Zasto ti shvatas forum kao jednoumlje pa svaki drugi pogled na stvar smatras gluposti?NK33 wrote:A ti shvatas forum kao ono dodjes nesto napises i niko ti nista ne odgovori, ili mozda kao svi se samo sloze s tim? Jeb'ga ne funkcionise to tako kod svih. I zasto bi Primera bila nekome veliki vodja, ljudi se pale kada napises neku glupost, a uz duzno postovanje ovo sto si ti napisao je poprilicno velikaPoint. wrote:Jao vidi ih sto su se upalili, tacno sekta kad im dirnes velikog vodju.![]()
Bolan, Napoli se bori za titulu u sampionatu, sto je misaona imenica za Vilajreal, Sevilju, Bilbao koji jedino mogu EL da osvoje. Tu lezi razlog ispadanja Napolija.
No, ja iskljucivo govorim o zanimljivosti, random gledalac ce prije pogledati Fiorentina-Napoli nego Viljareal-Sevilja recimo. Ko moze uzivati kad Barca ili Real igraju protiv Eibara ili sta ja znam Las Palmasa, kad je cetvorka najmanje zagarantovana? Sta je tu zabavno?
I ja bih radije pogledao Fiorentina - Napoli nego Viljareal - Sevilja, ali samo zbog Higuaina, Hamsika i Reine iako ti garantujem da ce bolja utakmica uvijek biti ova druga.
A ono sto gledas kad Barca igra protiv Eibara je - Barca. Gledas kako ljudi igraju nogomet i uzivas, ili ti mozda gledas nogomet samo zbog rezultata? Mozes onda pogledati i na livescore ne moras pratiti utakmicu na tv-u.
Ako ce Sevilja vs Viljareal biti bolja, zasto je ne gledas? I po cemu garantujes da ce biti bolja? Bolje igre, bolje atmosfere, boljeg navijanja, sta?
Ja fudbal gledam iskljucivo radi tog takmicarskog duha, gdje je pobjednik neizvjestan, a ne da gledam samo jednu ekipu na terenu dok je druga tu eto reda radi. Sigurno ne gledam utakmicu da se divim yet another hettricku Suareza, 65 sezonskom golu Ronalda odnosno Messija, ili kako Neymar i kompanija vec u 32 minuti imaju 4-0. Shvatio bih tu ocaranost da mi je, recimo, 15 godina.