Evo da ti odmah odgovorim.Point. wrote:Opet kazem, mozda je vama koji brijete na Real i Barcu jeste zanimljiva, jer vam je zanimljivo gledati ko ce dati prvi go Ronaldo ili Benzema, Messi ili Suarez pa to otici na 3-0 vec nakon 25-30 minuta. Mislis da je nekom navijacu Espanyola ili Deportiva zanimljivo kada im je jedino bitno da sacuvaju svoju mrezu do 10 minute i da ne budu teniske cifre? Izvini, ali meni to nije zanimljivo kad se unaprijed zna pobjednik. U Italiji bas nije tako, Juve moze zijaniti i od Rome i od Napolija, Fiorentine. O jacinama dvaju liga pricaju samo ovi espanolo bosniacos, jer su Barca i Real nadmocni. A kako i nebi kad imaju 50% od tv prava a sirotinja nek dijeli ostali 50%. Lako se tad busati u prsa.Tomahawk11 wrote:Moj Pointe, gdje ces na Rusiju![]()
![]()
Ja sam ovdje samo na ispomoci iz blancosa![]()
Al ne mozes pratiti Seria A, a reci da je Primera dosadna, nezanimljiva.
Zanimljivija je u svakom slucaju od talijanske lige.
O odnosu jacine spanske spram svih drugih top liga je beskorisno i raspravljati.
Rezultati medjusobnih dvoboja su dovoljan argument nadmoci Spanaca.
Nije mi zanimljivo kad Real igra sa Rayom. Znam da ce ih ubiti ko mraz papriku. Rayo tako igra i zato imaju respekt od protivnika. Oni ili ce bas fasovati ili ce dobiti. Igraju napadacki, ali igracki kadar i nije bas tako dobar, pa pocesto fasuju.
Ne svodi se na to hoce li dati prvi gol Ronaldo ili Benzema. To je suplja prica.
I nisi u pravu da to ide sve tako lagano. Evo ti Sevilla, uzela je Barcu kuci, a u gostima izgubila 2-1. Pa imas Celtu koja ih je bas oderala. Tako i za Real. Malo je preuvelicano to da su im pobjede unaprijed zagarantovane. Jesu sipak.
U Primeri je, moraces priznati, neizvjesnije kad je borba za titulu u pitanju. U Italiji kako god okrenes - Juventus prvak. Pusti ti to mogu izgubiti. Covjece, taj Juventus je bio 17. na tabeli, eno sad prvi! I kazes mogu izgubiti.....mogu, ali im se nesto ne da
Euronastupi....tu pogotovu nemamo sta pricati. Dobro, mozes tu primjeniti ovaj svoj argument, tu je jos dosadnije. Prodje citavo kolo utakmica u LP i EL i Spanci ne prime ni jedan gol