Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:Ja sam najvise za to da odigramo posteno.bez pustanja.al kad vidis sta i sad pisu i s kojom bahatoscu na lobotomiji sto ti ga dodje skoro pa zvanican stav želje..
Ma teraj kvragu bice zeljo k sampion!
igrom slucaja ste se zadesili u takvoj situaciji da vam se pridodaje neka vaznost, kao da vi mozete odlucivati o necijoj sudbini a vise puta se pokazalo da ne mozete ni o svojoj
emigrazione wrote:Koja je razlika u lovi izmedju prvog i drugog zna li neko, vjerujem da UEFA sampionu daje opasnu lovu za nase prilike i da komsije pjene iskljucivo zbog toga...
Znam samo da se dobija više love od Saveza. Po nekoj logici bi trebali imati i drugačije protivnike u kvalifikacijama, možda nešto malo više para od UEFE, ali nisam siguran.
emigrazione wrote:Koja je razlika u lovi izmedju prvog i drugog zna li neko, vjerujem da UEFA sampionu daje opasnu lovu za nase prilike i da komsije pjene iskljucivo zbog toga...
Znam samo da se dobija više love od Saveza. Po nekoj logici bi trebali imati i drugačije protivnike u kvalifikacijama, možda nešto malo više para od UEFE, ali nisam siguran.
Prvak dobija milion maraka, koliko ja znam.
Za prvaka ide oko 550k €,ako odigra samo jednu utakmicu (sto je najvjerovatnije)
Za ove sto idu u EL najvjerovatnije je da ce odigrati 2 kola i da bi mogli dobiti oko 450k €.
Ako sljedeće godine ne uzmu nešto, sve govnjivom motkom otjerati. Dosta bi više zajebancije. Toliko godina bez trofeja. Samo zdravlje rušim, dajem pare u vjetar, podređujem terminu utakmica sve.
lendric wrote:Sarajevo je glavni favorit za titulu, i ako to ne osvoje ove godine, naredne osvajaj duplu 100% jer su navikli i jer su najveci klub u BiH a i šire
Kako mizeran pokusaj sa luzerske strane.
Ne vi ste najorganizovaniji športski, pardon sportski klub prema rijecima raskopcanog i štrebera. Kako ne shvacate da ste najveci gubitnici. Euforija, Sampras, trebina, pojačanja, najširi i najbolji roster....da još nabrajam i na kraju cundara.
Ako sljedeće godine ne uzmu nešto, sve govnjivom motkom otjerati. Dosta bi više zajebancije. Toliko godina bez trofeja. Samo zdravlje rušim, dajem pare u vjetar, podređujem terminu utakmica sve.
Titulu smo rezervisali da znaš, ne računaj na nju.
U slučaju da FK „Sarajevo“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Sarajevu, 28.05.2017. godine, u 23:00 sati;
U slučaju da HŠK „Zrinjski“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Mostaru, 28.05.2017. godine, u 21:00 sat;
U slučaju da FK „Željezničar“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Sarajevu, 28.05.2017. godine, u 19:15 sati.
sumirprimus wrote:Ja sam najvise za to da odigramo posteno.bez pustanja.al kad vidis sta i sad pisu i s kojom bahatoscu na lobotomiji sto ti ga dodje skoro pa zvanican stav želje..
Ma teraj kvragu bice zeljo k sampion!
igrom slucaja ste se zadesili u takvoj situaciji da vam se pridodaje neka vaznost, kao da vi mozete odlucivati o necijoj sudbini a vise puta se pokazalo da ne mozete ni o svojoj
Druga liga !
e upravo o ovom ja i govorim...
bice valjutanja i iduce sezone no sikiriki
bice zeljo...
mozemo pomoci,al necemo,jer nam se moze,jer smo najnetrofejniji, i odlucicemo