BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
naseroric
#47576 Re: BHTelecom All About
jedno pitanje uzeo sam tel u telekomu ostale su mi jos tri rate jos da li ja to odmah mogu isplatiti i da li cu morati platiti onaj popust sto sam dobio prvi kupovini aparata
-
Adi-g
#47577 Re: BHTelecom All About
Platit ces posljednje 3 rate bez popusta. Vidi koliko je kostao telefon koji si uzeo pa skontaj da li ti se isplatinaseroric wrote:jedno pitanje uzeo sam tel u telekomu ostale su mi jos tri rate jos da li ja to odmah mogu isplatiti i da li cu morati platiti onaj popust sto sam dobio prvi kupovini aparata
-
kakaljin
#47578 Re: BHTelecom All About
Napokon da je dosla veca ponuda televizora
https://www.bhtelecom.ba/tv-list.html
Sada jos da se pocnu ubacivati dodatni kanali i da bude sve na svom mjestu.
https://www.bhtelecom.ba/tv-list.html
Sada jos da se pocnu ubacivati dodatni kanali i da bude sve na svom mjestu.
-
made_in_sarajevo
#47579 Re: BHTelecom All About
jesu vala sa tv kanalima nidje veze. nabacali zenica, visoko, kakanj, pa oni sto zive tamo ne gledaju to. slabo HD kanala, ono sto naplacuju dodatno je smijesno, hayat i bht mi dodatno naplacuje
. ma ne moze telekom 2 dobra sastaviti nikako, vazda nesto mora kasniti. nije ni telemach nesto pretjerano bolji sa ponudom ali jesu bolji od telekoma. gdje su ti filmski jaci kanali, dokumentarci neki, nesto, vidim negdje telemach i history 2 uveo ili ce uvesti, pickbox stancaju uveliko kroz pakete, akcije nude 24 mjeseca dzaba,a telekom se pinkova nafato i eto. pinkovi jesu dobri kad bas nista na tv-u nema pa se nadje neka repriza reprize filma,a ostalo nista
. nema foxova HD, history HD, national geography HD... dobri nas stari HS, imao bruku kanala, kanala sto sam ja pratio stalno ili povremeno jedno 20 i sve u sklopu paketa, sad ovi sto upalim TV naplate 1KM 
-
kakaljin
#47580 Re: BHTelecom All About
Vjerovatno je tako jer za HD kanale treba protok dobar, a ako imas tehnicku mogucnost, korisnik svakako uzme HD kanale, jer se mora zahtjev napraviti, a jos sada su HD kanale stavili u ove pakete tako da imas ih svakako.made_in_sarajevo wrote:jesu vala sa tv kanalima nidje veze. nabacali zenica, visoko, kakanj, pa oni sto zive tamo ne gledaju to. slabo HD kanala, ono sto naplacuju dodatno je smijesno, hayat i bht mi dodatno naplacuje. ma ne moze telekom 2 dobra sastaviti nikako, vazda nesto mora kasniti. nije ni telemach nesto pretjerano bolji sa ponudom ali jesu bolji od telekoma. gdje su ti filmski jaci kanali, dokumentarci neki, nesto, vidim negdje telemach i history 2 uveo ili ce uvesti, pickbox stancaju uveliko kroz pakete, akcije nude 24 mjeseca dzaba,a telekom se pinkova nafato i eto. pinkovi jesu dobri kad bas nista na tv-u nema pa se nadje neka repriza reprize filma,a ostalo nista
. nema foxova HD, history HD, national geography HD... dobri nas stari HS, imao bruku kanala, kanala sto sam ja pratio stalno ili povremeno jedno 20 i sve u sklopu paketa, sad ovi sto upalim TV naplate 1KM
Naravno da bi bilo bolje makar BHRT i HAYAT da budu u osnovnom, ali vjerovatno korisnici nemaju TM da bi imali mogucnost da gledaju, jer primjer je kod mene na drugoj adresi gdje sam uveo Moja tv phone paket, ali ne mogu HD kanale jer nemam TM da ih imam, dok ostalo sve radi kako treba.
Slazem se da trebaju povecati broj HD kanala makar za pocetak ove koji vec imaju u ponudi koji imaju HD verziju.
Nadam se da ce i to uskoro poceti ubacivati u ponudu.
- joske
#47581 Re: BHTelecom All About
dzaba hd kad nemaju svi tu mogucnost gldanja neka prvo naprave optiku svakome korisniku neka ubace par dobri kanala zasto nema kod moja tv History 2, Viasat Nature, AMC, ABC, LIFE TIME,FX SYFY to su pravi kanali sta bi sa sportklubom pojela maca ili sta vec idemo prvi dajemo visekakaljin wrote:Vjerovatno je tako jer za HD kanale treba protok dobar, a ako imas tehnicku mogucnost, korisnik svakako uzme HD kanale, jer se mora zahtjev napraviti, a jos sada su HD kanale stavili u ove pakete tako da imas ih svakako.made_in_sarajevo wrote:jesu vala sa tv kanalima nidje veze. nabacali zenica, visoko, kakanj, pa oni sto zive tamo ne gledaju to. slabo HD kanala, ono sto naplacuju dodatno je smijesno, hayat i bht mi dodatno naplacuje. ma ne moze telekom 2 dobra sastaviti nikako, vazda nesto mora kasniti. nije ni telemach nesto pretjerano bolji sa ponudom ali jesu bolji od telekoma. gdje su ti filmski jaci kanali, dokumentarci neki, nesto, vidim negdje telemach i history 2 uveo ili ce uvesti, pickbox stancaju uveliko kroz pakete, akcije nude 24 mjeseca dzaba,a telekom se pinkova nafato i eto. pinkovi jesu dobri kad bas nista na tv-u nema pa se nadje neka repriza reprize filma,a ostalo nista
Naravno da bi bilo bolje makar BHRT i HAYAT da budu u osnovnom, ali vjerovatno korisnici nemaju TM da bi imali mogucnost da gledaju, jer primjer je kod mene na drugoj adresi gdje sam uveo Moja tv phone paket, ali ne mogu HD kanale jer nemam TM da ih imam, dok ostalo sve radi kako treba.
Slazem se da trebaju povecati broj HD kanala makar za pocetak ove koji vec imaju u ponudi koji imaju HD verziju.
Nadam se da ce i to uskoro poceti ubacivati u ponudu.
- irac300
#47582 Re: BHTelecom All About
Za SportKlub i vrapci na grani više znaju, nema potrebe BH Telecom kriviti. Ali za paket Viasat kanala, i History 2 se slažem. O HD-u i ne razmišljam.
-
made_in_sarajevo
#47583 Re: BHTelecom All About
znam da HD ne moze svako imati. koliko god se iz telekoma opirali sa pricom jebo HD, sta ce ti HD, sta ce ti 20,50,100mbita internet i slicno nece biti napretka u ovom pogledu. ja sam misljenja i ako nije u nadleznosti telekoma ali opet da se to odradi, nove instalacije i ostala zajebancija. jebiga kad je mogao nekad HS, sad telemach doci i razvuci nove kablove nek onda i telekom pici po ovim starim zgradama.
prica koja otvara pandorinu kutiju tipa sta ce telemach, bandera firma i slicno, samo sto nas korisnike to plaho na kraju krajeva i ne zanima ali eto moramo se zaliti malo
prica koja otvara pandorinu kutiju tipa sta ce telemach, bandera firma i slicno, samo sto nas korisnike to plaho na kraju krajeva i ne zanima ali eto moramo se zaliti malo
-
jarobot
#47584 Re: RE: Re: BHTelecom All About
History 2 je ustvari repriza sa History . Slažem se da treba ubaciti Viasat explorer i history i od filmskih ScFy i AXNirac300 wrote:Za SportKlub i vrapci na grani više znaju, nema potrebe BH Telecom kriviti. Ali za paket Viasat kanala, i History 2 se slažem. O HD-u i ne razmišljam.
Poslano sa mog 6045K koristeći Tapatalk
- drug_profi
#47585 Re: RE: Re: BHTelecom All About
H2 nije repriza H.jarobot wrote:History 2 je ustvari repriza sa History . Slažem se da treba ubaciti Viasat explorer i history i od filmskih ScFy i AXNirac300 wrote:Za SportKlub i vrapci na grani više znaju, nema potrebe BH Telecom kriviti. Ali za paket Viasat kanala, i History 2 se slažem. O HD-u i ne razmišljam.
H2 nudi pravi dokumentarni i naučno popularni program, dok na H ide standardni format reality show emisija tipa lovci na kofere i sl.
- irac300
#47586 Re: RE: Re: BHTelecom All About
Upravo tako. Gledam History 2 preko IPTV liste na android boxu, i puno je bolji od originala. Juče sam baš odgledao odličan dokumentarac o usponu trećeg rajha. Onaj History i ne gledam, sa historijom ima veze jedino naziv kanala.drugi profil wrote:H2 nije repriza H.jarobot wrote:History 2 je ustvari repriza sa History . Slažem se da treba ubaciti Viasat explorer i history i od filmskih ScFy i AXNirac300 wrote:Za SportKlub i vrapci na grani više znaju, nema potrebe BH Telecom kriviti. Ali za paket Viasat kanala, i History 2 se slažem. O HD-u i ne razmišljam.
H2 nudi pravi dokumentarni i naučno popularni program, dok na H ide standardni format reality show emisija tipa lovci na kofere i sl.
- joske
#47587 Re: BHTelecom All About
pusti 20mbs jedva i 5 mbs Izgurajumade_in_sarajevo wrote:znam da HD ne moze svako imati. koliko god se iz telekoma opirali sa pricom jebo HD, sta ce ti HD, sta ce ti 20,50,100mbita internet i slicno nece biti napretka u ovom pogledu. ja sam misljenja i ako nije u nadleznosti telekoma ali opet da se to odradi, nove instalacije i ostala zajebancija. jebiga kad je mogao nekad HS, sad telemach doci i razvuci nove kablove nek onda i telekom pici po ovim starim zgradama.
- joske
#47588 Re: BHTelecom All About
History 2 je zakon dokumentarci i ostala cuda Nije los ni Crime &investigation steta sto ga nema u ponudi mada bi mogao telekom ponovo da ga ubaci u ponudu
sto ne bi napravili neku anketu ovdje koje kanale bi zeljeli po izboru korisnika moja tv bez ovi lokalni 
-
kakaljin
#47589 Re: BHTelecom All About
Kod mene je taj paket interneta 100 i radi perfektno svejoske wrote:pusti 20mbs jedva i 5 mbs Izgurajumade_in_sarajevo wrote:znam da HD ne moze svako imati. koliko god se iz telekoma opirali sa pricom jebo HD, sta ce ti HD, sta ce ti 20,50,100mbita internet i slicno nece biti napretka u ovom pogledu. ja sam misljenja i ako nije u nadleznosti telekoma ali opet da se to odradi, nove instalacije i ostala zajebancija. jebiga kad je mogao nekad HS, sad telemach doci i razvuci nove kablove nek onda i telekom pici po ovim starim zgradama.
prica koja otvara pandorinu kutiju tipa sta ce telemach, bandera firma i slicno, samo sto nas korisnike to plaho na kraju krajeva i ne zanima ali eto moramo se zaliti maloide treba ulagati u infrastrukturu ali nije samo Sarajevo nego i druge gradove ljepe nase
mene cudi kako telemach preko kabla dogura do 200MBS a TELEKOM nista jel ima ko da ima ovaj paket 100MBS od telekoma
- joske
#47590 Re: BHTelecom All About
fakat si sretnik jel to blizu centrale pa ti ide na vdsl ili kod tebe ondakakaljin wrote:Kod mene je taj paket interneta 100 i radi perfektno svejoske wrote:pusti 20mbs jedva i 5 mbs Izgurajumade_in_sarajevo wrote:znam da HD ne moze svako imati. koliko god se iz telekoma opirali sa pricom jebo HD, sta ce ti HD, sta ce ti 20,50,100mbita internet i slicno nece biti napretka u ovom pogledu. ja sam misljenja i ako nije u nadleznosti telekoma ali opet da se to odradi, nove instalacije i ostala zajebancija. jebiga kad je mogao nekad HS, sad telemach doci i razvuci nove kablove nek onda i telekom pici po ovim starim zgradama.
prica koja otvara pandorinu kutiju tipa sta ce telemach, bandera firma i slicno, samo sto nas korisnike to plaho na kraju krajeva i ne zanima ali eto moramo se zaliti maloide treba ulagati u infrastrukturu ali nije samo Sarajevo nego i druge gradove ljepe nase
mene cudi kako telemach preko kabla dogura do 200MBS a TELEKOM nista jel ima ko da ima ovaj paket 100MBS od telekoma

-
AFEni
#47591 Re: BHTelecom All About
Ima li telefona u telecomu,nedavno nista nije bilo,mrsko mi ici opet,kada sam onda zvala 1444 nista mi nije znala reci
-
kakaljin
#47592 Re: BHTelecom All About
Optika je kod mene dosla direktno u stanjoske wrote:fakat si sretnik jel to blizu centrale pa ti ide na vdsl ili kod tebe ondakakaljin wrote:Kod mene je taj paket interneta 100 i radi perfektno svejoske wrote:pusti 20mbs jedva i 5 mbs Izgurajuide treba ulagati u infrastrukturu ali nije samo Sarajevo nego i druge gradove ljepe nase
-
kakaljin
#47593 Re: BHTelecom All About
Nisam ja od onih da postavljam da se hvalim kolika mi je brzina.Laki Je Nervozan wrote:de optičar uslikaj nam brzinu i postavikakaljin wrote:
Optika je kod mene dosla direktno u stan![]()
![]()
![]()
![]()
Vecina ovdje mi vjeruje jer nepisem gluposti po forumu
- joske
#47594 Re: BHTelecom All About
@kakaljin
novogradnja ili
ja cu s e jos nacekat optike

novogradnja ili
- joske
#47595 Re: BHTelecom All About
jel to preko vpn serveraLaki Je Nervozan wrote:evo da ja podjelim s tobom, nemoj se ljutitkakaljin wrote:
Nisam ja od onih da postavljam da se hvalim kolika mi je brzina.
-
kakaljin
#47596 Re: BHTelecom All About
Novogradnja iz '85joske wrote:@kakaljin
novogradnja ili![]()
![]()
ja cu s e jos nacekat optike
![]()
Proveli su prije skoro 2 godine optiku kroz naselje
-
kakaljin
#47597 Re: BHTelecom All About
Radi ovakvih ne postavljam speed testLaki Je Nervozan wrote:evo da ja podjelim s tobom, nemoj se ljutitkakaljin wrote:
Nisam ja od onih da postavljam da se hvalim kolika mi je brzina.
-
nmiro
#47598 Re: BHTelecom All About
Dali ce uskoro doci do povecanja brzina na internetu jer koliko vidim brzine kod drugih operatora su mnogo vece . Ovaj paket 10/0,512 koji imam vec je 5 godina i cijena od 30 KM je pretjerana . U drugom stanu sam za 44 km uveo telemah i dobio brzinu 80/4 i digitalni paket TV sa 160 kanala. Mislim da bi bilo vrijeme da i telekom nesto pocne radati na poboljsanju interneta.
Interesuje me dali kao korisnik BHtelekoma(internet,telefon i mobitel) mogu pratiti moju Web televiziju u inostranstvu .
Interesuje me dali kao korisnik BHtelekoma(internet,telefon i mobitel) mogu pratiti moju Web televiziju u inostranstvu .
-
Bavarac94
#47599 Re: BHTelecom All About
Ne mogu.nmiro wrote: Interesuje me dali kao korisnik BHtelekoma(internet,telefon i mobitel) mogu pratiti moju Web televiziju u inostranstvu .
-
kakaljin
#47600 Re: BHTelecom All About
Moze samo BHT Premijer ligu u fudbaluBavarac94 wrote:Ne mogu.nmiro wrote: Interesuje me dali kao korisnik BHtelekoma(internet,telefon i mobitel) mogu pratiti moju Web televiziju u inostranstvu .
https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M524bc4212e5.html
Iako bi bilo dobro da svi operateri mogu da se gledaju na uredjaju korisnika bez obzira na lokaciju, ali to sprecavaju autorska prava za regiju koju su dobili.