Demokratska fronta Željko Komšić
- Istinu govorim
- Location: Fašista, šovinista, nacionalista, govornik bosanskog i sve ono što vi mrzite
#47626 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Razlika između nacije i plemena se vidjela u Stocu, Srebrenici, Novom Travniku, Kladuši.
Nacija zna šta su njeni nacionalni interesi i neće biti odstupanja bez obzira na osobu koja je vodi.
Pleme pak ne posjeduje takav osjećaj i spremno je sve prodati za lične i kratkoročne interese.
Nacija zna šta su njeni nacionalni interesi i neće biti odstupanja bez obzira na osobu koja je vodi.
Pleme pak ne posjeduje takav osjećaj i spremno je sve prodati za lične i kratkoročne interese.
- JThomas
#47627 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Leverage
#47628 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nemeremo crvene krmojede ućerat u suru, kme.
-
Škobo Habu
#47629 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... zli-617653SDP je poveo pregovore sa Našom strankom, Platformom za progres, ali i Strankom za BiH, čiji su vijećnici zajedno formirali klub. Ono što je iznenadilo jeste i ulazak u pregovore sa DF-om, s kojim SDP nema dobre odnose u TK-u.
- Pozvali su nas na pregovore i mi smo se odazvali. Saradnja je moguća, ali samo ako se dogovore jasni i precizni principi i program djelovanja. Jasno je da vrijeme ističe, ali to nije naš problem. O tome bi računa trebali povesti pobjednici, kaže nam Mahir Mešalić, predsjednik Gradskog odbora DF-a.
E, moja seljadijo botovska, SDP pokazuje sve elemente duboke krize, to je već i golubovima poznato, da ne bira načine i partnere kako bi se dočepali vlasti, te kako im nisu ni mrski prvi ideološki neprijatelji, to je već klasični primjer hipokrizije.
By the way, nadam se da znaš značenje riječi - hipokrizija?
- bunk
#47630 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nebitno ko je moze i kifla moze i zvizdic moze i neko treci nebitno al da smo svi zajedno i nastupimo ko jedan.geralt wrote: ↑06/01/2021 09:25I na ovo se svodi sva politika SDA. Hajmo svi u svoje torove, i neka Bosnjaci naprave svoj HNS u kojem ce Bakir biti ono sto je Covic kod Hrvata, a SDA ono sto je kod njih HDZ.
Samo sto SDA-ovcima stvarno nije jasno da neko u startu odbija taj koncept iz principa. Ili prakticno gledano, da ne zeli biti "HDZ 1990" u toj koncepciji.
Ovako su nas podijelili poput palestinaca i ybu nas u zdrav mozak pricama o socilademokratiji ili liberalizmu dok ljudi postavljaju cirilicu na web stranicu i da ne nabrajam...
Ovako razjedinjeni samo docekujemo narednog kiflu...
Od Silajdzica i Radoncica do Dine...
Plus..ovaj nip press danas..
I najave o drugacijem sugovorniku..
Pa sda nije dala izborni zakon,nij3 popustila ni milimetra dodiku i izgurala je anp.
Drzava ni milimetra ne popusta unatoc pricama o domovima naroda ,ode tlegetija...
Sta to drugacijeg nip nudi?
Mislim ne nip nego nip,sdp i ns
- JThomas
#47631 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ili kraće i tačnije rečeno, da svi nosimo torbe i kišobran bakiru i da svi radimo za mrvice s njegovog stola.
šmrc, kako to, zašto to ne može, kako smo tako kratkovidni i uskogrudni...
- geralt
#47632 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo upravo si dao primjer zasto ne mozemo biti zajedno i nastupati ko jedan. Tebi je cirilica problem i nesto protiv cega se treba boriti, meni je cirilica jedno od dva zvanicna pisma moje drzave koja su mi oba jednako draga.bunk wrote: ↑06/01/2021 13:15Nebitno ko je moze i kifla moze i zvizdic moze i neko treci nebitno al da smo svi zajedno i nastupimo ko jedan.geralt wrote: ↑06/01/2021 09:25I na ovo se svodi sva politika SDA. Hajmo svi u svoje torove, i neka Bosnjaci naprave svoj HNS u kojem ce Bakir biti ono sto je Covic kod Hrvata, a SDA ono sto je kod njih HDZ.
Samo sto SDA-ovcima stvarno nije jasno da neko u startu odbija taj koncept iz principa. Ili prakticno gledano, da ne zeli biti "HDZ 1990" u toj koncepciji.
Ovako su nas podijelili poput palestinaca i ybu nas u zdrav mozak pricama o socilademokratiji ili liberalizmu dok ljudi postavljaju cirilicu na web stranicu i da ne nabrajam...
Pa sda nije dala izborni zakon,nij3 popustila ni milimetra dodiku i izgurala je anp.
Drzava ni milimetra ne popusta unatoc pricama o domovima naroda ,ode tlegetija...
Mislim ne nip nego nip,sdp i ns![]()
S druge strane tebi pokradene milijarde nisu problem, a meni jesu.
- bunk
#47633 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma kakvi,nema to veze sa pismom.To sa postavljanjem cirilice na web ti je poruka ili da simplificiram zapisavanje .
Ali avaj,zasto da trosim slova,idemo mi dalje pa da vidimo na sta ce sve ovo izaci.
Ali avaj,zasto da trosim slova,idemo mi dalje pa da vidimo na sta ce sve ovo izaci.
-
detroit-mercy
-
detroit-mercy
#47635 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hos rec, sve je dobro nista ne dirajbunk wrote: ↑06/01/2021 13:15Nebitno ko je moze i kifla moze i zvizdic moze i neko treci nebitno al da smo svi zajedno i nastupimo ko jedan.geralt wrote: ↑06/01/2021 09:25I na ovo se svodi sva politika SDA. Hajmo svi u svoje torove, i neka Bosnjaci naprave svoj HNS u kojem ce Bakir biti ono sto je Covic kod Hrvata, a SDA ono sto je kod njih HDZ.
- Leverage
#47636 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Seljadija ti je kod kuće magare bezobrazno.Škobo Habu wrote: ↑06/01/2021 11:45https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... zli-617653SDP je poveo pregovore sa Našom strankom, Platformom za progres, ali i Strankom za BiH, čiji su vijećnici zajedno formirali klub. Ono što je iznenadilo jeste i ulazak u pregovore sa DF-om, s kojim SDP nema dobre odnose u TK-u.
- Pozvali su nas na pregovore i mi smo se odazvali. Saradnja je moguća, ali samo ako se dogovore jasni i precizni principi i program djelovanja. Jasno je da vrijeme ističe, ali to nije naš problem. O tome bi računa trebali povesti pobjednici, kaže nam Mahir Mešalić, predsjednik Gradskog odbora DF-a.
E, moja seljadijo botovska, SDP pokazuje sve elemente duboke krize, to je već i golubovima poznato, da ne bira načine i partnere kako bi se dočepali vlasti, te kako im nisu ni mrski prvi ideološki neprijatelji, to je već klasični primjer hipokrizije.
By the way, nadam se da znaš značenje riječi - hipokrizija?
Hipokrizija - to je kad neko visi na temi SDP-a, laže i petlja dok za puno gore stvari koje rade ostali nema ama baš nikakav komentar.
Mrš.
- Pismonosa
#47637 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
...
Last edited by Pismonosa on 27/01/2021 15:45, edited 1 time in total.
- bunk
#47638 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Apsolutno ne.detroit-mercy wrote: ↑06/01/2021 14:36Hos rec, sve je dobro nista ne dirajbunk wrote: ↑06/01/2021 13:15Nebitno ko je moze i kifla moze i zvizdic moze i neko treci nebitno al da smo svi zajedno i nastupimo ko jedan.geralt wrote: ↑06/01/2021 09:25
I na ovo se svodi sva politika SDA. Hajmo svi u svoje torove, i neka Bosnjaci naprave svoj HNS u kojem ce Bakir biti ono sto je Covic kod Hrvata, a SDA ono sto je kod njih HDZ.
![]()
Nego sta to nude ti "drugi"?
-
detroit-mercy
#47639 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A sta ti nude ovi dosadbunk wrote: ↑06/01/2021 14:52Apsolutno ne.detroit-mercy wrote: ↑06/01/2021 14:36Hos rec, sve je dobro nista ne dirajbunk wrote: ↑06/01/2021 13:15
Nebitno ko je moze i kifla moze i zvizdic moze i neko treci nebitno al da smo svi zajedno i nastupimo ko jedan.
![]()
- joint union
#47640 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bolje respiratore. I jeftinije.bunk wrote: ↑06/01/2021 14:52Apsolutno ne.detroit-mercy wrote: ↑06/01/2021 14:36Hos rec, sve je dobro nista ne dirajbunk wrote: ↑06/01/2021 13:15
Nebitno ko je moze i kifla moze i zvizdic moze i neko treci nebitno al da smo svi zajedno i nastupimo ko jedan.
![]()
- bunk
#47641 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ponavljam sta to novoga nude ti "drugi" osim sto se ne zovu sda i sto su se okupili drugovi,selamalejkasi i liberali i pusu u jedan rog a svako svoju agendu krije ko zmija noge..detroit-mercy wrote: ↑06/01/2021 14:55A sta ti nude ovi dosad![]()
-
Škobo Habu
#47642 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ništa ljepše od feelinga kada dirneš u komplekse pokondurenoj tikvi.
Moje je pravo da te svaki put - kada izmoliš nos ovdje - našamaram SDP-ovskim šupljakom o DF, Komšiću, nacionalistima, kurcima&paqlcima, koje mole za koaliciju, na koji, što i nije neko iznenađenje, nemaš komentar.
-
detroit-mercy
#47643 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nude ti makar neku nadu da su promjene moguce, makar pokusaj da se nesto uradi. Jer ma koliki ti licno bio fun SDA i vladjuceg kartela i tebi samo je jasno da ovako vise ne ide. Da se nesto mora uraditi jer mi smo samo geografski Evropa a u svemu drugom smo zemlja treceg svijeta, nas samo izvlaci cinjenica da smo geografski tu, pa povlacimo beneficije ni krivi ni duzni inace sa ovakim vodstvom da smo negdje drugo geografski, Somalija bi nam bila referentna tackabunk wrote: ↑06/01/2021 14:59Ponavljam sta to novoga nude ti "drugi" osim sto se ne zovu sda i sto su se okupili drugovi,selamalejkasi i liberali i pusu u jedan rog a svako svoju agendu krije ko zmija noge..
- Leverage
#47644 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tvoje pravo je da svaki put budeš postavljen na svoje mjesto, obzirom da više nema Chmolje da te pošalje tamo gdje ti je mjesto. Zato sam ja tu da, radi ostalih a ne radi tebe, ukažem na tvoje laži, nekulturu i nedostatak kućnog vaspitanja i sve što te čini isfrustriranom i neuspješnom osobom.Škobo Habu wrote: ↑06/01/2021 15:09Ništa ljepše od feelinga kada dirneš u komplekse pokondurenoj tikvi.![]()
Moje je pravo da te svaki put - kada izmoliš nos ovdje - našamaram SDP-ovskim šupljakom o DF, Komšiću, nacionalistima, kurcima&paqlcima, koje mole za koaliciju, na koji, što i nije neko iznenađenje, nemaš komentar.![]()
To što ti očekuješ komentar na nešto mene apsolutno ne obavezuje, komentarisat ću šta želim i kad želim, a ako ti se to ne sviđa žali se upravi vodovoda.
-
Škobo Habu
#47645 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nikakav problem. Napravite ti i Chmoljo forum pa tamo vježbajte disciplinu Crvenih Kmera.Leverage wrote: ↑06/01/2021 15:36
Tvoje pravo je da svaki put budeš postavljen na svoje mjesto, obzirom da više nema Chmolje da te pošalje tamo gdje ti je mjesto. Zato sam ja tu da, radi ostalih a ne radi tebe, ukažem na tvoje laži, nekulturu i nedostatak kućnog vaspitanja i sve što te čini isfrustriranom i neuspješnom osobom.
To što ti očekuješ komentar na nešto mene apsolutno ne obavezuje, komentarisat ću šta želim i kad želim, a ako ti se to ne sviđa žali se upravi vodovoda.
Meni tu seljačku politiku nećeš prodati.
Nego, SDP zove DF u pomoć da sastave vladu? Komentar?
Ili ćeš u stilu Dodikovih medija ignorisati realnost oko sebe?
- Leverage
#47646 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Chmoljo nije tolerisao laganje, petljanje, provociranje i slične kokošarske fore kojima se jedan umišljeni neobrazovani seljačić poput tebe služi.
Nema komentara na tvoj zahtjev, ako te zanima strpi se malo, možda i bude.
Nema komentara na tvoj zahtjev, ako te zanima strpi se malo, možda i bude.
-
Škobo Habu
#47647 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Forumski hibridu proletarijata i težačke nevolje, zaboli me qrac i za tebe, kao i za tvoje forumsko božanstvo od moderatora Chmolju.
Bio sam moderator, znam šta je moderatura, ali nisam posez'o nikada za staljinističkim metodama kojima su neki administratori, fala Bogu, već preminuli u vjeri, posezali.
Ja kad sam bio moderator, tebe još Imamović nije baptizirao SDP-ovom članskom karticom u Jali.
Ne pocjenjuj nikoga, jer niti si nešto posebno pametan, niti si mangup. Ti si jedna obična bandera na kojoj svaki dan osvane po jedna SDP-ova bljuvotina poput onih da nikada neće sa DF, SBB-om, da su principijelni, da im je interes građana prvi, pa sve ostalo. Ti si taj koji ovdje prosipaš ideološku propagandu koja smo bili obavezni znati na takmičenjima "Titovim stazama revolucije". Baš kao i SDA, ne prodajete ništa dugo osim mitova.
Boljitak, bolji standard, pitanje zdravstva, položaj radnika - to vam je na zadnjem mjestu. Ako iko laže, to radiš ti.
Žao mi te, jer ti lažeš iz ideološke zadojenosti, a nisi svjestan iste. Kritičko razmišljanje je za tebe misaona imenica, jer ti si još uvijek "stojadin" koji bi da se trka sa golfom sedmicom u 21. stoljeću.
Švedska od ove zemlje, nikako Jugoslavija, jebala te ona.
- drug_profi
#47648 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ono se našlo da psuje Jugoslaviju.
Jadu jadni.
Jadu jadni.
-
Patton44
#47649 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jos tita, partiju, srp i cekic.
- MorningStar
#47650 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To je zajednicko cetnicima ustasama i prosvjecenim sda turbobosnjacima