Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
-
Aqua_S
#4751 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
ma ovu temu treba zaključat ni jedna se ne trola kao ova.
- Klikeraš
#4752 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
@Blagoje
grešeke postoje i "veeeeeelikim" strankama
Ma prijatelju kad nisi za ovako nešto, ne posjećuj, vrlo jednostavno
grešeke postoje i "veeeeeelikim" strankama
-
Aqua_S
#4753 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Klikeraš wrote:@Blagoje
grešeke postoje i "veeeeeelikim" strankama![]()
![]()
![]()
![]()
vidiš prijatelju, trebaju se prvo naučiti neka pravila foruma, pa onda pričati. ovo o čemu se sad piše po ovoj temi je za novu temu u sekciji POLITIKA, pod nekim naslovom npr." LOKALNI IZBORI 2012-OPĆINA ILIDŽA" kao što je već slučaj sa nekoliko općina.
-
AQUA S
#4754 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pokreni, niko ti ne brani !!!
-
Aqua_S
#4755 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pokrenite vi, posebno baš vi BNS TROLOVI, najviše pišete. još bolje napravite temu, BNS ILIDŽA-NAČELNIK JASMIN KEREŠ
i tu se prepucavajte, ako budete imali sa kim.
i tu se prepucavajte, ako budete imali sa kim.
-
AQUA S
#4756 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Baš ti hvala, ali fulio si.
Nemam veze ni sa jednom od 25 stranaka u izbornoj utrci.
Posmatram ladno sa strane i gledam što levati rade od sebe - a bome i drugih.
Mišljenja sam da se treba više pisati o samom urbanom, kulturnom, sportskom ambijentu prostora općine Ilidža.
Politika je FUJ i svi u njoj.
Kada ste zadnji put pogledali kvalitetnu predstavu na Ilidži, fudbalsku utakmicu, film .....
Dajte nam tih tema
Mišljenja sam da se treba više pisati o samom urbanom, kulturnom, sportskom ambijentu prostora općine Ilidža.
Kada ste zadnji put pogledali kvalitetnu predstavu na Ilidži, fudbalsku utakmicu, film .....
Dajte nam tih tema
-
VreloBosne
#4757 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Šta nam je sa HUSOM .... ko miš se usutio, cujem da je u talu sa memićem da zajedno opet pljackaju. Mema mu obecao poziciju koju zeli.
Ne mogu da nadjem na netu debatu sa tvsa od sinoc , a koliko su mi prenijeli da nista specijalno nije rekao protiv meme.(pajdasi su to --- ista sorta).
Kupovina glasova se odvija uveliko.
Ne mogu da nadjem na netu debatu sa tvsa od sinoc , a koliko su mi prenijeli da nista specijalno nije rekao protiv meme.(pajdasi su to --- ista sorta).
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4758 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Nuno boksa protiv nekih anonimusa svake godineAQUA S wrote:Baš ti hvala, ali fulio si.
Dajte nam tih tema
-
Aqua_S
#4759 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Admir_1984 wrote:Nuno boksa protiv nekih anonimusa svake godineAQUA S wrote:Baš ti hvala, ali fulio si.
Dajte nam tih tema
-
Aqua_S
#4760 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
evo po ovom sam i tebe AKVA ES svrsto u BNS TROLOVE.AQUA S wrote:FOČANSKI PROPISI wrote:FOČANSKI PROPISI wrote:Poštovani Ilidžanci,
u slučaju da se na jarbolu kružnog toka pojavi bilbord načelnika u nas,Sena(h)ida Memića (a hoće),molim vas da zastanete,proučite fatihu ili odšutite minutu za ove 22. mrtve godine u kojima je on, sa jaranima iz SDA, ogadio život građanima ilidže,a onda, uputite kletvu koja će ga stići, kad tad.![]()
![]()
![]()
![]()
Osvanuće Načelnik, al koji ?
Budemo vidjeli !!!
Hajmo za BNS 100% svi u rujnu
- DELEGACIJA
#4761 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
De ba Aquaš, čitaj nemoraš puno komentarisatiAqua_S wrote:AQUA S wrote: "FOČANSKI PROPISI"]Poštovani Ilidžanci,
u slučaju da se na jarbolu kružnog toka pojavi bilbord načelnika u nas,Sena(h)ida Memića (a hoće),molim vas da zastanete,proučite fatihu ili odšutite minutu za ove 22. mrtve godine u kojima je on, sa jaranima iz SDA, ogadio život građanima ilidže,a onda, uputite kletvu koja će ga stići, kad tad.
![]()
![]()
![]()
![]()
Budemo vidjeli !!!
evo po ovom sam i tebe AKVA ES svrsto u BNS TROLOVE.
- DELEGACIJA
#4762 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Greške postoje kod svih, pa to LJUDI rade (griješe) ako niste znaliKlikeraš wrote:@Blagoje
![]()
![]()
![]()
-
Aqua_S
#4763 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
mogu ti reći da si u pravu, palim se na svaku glupost,nebulozu,debilizam, kretenizam, laž..itd..DELEGACIJA wrote:De ba Aquaš, čitaj nemoraš puno komentarisatiAqua_S wrote:AQUA S wrote: "FOČANSKI PROPISI"]Poštovani Ilidžanci,
u slučaju da se na jarbolu kružnog toka pojavi bilbord načelnika u nas,Sena(h)ida Memića (a hoće),molim vas da zastanete,proučite fatihu ili odšutite minutu za ove 22. mrtve godine u kojima je on, sa jaranima iz SDA, ogadio život građanima ilidže,a onda, uputite kletvu koja će ga stići, kad tad.
![]()
![]()
![]()
![]()
Budemo vidjeli !!!
evo po ovom sam i tebe AKVA ES svrsto u BNS TROLOVE.![]()
![]()
![]()
ti se pališ na svaku i daješ na značaju
-
AQUA S
#4764 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
VreloBosne wrote:Šta nam je sa HUSOM .... ko miš se usutio, cujem da je u talu sa memićem da zajedno opet pljackaju. Mema mu obecao poziciju koju zeli.
Gledao sam nešto malo.
Sva tri kandidata su napadala svaku vlast do sada, a posebno aktualnog nam Načelnika.
Priča je sve okolo i o temama za koje nisu nadležne općinske službe.
Kandidat iz BNS nije bio loš, a ona dva morona su katastrofa.
-
AQUA S
#4765 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Blagoje Bratić wrote:Jel ti Naćelnik rođo memić ili pajtos iz partije, a kako se on zove Senaid ili Sead ???, eno pogledajte na tramvajskoj stanici energoinvest iz pravca grada tip sebi stavio da je Sead, lažno predtavljanje ili voli to ime pa ga napisao sebi mogao bi mu neko komotno krivičnu zbog lažnog predstavljanja.THINK PINK wrote:Senaid Memić ubjedljivi pobjednik izbora lokalnih 2012 i najbolji načelnik , a te nebuloze vaše što pišete su samo israz vaših lićnih frustracija, dzabe se nervirate samo .. hehe
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
- FOČANSKI PROPISI
#4766 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Šta ti imaš da gledaš u naša vrata!Blagoje Bratić wrote:Pa sad kad sam bio u svojoj stranci Sdp da uzmem majicu i kačket prolazim pored vrata BNS stranke i na vratima Edho Bičakčić i tu očita greška bar su to moglu ukloniti s vrata , i propust šta da obični ljudi očekuju,a nije stranka koja je nešto poznata niti atraktivna, to je nešto kao ova napredna stranka, nije koka, ali je jaje.DELEGACIJA wrote:Greške postoje kod svih, pa to LJUDI rade (griješe) ako niste znaliKlikeraš wrote:@Blagoje
![]()
![]()
![]()
Ma prijatelju kad nisi za ovako nešto, ne posjećuj, vrlo jednostavno![]()
(Eto ti znaš šta je rujan! Prodao si se đavolu za 70 KM i crvenu majicu))
- FOČANSKI PROPISI
#4767 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Jedan glas za KEREŠA!AQUA S wrote:VreloBosne wrote:Šta nam je sa HUSOM .... ko miš se usutio, cujem da je u talu sa memićem da zajedno opet pljackaju. Mema mu obecao poziciju koju zeli.
Gledao sam nešto malo.
Sva tri kandidata su napadala svaku vlast do sada, a posebno aktualnog nam Načelnika.
Priča je sve okolo i o temama za koje nisu nadležne općinske službe.
Kandidat iz BNS nije bio loš, a ona dva morona su katastrofa.
- FOČANSKI PROPISI
#4768 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Što ti smetaju ljudi koji rade?Blagoje Bratić wrote:Uvjek treba pogledati komšiji u vrata i pozdraviti ga tako sam vaspitan, pa i to vidjeh slučajno da nebi vjerovao glasinama, uvjek se trudim uvjeriti sam u neke priče.FOČANSKI PROPISI wrote: Šta ti imaš da gledaš u naša vrata!
(Eto ti znaš šta je rujan! Prodao si se đavolu za 70 KM i crvenu majicu))
Vrlo dobro znam to je septembar, nisam se prodao to je moja stranka od vajkada tako da tu nema prodaje jedina stara stranka koja još ima nešto ovo ostalo je sve povuci potegni, nešto kao BPS što je bio, ova BNS stranka je dobra jer ima onog Muharemovića da još bolje situira svog zeta onog nazovi boksera bašovića , eno čovjek pravi zgradu on investitor do juče bio niko i ništa, kako će biti protiv Memića, a za Muharemovića.
Jel treba da kradu?
- FOČANSKI PROPISI
#4769 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Izvini @Blagoje,ali nije tvoje da komentarišeš naše greške,kad ih i tvoji imaju.Blagoje Bratić wrote:Evo i ovo je razlog zašto građani Ilidže ne trebaju glasati za tog Kereša nekakvog i tu stranku BNS ako su svi ovako ljubazni kao ti daleko vam kuća od naše bila, niste zaslužili voditi ni 2 čovjeka, a ne opštinu.FOČANSKI PROPISI wrote: Šta ti imaš da gledaš u naša vrata!
- FOČANSKI PROPISI
#4770 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Zašto ovo?Blagoje Bratić wrote:građani Ilidže ne trebaju glasati za tog Kereša nekakvog i tu stranku BNSFOČANSKI PROPISI wrote: Šta ti imaš da gledaš u naša vrata!
- DELEGACIJA
#4771 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
SDP prihvata kritikeŠta ti imaš da gledaš u naša vrata!
Evo i ovo je razlog zašto građani Ilidže ne trebaju glasati za tog Kereša nekakvog i tu stranku BNS ako su svi ovako ljubazni kao ti daleko vam kuća od naše bila, niste zaslužili voditi ni 2 čovjeka, a ne opštinu.
Izvini @Blagoje,ali nije tvoje da komentarišeš naše greške,kad ih i tvoji imaju.
Treba biti spreman prihvatiti kritiku koja je na mjestu, ja ovo nisam izmislio da jesam ni po jada, ali nisam ne znam čemu takav animozitet prema drugim i drugačijim mišljenjima i opcijama.
-
jedanjedini
#4772 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Čuj da vode dva covjeka! Pa imali su samo jednog u vijeću pa im pobjegao u SDA.Blagoje Bratić wrote:Evo i ovo je razlog zašto građani Ilidže ne trebaju glasati za tog Kereša nekakvog i tu stranku BNS ako su svi ovako ljubazni kao ti daleko vam kuća od naše bila, niste zaslužili voditi ni 2 čovjeka, a ne opštinu.FOČANSKI PROPISI wrote: Šta ti imaš da gledaš u naša vrata!
Dva su već komplikacija.
-
THINK PINK
#4773 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Debata na TVSA - IBRO BERILO , bio SDA , pa SZBIH , pa sad SDP
Kad sam to vidio a joj .....
Godinjak Senahid bio SDP , pa Fikro ga probao ubaciti u SDA kao poslusnika , pa sad SZBIH...
Husein Mahmutovic - SDA , pa SBB , pa sad NDS ....
Ja kurvaluka kroz politiku ..... Jebes ljude koji se tako lako prodaju i mjenjaju ....
al Ne volim šaltaće , šuftaće , šupke ......
E zato će pobjedit Senaid Memić , jer ima karakter , zna se ko je , šta je , uvjek isti , i bori se za narod, uradio je najviše na Općini Ilidža ......
Kad sam to vidio a joj .....
Godinjak Senahid bio SDP , pa Fikro ga probao ubaciti u SDA kao poslusnika , pa sad SZBIH...
Husein Mahmutovic - SDA , pa SBB , pa sad NDS ....
Ja kurvaluka kroz politiku ..... Jebes ljude koji se tako lako prodaju i mjenjaju ....
al Ne volim šaltaće , šuftaće , šupke ......
E zato će pobjedit Senaid Memić , jer ima karakter , zna se ko je , šta je , uvjek isti , i bori se za narod, uradio je najviše na Općini Ilidža ......
-
samoTEgledam
#4774 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Raspolažem sa 10-ak glasova za ov i načelnika Ilidže, ima li iko vrijedan truda?
-
ZA LJEPŠU ILIDŽU
#4775 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Vi se puno uzrujavate oko stranačke teme BNS.Niste za tu opciju-pa i ne morate.U Bosni je višestranački sistem koliko znam.Stalno drvlje i kamenje po ovoj stranci koja ni hljeb mijesila niti ga pekla.Molim Vas pokušajte biti objektivni i uvidite različitosti kako stranačke tako i druge .Ako imate jasne i dokazane stvari u vezi ove stranke -slobodno iznesite.Ne nagađajte i ne prepisujte!Lično meni , recimo ne smeta ni jedna stranka.koliko znam u svakoj stranci ima čestitih ljudi i neka ih ,drago mi je da učestvuju baš oni u vlasti zajedno .Rekao sam prije , ovo je višepartijski sistem!Tvrdoglavi Bošnjaci-tako da se izrazim ne će još za 100 godina shvatiti da svađe i prepirke samo njima škode.Aqua_S wrote:Klikeraš wrote:@Blagoje
![]()
![]()
![]()
vidiš prijatelju, trebaju se prvo naučiti neka pravila foruma, pa onda pričati. ovo o čemu se sad piše po ovoj temi je za novu temu u sekciji POLITIKA, pod nekim naslovom npr." LOKALNI IZBORI 2012-OPĆINA ILIDŽA" kao što je već slučaj sa nekoliko općina.
citat"Niko na vlasti nije pametan, jer i pametni ubrzo izgube razbor, i niko trpeljiv, jer mrze promjenu. Odmah stvaraju vječne zakone, vječna načela, vječno ustrojstvo, i vežući vlast uz boga, učvršćuju svoju moć. I niko ih ne bi oborio, da ne postaju smetnja i prijetnja drugim moćnicima. Ruše ih uvijek na isti način, objašnjavajući to nasiljem prema narodu, a svi su nasilnici, i izdajom prema vladaru, a nikome to ni na um ne pada. I nikoga to nije urazumilo, svi srljaju na vlast, kao noćni leptiri na plamen svijeće."Mehmed Meša Selimović