Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
NajdraziVodjaa

#47626 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

Melbourne_Australia wrote:
bjelave wrote:Nego, Savez jucer zasjedo i ne izrece kaznu sto vam nismo dali cijeli Jug.Jos jedna nepravilnost preko Siljkovih ledja. Ne znam kako to sve trpite.
Treba to ukljucit ovu zalbu koju budete slali u Nyon.
Hajde dobro sto ste nam dali 5% , ali sto ste svojim navijacima na sjeveru dali 5%??
Ne kontam zasto su bojkotovali onu utakmicu na grbavici dobili su na sjeveru grbavice isto ulaznica koliko ih je i bilo na derbiju na Kosevu, znaci dobili taman koliki je i kapacitet te navijacke grupe i opet bojkotuju.
NajdraziVodjaa

#47627 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

emigrazione wrote:
Tužna atmosfera vladala je na današnjem treningu nogometaša Željezničara.
Sasvim normalna pojava u velikim klubovima, nezadovoljstvo i tuga kad se ne osvoji prvo mjesto i kad si drugi, zabrinjavajuce bi bilo npr. da smo treci i da je odlicna atmosfera.
Šibicar

#47628 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

NajdraziVodjaa wrote:
emigrazione wrote:
Tužna atmosfera vladala je na današnjem treningu nogometaša Željezničara.
Sasvim normalna pojava u velikim klubovima, nezadovoljstvo i tuga kad se ne osvoji prvo mjesto i kad si drugi, zabrinjavajuce bi bilo npr. da smo treci i da je odlicna atmosfera.
:mrgreen: :izet:

Uh,ovo mora da boli. :mrgreen:
emigrazione

#47629 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Osim Sirokog niko drugi jos nista nije osvojio
Tomahawk11
Globalni moderator

#47630 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Ja sam zbunjen....juce ona saopstenja i vidim komentarise se u stilu kako je ono prica malih klubova....danas opet prica o nekim velikim klubovima....a eto da uzmemo ovo i tacnim.....nezadovoljstvo i tuga kad se ne osvoji prvo mjesto....dugo traje to tugovanje.
Tako da je shuk poprilicno upitan. Ono, suknes komsiji da je treci, al s pricom kako si ti tuzan sto nisi prvi, a prvi nisi bio....otkad.
Melbourne_Australia

#47631 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

NajdraziVodjaa wrote:
bjelave wrote:Nego, Savez jucer zasjedo i ne izrece kaznu sto vam nismo dali cijeli Jug.Jos jedna nepravilnost preko Siljkovih ledja. Ne znam kako to sve trpite.
Treba to ukljucit ovu zalbu koju budete slali u Nyon.
Hajde dobro sto ste nam dali 5% , ali sto ste svojim navijacima na sjeveru dali 5%??
Ne kontam zasto su bojkotovali onu utakmicu na grbavici dobili su na sjeveru grbavice isto ulaznica koliko ih je i bilo na derbiju na Kosevu, znaci dobili taman koliki je i kapacitet te navijacke grupe i opet bojkotuju.
Gladna usta ....Valjda oni kontaju da ih ima vise od tih 5%....Mislim ne vidim drugi razlog.....A u vezi lavora i posjetu na derbiju na sjeveru, mislim da je kisa najavljena a mozda je i termin utakmice bio kasno ..
yasaq

#47632 Re: Premijer liga BiH

Post by yasaq »

A najjače su mi izjave nakon derbija da su izgubili titulu :roll: kako možeš izgubiti nešto što još nemaš ? Štreberi na popravnom !
Šibicar

#47633 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Tomahawk11 wrote:Ja sam zbunjen....juce ona saopstenja i vidim komentarise se u stilu kako je ono prica malih klubova....danas opet prica o nekim velikim klubovima....a eto da uzmemo ovo i tacnim.....nezadovoljstvo i tuga kad se ne osvoji prvo mjesto....dugo traje to tugovanje.
Tako da je shuk poprilicno upitan. Ono, suknes komsiji da je treci, al s pricom kako si ti tuzan sto nisi prvi, a prvi nisi bio....otkad.
E jebi ga sad i ti,previse filozofiranja oko obicnog suka. :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#47634 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Joj mutave price o posjeti....jasno je ko je ovim vise izgubio, a jasno i zasto.
Tomahawk11
Globalni moderator

#47635 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Šibicar wrote:
Tomahawk11 wrote:Ja sam zbunjen....juce ona saopstenja i vidim komentarise se u stilu kako je ono prica malih klubova....danas opet prica o nekim velikim klubovima....a eto da uzmemo ovo i tacnim.....nezadovoljstvo i tuga kad se ne osvoji prvo mjesto....dugo traje to tugovanje.
Pa nije shuk, eto realno....mislim mozes gledati ko da si shukno, al si onda i sebi shukno :mrgreen:
sole2mio

#47636 Re: Premijer liga BiH

Post by sole2mio »

yasaq wrote:Je l' ovo Sampras bivši ? A đe im je ovo uteko niger ? Ode a sarme probo nije :lol:
Ovaj je veca prevara od igraca nego onaj nas Ikande, al gledaj ti doceka :lol: :lol:

Charuga
Globalni moderator

#47637 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Samo što je ovaj došao na posudbu 6 mjeseci, i platu su mu davali turci.
tcz

#47638 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

Charuga wrote:Samo što je ovaj došao na posudbu 6 mjeseci, i platu su mu davali turci.
grijesis, placo on streberima da igra :lol:
Šibicar

#47639 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Tomahawk11 wrote:
Šibicar wrote:
Pa nije shuk, eto realno....mislim mozes gledati ko da si shukno, al si onda i sebi shukno :mrgreen:
Toma dobar je suk,sad sto tebi ne lezi to je druga stvar,i fakat ispade tako,tvoji euforicni i sve je za pet iako ste na trecem mjestu,a prije par dana zamalo zivot oduzeli igracima od nezadovoljstva,a za vracanje osmjeha na lice i uspjesnu sezonu vam je bilo potrebno samo to sto mi necemo osvojiti titulu. :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#47640 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

tcz wrote:
Charuga wrote:Samo što je ovaj došao na posudbu 6 mjeseci, i platu su mu davali turci.
grijesis, placo on streberima da igra :lol:
Ako ti tako kažeš ... :zzzz:
tcz

#47641 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

Gladna usta ....Valjda oni kontaju da ih ima vise od tih 5%....Mislim ne vidim drugi razlog.....A u vezi lavora i posjetu na derbiju na sjeveru, mislim da je kisa najavljena a mozda je i termin utakmice bio kasno ..
dovoljno da zeljanu
Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#47642 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Šibicar wrote:
Toma dobar je suk,sad sto tebi ne lezi to je druga stvar,i fakat ispade tako,tvoji euforicni i sve je za pet iako ste na trecem mjestu,a prije par dana zamalo zivot oduzeli igracima od nezadovoljstva,a za vracanje osmjeha na lice i uspjesnu sezonu vam je bilo potrebno samo to sto mi necemo osvojiti titulu. :mrgreen:
Ma meni svejedno, samo rekoh kako sam vidio sve to.
Tacno je da je bio sjeb nakon onog finala kupa, a ta situacija sa prijetnjama i belajom, pa ustanovismo da je to djelo pojedinaca, al dobro....slazem se da je dijelom i slika koja pokazuje ocaj.
Ne znam jbg, ne volim da se ponavljam, ja sam rekao i prije utakmice, volio bih da uzmete taj bod, ali zaslugom, ne na poklon.
Kakva uspjesna sezona, krpljenje od pocetka do kraja i na kraju Evropa....sto su doduse i najavili :roll:
Mislim da je veci belaj vama upravo iz razloga koji navedoh, ceka se vec 4 sezone, ono kad mi uzesmo, izmaklo za bobu....a to jos vise podgrijava euforiju u nasim redovima :oops:
tcz

#47643 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

Charuga wrote: Ako ti tako kažeš ... :zzzz:
vidjet ces na skupstini :zzzz: :P :lol:
bjelave

#47644 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Evo ih oporavljaju se, digli malo glavu.
Do vikenda bi mi se mogli dici dovoljno da im se uvali kakvih majica.
Samo ne treba posustati sa saopcenima.
Charuga
Globalni moderator

#47645 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Ništa ne moram gledati ni slušati, dovoljno mi je što si ti napisao ... :thumbup:
tcz

#47646 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

Charuga wrote:Ništa ne moram gledati ni slušati, dovoljno mi je što si ti napisao ... :thumbup:
sve znas :kiss:

podsjetit cu te kad bude vrijeme :wink:
bjelave

#47647 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Moglo bi biti. Cenan je svakako pitar.
al-em

#47648 Re: Premijer liga BiH

Post by al-em »

Cenan je govno.
NajdraziVodjaa

#47649 Re: Premijer liga BiH

Post by NajdraziVodjaa »

Slazem se tri godine bez titule je za klub poput Zeljeznicara neuspjeh kataklizmickih razmjera pkus vjerocvatni ovogodisnji kiks kada je titula bila na dva boda daleko neoprostiv, recimo neki su mnogo duze cekali na titulu pa nisu puno tugovali ni ocajavali jebiga razlicit je mentalitet ocigledno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#47650 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

NajdraziVodjaa wrote:
Slazem se tri godine bez titule je za klub poput Zeljeznicara neuspjeh kataklizmickih razmjera pkus vjerocvatni ovogodisnji kiks kada je titula bila na dva boda daleko neoprostiv, recimo neki su mnogo duze cekali na titulu pa nisu puno tugovali ni ocajavali jebiga razlicit je mentalitet ocigledno.
Otkud znas?!
Ono, trola je trola, al ozbiljno pitam....mislis li stvarno da mi nismo tugovali dok su prolazile godine bez titula?!
Locked