BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
kakaljin
#47676 Re: BHTelecom All About
Sta je ovo malo Moja tv korisnika, samo 154.898. Ja sam ocekivao da je cifra preko 200k.
Dok je samog interneta 202.593, znaci to je taj potencijal za moja tv, za koji sam ja mislio da prelazi Moja tv 200k
PS: Zna li se tacan broj ostalih operatera da se moze napraviti poredjenje.
Dok je samog interneta 202.593, znaci to je taj potencijal za moja tv, za koji sam ja mislio da prelazi Moja tv 200k
PS: Zna li se tacan broj ostalih operatera da se moze napraviti poredjenje.
- joske
#47677 Re: BHTelecom All About
zato je najbolje bit bez ugovora ne zuri se cekanje s ejarobot wrote:E lijepo ja u maju uze mojutv i nedobi ništa ni onu snimalicu pustili akciju kasnije, a evo ni sad ne mogu ni ovaj dodatni stb dobiti a ni HBO.
A ne mogu ni telefon kupiti na,rate ,a nisam mogao ni onaj tablet za marku dobiti.
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
-
r_faruk
#47678 Re: BHTelecom All About
nikada nije ni radilo kako treba... nisam koristio par mjeseci...Radar71 wrote:moja tv multiscreen jel jos nekom lede arene u hd-u?
- Cossack
#47679 Re: BHTelecom All About
Želio bih s vama da podijelim svoje izuzetno negativno iskustvo koje sam imao i trenutno imam s BH Telecomom! Prije nešto više od 2 mjeseca sam prešao s Telemacha na Moja TV Full (ugovor 2 godine) i uvezao isti s paketom Moja TV Moj Izbor. Tu nažalost počinju svi moji problemi!
Kao dio njihove akcije (uz potpisivanje ugovora na 2 godine) obečali su između ostalog i besplatan fiksni telefon i besplatnu snimalicu i Pink+ kanale. Kada je došao monter da sve postavi rekao je da nemaju telefon na stanju i da će ga naknadno donijeti. To se naravno nikada nije desilo nakon čega sam na šalteru podnio reklamaciju. I prilikom podnošenja reklamacije imao sam problema u smislu da su mi djevojke sa šaltera davale broj šefa montera predlažući da njega ganjam oko telefona koji mi po ugovoru pripada!? Tek nakon što sam im rekao da ne dolazi u obzir da ja trošim vrijeme ganjajući tog šefa dale su mi obrazac za reklamicju konstatujući da sam potpuno upravu i da imam pravo na telefon.
Sljedeća situacija se desila nakon što sam dobio prvi račun. Na računu su mi (iako su te usluge svuda reklamirali kao besplatne) naplatili i snimalicu i Pink+ kanale!!! Ovog puta sam nazvao 14444 i uputio drugu reklamaciju. Momak koji se javio je bio ljubazan i ustvrdio da sam 100% upravu i da ne plačam račun dok ne dobijem korigovanu verziju.
Nakon svih ovih peripetija kao šlag na tortu danas od BH Telecoma dobijam obje odbijenice bez ikakvog objašnjenja i uz uputu da sam obavezan da račun platim u roku od 8 dana.
Sad sam opet zvao 1444 i momak mi je rekao da se opet žalim i da ima drugostepena komisija.
Kao šlag na tortu bih dodao situaciju da su me nakon uvezivanja Moja TV Moj Izbor i potpisivanja nekih papira opet zvali da dođem jer su mi ONI zaboravili dati dva papaira da potpišem. I tad sam naravno čekao i izgubio pola sata.
BH Telecom - dno dna!
Kao dio njihove akcije (uz potpisivanje ugovora na 2 godine) obečali su između ostalog i besplatan fiksni telefon i besplatnu snimalicu i Pink+ kanale. Kada je došao monter da sve postavi rekao je da nemaju telefon na stanju i da će ga naknadno donijeti. To se naravno nikada nije desilo nakon čega sam na šalteru podnio reklamaciju. I prilikom podnošenja reklamacije imao sam problema u smislu da su mi djevojke sa šaltera davale broj šefa montera predlažući da njega ganjam oko telefona koji mi po ugovoru pripada!? Tek nakon što sam im rekao da ne dolazi u obzir da ja trošim vrijeme ganjajući tog šefa dale su mi obrazac za reklamicju konstatujući da sam potpuno upravu i da imam pravo na telefon.
Sljedeća situacija se desila nakon što sam dobio prvi račun. Na računu su mi (iako su te usluge svuda reklamirali kao besplatne) naplatili i snimalicu i Pink+ kanale!!! Ovog puta sam nazvao 14444 i uputio drugu reklamaciju. Momak koji se javio je bio ljubazan i ustvrdio da sam 100% upravu i da ne plačam račun dok ne dobijem korigovanu verziju.
Nakon svih ovih peripetija kao šlag na tortu danas od BH Telecoma dobijam obje odbijenice bez ikakvog objašnjenja i uz uputu da sam obavezan da račun platim u roku od 8 dana.
Sad sam opet zvao 1444 i momak mi je rekao da se opet žalim i da ima drugostepena komisija.
Kao šlag na tortu bih dodao situaciju da su me nakon uvezivanja Moja TV Moj Izbor i potpisivanja nekih papira opet zvali da dođem jer su mi ONI zaboravili dati dva papaira da potpišem. I tad sam naravno čekao i izgubio pola sata.
BH Telecom - dno dna!
-
predstavnik
#47680 Re: BHTelecom All About
Cossack wrote:Želio bih s vama da podijelim svoje izuzetno negativno iskustvo koje sam imao i trenutno imam s BH Telecomom! Prije nešto više od 2 mjeseca sam prešao s Telemacha na Moja TV Full (ugovor 2 godine) i uvezao isti s paketom Moja TV Moj Izbor. Tu nažalost počinju svi moji problemi!
BH Telecom - dno dna!
Isti slucaj sam imao. Mada mi je odmah pozitivno riješeno.
Savjet, žalbe mozes podnositi online, bez odlaska na salter. Stedi vrijeme i mozes pratiti u kojem ti je statusu žalba.
Telefon su mi odmah donijeli na kućnu adresu.
-
jarobot
#47681 Re: RE: Re: BHTelecom All About
Najbolje žalba onlajn preko portala. Meni su uvažili žalbu na bdrzinu interneta i umanjli račun za trećinu.predstavnik wrote:Cossack wrote:Želio bih s vama da podijelim svoje izuzetno negativno iskustvo koje sam imao i trenutno imam s BH Telecomom! Prije nešto više od 2 mjeseca sam prešao s Telemacha na Moja TV Full (ugovor 2 godine) i uvezao isti s paketom Moja TV Moj Izbor. Tu nažalost počinju svi moji problemi!
BH Telecom - dno dna!
Savjet, žalbe mozes podnositi online, bez odlaska na salter. Stedi vrijeme i mozes pratiti u kojem ti je statusu žalba.
- Cossack
#47682 Re: RE: Re: RE: Re: BHTelecom All About
Nisam siguran da li se sad toj drugostepenoj komisiji mogu zaliti preko portala. Provjerim pa javim. Hvala na pomoci.jarobot wrote:Najbolje žalba onlajn preko portala. Meni su uvažili žalbu na bdrzinu interneta i umanjli račun za trećinu.predstavnik wrote:Cossack wrote:Želio bih s vama da podijelim svoje izuzetno negativno iskustvo koje sam imao i trenutno imam s BH Telecomom! Prije nešto više od 2 mjeseca sam prešao s Telemacha na Moja TV Full (ugovor 2 godine) i uvezao isti s paketom Moja TV Moj Izbor. Tu nažalost počinju svi moji problemi!
BH Telecom - dno dna!
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
- Cossack
#47683 Re: BHTelecom All About
Možeš li mi molim te postaviti link na online obrazac za popunjavanje žalbe. Ne mogu nikako da ga nađem. Hvala.predstavnik wrote:
-
jarobot
#47684 Re: BHTelecom All About
Kad se ulogiraš na portal prebaciće te na tvoj profil ono potrošnja i ostalo .Otvoriš info i ima podrška korisnicima stavka reklamacije i onda im skrhaš sve na kamaruCossack wrote:Možeš li mi molim te postaviti link na online obrazac za popunjavanje žalbe. Ne mogu nikako da ga nađem. Hvala.predstavnik wrote:
Pozdrav
- Del_Boy1
#47685 Re: RE: Re: BHTelecom All About
Evo i link da ti bude lakše.Cossack wrote:Možeš li mi molim te postaviti link na online obrazac za popunjavanje žalbe. Ne mogu nikako da ga nađem. Hvala.predstavnik wrote:
https://www.bhtelecom.ba/api_info_podrs ... icima.html
- Cossack
#47686 Re: RE: Re: BHTelecom All About
Super, hvala.
-
prof.
#47687 Re: BHTelecom All About
ljudi jel zna neko je li riješeno gledanje moje tv multiscreen na računaru? daaaaavno to najaviše a evo gledam i sad uredno piše na njihovoj stranici da može? ja probao prije par mjeseci da bi mi na kraju njihovi stručnjaci sa 1444 rekli da još ne može na računaru ali će riješiti uskoro. znajući njihovo uskoro nisam ni pokušavao od nove godine al' haj rek'o da pitam, čuda su moguća 
-
jarobot
#47688 Re: BHTelecom All About
Nemere a kad će nezna seprof. wrote:ljudi jel zna neko je li riješeno gledanje moje tv multiscreen na računaru? daaaaavno to najaviše a evo gledam i sad uredno piše na njihovoj stranici da može? ja probao prije par mjeseci da bi mi na kraju njihovi stručnjaci sa 1444 rekli da još ne može na računaru ali će riješiti uskoro. znajući njihovo uskoro nisam ni pokušavao od nove godine al' haj rek'o da pitam, čuda su moguća
-
prof.
#47689 Re: BHTelecom All About
baš sam neiznenađenjarobot wrote:Nemere a kad će nezna seprof. wrote:ljudi jel zna neko je li riješeno gledanje moje tv multiscreen na računaru? daaaaavno to najaviše a evo gledam i sad uredno piše na njihovoj stranici da može? ja probao prije par mjeseci da bi mi na kraju njihovi stručnjaci sa 1444 rekli da još ne može na računaru ali će riješiti uskoro. znajući njihovo uskoro nisam ni pokušavao od nove godine al' haj rek'o da pitam, čuda su moguća
-
jarobot
#47690 Re: BHTelecom All About
Žnaš kad sam se ja najviše iznenadio , kad su mi došli poslije 2 i po mjeseca priključiti dodatni paket 1prof. wrote:baš sam neiznenađenjarobot wrote:Nemere a kad će nezna seprof. wrote:ljudi jel zna neko je li riješeno gledanje moje tv multiscreen na računaru? daaaaavno to najaviše a evo gledam i sad uredno piše na njihovoj stranici da može? ja probao prije par mjeseci da bi mi na kraju njihovi stručnjaci sa 1444 rekli da još ne može na računaru ali će riješiti uskoro. znajući njihovo uskoro nisam ni pokušavao od nove godine al' haj rek'o da pitam, čuda su moguća
- tzipiripi
#47691 Re: BHTelecom All About
Krupnim slovima u februaru 2010. je pisalo besplatni razgovori prema BH Telecom fiksnoj mreži. To je važilo do prije par mjeseci, više ne. A i na ovoj stranici piše ovo http://www.mojatv.ba/full-promjena.htmlstudiorum_tuzlaensis wrote:
Pročitaj uvijek pažljivo ono što piše sitnim slovima pa nećeš ispast glupan. Vrijedi općenito u životu ne samo kod usluga telekoma.
Pročitaj uvijek pažljivo ono što komentarišeš pa možda nećeš ispast idiot. Ako ti nije jasno pitaj. Vrijedi općenito u životu ne samo kod usluga telekoma. Do tad u troskoku ....
https://abload.de/img/screenhunter_43sep.07btuu4.jpg
-
bumerangss
#47692 Re: BHTelecom All About
Da, bila su upozorenja u aprilu maju pa sam se ja odmah logovao na web stranici bhtelekoma i pratim potrosnju tih minuta tako da ne prekucam tih 1500 mintaing-ecc wrote:Nisu ni u prethodnoj ponudi bili neograniceni pozivi na nekim paketima. Ako pise 'neograniceni pozivi na fer osnovi' onda je jasno sta to podrazumjeva.tzipiripi wrote:Samo da obavjestim one koji još ne znaju da u Moja TV više nema opcija "neograničeni razgovori prema fiksnim brojevima u BiH". Iako piše da ta opcija postoji pozivi su ograničeni na 1500 minuta mjesečno.ba
A to mi je bio jedini razlog uvođenja tog paketa. Tako da ... brojim dane.
I inace su sva ova obavjestenja bila puno puno ranije, april-maj kada je bilo aktuelno uvođenje novih paketa.
-
bumerangss
#47693 Re: BHTelecom All About
Ja sam sad prekucao na 1517 min i doce mi 29,43 KM (phone paket) tih 45 feninga im ne mogu halalitiing-ecc wrote:sabanss wrote: Sta bude kad prekoracis? Mada je i ovo vise od sat vremena dnevno price na mobitel, puno, treba se paziti zracenjaBude to da se naplacuju minute.tzipiripi wrote:Danas mi stiže račun za Moju TV Full i gledam zavalili mi za pozive prema fiksnoj mreži BH Telecoma ukupno 8 marona. 2.78 za jedan broj i 5,30 drugi, i to slabi saobraćajJedan je od majke a drugi punice. Posl'o reklamaciju naravno pa će da vidimo.
Pustili su mi i onaj socijalni internet i mogu reci da za nas "prosjecne korisnike" i nije tako loš. normalno fercera fb viber guglanje uz "manje cekanje"
- Pauza
#47694 Re: BHTelecom All About
Pozdrav
Koji mi je najbolji (najpovoljniji) način da imam mobilni internet za ULTRA (dopuna) korisnika?
Koji mi je najbolji (najpovoljniji) način da imam mobilni internet za ULTRA (dopuna) korisnika?
-
Bavarac94
#47695 Re: BHTelecom All About
Ukucaj *110# i opcije ce ti se pojaviti.Pauza wrote:Pozdrav
https://www.bhtelecom.ba/6036.html
-
jarobot
#47696 Re: BHTelecom All About
Može se i film dva skinuti preko noći....bumerangss wrote:Ja sam sad prekucao na 1517 min i doce mi 29,43 KM (phone paket) tih 45 feninga im ne mogu halalitiing-ecc wrote:sabanss wrote: Sta bude kad prekoracis? Mada je i ovo vise od sat vremena dnevno price na mobitel, puno, treba se paziti zracenjaBude to da se naplacuju minute.tzipiripi wrote:Danas mi stiže račun za Moju TV Full i gledam zavalili mi za pozive prema fiksnoj mreži BH Telecoma ukupno 8 marona. 2.78 za jedan broj i 5,30 drugi, i to slabi saobraćajJedan je od majke a drugi punice. Posl'o reklamaciju naravno pa će da vidimo.
![]()
Pustili su mi i onaj socijalni internet i mogu reci da za nas "prosjecne korisnike" i nije tako loš. normalno fercera fb viber guglanje uz "manje cekanje"Ja koristim bratov wi-fi (ful paket) koji je sprat iznad mene ali nek imam i ovaj svoj spori
Šta misliš da nam je mobilni 512/128 flat ubilo bi se...
- tzipiripi
#47697 Re: BHTelecom All About
Evo najava stoji i dan danas http://www.mojatv.ba/full-promjena.html na kojoj ne piše fer osnova. Hvališ se da si najbolji naj ovo/ono .... I ako nisi u stanju da redovno i kvalitetno ažuriraš web stranicu i informacije o paketima a zarađuješ milione od interneta onda ....bumerangss wrote:
Da, bila su upozorenja u aprilu maju pa sam se ja odmah logovao na web stranici bhtelekoma i pratim potrosnju tih minuta tako da ne prekucam tih 1500 mintakad dodjem do 1450 a obicno je to krajem mjeseca oko 27-og onda se ta 3 4 dana preusmjerim na viber do prvog u mjesec
Meni ne treba ni pola sahata mjesečno za telefon nikad ga nisam volio, žena to tabiri. Ali radi toga sam i uzeo Moju. Prijavio za Telemach TV pa čekam, a bomeć zvaću za trio grande extra.
A prošli mjesec mi potrošnja zastala na 17.om i nije radila do 29.og.
Moja TV Full
Od 1.5.2016. godine, moja TV je još bolja i bogatija!
Moja TV Full
(ugovori potpisani do 30.04.2016)
fiksni telefonski priključak
neograničeni razgovori prema fiksnoj mreži BH Telecoma
neograničen SMS prema fiksnoj mreži BH Telecoma
- joske
#47698 Re: BHTelecom All About
-
boshniak
#47699 Re: BHTelecom All About
Bezobraznici jedni već 73 dana nisu došli da izvrše priključak MojaTV, djubrad jedna nesposobna, dabogda bankrotirali.
- Cossack
#47700 Re: BHTelecom All About
Samo da javim da je BH Telecom ispravio sve. Jos na poslu sam im jucer sve sasuo preko besplatnog telefona (080 pa nesto) za primjedbe i odma su me danas zvali... Vec sutra ujutro dolazi fiksni telefon