Ispravka krivog navoda... Mi smo uzeli... Titulu želji
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#47526 Re: Premijer liga BiH
@Torpedista071
Mislis da je ovo veci uspjeh nego da ste uzeli ligu ili kup
-
Torpedista071
#47527 Re: Premijer liga BiH
Hebeš osvajanje Champions League kakav je ovo uspjeh!luckylaka wrote:@Torpedista071
![]()
Skinuti titulu klubu koji je uredno istu kupio. Neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo Amer Bekić FK Sarajevo
- luckylaka
#47528 Re: Premijer liga BiH
A da upitas igrace,upravu i rukovodstvo kluba sta im je veci prioritet...uzeti gradski derbi(kojim klub ne dobije nista osim kazne) ili uzet kup ili prvenstvo i zaraditi neku marku da se sa salame predje na hrenovke.Derbi je bio i prosao za 2-3 dana nece ga niko ni spominjati a uzeti ligu ili kup je vec nesto.Il nije.Pitaj Mehmeda Janjosa.Torpedista071 wrote:Hebeš osvajanje Champions League kakav je ovo uspjeh!luckylaka wrote:@Torpedista071
![]()
Skinuti titulu klubu koji je uredno istu kupio. Neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo Amer Bekić FK Sarajevo
- luckylaka
#47529 Re: Premijer liga BiH
Logika.By Chombe
Za pobjedu na derbiju dobijes oko 10.000 maraka kazne
Za osvojeno prvenstvo dobijes 100.000 maraka nagrade
Jebo 100.000
Realnost
Barsa bi sad rado mjenjala pobjedu u derbiju nad Realom za titulu
Za pobjedu na derbiju dobijes oko 10.000 maraka kazne
Za osvojeno prvenstvo dobijes 100.000 maraka nagrade
Jebo 100.000
Realnost
Barsa bi sad rado mjenjala pobjedu u derbiju nad Realom za titulu
Last edited by luckylaka on 23/05/2017 22:17, edited 1 time in total.
-
Torpedista071
#47530 Re: Premijer liga BiH
Prijatelju o čemu ti pričaš uopšte?luckylaka wrote:A da upitas igrace,upravu i rukovodstvo kluba sta im je veci prioritet...uzeti gradski derbi(kojim klub ne dobije nista osim kazne) ili uzet kup ili prvenstvo i zaraditi neku marku da se sa salame predje na hrenovke.Derbi je bio i prosao za 2-3 dana nece ga niko ni spominjati a uzeti ligu ili kup je vec nesto.Il nije.Pitaj Mehmeda Janjosa.Torpedista071 wrote:Hebeš osvajanje Champions League kakav je ovo uspjeh!luckylaka wrote:@Torpedista071
![]()
Derbi bio ima četiri dana, a tek se intenzitet prcanja pojačava... Potrajače ovo ne brini.
- ZonFon
#47531 Re: Premijer liga BiH
Pa samo prije 2-3 sezone je bio scenario kad je u glavnom gradu stanovala i titula i kup. Jos te godine 3 kluba iz Sarajeva izasla u evropu. Ja se nesto ne sjecam kmecanja ostalih. Nego ljudi se potrudili i skinuli nas sa vrha u cemu smo im i mi sami pomogli javaslukom, amaterizmom i ogromnom kolicinom gluposti.
- avetinja
#47533 Re: Premijer liga BiH
Ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da Željo ipak uzme titulu. 
- luckylaka
#47534 Re: Premijer liga BiH
Ne vjerujem .Ako je Sarajevo za Bajram namijenilo pehar kupa listici,onda je red da i tuzlaci nesto poklone mostarcima.Dobro se dobrim vraca.Liga se igra i sledece sezone.Sa Petrovicem Zeljo moze uzeti turnir u Cevljanovicimaavetinja wrote:Ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da Željo ipak uzme titulu.
- avetinja
#47535 Re: Premijer liga BiH
Nikad se ne zna. Kolo sreće se okreće. Samo znam da će njima skočiti na nos sve ovo. Poslije finala kupa su bili standardni Pitari na forumu, oni koji su uvijek tu. Sada su se svi doselili. Ne mogu reći da nemaju pravo na to, ali je kukavički.luckylaka wrote:Ne vjerujem .Ako je Sarajevo za Bajram namijenilo pehar kupa listici,onda je red da i tuzlaci nesto poklone mostarcima.Dobro se dobrim vraca.Liga se igra i sledece sezone.Sa Petrovicem Zeljo moze uzeti turnir u Cevljanovicimaavetinja wrote:Ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da Željo ipak uzme titulu.
- luckylaka
#47536 Re: Premijer liga BiH
Pa njima je skocilo vec sve na nos.Nista nisu uzeli,osim pehar za derbi koji ce kostati dobro.naravno to navijace zaboli chundara oni uzivaju a uprava se brine kako isplatiti kazne,plate i ostalo.Mozda podsjetiti savez da uvede pehar za derbi susrete tada bi svake godine neko nesto osvojio.Tako recimo na kraju sezone ,,treceplasirano Sa osvojilo pehar za pobjedu u derbiju,ali ce ga odmah vratiti posto su prethodni izgubili"avetinja wrote:Nikad se ne zna. Kolo sreće se okreće. Samo znam da će njima skočiti na nos sve ovo. Poslije finala kupa su bili standardni Pitari na forumu, oni koji su uvijek tu. Sada su se svi doselili. Ne mogu reći da nemaju pravo na to, ali je kukavički.luckylaka wrote:Ne vjerujem .Ako je Sarajevo za Bajram namijenilo pehar kupa listici,onda je red da i tuzlaci nesto poklone mostarcima.Dobro se dobrim vraca.Liga se igra i sledece sezone.Sa Petrovicem Zeljo moze uzeti turnir u Cevljanovicimaavetinja wrote:Ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da Željo ipak uzme titulu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#47537 Re: Premijer liga BiH
Ne znam jesi li upratio revans, niko nikom nista nije za Bajram namjenio.luckylaka wrote:Ne vjerujem .Ako je Sarajevo za Bajram namijenilo pehar kupa listici,onda je red da i tuzlaci nesto poklone mostarcima.Dobro se dobrim vraca.Liga se igra i sledece sezone.Sa Petrovicem Zeljo moze uzeti turnir u Cevljanovicimaavetinja wrote:Ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da Željo ipak uzme titulu.
- avetinja
#47538 Re: Premijer liga BiH
Švrakić u emisji reče da su oni najveći gubitnici, a to niko nije ni spomenuo. Znači, čovjek javno to rekao za FK Sarajevo, što je donekle i isinito. Teško je odlučiti kome ide ta titula, nama ili njima. Vjerovatno će oba kluba ostati bez trofeja. Izborila se Evropa, ali sve u svemu, izgleda da će biti neuspješna sezona. Komšije su to nadoknadile pobjedom na derbiju.luckylaka wrote:Pa njima je skocilo vec sve na nos.Nista nisu uzeli,osim pehar za derbi koji ce kostati dobro.naravno to navijace zaboli chundara oni uzivaju a uprava se brine kako isplatiti kazne,plate i ostalo.Mozda podsjetiti savez da uvede pehar za derbi susrete tada bi svake godine neko nesto osvojio.
- emigrazione
#47539 Re: Premijer liga BiH
Kakav Svrakic, Zrinjski je najvise dobrih utakmica odigrao u ovoj sezoni i samim tim zasluzuju titulu...Sarajevo pocelo igrati pred kraj sezone, a navijaci zeljeznicara se kunu majkom da ove godine niti jednu dobru utakmicu svog tima nisu odgledali, znaci ako Sarajevo preskoci zeljeznicara to bi bio poredak ofrlje po nekim zaslugama i dobrim partijama, ostalo su samo nekakve zelje i naprezanja. Ali realno ako Sarajevo zadrzi par glavnih mladih igraca i nafata neku dobru desetku mogla bi sljedeca sezona da fino izgleda...
- avetinja
#47540 Re: Premijer liga BiH
Složio bih se sa tobom.
Željo je kuburio sa svima. Sarajevo prosulo bodove kući i u nekim utakmicama (dva puta Krupa, Vitez i Bratstvo, čini mi se) pobijedilo zahvaljući autogolovima. Zrinjski je opet nekako najposloženija ekipa. Mislim da imaju najbolju igru. Ali sve to pada u vodu, ako Željo ili Sarajevo osvoje više poena.
Željo je kuburio sa svima. Sarajevo prosulo bodove kući i u nekim utakmicama (dva puta Krupa, Vitez i Bratstvo, čini mi se) pobijedilo zahvaljući autogolovima. Zrinjski je opet nekako najposloženija ekipa. Mislim da imaju najbolju igru. Ali sve to pada u vodu, ako Željo ili Sarajevo osvoje više poena.
- emigrazione
#47541 Re: Premijer liga BiH
Da, ali osvojit ce kurac
- avetinja
#47542 Re: Premijer liga BiH
Ništa ne mora značiti. Vjerujem da je većina navijača Sarajeva mislila kako će Željo uzeti titulu prije utakmice sa Krupom, a i pred derbi. Ishod znamo. Sve je moguće. Ne isključujem niti jednu opciju.
- omega369
#47543 Re: Premijer liga BiH
Naravno. Na stranu sve, prvenstvo jos nije gotovo. Svasta se moze dogoditi u zadnjem kolu
- emigrazione
#47544 Re: Premijer liga BiH
Moguce je jedino da zeljeznicar zijani, bice tu svega od jebavanja majki, sestara, djece i sl, a zadnja tekma svi skoro sa strane samo ce cekati kraj da smugnu kucama...Zrinjski nece izgubiti, ovdje se titule ne gube u zadnjim kolima pred domacom publikom
- Charuga
- Globalni moderator
#47545 Re: Premijer liga BiH
Jedino je upitno sa koliko će razlike dobiti Zrinjski, i ko će završiti drugi.
I treba.– Smanjuje se broj stranaca u klubovima BHT Premijer lige sa šest na četiri
- MOSALJOZE
#47546 Re: Premijer liga BiH
Ova mjera+ona koja se odnosi na broj mladih igrača koji moraju biti u protokolu će sigurno dati rezultata za nekih 10-15 godina...Charuga wrote:Jedino je upitno sa koliko će razlike dobiti Zrinjski, i ko će završiti drugi.
I treba.– Smanjuje se broj stranaca u klubovima BHT Premijer lige sa šest na četiri
-
todd_smith
#47547 Re: Premijer liga BiH
Ofirno mu petrovicu u lice reci da je najveci luzer sezone.avetinja wrote:Švrakić u emisji reče da su oni najveći gubitnici, a to niko nije ni spomenuo. Znači, čovjek javno to rekao za FK Sarajevo, što je donekle i isinito. Teško je odlučiti kome ide ta titula, nama ili njima. Vjerovatno će oba kluba ostati bez trofeja. Izborila se Evropa, ali sve u svemu, izgleda da će biti neuspješna sezona. Komšije su to nadoknadile pobjedom na derbiju.luckylaka wrote:Pa njima je skocilo vec sve na nos.Nista nisu uzeli,osim pehar za derbi koji ce kostati dobro.naravno to navijace zaboli chundara oni uzivaju a uprava se brine kako isplatiti kazne,plate i ostalo.Mozda podsjetiti savez da uvede pehar za derbi susrete tada bi svake godine neko nesto osvojio.
Mi smo imali propustene prilike i zbog toga smo na gubitku, ali ne moze niko veci luzer biti od ekipe koja ima mat poziciju i sjebe se ko foka i pokoleba pod pritiskom.
- Kinaski
#47548 Re: Premijer liga BiH
Sudija bandić radi u Sarajevu, zivi smrad na Dobrinji
- avetinja
#47549 Re: Premijer liga BiH
Sve zavisi kako gledaš. Po tome i mi imamo propuštene prilike.todd_smith wrote:Ofirno mu petrovicu u lice reci da je najveci luzer sezone.
Mi smo imali propustene prilike i zbog toga smo na gubitku, ali ne moze niko veci luzer biti od ekipe koja ima mat poziciju i sjebe se ko foka i pokoleba pod pritiskom.
-
todd_smith
#47550 Re: Premijer liga BiH
Ali niko nije imao mat poziciju kao vi. U tome je poenta.