Point. wrote:Svaka vam cast sto gledate ovu, uz Ligue 1, najdosadniju ligu u Evropi.
Dođeš na temu Barce i lupiš ovo gore. I kad ti mi nacrtamo da je dominacija, odnosto izostanak neizvjesnosti u osvajanju titula u Serie A sasvim jednaka Primeri onda ovdje jednoumlje
Meni nikad nije na pamet palo da dođem na vašu temu i da lupam o korupciji Juvea i ostalih mafijoza. Ono zaboli me za tu ljigu. Nikad me nije interesovala, nit me interersuje zašto to neko voli. Ono ko voli nek izvoli...
Romanista 101% wrote:Nije rijec o Barci, vec o zanimljivosti cijele lige.
Ovi rezultati 5:1, 7:0, 10:1...nisu samo ove sezone. Ovo se ponavlja iz sezone u sezonu. Jednostavno tamo se vrti sve, ali bas sve samo oko Reala i Barcelone. Kakva je to onda liga? Smijurija, jednom rijeci. Jedini klub koji zasluzuje moju paznju i respect je Atletic Bilbao i kad ponekad pogledam spansku ligu obicno je neka utakmica ovog kluba. Ostali nisu vrijedni da se spomenu.
A ovo vama zanimljivo

I ovo malo pa si još i namiještaju...

4 godine tambura Juve a i ove će. Prije toga omakne se jednom Milanu, prije toga Inter tambura 4 godine, pa Juve ... Zanimljivo u ...
A to što Juve i ostali nisu sposobni zabijat golova koliko Barca i Real ne znači da su utakmice španske lige dosadne. Barem nama koji to volimo pogledat. Nikad talijani to nisu znali niti umjeli toliko zabijat, neće ni znat. To je do načina igranja. Nije ni do Barce ni i Reala.
Nađite vi izjave bilo kojeg igrača vrhunske svjetske klase, onih koji su znali igrat ovaj sport, pa pročitajte njihova mišljenja o igri Barce.
Više volim sekundu Barcine majstorije nego sve golove talijanske lige. Hebi ga, ono talijansko polufinale i finale CL 2003 mi je ostavilo trajne posljedice.