SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
hodža

#4751 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by hodža »

Religious Fantastic wrote:
Black swan wrote:hoće li iko reći nešto što već nismo rekli x puta :cry:
jeste da si u pravu...ali stvarno više...ŠTA da se radi?! Sistem ovakav kakav jeste može se promijeniti samo revolucijom, a za to nema kritične mase. Prema tome, preostaje nam da bespomoćno ponavljamo dijagnozu i samim tim sebi malo olakšavamo dušu...uffffff
fino se skupi nas 10 sa foruma, nebitno jesmo li poznavali nastradalog, pa kad puste govno fino ga slomiti da mu ne padne na pamet ikad više da uzme ključeve, a kamoli da vozi auto...

a od pisanja nemamo ništa ;-)
shuriken'

#4752 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by shuriken' »

niko ne spominje čije je bilo oružje kojim je počinjen zločin, tj ko je omogućio pijanom tinejdžeru da ubije profu?
sigurno neko zajeban kad takav auto daje klincu
sigurno neko zajeban kad niko ne pise o tome
nije valjda da niko ne zna?
drndalo

#4753 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by drndalo »

U danasnjem Oslobodjenju (stampano izdanje) pise ime i prezime hairlije koji je dao A6 "prijatelju" da se provoza i naspe gorivo, te koji ga je telefonom ubijedio da se iz bijega sam javi policiji... U elek. izdanju to ne nalazim...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4754 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Admir_1984 »

hodža wrote:
Black swan wrote:hoće li iko reći nešto što već nismo rekli x puta :cry:
jeste da si u pravu...ali stvarno više...ŠTA da se radi?! Sistem ovakav kakav jeste može se promijeniti samo revolucijom, a za to nema kritične mase. Prema tome, preostaje nam da bespomoćno ponavljamo dijagnozu i samim tim sebi malo olakšavamo dušu...uffffff
fino se skupi nas 10 sa foruma, nebitno jesmo li poznavali nastradalog, pa kad puste govno fino ga slomiti da mu ne padne na pamet ikad više da uzme ključeve, a kamoli da vozi auto...

i za par sedmica dobijemo krivicnu prijavu od par stoja zbog nasilnickog ponasanja, a koju moramo platiti jer necemo moci izvaditi dokumente, vaditi dozvole kada predajemo za posao, necemo moci registrovati auto i slicno :roll:

kad se ovde pisalo kao nije fer da se piše pišam se na državu i slicno :run:
Better Man

#4755 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Better Man »

Balavca koji izvršio krivično djelo ubistva osuditi na max. kaznu zatvora od 40 godina, a na istu kaznu osuditi i onog koji mu je dao automobil, a znao je da nema položen vozački ispit!
Bodkin

#4756 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Bodkin »

Better Man wrote:Balavca koji izvršio krivično djelo ubistva osuditi na max. kaznu zatvora od 40 godina, a na istu kaznu osuditi i onog koji mu je dao automobil, a znao je da nema položen vozački ispit!
ljudi su pisali koju maksimalnu kaznu moze dobiti. pratite malo ljudi
hodža

#4757 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by hodža »

Admir_1984 wrote:
hodža wrote:

i za par sedmica dobijemo krivicnu prijavu od par stoja zbog nasilnickog ponasanja, a koju moramo platiti jer necemo moci izvaditi dokumente, vaditi dozvole kada predajemo za posao, necemo moci registrovati auto i slicno :roll:

kad se ovde pisalo kao nije fer da se piše pišam se na državu i slicno :run:
fantomke na glavu i ćao...ko će znati ko ga je prebio jbt :D
tag33

#4758 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by tag33 »

Nemaju batine ovdje nikakvog efekta, samo ce otresti prasinu sa sebe i sutra opet po starom...treba na robiju i to je jedini lijek...ima li iko nekih novih informacija ?
BHF_Manijak

#4759 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BHF_Manijak »

Chisum wrote:Vidi ga, fol... picn'o se za suda...

Kud ne poginu stoka, jebem li mu i mater i oca.

Kakav je ovo KURAC od zemlje... i oni satro hoce neke Evrope, horizonte, razvoj, pizdu materinu, a ne mogu izaci na kraj sa balavim govnetom koje je trebalo prvo tako ubiti od batina, da oboli i ostane bogalj, a onda ga takvog unistenog ostaviti da invalidske dane da provodi u kakvoj usranoj vlaznog celiji i krepava na tenane.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Papak se picno, ma kud se neko ne zaleti na govno odmah ispred suda pa sve nogama u vugla, govno jedno balavo!!! :x :x :x
medoIL

#4760 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by medoIL »

Na ovom forumu sve zivi revolucionari , kečeri , to bi ruke lomili , sralo se na grob... Tobbe jarabbi, gori su mi ovi ovdje sto besposlicare na forumu nego ovaj sto je klepio audijem pežoa. Takav je zivot , tako Bog htio , sta da se radi , svako ce odgovarati za svoje. A ovog treba smjestit u zatvor ili jos bolje na dobrotvorni rad , te sve sto zaradi dobrotvornim radom ide porodici ozaloscenog.
BHF_Manijak

#4761 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BHF_Manijak »

medoIL wrote:Na ovom forumu sve zivi revolucionari , kečeri , to bi ruke lomili , sralo se na grob... Tobbe jarabbi, gori su mi ovi ovdje sto besposlicare na forumu nego ovaj sto je klepio audijem pežoa. Takav je zivot , tako Bog htio , sta da se radi , svako ce odgovarati za svoje. A ovog treba smjestit u zatvor ili jos bolje na dobrotvorni rad , te sve sto zaradi dobrotvornim radom ide porodici ozaloscenog.
JAh, pa zato nam drzava i jest u qrcu sto 99% ljudi tako razmislja! "hajde boli me qrac, tako trebalo biti, jebi ga desi se da se da naseljem picis 130km/h, tako sudbina htjela..." :oops: :zzzz: :x Kako te ba nije stid, cuj gori mu forumasi sto iz revolta pisu nego li balavi jadnik koji se qrci audijem kroz grad! :x

To svako ce odgovarati za svoje pusti macku o rep, znam ja to i bez tebe, ali ovo nije nesto sto se NIJE MOGLO SPRIJECITI, ko je kretena tjero da ide preko 100 na sat!
cappy_tempo

#4762 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cappy_tempo »

bhf_manijak to ti je ona "sve dok mene ne kaci neki problem libo me racku za desavanja po gradu"
branimir stulic

#4763 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by branimir stulic »

Ljudi, zasto nema podataka o vlasniku Audija? Da li se mozda krije njegovo ime?
Better Man

#4764 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Better Man »

branimir stulic wrote:Ljudi, zasto nema podataka o vlasniku Audija? Da li se mozda krije njegovo ime?
Mislim da u Oslobođenju imaju njegovi podaci, tj. ime i prezime!
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#4765 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Entropio »

branimir stulic wrote:Ljudi, zasto nema podataka o vlasniku Audija? Da li se mozda krije njegovo ime?
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... adica.html

Drugi paragraf.
Gray

#4766 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Gray »

Entropio wrote:
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... adica.html

Drugi paragraf.
to je ime ovog što je vozio.
medoIL

#4767 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by medoIL »

BHF_Manijak wrote:
medoIL wrote:Na ovom forumu sve zivi revolucionari , kečeri , to bi ruke lomili , sralo se na grob... Tobbe jarabbi, gori su mi ovi ovdje sto besposlicare na forumu nego ovaj sto je klepio audijem pežoa. Takav je zivot , tako Bog htio , sta da se radi , svako ce odgovarati za svoje. A ovog treba smjestit u zatvor ili jos bolje na dobrotvorni rad , te sve sto zaradi dobrotvornim radom ide porodici ozaloscenog.
JAh, pa zato nam drzava i jest u qrcu sto 99% ljudi tako razmislja! "hajde boli me qrac, tako trebalo biti, jebi ga desi se da se da naseljem picis 130km/h, tako sudbina htjela..." :oops: :zzzz: :x Kako te ba nije stid, cuj gori mu forumasi sto iz revolta pisu nego li balavi jadnik koji se qrci audijem kroz grad! :x

To svako ce odgovarati za svoje pusti macku o rep, znam ja to i bez tebe, ali ovo nije nesto sto se NIJE MOGLO SPRIJECITI, ko je kretena tjero da ide preko 100 na sat!
Da vlast izvrsava svoje duznosti qrac bi pomislio ukrasti audija , a kamoli se ganjati sa njim po gradu...Sta ti sad njemu mozes , jebo njega sad , trebamo gledati da se ne desavaju ovakve situacije po gradu... Indirektni krivac za svaki kriminal u gradu je vlast , a i Bogami sam narod. Ocigledno ne zasluzujemo bolje.
kokuz_sa

#4768 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

medoIL wrote:
BHF_Manijak wrote:

Da vlast izvrsava svoje duznosti qrac bi pomislio ukrasti audija , a kamoli se ganjati sa njim po gradu...Sta ti sad njemu mozes , jebo njega sad , trebamo gledati da se ne desavaju ovakve situacije po gradu... Indirektni krivac za svaki kriminal u gradu je vlast , a i Bogami sam narod. Ocigledno ne zasluzujemo bolje.
nije ukrao audja.nego zatrazio da se provoza i to bez polozenog vozackog..
jel za to kriva vlast??

najlakse je na vlast sve sada skriviti..a sto neko nema kucnog odgoja i nema trunke mozga i sto se pravi mangup to mu dodje kao olaksica
medoIL

#4769 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by medoIL »

Sta ti sad ti mozes. Opet kazem , kriva je vlast koliko i narod. Boli njega qrac sto ce ga policija uhapsiti zbog pljacke , kad zna da ce se zadrzati 24h u pritvoru i to je to. Kakav narod , takva vlast.
sarajevomd

#4770 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by sarajevomd »

Sto je najgore dvije dobre osobe su nastradale. Profeso koji je poginuo, i proefosrica (Spanjolka) sa Filozofskog fakuleta.
Bodkin

#4771 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Bodkin »

ne znam za vas, ali kad procitam o momku sto je poginuo, takva me huja uhvati da bih mogao gledati kako neko ovom malom skace po glavi i ne bih se ni trznuo
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4772 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by PipiDugaDevetka »

kokuz_sa wrote: nije ukrao audja.nego zatrazio da se provoza i to bez polozenog vozackog..
jel za to kriva vlast??
najlakse je na vlast sve sada skriviti..a sto neko nema kucnog odgoja i nema trunke mozga i sto se pravi mangup to mu dodje kao olaksica
Donošenje zakona, njihovo nadgledanje provođenja, sankcije i funkcionisanje čitavog okruženja stvara vlast. Prethodna vlast je takođe radila na ovome, na izborima smijenjena ta stara vlast. U oktobru još jedna prilika da iskažemo nezadovoljstvo vlašću. Tako, vlasodršcima u Kantonu i njihovim strankama glas ...Osušila mu se ruka dbgd-a ko glasa za vlast, a ne protiv.
Od mene i moje porodice šansu ima Naša Stranka.-Omladina! Podržaću ih sa dva glasa iz obitelji. Moj i sestrin.
To je na Opštinskim izborima, a za 2 godine, ko zna...koga ću.
Nisam antiprotivan ni neposluhu građanskom, protestima, ali sve po zakonima ove države, entiteta, kantona...
Melami

#4773 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Melami »

Meni se cini da je sadovo bilo na TVu za ubistvo onog momka u kaficu prije nekoliko godina. OVi sto su im pomogli da pobjegnu sa autom dobili su po 6 mjeseci :D znaci odlezace samo 2. zalosno.
JThomas

#4774 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by JThomas »

ma hajd', sudbina je to, svako će za svoje odgovarati na onom svijetu, onda možemo i ukinuti državu, zakone i kazne... :roll:
dottore

#4775 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dottore »

Pogledajte video

Code: Select all

http://source.ba/clanak/137832793787/vijesti/Zlatan%20Hand%C5%BEi%C4%87%20je%20dva%20sata%20prije%20smrti%20govorio%20o%20sudbini%20%C4%86ati%C4%87a/?ref=ostali
Ako ovaj slunto ne dobije 30 godina, mora se izaci na ulice, bas kao sto je bilo poslije onog ubistva u tramvaju.
Locked