FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

supercali

#47626 Re: FC Barcelona

Post by supercali »

Romanista 101% wrote:Nije rijec o Barci, vec o zanimljivosti cijele lige.

Ovi rezultati 5:1, 7:0, 10:1...nisu samo ove sezone. Ovo se ponavlja iz sezone u sezonu. Jednostavno tamo se vrti sve, ali bas sve samo oko Reala i Barcelone. Kakva je to onda liga? Smijurija, jednom rijeci. Jedini klub koji zasluzuje moju paznju i respect je Atletic Bilbao i kad ponekad pogledam spansku ligu obicno je neka utakmica ovog kluba. Ostali nisu vrijedni da se spomenu.
Ko napada moze dati go
Poenta fudbala je dati go vise od protivnika
Sta dalje moramo pricati
Vertig0

#47627 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

ascari wrote:Sastav za danasnji dosadni mec: Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Arda - Messi Suarez Munir

Neymar konacno na klupi.
Ney ima kartone koliko ja znam.
@supercali ili primiti jedan manje :D
sizifinho

#47628 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

Point. wrote:A jebo te Tito vise pa ko ti spominje dominaciju? Vi je spominjete, jer vam je to jedini izgovor sto nema veze sa onim sto ja mislim a to je da primera nije zanimljiva jer su cesti rezultati 5-0, 6-1 i slicno nezanimljivi i da je liga pretvorena u individualnu bitku Messija i Ronalda. A to ti i @avetinja govori.

Al haj ti malo trubi o dominaciji.
ja nikad nisam vidio nekog na našem podforumu da psuje, i ako ćemo realno ovdje je raja najobjektivnija i uvijek otvorena za rasprave. Koriste se argumentacije, rijetko kad se vrijeđaju ljudi lično, dok to na drugim podforumima nije tačno. Jednom sam napisao nešto oko Liverpoola na njihovoj temi, i dobio sam u četiri komentara isto toliko uvreda

A eto i tvoj riječnik samo ovo potvrđuje.

Odi kući malo se preodgoji prije nego upotrijebiš riječi tipa "jebo" u rečenici a "Tito" i "te"
Crvena Tifoza

#47629 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Ko je babo? :D :izet:
drugtito2011

#47630 Re: FC Barcelona

Post by drugtito2011 »

sizifinho wrote:
Point. wrote:A jebo te Tito vise pa ko ti spominje dominaciju? Vi je spominjete, jer vam je to jedini izgovor sto nema veze sa onim sto ja mislim a to je da primera nije zanimljiva jer su cesti rezultati 5-0, 6-1 i slicno nezanimljivi i da je liga pretvorena u individualnu bitku Messija i Ronalda. A to ti i @avetinja govori.

ja nikad nisam vidio nekog na našem podforumu da psuje, i ako ćemo realno ovdje je raja najobjektivnija i uvijek otvorena za rasprave. Koriste se argumentacije, rijetko kad se vrijeđaju ljudi lično, dok to na drugim podforumima nije tačno. Jednom sam napisao nešto oko Liverpoola na njihovoj temi, i dobio sam u četiri komentara isto toliko uvreda

Odi kući malo se preodgoji prije nego upotrijebiš riječi tipa "jebo" u rečenici a "Tito" i "te"
Jesam li to ja nešto pogriješio, što sam postavio link za video od 06.06.2015 i što je isti explicitnog sadržaja.

Ali opet ne vidim razlog za j..o te Tito?
Point.

#47631 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

sizifinho wrote:

I to je sve sto imas reci? Opsovo jednom, jer ne razumijes shvatiti procitani tekst, izvini morao sam jer konstantno uvaljujes rijeci dominacija i uporedjujes snagu liga, sto da si pazljivo citao prije nego si se upalio ko kutnjak, uopste nije poenta mog upada. Slusaj, meni licno je dosadna liga bas iz razloga sto sam ih gore naveo i niceg drugog, sad do tebe je da to shvatis ili ces i dalje pricati o dominacijama i slicno.

Ja ne tvrdim da je cinjenica to sto govorim, nego je to moje licno misljenje koje sam iznio ovdje. No, vi ste se svi upalili ko djevojcice 90-tih kad vide Brandon Walsh-a na tv-u, pa ste dijelili epitete neznalica, gluposti, kurva i slicno. Sve na ovom, kako ti tece, moralno osvescenom podforumu. Zato me, prika, postedi moralnih pridika.

Zelio sam da malo ubijem monotoniju ovdje sa malo drugacijim misljenjem jer me stvarno zanima car navijanja za nekog kome je velika pobjeda gotovo zagarantovana, ali ocigledno ovdje, osim rasprave ciji je gol bio najbolji, Messi prepustio penal Suarezu itd, drugoj diskusiji nije mjesto.
LSD

#47632 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

:lol: :lol:

Lik se ne umara od vozanja trole na ovoj temi....zabacio sidro i privatizirao temu.
Vrijeđa sve na ovoj temi nazivajuci raju čoporom, sektašima, rednecksima, sjevernokorejancima i slicni nadimci kojima časti raji ovdje...niko nije dužan da trpi ta sranja i onda kad mu se odgovori, nađe se uvrijeđen i krene kmečati :place1:

mah, samo mu vicite Yes, valjda mu dosadi pa sam odustane
Distortion

#47633 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Ne znam kako se momku da ovoliko peglat i trolat temu nepotrebno. Cinjenica je da su Barcelona i Madrid znatno jaci od ostalih po igracima i novcu i to se vidi i na rezultatima. I pri tom je Madrid treci na tabeli u prvenstvu koje je jos aktivno i u igri je 30 bodova.

Eibar rutinski odradjeno gostovanje i nova tri boda :thumbup: Messi opet pokazao klasu!

Iniesta dobio zasluzen odmor, Mascherano ocistio kartone u pravo vrijeme, Neymar odmara zbog ciscenja iz proslog kola. Konacno nema utakmice u srijedu i dobro ce doci igracima ovih 6 dana odmora.

Ceka se kiks Atletico Madrida veceras :)
tzipiripi

#47634 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Point. wrote: - Covjece boziji, citas li ti sta ja pisem? Ja uopste nisam uporedjivao La Liga vs Serie A nego govorim da je Serie A zanimljivija jer se unaprijed ne zna pobjednik ko kad Barca i Real igraju gdje je jedino zanimljivo hoce li Messi dati tri ili dva gola ili ce Ronaldo zabiti iz penala ili slobodnjaka. Vi usporedjujete ne ja.
Haj š'o ne znaš ništa o Barci i temi o kojoj tupiš ovdje danima, al' što ne znaš niti razumiješ šta sam napišeš e to ... Tu ne vrijedi ni crtanje, tu ni Picasso ne pomaže. :lol:
Point. wrote:- Izvini, ali meni to nije zanimljivo kad se unaprijed zna pobjednik. U Italiji bas nije tako, Juve moze zijaniti i od Rome i od Napolija, Fiorentine. O jacinama dvaju liga pricaju samo ovi espanolo bosniacos, jer su Barca i Real nadmocni. A kako i nebi kad imaju 50% od tv prava a sirotinja nek dijeli ostali 50%. Lako se tad busati u prsa.
Naravno dokaze da da se već godinama u Serie A zna ko je pobjednik, to 'ladno zaobiđeš, odnosno preskočiš. Serie A je liga u kojoj nastupa 20 timova a Juve je uvijek pobjednik :mrgreen: A haman nisi čuo ni za Europe ligu https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_U ... ls#Winners
tzipiripi wrote:Uzbuđenje do ... :lol:
Sezona 2014/15 - Juve prvi s 87, Roma 70, 17 bodova razlike, dali 72 gola. Graške znoja do zadnjeg zvižduka sudije.
Sezona 2013/14 - Juve prvi s 102, Roma s 85, jope boba 17 razlike, dali 80. Neizvjesno do zadnje sekunde.
Sezona 2012/13 . Juve prvi s 87, Napoli 78, dali 71. Ultranapeto, samo 9 bodova.
Hebote s kim ja raspravljam, kad ti dođe ljubitelj talijanskog fudbala i tupi o zanimljivosti :-)
tzipiripi

#47635 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

LSD wrote::lol: :lol:

Lik se ne umara od vozanja trole na ovoj temi....zabacio sidro i privatizirao temu.
Vrijeđa sve na ovoj temi nazivajuci raju čoporom, sektašima, rednecksima, sjevernokorejancima i slicni nadimci kojima časti raji ovdje...niko nije dužan da trpi ta sranja i onda kad mu se odgovori, nađe se uvrijeđen i krene kmečati :place1:

mah, samo mu vicite Yes, valjda mu dosadi pa sam odustane
I to što kažeš. Ignore i radi drugih i yes. Eto primera najdosadnije takmičenje i Barca igra najdosadniji fudbal ikad.
Mjesto potpisa:
X ko kuća

Haj golovi, ali Messieve lopte u prostor :-) Ne znaš gdje je hebitačniji, kad krene s loptom ili kad stoji daleko od gola i šica pasovima. A i Suarez ko tenk razgrće.
Image
Point.

#47636 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

E moj tzipiripi bas ko sa zidom da pricam. Ti po svom pa nek sve ide do djavola. Opet ti o dominaciji. Ne vrijedi vise majke mi.

Hoces slikovito? Real - Celta 7-1. Eibar - Barca 0-4. Ronaldo ceriri gola, Messi dva, tu je i Suarez. Sve ovce na broju. Kontas sad sto mi La Liga nije zanimljiva i uzbudljiva?
NK33

#47637 Re: FC Barcelona

Post by NK33 »

Point. wrote:E moj tzipiripi bas ko sa zidom da pricam. Ti po svom pa nek sve ide do djavola. Opet ti o dominaciji. Ne vrijedi vise majke mi.

Hoces slikovito? Real - Celta 7-1. Eibar - Barca 0-4. Ronaldo ceriri gola, Messi dva, tu je i Suarez. Sve ovce na broju. Kontas sad sto mi La Liga nije zanimljiva i uzbudljiva?
Zahvaljujemo sto si nam se ispovijedio, svi grijesi su ti oprosteni. Jel ti lakse?
tufahija12345

#47638 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

pratim malo twiter profile: nevjerovatno je koliko je Enrikeova barcelona oborila rekorda sto klupskih sto generalno. Strasno.
Point.

#47639 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

NK33 wrote:
Point. wrote:E moj tzipiripi bas ko sa zidom da pricam. Ti po svom pa nek sve ide do djavola. Opet ti o dominaciji. Ne vrijedi vise majke mi.

Zahvaljujemo sto si nam se ispovijedio, svi grijesi su ti oprosteni. Jel ti lakse?
Dobro je da nisi spomenuo dominaciju. Ide nabolje. :thumbup:
sumirprimus

#47640 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Kako ba zavrsi utakmica?
tzipiripi

#47641 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Ko čunjeve

Image
AmirBaa

#47642 Re: FC Barcelona

Post by AmirBaa »

Jel ti zanimljiva liga prvaka ? Kad barca trpa romu, juventus, bayern itd. :run:
sizifinho

#47643 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

ja dosadnog lika, majko mila.
Samo bih da naglasim što je kolega forumaš već rekao:
tzipiripi wrote:
Point. wrote: - Covjece boziji, citas li ti sta ja pisem? Ja uopste nisam uporedjivao La Liga vs Serie A nego govorim da je Serie A zanimljivija jer se unaprijed ne zna pobjednik ko kad Barca i Real igraju gdje je jedino zanimljivo hoce li Messi dati tri ili dva gola ili ce Ronaldo zabiti iz penala ili slobodnjaka. Vi usporedjujete ne ja.
Haj š'o ne znaš ništa o Barci i temi o kojoj tupiš ovdje danima, al' što ne znaš niti razumiješ šta sam napišeš e to ... Tu ne vrijedi ni crtanje, tu ni Picasso ne pomaže. :lol:
lik sve vrijeme poredi italiju i španiju, pa kaže da ne poredi.
Poredi juventus i barcu, pa kaže da ne poredi.
Kaže da ne priča o dominaciji barce, al mu dosadno kad se zna da će barca već pobijediti. Je li to pobjeđuje na veresiju, ili jednostavno dominiraju.

Svašta. Al šta ćeš, ima svakakvih ljudi, pa i onih što ne znaju šta pričaju.
NK33

#47644 Re: FC Barcelona

Post by NK33 »

Point. wrote: Dobro je da nisi spomenuo dominaciju. Ide nabolje. :thumbup:
Kod tebe nazalost nema znakova napretka, izgleda da nema pomoci.
Crvena Tifoza

#47645 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

tufahija12345 wrote:pratim malo twiter profile: nevjerovatno je koliko je Enrikeova barcelona oborila rekorda sto klupskih sto generalno. Strasno.
36 utakmica bez poraza
Tito_i_Partija

#47646 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

Svi se okomili na jadnog Pointa, a niko nece da pohvali Munira na golu i asistenciji. Sram vas bilo sve i jednog, a pogotovo tebe Sajo. :D
LSD

#47647 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Tito_i_Partija wrote:Svi se okomili na jadnog Pointa, a niko nece da pohvali Munira na golu i asistenciji. Sram vas bilo sve i jednog, a pogotovo tebe Sajo. :D
https://www.youtube.com/watch?v=eKee0jqTLUg

strašan gol Munje...uspio je sa metar pogoditi :mrgreen:
Tito_i_Partija

#47648 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

LSD wrote:
Tito_i_Partija wrote:Svi se okomili na jadnog Pointa, a niko nece da pohvali Munira na golu i asistenciji. Sram vas bilo sve i jednog, a pogotovo tebe Sajo. :D
https://www.youtube.com/watch?v=eKee0jqTLUg

strašan gol Munje...uspio je sa metar pogoditi :mrgreen:
Jel' to hoces da mi kazes da je bolji od Dzeke? Pa jeste, jeste, slazem se. :D
tufahija12345

#47649 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

U ovo vrijeme prošle sezone MSN je postigao 75 golova a ove su već na 100 golova. Tada nije bilo Suareza 2 mjeseca a ove godine Messija zbog povrede isto 2 mjeseca. A Messi u godini kada je postigao 91 gol početkom marta je imao manje golova nego ove godine...

Izgleda da najbolje od MSN tek dolazi.
Saian

#47650 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

UPihKakio je cistu asistenciju za Suleta, da nije dzetich s posebnim potrebama k'o sto jes', mog'o mu je dat' dze je htio, al ovako, niTaaaaaaaaa :oops:
Post Reply