponosa...
- Leverage
#47698 Re: SDA-All about
Jedno je kolektivna politička odgovornost, a drugo šovinističko vrijeđanje.
-
catelyn2
#47699 Re: SDA-All about
on je iz srebrenice nije iz bolivije!drug_profi wrote: ↑26/05/2020 12:13 U Boliviji za bacanje miliona na neadekvatne respiratore zaglavili političari u zatvoru.
- ruud