La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Sanjarko
#4751 Re: Spanska liga ( Primera División )
Jb ga. Dok nastima i nadze prenos. Ko god je ono dao reditovo, hvala mu. Super je.

-
channel10
#4752 Re: Spanska liga ( Primera División )
Oooo rukfas 
-
smijesni_ste
#4753 Re: Spanska liga ( Primera División )
Kakva dodavanja u akciji prije gola, ko barca u najboljim danima

-
missko
#4754 Re: Spanska liga ( Primera División )
Real gori na Bernabeu od Sarajeva na Kosevu 
- Romanista 101%
- Logovan
#4756 Re: Spanska liga ( Primera División )
SLUŽBENO: Novi stadion Atletico Madrida, Wanda Metropolitano, ugostit će finale Lige prvaka 2019. godine.
Neki dan ga završili i odmah dobiše finale.
Neki dan ga završili i odmah dobiše finale.
- bersK
#4757 Re: Spanska liga ( Primera División )
Ono što sam sinoć vidio iz dugih highlightsa da ona ekipa Betisa igra vrhunski napadački fudbal. Akcije iz snova, dodavanja... Sve. Poželio sam takvu ekipu u fudbalu. Nije igranje pas igre na silu, već se vidi da se razumiju.
- Distortion
#4758 Re: Spanska liga ( Primera División )
Mozel' proci ijedna utakmica da Ronaldo ne padne u 16 i siri ruke trazeci penal.
dosadio je i sudijama...
Betis iznenadio sve dobrom odbranom, svaka im cast na ovoj pobjedi. Dobit Reala na Bernabeu je bas senzacija. Prekinuli su Realov niz bez poraza i seriju sa makar jednim postignutim golom u svakoj utakmici.
Real nije imao srece sinoc. Imali su dosta suteva na gol, odlicnih prilika ali su se ispromasivali. To su te utakmice u kojim nedostaje srece...
Betis iznenadio sve dobrom odbranom, svaka im cast na ovoj pobjedi. Dobit Reala na Bernabeu je bas senzacija. Prekinuli su Realov niz bez poraza i seriju sa makar jednim postignutim golom u svakoj utakmici.
Real nije imao srece sinoc. Imali su dosta suteva na gol, odlicnih prilika ali su se ispromasivali. To su te utakmice u kojim nedostaje srece...
-
kory_galaktikos
#4759 Re: Spanska liga ( Primera División )
vala i mogao je svirat jedan penal, mislim nakon ronaldovog suta da je nekoga u ruku lopta pogodila, cini mi se jer nije bas najbolje pokazana situacijaDistortion wrote:Mozel' proci ijedna utakmica da Ronaldo ne padne u 16 i siri ruke trazeci penal.dosadio je i sudijama...
al bolje da nije, sad se moraju bas napet i ove greske ispravit puuno se uozbiljit
-
omar little
#4760 Re: Spanska liga ( Primera División )
o jebote, pa ove barcine mutavce treba motkom, suareza posebno. upm ne moras je svaki put sa 678 dodira u gol ugurat 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4761 Re: Spanska liga ( Primera División )
Pa vraća se tika-taka, štae problem
I onda nafaka

I onda nafaka
-
omar little
#4762 Re: Spanska liga ( Primera División )
nije stvar sitnog veza nego bezglavosti, ne gledaju gdje su igraci, dodaju bez veze, bespotrebno gubljenje lopte. to nema veze sa stilom.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4763 Re: Spanska liga ( Primera División )
Opet autogol 
-
omar little
#4764 Re: Spanska liga ( Primera División )
sokirana sam da sule nije iznasao nacin masit ovo 
- Sanjarko
#4765 Re: Spanska liga ( Primera División )
Ko je onaj mladi igrac u mladom pogonu Barselone sto je dao jedan od najboljih golova 2017. Danas gledao na jt.
- Koshpa
#4766 Re: Spanska liga ( Primera División )
Urota Katalonije protiv Kralja
namjerno sebi zabijali golove 
-
omar little
#4767 Re: Spanska liga ( Primera División )
onaj s centra?
- B6Redhell
#4768 Re: Spanska liga ( Primera División )
Dzirona sama sebe pobijedila. Na pogresnu stranu golove davali. Ona barca danas malo sto gledah nista specijalno.
Real se slomi da da gol. Posijed lopte cirka 70% haman u svim zadnjim utakmicama ali suša nasatala.
Nisam gledo atl. Sevila. Sevilla slaba. Novi trener tanak. Onaj kratki tetovirani celo bio bolji izgleda.
Real se slomi da da gol. Posijed lopte cirka 70% haman u svim zadnjim utakmicama ali suša nasatala.
Nisam gledo atl. Sevila. Sevilla slaba. Novi trener tanak. Onaj kratki tetovirani celo bio bolji izgleda.
- Distortion
#4769 Re: Spanska liga ( Primera División )
Novo kolo novi dive Ronaldakory_galaktikos wrote:vala i mogao je svirat jedan penal, mislim nakon ronaldovog suta da je nekoga u ruku lopta pogodila, cini mi se jer nije bas najbolje pokazana situacijaDistortion wrote:Mozel' proci ijedna utakmica da Ronaldo ne padne u 16 i siri ruke trazeci penal.dosadio je i sudijama...
al bolje da nije, sad se moraju bas napet i ove greske ispravit puuno se uozbiljit
Mjesto desavanja : u 16 m
https://m.youtube.com/watch?time_contin ... 4uUh_KB5tM
- B6Redhell
#4770 Re: Spanska liga ( Primera División )
svi vide ronaldova bacanja a niko se ne javlja kad lucasa spucase laktom u facu. mahsuz.. Direktan crveni. sreca opet pa nije presudio inace bi se lajalo danima kako ne moze bez sudija..
prosla unazadise marcela, frajer vani dugo vremena, cini mi se ni faul nije bio sviran...
ali, aliii alii. ronaldooo

prosla unazadise marcela, frajer vani dugo vremena, cini mi se ni faul nije bio sviran...
ali, aliii alii. ronaldooo
- Distortion
#4771 Re: Spanska liga ( Primera División )
A Carvajal pred kraj nije mog'o dobit drugi zuti jel?
Ronaldo je uvijek u centru paznje jer je glavna zvijezda tima i pod najvecom je lupom. Koliko je samo puta udarao protivnicke igrace i nikad karton nije dobio? Koliko je puta simulirao i skoro nikad kartona nema. Simulirao je doduse protiv Barcelone
tad je morao dobit karton
Al stvarno postaje ofirno to njegovo simuliranje i pokusaj da se iznudi penal iz utakmice u utakmicu. U rangu je sa Suarezom...
Ronaldo je uvijek u centru paznje jer je glavna zvijezda tima i pod najvecom je lupom. Koliko je samo puta udarao protivnicke igrace i nikad karton nije dobio? Koliko je puta simulirao i skoro nikad kartona nema. Simulirao je doduse protiv Barcelone
Al stvarno postaje ofirno to njegovo simuliranje i pokusaj da se iznudi penal iz utakmice u utakmicu. U rangu je sa Suarezom...
- B6Redhell
#4772 Re: Spanska liga ( Primera División )
simulirao protiv barcelone..
.????
necemo vise.. dobro je.
nema se o cemu raspravljat...

zar moze neko biti u rangu sa suarezom I neymarom po tom pitanju...
necemo vise.. dobro je.
nema se o cemu raspravljat...
zar moze neko biti u rangu sa suarezom I neymarom po tom pitanju...
- B6Redhell
#4773 Re: Spanska liga ( Primera División )

trebo ga Ronaldo pronosat malo na ledjima I onda tek simulirati..
- Saian
#4774 Re: Spanska liga ( Primera División )
gledam Sociedad - Valencia, utakmica beton, i gledam ovaj Guedes bi, cini mi se, umio haman i Zukanovicu nasem asisitirat da pogodi, i proguglam, 20 godina, Portugalac, on loan from PSG, e jes' mi to ruzno vidjet' nekako, ne samo PSG i Man City cesto tu bude, moram negdje vidjet' ko najvise igraca "izd'o" tako pod kiriju
- Saian
#4775 Re: Spanska liga ( Primera División )
http://untold-arsenal.com/archives/63436

ma ja, snalazljivi poduzetnici, kako ih zbog toga kriviti
What really strikes me is that the clubs here are working on utterly different models. Chelsea have for example got rid of 32 players. Manchester City have disposed of 25 – and although as with Chelsea some of the loaned out players might come back, history suggests that is a very klix number.
Arsenal on the other hand have moved nine players, Liverpool nine, Manchester United seven. The loans for Man City and Chelsea are just too numerous to mention. You can find all the details on the Guardian’s transfer site.
It is interesting that the two clubs with the massive churn rate are the two with owners who can afford anything. I think, it is more or less accurate to suggest here that these clubs are just trading in numbers to see if they happen to pick up any gems along the way.
Now of course I know the argument that says that this is a clever way of getting around FFP, but I’ve done the sums and I still don’t make them add up. Maybe that is just me, but the evidence still seems to me to suggest that there is precious little profit to be made from this loan trading that Manchester City and Chelsea are engaged in, and a whacking great loss where the salary of the player is not fully paid by the club taking the player on loan – which seems to be the case most of the time.
The problem is that when I try and get reliable figures for loan deals and resultant salaries, there simply are none. Obviously many of these matters are confidential between club and player but the rates suggested often just seem unbelievable to me in some cases, and there are just not figures in others, so I have given up on that project for the moment.