Demokratska fronta Željko Komšić
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#47651 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gdje nam je Smučar? Pade vlada KS, ode ANP i NATO na Drini, ode izborni zakon, ode sve u bespovrat 
-
doremifa
#47652 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pao snijeg_BataZiv_0809 wrote: ↑06/01/2021 21:20 Gdje nam je Smučar? Pade vlada KS, ode ANP i NATO na Drini, ode izborni zakon, ode sve u bespovrat![]()
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#47653 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
...ode stranka, ode i on za dvije godine. kada je bal, neka je maskenbal...
- Leverage
#47654 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Isfrustrirani neobrazovani kokošaru,Škobo Habu wrote: ↑06/01/2021 19:21Forumski hibridu proletarijata i težačke nevolje, zaboli me qrac i za tebe, kao i za tvoje forumsko božanstvo od moderatora Chmolju.
Bio sam moderator, znam šta je moderatura, ali nisam posez'o nikada za staljinističkim metodama kojima su neki administratori, fala Bogu, već preminuli u vjeri, posezali.
Ja kad sam bio moderator, tebe još Imamović nije baptizirao SDP-ovom članskom karticom u Jali.
Ne pocjenjuj nikoga, jer niti si nešto posebno pametan, niti si mangup. Ti si jedna obična bandera na kojoj svaki dan osvane po jedna SDP-ova bljuvotina poput onih da nikada neće sa DF, SBB-om, da su principijelni, da im je interes građana prvi, pa sve ostalo. Ti si taj koji ovdje prosipaš ideološku propagandu koja smo bili obavezni znati na takmičenjima "Titovim stazama revolucije". Baš kao i SDA, ne prodajete ništa dugo osim mitova.
Boljitak, bolji standard, pitanje zdravstva, položaj radnika - to vam je na zadnjem mjestu. Ako iko laže, to radiš ti.
Žao mi te, jer ti lažeš iz ideološke zadojenosti, a nisi svjestan iste. Kritičko razmišljanje je za tebe misaona imenica, jer ti si još uvijek "stojadin" koji bi da se trka sa golfom sedmicom u 21. stoljeću.
Švedska od ove zemlje, nikako Jugoslavija, jebala te ona.
Ti nisi kompetentan da razmatraš i ocjenjuješ političke sisteme jer si potkapacitiran za tu vrstu rasprave. Kad vidiš crveni autobus tebi se priviđaju Crveni kmeri i Staljin, gicaš se ko oparen na svaki pomen SDP-a i lupetaš takve gluposti da je šteta serverskog prostora koji stoji zauzet radi tvojih idiotskih naklapanja.
Ali nije loše da svi vide o kakvom se političkom analfabeti i neodgojenom seljačiću radi kada se govori o tebi.
-
Škobo Habu
#47655 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Leverage wrote: ↑06/01/2021 23:12
Isfrustrirani neobrazovani kokošaru,
Ti nisi kompetentan da razmatraš i ocjenjuješ političke sisteme jer si potkapacitiran za tu vrstu rasprave. Kad vidiš crveni autobus tebi se priviđaju Crveni kmeri i Staljin, gicaš se ko oparen na svaki pomen SDP-a i lupetaš takve gluposti da je šteta serverskog prostora koji stoji zauzet radi tvojih idiotskih naklapanja.
Ali nije loše da svi vide o kakvom se političkom analfabeti i neodgojenom seljačiću radi kada se govori o tebi.
Turbo - folk "socijaldemokrato", moraš shvatiti da su vremena diktata, jednoumlja i čelične partijske discipline odavno prošla.
Da li to bila titoistička ili izetbegovićevska disciplina - svejedno - istom totalitarnom soju pripadate.
Htjeli bi da imate kontrolu nad tuđim mišljenjem i da usmjeravate tokove svijesti u javnosti tamo gdje vama odgovara.
Smrdite govnima na isti način kao i SDA, samo ste odjenuli to kvazi-građansko ruho, pa mislite da mirišete.
Politička dešavanja u Tuzli nam najbolje govore kuda ide sve ovo sa "alternativom". Kada je vlast u pitanju onda nije mrsko pregovarati na i sa Smučkovim DF-om, nije teško pogaziti sve ono što se do jučer poručivalo sa javnih govornica i stranačkih skupova.
Analfabeti i glasaju za takve manipulante kao što si ti sam, izverziran do koštane srži.
- BHCluster
#47656 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zulum, ako ti treba kakva ikona znam lika iz Laktasa moze nabaviti ovjerene._BataZiv_0809 wrote: ↑06/01/2021 21:20 Gdje nam je Smučar? Pade vlada KS, ode ANP i NATO na Drini, ode izborni zakon, ode sve u bespovrat![]()
- BHCluster
#47657 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Škobo Habu wrote: ↑07/01/2021 09:02Leverage wrote: ↑06/01/2021 23:12
Ali nije loše da svi vide o kakvom se političkom analfabeti i neodgojenom seljačiću radi kada se govori o tebi.![]()
![]()
Turbo - folk "socijaldemokrato", moraš shvatiti da su vremena diktata, jednoumlja i čelične partijske discipline odavno prošla.
Da li to bila titoistička ili izetbegovićevska disciplina - svejedno - istom totalitarnom soju pripadate.
Htjeli bi da imate kontrolu nad tuđim mišljenjem i da usmjeravate tokove svijesti u javnosti tamo gdje vama odgovara.
Smrdite govnima na isti način kao i SDA, samo ste odjenuli to kvazi-građansko ruho, pa mislite da mirišete.
Politička dešavanja u Tuzli nam najbolje govore kuda ide sve ovo sa "alternativom". Kada je vlast u pitanju onda nije mrsko pregovarati na i sa Smučkovim DF-om, nije teško pogaziti sve ono što se do jučer poručivalo sa javnih govornica i stranačkih skupova.
Analfabeti i glasaju za takve manipulante kao što si ti sam, izverziran do koštane srži.
-
doremifa
#47658 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
BHCluster wrote: ↑07/01/2021 10:51Zulum, ako ti treba kakva ikona znam lika iz Laktasa moze nabaviti ovjerene._BataZiv_0809 wrote: ↑06/01/2021 21:20 Gdje nam je Smučar? Pade vlada KS, ode ANP i NATO na Drini, ode izborni zakon, ode sve u bespovrat![]()
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#47659 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kme kme.BHCluster wrote: ↑07/01/2021 10:51Zulum, ako ti treba kakva ikona znam lika iz Laktasa moze nabaviti ovjerene._BataZiv_0809 wrote: ↑06/01/2021 21:20 Gdje nam je Smučar? Pade vlada KS, ode ANP i NATO na Drini, ode izborni zakon, ode sve u bespovrat![]()
![]()
Je li to Mario Nenadic sistem vrijednosti? Moze li to tako, zar vam Mario dopusta da tako pricate? Ha, smuĆko?
-
Škobo Habu
#47660 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakav ba, sistem vrijednosti?_BataZiv_0809 wrote: ↑07/01/2021 11:05
Kme kme.![]()
Je li to Mario Nenadic sistem vrijednosti? Moze li to tako, zar vam Mario dopusta da tako pricate? Ha, smuĆko?
Gdje ga vidiš sa obje strane?
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... zli-617653SDP je poveo pregovore sa Našom strankom, Platformom za progres, ali i Strankom za BiH, čiji su vijećnici zajedno formirali klub. Ono što je iznenadilo jeste i ulazak u pregovore sa DF-om, s kojim SDP nema dobre odnose u TK-u.
- Pozvali su nas na pregovore i mi smo se odazvali. Saradnja je moguća, ali samo ako se dogovore jasni i precizni principi i program djelovanja. Jasno je da vrijeme ističe, ali to nije naš problem. O tome bi računa trebali povesti pobjednici, kaže nam Mahir Mešalić, predsjednik Gradskog odbora DF-a.
Istovremeno, DF je dobio poziv iz Socijaldemokrata, koji paralelno vode pregovore za formiranje većine. U SD-u smatraju da je krajnje vrijeme da se većina formira, jer su skoro sva vijeća već konstituirana
Komšić melje o udaru na državu, a ispod stola pregovara sa starim znanicima, tipa Imamovića i Bešlagića, o uspostavljanju Vlade.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#47661 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dobro ba ne moras glumiti Capitain Obvious
Znamo da Smučar nema nikakav sistem vrijednosti i da ga čeka političko smetljište. Od njega su mi gori samo oni koji i dalje vjeruju u priču da je otišao sa SDA zbog ANP/NATO na Drini i Izbornog zakona.
Od najveće nade građanske države spao je na ovo:

Od najveće nade građanske države spao je na ovo:

- bunk
#47662 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa jos ne preboliste sestorku... hajmo dalje da vidimo dokad ce ovi.
- BHCluster
#47663 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti mi se naso pisati o vrijednostima._BataZiv_0809 wrote: ↑07/01/2021 11:05Kme kme.BHCluster wrote: ↑07/01/2021 10:51Zulum, ako ti treba kakva ikona znam lika iz Laktasa moze nabaviti ovjerene._BataZiv_0809 wrote: ↑06/01/2021 21:20 Gdje nam je Smučar? Pade vlada KS, ode ANP i NATO na Drini, ode izborni zakon, ode sve u bespovrat![]()
![]()
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- BHCluster
#47665 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To ti najbolje znOsh!
- Leverage
#47666 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti svojim neartikulisanim arlaukanjem (koje potpuno neprecizno nazivaš mišljenjem) zagađuješ javni prostor, širiš laži, smutnju, izvrćeš činjenice na način kako ti odgovara, etiketiraš ljude, ubacuješ ljudima u usta riječi koje nisu izgovorili i naravno sve začiniš besmislenom pričom o jednoumlju. Ukratko sereš.Škobo Habu wrote: ↑07/01/2021 09:02Leverage wrote: ↑06/01/2021 23:12
Ali nije loše da svi vide o kakvom se političkom analfabeti i neodgojenom seljačiću radi kada se govori o tebi.![]()
![]()
A mislit i srat nije isto. Chmoljo nije imao ništa protiv da bilo ko iznosi mišljenje ali je uklanjao ove koji seru pa bi tako sigurno uklonio i tebe.
-
Škobo Habu
#47667 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naporan si više sa tim Chmoljom. Žao mi je što ti nema više nikoga da ti ispunjava želje kako bi se ti ovdje, zajedno sa tom škvadrom, osjećao intelektualno superiornim. No, ti moraš prvo spoznati kako funkcioniše javna riječ u demokratskom društvu da bi onda mogao naokolo držao pridike.Leverage wrote: ↑07/01/2021 12:36
Ti svojim neartikulisanim arlaukanjem (koje potpuno neprecizno nazivaš mišljenjem) zagađuješ javni prostor, širiš laži, smutnju, izvrćeš činjenice na način kako ti odgovara, etiketiraš ljude, ubacuješ ljudima u usta riječi koje nisu izgovorili i naravno sve začiniš besmislenom pričom o jednoumlju. Ukratko sereš.
A mislit i srat nije isto. Chmoljo nije imao ništa protiv da bilo ko iznosi mišljenje ali je uklanjao ove koji seru pa bi tako sigurno uklonio i tebe.
Suština je u tome da ti i ne znaš voditi argumentovanu raspravu a da horski ne započneš sa kme-kme. To je neki tvoj doseg što se rasprava tiče.
Ja, naravno, svakog onoga ko baca drvlje i kamenje, recimo, na Damira Nikšića, a namjerno prešućuje stranačka domunđavanja dojučerašnjih zakletih neprijatelja u svom ataru, mogu samo smatrati autohtonim stranačkim megafonom kojim ovdašnji prostori obiluju.
- Leverage
#47668 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znaš kako, tvoji postovi donekle i imaju smisla. U svakom savršeno opišeš sebe.Škobo Habu wrote: ↑07/01/2021 12:47Naporan si više sa tim Chmoljom. Žao mi je što ti nema više nikoga da ti ispunjava želje kako bi se ti ovdje, zajedno sa tom škvadrom, osjećao intelektualno superiornim. No, ti moraš prvo spoznati kako funkcioniše javna riječ u demokratskom društvu da bi onda mogao naokolo držao pridike.Leverage wrote: ↑07/01/2021 12:36
Ti svojim neartikulisanim arlaukanjem (koje potpuno neprecizno nazivaš mišljenjem) zagađuješ javni prostor, širiš laži, smutnju, izvrćeš činjenice na način kako ti odgovara, etiketiraš ljude, ubacuješ ljudima u usta riječi koje nisu izgovorili i naravno sve začiniš besmislenom pričom o jednoumlju. Ukratko sereš.
Suština je u tome da ti i ne znaš voditi argumentovanu raspravu a da horski ne započneš sa kme-kme. To je neki tvoj doseg što se rasprava tiče.
Ja, naravno, svakog onoga ko baca drvlje i kamenje, recimo, na Damira Nikšića, a namjerno prešućuje stranačka domunđavanja dojučerašnjih zakletih neprijatelja u svom ataru, mogu samo smatrati autohtonim stranačkim megafonom kojim ovdašnji prostori obiluju.
-
Škobo Habu
- Leverage
#47670 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Što je babi milo to joj se i snilo.Škobo Habu wrote: ↑07/01/2021 12:49Ne znam zašto ti onda svaki put dobiješ zazubice ako je to tako?![]()
Nego gdje sam to ja bacao drvlje i kamenje na Damira Nikšića, 95% postova koje sam pisao o njemu su bili u superlativima. I to si izmislio za retoričke potrebe.
-
Škobo Habu
#47671 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jok. To je samo dokaz da ti imaš problem sa rezonovanjem, onako generalno, tuđih postova.
Govorio sam u globalu, jer ti istoj skupini pripadaš. Amorfna masa. Izrugivaćeš se povazdan Komšiću, no kada tvoji guzni haveri iz Tuzle pozovu za pregovarački sto njegov DF, ti u tome nećeš vidjeti nikakav problem, već ćeš, po habitusu, zviždati borbene.
To se zove poslušan stranački vojnik. Ili bojovnik.
Zato je taj isti bojovnik tražio automatski nogu u dupe onom SDP hudniku iz Brčkog kada je ušao u vladajuću koaliciju.
Zato i tvrdim da si najobičnija stranačka bandera od pojedinca.
- Leverage
#47672 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znači izmislio si nako bezveze za retoričke potrebeŠkobo Habu wrote: ↑07/01/2021 13:02Jok. To je samo dokaz da ti imaš problem sa rezonovanjem, onako generalno, tuđih postova.
Govorio sam u globalu, jer ti istoj skupini pripadaš. Amorfna masa. Izrugivaćeš se povazdan Komšiću, no kada tvoji guzni haveri iz Tuzle pozovu za pregovarački sto njegov DF, ti u tome nećeš vidjeti nikakav problem, već ćeš, po habitusu, zviždati borbene.
To se zove poslušan stranački vojnik. Ili bojovnik.
Zato je taj isti bojovnik tražio automatski nogu u dupe onom SDP hudniku iz Brčkog kada je ušao u vladajuću koaliciju.
Zato i tvrdim da si najobičnija stranačka bandera od pojedinca.
Ponuda DF-u je trik iz razloga koji sad ne želim otkriti ali skontaćeš kad dođe vrijeme za to. Valjda ćeš skontat, a ako ne skontaš ja ću ti nacrtat.
-
Škobo Habu
#47673 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Izmislio?
Zar nisi ti prvi pjenio da ga treba isključiti iz SDP-a?
Dalje, veliš trik?
Pa je l' SDP njih pozvao za pregovarački sto ili nije? Nemaš mi šta crtati. Riječ je o političkoj nemoći SDP-a i njihovom bauljanju naokolo jer su se upustili u avanturu formiranja vlasti, a zec u šumi. Odnosno, nigdje većine.
Zato i padaju raji u očima zbog ovakvih niskosti poput pregovaranja sa DF-om.
Da rezimiramo: očigledno da SDP u Sarajevu i Mostaru, nije isti SDP u Tuzli.
- Leverage
#47674 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno da nisam, naprotiv izrazio sam žaljenje što se to desilo jer je čovjek donio dašak svježine u umrtvljeni sarajevski SDP.Škobo Habu wrote: ↑07/01/2021 13:12Izmislio?
Zar nisi ti prvi pjenio da ga treba isključiti iz SDP-a?![]()
Dalje, veliš trik?
Pa je l' SDP njih pozvao za pregovarački sto ili nije? Nemaš mi šta crtati. Riječ je o političkoj nemoći SDP-a i njihovom bauljanju naokolo jer su se upustili u avanturu formiranja vlasti, a zec u šumi. Odnosno, nigdje većine.
Zato i padaju raji u očima zbog ovakvih niskosti poput pregovaranja sa DF-om.
Da rezimiramo: očigledno da SDP u Sarajevu i Mostaru, nije isti SDP u Tuzli.
Nije riječ o tome, nisi ti za politike, ne kontaš.
Naravno da nije, SDP u Tuzli je izuzetno uspješan a ova dva puno manje.
- BHCluster