Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nmiro wrote:Dali ce uskoro doci do povecanja brzina na internetu jer koliko vidim brzine kod drugih operatora su mnogo vece . Ovaj paket 10/0,512 koji imam vec je 5 godina i cijena od 30 KM je pretjerana . U drugom stanu sam za 44 km uveo telemah i dobio brzinu 80/4 i digitalni paket TV sa 160 kanala. Mislim da bi bilo vrijeme da i telekom nesto pocne radati na poboljsanju interneta. Interesuje me dali kao korisnik BHtelekoma(internet,telefon i mobitel) mogu pratiti moju Web televiziju u inostranstvu .
Uzmeš kod telekoma mojatv net i dodatni paket 1 i imaš također 30+ internet HD kanale pink+ kanale preko 200 kanala za 46 km..
nmiro wrote:Dali ce uskoro doci do povecanja brzina na internetu jer koliko vidim brzine kod drugih operatora su mnogo vece . Ovaj paket 10/0,512 koji imam vec je 5 godina i cijena od 30 KM je pretjerana . U drugom stanu sam za 44 km uveo telemah i dobio brzinu 80/4 i digitalni paket TV sa 160 kanala. Mislim da bi bilo vrijeme da i telekom nesto pocne radati na poboljsanju interneta. Interesuje me dali kao korisnik BHtelekoma(internet,telefon i mobitel) mogu pratiti moju Web televiziju u inostranstvu .
Uzmeš kod telekoma mojatv net i dodatni paket 1 i imaš također 30+ internet HD kanale pink+ kanale preko 200 kanala za 46 km..
Poslano sa mog 6045K koristeći Tapatalk
30+ internet moze znaciti i 31 i to naravno ako imas "tehnicke mogucnosti" (300 m od poste na malti)
Poslano sa mog 6045K koristeći Tapatalk
30+ internet moze znaciti i 31 i to naravno ako imas "tehnicke mogucnosti" (300 m od poste na malti)
Zavisi od kvaliteta linije ja sam dobio paket1 na 850 m udaljenosti po njima mada po ovom nekom izračunu ima i preko 900 metara , jesam se načekao ali sam nakraju i dobio i stabilno je za sad uvijek 31 Mb/s
Jedno pitanje, imam karticu 060 broj i nije se koristila niti dopunjavala par mjeseci. Jucer sam je ubacio u mob da provjerim kredit kad izbaci mi "Vas kredit nije validan za ovu uslugu", na njoj je bilo oko 15KM. Vjerovatno je zablokirana jer se nije dugo koristila? Postoji li nacin da se nekako odblokira?
Hvala
Kakve su sanse da se poveca broj sportskih kanala na moja tv.Ako vec ne mogu da se dogovore sa sport klubom postoji li mogucnost da se uvede neki strani sportski kanal,sky sports,fox sport ili nesto slicno.
Ambr_ wrote:Kakve su sanse da se poveca broj sportskih kanala na moja tv.Ako vec ne mogu da se dogovore sa sport klubom postoji li mogucnost da se uvede neki strani sportski kanal,sky sports,fox sport ili nesto slicno.
O ovome se davno jos pricalo, ti kanali nemaju prava emitovanja na teritoriju BiH-a.
Tako da u programsku semu bilo kojeg operatora mogu uci samo kanali koji imaju prava da se emituju na teritoriji BiH.
Ambr_ wrote:Kakve su sanse da se poveca broj sportskih kanala na moja tv.Ako vec ne mogu da se dogovore sa sport klubom postoji li mogucnost da se uvede neki strani sportski kanal,sky sports,fox sport ili nesto slicno.
O ovome se davno jos pricalo, ti kanali nemaju prava emitovanja na teritoriju BiH-a.
Tako da u programsku semu bilo kojeg operatora mogu uci samo kanali koji imaju prava da se emituju na teritoriji BiH.
Mene cudi kako niko u BiH nema interes da pokrene nesto oko sportskih kanala, da imamo BiH kanale koji ce uzeti prava za sve, da nas vise ne zeza ni Arena ni SK.
Mene cudi kako niko u BiH nema interes da pokrene nesto oko sportskih kanala, da imamo BiH kanale koji ce uzeti prava za sve, da nas vise ne zeza ni Arena ni SK.
Zato sto je prekupo pokrenuti svoj kanal... Oprema preskupa a da ne govorimo o birokratiji, pa gdje je otkupljivanje prava na spprtove i najjace lige. Nekad je bilo price o filijali nekog medjunarodnog kanala ali ostalo na tome, cini mi se da je Face pokusao ili OBN, nisam siguran u ovu informaciju.
gunner37 wrote:Umjesto bacanja para na ono smeće od Pinka, neka plate koliko im traži Sport klub i svi zadovoljni!
Nisam ljubitelj pink kanala ali isto bi tako rekla druga strana. Sto ljudi sto ćudi..to ti je ona priča kad su otac i sin kenuli na pijacu i poveli magarca natovarena robom.......itd svi znamo tu priču !!!!
Haahhah, da nije zalosno bilo bi smijesno. Ne znam zasto ovo ovako ali hajd, mogli su dosad racun naplatiti, ovako evo im...
P.S. pokrenut cu nekakve sankcije, necu im platiti prikljicivanje nakon isticanja roka, pa cemo vidjeti dokle cu stici
doktor_seha wrote:Haahhah, da nije zalosno bilo bi smijesno. Ne znam zasto ovo ovako ali hajd, mogli su dosad racun naplatiti, ovako evo im...
P.S. pokrenut cu nekakve sankcije, necu im platiti prikljicivanje nakon isticanja roka, pa cemo vidjeti dokle cu stici