Fadil Toskic wrote:pristupite grupi na fb "Udri jače Noris Čače"...tamo ima viceva o ČN
evo jedan
Čak Noris udara u glavu ko šampanjac
ahahahahahaha
Moderator: Chloe
Fadil Toskic wrote:pristupite grupi na fb "Udri jače Noris Čače"...tamo ima viceva o ČN
evo jedan
Čak Noris udara u glavu ko šampanjac
Država: italyGhita wrote:grad i ogrlica![]()
hahahah joj ne mogu prestat ljudi pomagajtealcho wrote:Cak Noris je ispostio ramazan za 3 dana
Globus wrote:Chuck Norris je u mexickoj sapunici bio u kolicima i nikad nije prohodao
Chuck Norris nije spavao sa sluzavkom u mexickoj sapunici
Chuck Norris ne place u mexickoj sapunici
Chuck Norris je bio slijep i nikad nije progledao u mexickoj sapunici
Chuck Norris nakon udarca u glavu u mexickoj sapunici nije izgubio pamcenje
logički možemo zaključiti da njena prijateljica - grob.Gospoda Ministarka wrote:vratnik wrote:forume, inspiracijo!
Hana Hadžiavdagić
'Nisam za seks za jednu noć'
Odgovarajući na pitanjima o seksualnom zdravlju, povodom 1.decembra Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, Hana Hadžiavdagić, bh. sponzoruša na privremenom radu u Zagrebu, za Index.hr je izjavila kako nije za seks sa strancima niti za jednu noć.
"Nikad ne znate na što možete naići. Jedna moja prijateljica je spavala s muškarcem i kasnije otkrila da je nekrofil", otkrila je Hana za Index.![]()
Oplakah Allaha mi, odo odmh na Index da vidim taj intervju.

nekom vrstom logike ... to bi mogla biti onaJThomas wrote:logički možemo zaključiti da njena prijateljica - grob.Gospoda Ministarka wrote:vratnik wrote:forume, inspiracijo!
Hana Hadžiavdagić
'Nisam za seks za jednu noć'
Odgovarajući na pitanjima o seksualnom zdravlju, povodom 1.decembra Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, Hana Hadžiavdagić, bh. sponzoruša na privremenom radu u Zagrebu, za Index.hr je izjavila kako nije za seks sa strancima niti za jednu noć.
"Nikad ne znate na što možete naići. Jedna moja prijateljica je spavala s muškarcem i kasnije otkrila da je nekrofil", otkrila je Hana za Index.![]()
Oplakah Allaha mi, odo odmh na Index da vidim taj intervju.
Dena wrote:Molimo građanina Srbije koji 19. decembra poslednji bude napustio zemlju da ugasi svetlo.
Vlada Republike Srbije