Ne kontam zasto su bojkotovali onu utakmicu na grbavici dobili su na sjeveru grbavice isto ulaznica koliko ih je i bilo na derbiju na Kosevu, znaci dobili taman koliki je i kapacitet te navijacke grupe i opet bojkotuju.Melbourne_Australia wrote:Hajde dobro sto ste nam dali 5% , ali sto ste svojim navijacima na sjeveru dali 5%??bjelave wrote:Nego, Savez jucer zasjedo i ne izrece kaznu sto vam nismo dali cijeli Jug.Jos jedna nepravilnost preko Siljkovih ledja. Ne znam kako to sve trpite.
Treba to ukljucit ovu zalbu koju budete slali u Nyon.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- NajdraziVodjaa
#47626 Re: Premijer liga BiH
- NajdraziVodjaa
#47627 Re: Premijer liga BiH
Sasvim normalna pojava u velikim klubovima, nezadovoljstvo i tuga kad se ne osvoji prvo mjesto i kad si drugi, zabrinjavajuce bi bilo npr. da smo treci i da je odlicna atmosfera.emigrazione wrote:Tužna atmosfera vladala je na današnjem treningu nogometaša Željezničara.
- Šibicar
#47628 Re: Premijer liga BiH
NajdraziVodjaa wrote:Sasvim normalna pojava u velikim klubovima, nezadovoljstvo i tuga kad se ne osvoji prvo mjesto i kad si drugi, zabrinjavajuce bi bilo npr. da smo treci i da je odlicna atmosfera.emigrazione wrote:Tužna atmosfera vladala je na današnjem treningu nogometaša Željezničara.
Uh,ovo mora da boli.
- emigrazione
#47629 Re: Premijer liga BiH
Osim Sirokog niko drugi jos nista nije osvojio
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47630 Re: Premijer liga BiH
Ja sam zbunjen....juce ona saopstenja i vidim komentarise se u stilu kako je ono prica malih klubova....danas opet prica o nekim velikim klubovima....a eto da uzmemo ovo i tacnim.....nezadovoljstvo i tuga kad se ne osvoji prvo mjesto....dugo traje to tugovanje.
Tako da je shuk poprilicno upitan. Ono, suknes komsiji da je treci, al s pricom kako si ti tuzan sto nisi prvi, a prvi nisi bio....otkad.
Tako da je shuk poprilicno upitan. Ono, suknes komsiji da je treci, al s pricom kako si ti tuzan sto nisi prvi, a prvi nisi bio....otkad.
-
Melbourne_Australia
#47631 Re: Premijer liga BiH
Gladna usta ....Valjda oni kontaju da ih ima vise od tih 5%....Mislim ne vidim drugi razlog.....A u vezi lavora i posjetu na derbiju na sjeveru, mislim da je kisa najavljena a mozda je i termin utakmice bio kasno ..NajdraziVodjaa wrote:Ne kontam zasto su bojkotovali onu utakmicu na grbavici dobili su na sjeveru grbavice isto ulaznica koliko ih je i bilo na derbiju na Kosevu, znaci dobili taman koliki je i kapacitet te navijacke grupe i opet bojkotuju.Melbourne_Australia wrote:Hajde dobro sto ste nam dali 5% , ali sto ste svojim navijacima na sjeveru dali 5%??bjelave wrote:Nego, Savez jucer zasjedo i ne izrece kaznu sto vam nismo dali cijeli Jug.Jos jedna nepravilnost preko Siljkovih ledja. Ne znam kako to sve trpite.
Treba to ukljucit ovu zalbu koju budete slali u Nyon.
-
yasaq
#47632 Re: Premijer liga BiH
A najjače su mi izjave nakon derbija da su izgubili titulu
kako možeš izgubiti nešto što još nemaš ? Štreberi na popravnom !
- Šibicar
#47633 Re: Premijer liga BiH
E jebi ga sad i ti,previse filozofiranja oko obicnog suka.Tomahawk11 wrote:Ja sam zbunjen....juce ona saopstenja i vidim komentarise se u stilu kako je ono prica malih klubova....danas opet prica o nekim velikim klubovima....a eto da uzmemo ovo i tacnim.....nezadovoljstvo i tuga kad se ne osvoji prvo mjesto....dugo traje to tugovanje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47634 Re: Premijer liga BiH
Joj mutave price o posjeti....jasno je ko je ovim vise izgubio, a jasno i zasto.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47635 Re: Premijer liga BiH
Pa nije shuk, eto realno....mislim mozes gledati ko da si shukno, al si onda i sebi shuknoŠibicar wrote:E jebi ga sad i ti,previse filozofiranja oko obicnog suka.Tomahawk11 wrote:Ja sam zbunjen....juce ona saopstenja i vidim komentarise se u stilu kako je ono prica malih klubova....danas opet prica o nekim velikim klubovima....a eto da uzmemo ovo i tacnim.....nezadovoljstvo i tuga kad se ne osvoji prvo mjesto....dugo traje to tugovanje.
-
sole2mio
#47636 Re: Premijer liga BiH
Ovaj je veca prevara od igraca nego onaj nas Ikande, al gledaj ti docekayasaq wrote:Je l' ovo Sampras bivši ? A đe im je ovo uteko niger ? Ode a sarme probo nije
- Charuga
- Globalni moderator
#47637 Re: Premijer liga BiH
Samo što je ovaj došao na posudbu 6 mjeseci, i platu su mu davali turci.
-
tcz
#47638 Re: Premijer liga BiH
grijesis, placo on streberima da igraCharuga wrote:Samo što je ovaj došao na posudbu 6 mjeseci, i platu su mu davali turci.
- Šibicar
#47639 Re: Premijer liga BiH
Toma dobar je suk,sad sto tebi ne lezi to je druga stvar,i fakat ispade tako,tvoji euforicni i sve je za pet iako ste na trecem mjestu,a prije par dana zamalo zivot oduzeli igracima od nezadovoljstva,a za vracanje osmjeha na lice i uspjesnu sezonu vam je bilo potrebno samo to sto mi necemo osvojiti titulu.Tomahawk11 wrote:Pa nije shuk, eto realno....mislim mozes gledati ko da si shukno, al si onda i sebi shuknoŠibicar wrote:E jebi ga sad i ti,previse filozofiranja oko obicnog suka.Tomahawk11 wrote:Ja sam zbunjen....juce ona saopstenja i vidim komentarise se u stilu kako je ono prica malih klubova....danas opet prica o nekim velikim klubovima....a eto da uzmemo ovo i tacnim.....nezadovoljstvo i tuga kad se ne osvoji prvo mjesto....dugo traje to tugovanje.
- Charuga
- Globalni moderator
#47640 Re: Premijer liga BiH
Ako ti tako kažeš ...tcz wrote:grijesis, placo on streberima da igraCharuga wrote:Samo što je ovaj došao na posudbu 6 mjeseci, i platu su mu davali turci.
-
tcz
#47641 Re: Premijer liga BiH
dovoljno da zeljanuMelbourne_Australia wrote:
Gladna usta ....Valjda oni kontaju da ih ima vise od tih 5%....Mislim ne vidim drugi razlog.....A u vezi lavora i posjetu na derbiju na sjeveru, mislim da je kisa najavljena a mozda je i termin utakmice bio kasno ..

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47642 Re: Premijer liga BiH
Ma meni svejedno, samo rekoh kako sam vidio sve to.Šibicar wrote:
Toma dobar je suk,sad sto tebi ne lezi to je druga stvar,i fakat ispade tako,tvoji euforicni i sve je za pet iako ste na trecem mjestu,a prije par dana zamalo zivot oduzeli igracima od nezadovoljstva,a za vracanje osmjeha na lice i uspjesnu sezonu vam je bilo potrebno samo to sto mi necemo osvojiti titulu.
Tacno je da je bio sjeb nakon onog finala kupa, a ta situacija sa prijetnjama i belajom, pa ustanovismo da je to djelo pojedinaca, al dobro....slazem se da je dijelom i slika koja pokazuje ocaj.
Ne znam jbg, ne volim da se ponavljam, ja sam rekao i prije utakmice, volio bih da uzmete taj bod, ali zaslugom, ne na poklon.
Kakva uspjesna sezona, krpljenje od pocetka do kraja i na kraju Evropa....sto su doduse i najavili
Mislim da je veci belaj vama upravo iz razloga koji navedoh, ceka se vec 4 sezone, ono kad mi uzesmo, izmaklo za bobu....a to jos vise podgrijava euforiju u nasim redovima
-
tcz
#47643 Re: Premijer liga BiH
vidjet ces na skupstiniCharuga wrote: Ako ti tako kažeš ...
-
bjelave
#47644 Re: Premijer liga BiH
Evo ih oporavljaju se, digli malo glavu.
Do vikenda bi mi se mogli dici dovoljno da im se uvali kakvih majica.
Samo ne treba posustati sa saopcenima.
Do vikenda bi mi se mogli dici dovoljno da im se uvali kakvih majica.
Samo ne treba posustati sa saopcenima.
- Charuga
- Globalni moderator
#47645 Re: Premijer liga BiH
Ništa ne moram gledati ni slušati, dovoljno mi je što si ti napisao ... 
-
tcz
#47646 Re: Premijer liga BiH
sve znasCharuga wrote:Ništa ne moram gledati ni slušati, dovoljno mi je što si ti napisao ...
podsjetit cu te kad bude vrijeme
-
bjelave
#47647 Re: Premijer liga BiH
Moglo bi biti. Cenan je svakako pitar.
- NajdraziVodjaa
#47649 Re: Premijer liga BiH
Slazem se tri godine bez titule je za klub poput Zeljeznicara neuspjeh kataklizmickih razmjera pkus vjerocvatni ovogodisnji kiks kada je titula bila na dva boda daleko neoprostiv, recimo neki su mnogo duze cekali na titulu pa nisu puno tugovali ni ocajavali jebiga razlicit je mentalitet ocigledno.Tomahawk11 wrote:Ja sam zbunjen....juce ona saopstenja i vidim komentarise se u stilu kako je ono prica malih klubova....danas opet prica o nekim velikim klubovima....a eto da uzmemo ovo i tacnim.....nezadovoljstvo i tuga kad se ne osvoji prvo mjesto....dugo traje to tugovanje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47650 Re: Premijer liga BiH
Otkud znas?!NajdraziVodjaa wrote:Slazem se tri godine bez titule je za klub poput Zeljeznicara neuspjeh kataklizmickih razmjera pkus vjerocvatni ovogodisnji kiks kada je titula bila na dva boda daleko neoprostiv, recimo neki su mnogo duze cekali na titulu pa nisu puno tugovali ni ocajavali jebiga razlicit je mentalitet ocigledno.Tomahawk11 wrote:Ja sam zbunjen....juce ona saopstenja i vidim komentarise se u stilu kako je ono prica malih klubova....danas opet prica o nekim velikim klubovima....a eto da uzmemo ovo i tacnim.....nezadovoljstvo i tuga kad se ne osvoji prvo mjesto....dugo traje to tugovanje.
Ono, trola je trola, al ozbiljno pitam....mislis li stvarno da mi nismo tugovali dok su prolazile godine bez titula?!