Prvi put se susrećem sa ovim.

Moderator: anex

ok drug tako sam i mislio. Odoše 3 $ u vodu.quarterback wrote:mislim da to nije pravi tracking, sacekaj da ti dodje paket
Trebao bi to biti ispravan TN.capslock wrote:malo sam googlao ...kod pocinje sa RBxxxxxxxxxCN i kaze da se treba provjeriti na china post. A onda mi izbaci ovo
China Post Register Mail Tracking Result
The verification code is wrong.!
Ima li ko savjet sta da se uradi ???
To je taj pp balance i on uvijek stoji tako.Vratit ce ti kad potvrdis karticu.RahatHurmašica wrote:kad sam se registrovao na paypal skinuli su mi 1,95 $, pa taj iznos za par dana vratili na paypal račun. i sad šta god plaćam paypalom on mi skida sa kartice, a ovih 1,95 i dalje stoji.
s obzirom da sam registrovao kreditnu karticu i da mi ovaj iznos neće biti prebačen na nju, pitam se kako ih potrošiti?
pa potvrdio sam karticuKofer wrote:To je taj pp balance i on uvijek stoji tako i nemože se potrositi.Vratit ce ti kad potvrdis karticu.RahatHurmašica wrote:kad sam se registrovao na paypal skinuli su mi 1,95 $, pa taj iznos za par dana vratili na paypal račun. i sad šta god plaćam paypalom on mi skida sa kartice, a ovih 1,95 i dalje stoji.
s obzirom da sam registrovao kreditnu karticu i da mi ovaj iznos neće biti prebačen na nju, pitam se kako ih potrošiti?
Uvijek ce ti pisati 1,95$.RahatHurmašica wrote:pa potvrdio sam karticuKofer wrote:To je taj pp balance i on uvijek stoji tako i nemože se potrositi.Vratit ce ti kad potvrdis karticu.RahatHurmašica wrote:kad sam se registrovao na paypal skinuli su mi 1,95 $, pa taj iznos za par dana vratili na paypal račun. i sad šta god plaćam paypalom on mi skida sa kartice, a ovih 1,95 i dalje stoji.
evo već uveliko kupujem...
negdje sam pročitao kad budem kupio nešto do 1,95$ onda ću automatski platiti sa tim balansom. haj mu ga znaj sad.
Nemožeš ništa platiti balansom sa paypala nego moraš registrovati karticu za prodaju (sell) a ne samo kupovinu da bi ti taj i bilo koji drugi iznos legao natrag na karticu.RahatHurmašica wrote:pa potvrdio sam karticuKofer wrote:To je taj pp balance i on uvijek stoji tako i nemože se potrositi.Vratit ce ti kad potvrdis karticu.RahatHurmašica wrote:kad sam se registrovao na paypal skinuli su mi 1,95 $, pa taj iznos za par dana vratili na paypal račun. i sad šta god plaćam paypalom on mi skida sa kartice, a ovih 1,95 i dalje stoji.
evo već uveliko kupujem...
negdje sam pročitao kad budem kupio nešto do 1,95$ onda ću automatski platiti sa tim balansom. haj mu ga znaj sad.
kontam šta si mislio,ali i dalje mi izbacuje ovoDady wrote:Trebao bi to biti ispravan TN.capslock wrote:malo sam googlao ...kod pocinje sa RBxxxxxxxxxCN i kaze da se treba provjeriti na china post. A onda mi izbaci ovo
Vjerojatno ti je Captcha code bio pogrešan. Tj onaj kod koji moras prekucati sa slike.
Ponovi par puta jer su im te slike pravo nejasne.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sacekaj koji dan. Prodavci automatski dobiju TN cim prijave robu za slanje, a dok ovima to prođe kroz sistem da možeš pratiti online zna proći vremena.capslock wrote:kontam šta si mislio,ali i dalje mi izbacuje ovoDady wrote:Trebao bi to biti ispravan TN.capslock wrote:malo sam googlao ...kod pocinje sa RBxxxxxxxxxCN i kaze da se treba provjeriti na china post. A onda mi izbaci ovo
Vjerojatno ti je Captcha code bio pogrešan. Tj onaj kod koji moras prekucati sa slike.
Ponovi par puta jer su im te slike pravo nejasne.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
http://klix.com/r/2rpb5ae/8
Da, seller to odradi ali preko online aplikacije dostavne sluzbe. Samo što ovi drugi nisu baš up2date.123456789 wrote:Znaci da jos nije doslo u postu. Seller zaljepi TN, a ne posta.
Paypal balance (1.95) ce ti se automatski prebaciti na karticu sljedeceg mjeseca.RahatHurmašica wrote:kad sam se registrovao na paypal skinuli su mi 1,95 $, pa taj iznos za par dana vratili na paypal račun. i sad šta god plaćam paypalom on mi skida sa kartice, a ovih 1,95 i dalje stoji.
obzirom da je kreditna kartica u pitanju?Nermin_BH wrote:Paypal balance (1.95) ce ti se automatski prebaciti na karticu sljedeceg mjeseca.RahatHurmašica wrote:kad sam se registrovao na paypal skinuli su mi 1,95 $, pa taj iznos za par dana vratili na paypal račun. i sad šta god plaćam paypalom on mi skida sa kartice, a ovih 1,95 i dalje stoji.
kad kupuješ postoji opcija da izabereš drugi izvor plaćanja, tad treba izabrati balance ako ima dovoljno para za to što kupuješ.dinooh wrote:jesam. Imam 3,9 dolara i uvijek mi je isti balance.