naravno ovo sam malo pretjerao kad sam rekao ne trebaju na zvijezde.Slo Burner wrote:MOSALJOZE wrote:Alenu je jako teško jer ako kaze igracu za bih biće dočekan na "nož" u hrvatskoj,"bilo bi" logicno da izabere hrvatsku jer tamo je sve odrastao ......S druge strane imaš njegovog oca koji je igrao za BIH.Kako god nama ne trebaju zvijezde nama trebaju igrači koji će 90 minuta ginuti ali doslovno ginuzi zaudrch wrote:Bičakčiću svaka čast, konačno je sigurno da igra za nas, a i Kolašincu ako se ovo potvrdi..takođe ne sumnjam da će Halilović igrati za nas..bitno je samo da se makne iz Dinama i to je gotovo..kad bude odluka bez pritiska, on će se odlučiti za nas..
Ja mislim da nama trebaju zvijezde koje ce ginuti za BiH
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#4751 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- Herr Flick
#4752 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Alen Halilovic ce igrati za BIH 100%,to citava Klokotnica zna,samo ne smije nista reci u Hrvatskoj zato sto bi ga mediji razapeli

- MOSALJOZE
#4753 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
samo da hoce otici iz dinamaHerr Flick wrote:Alen Halilovic ce igrati za BIH 100%,to citava Klokotnica zna,samo ne smije nista reci u Hrvatskoj zato sto bi ga mediji razapeli![]()
- shake69
#4754 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Naredna fudbalska 2013 godina ce sudbinski odrediti buducnost bh. reprezentativnog i klupskog fudbala za slijedecih desetak godina. Plasiramo li se u Brazil, necemo samo profitirati s desetak miliona eura u kasi kojim cemo unaprijediti infrastrukturu i podici kvalitet domace lige ulaganjem u mladje kategorije vec i rapidno ppodici interes za reprezentaciju BiH svih igraca koji su porijeklom iz nase zemlje ma gdje zivjeli. Tada ce i ovakve teme na forumima imati manje stranica jer ce nam se desavati uglavnom lijepe fudbalske stvari.
- MOSALJOZE
#4755 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
U pravu si.Evo iz mog ugla:Plasman na SP ILI EP donosi pare prvenstveno,a onda i RADOST nama nama koji smo toliko patili pa dignucemo kredit ako treba za brazil pa cemo se snaci za rate.AKOBOGDA kad se plasiramo na SP u brazilu više mladih sportista će željeti igrati za BIH.Treba biti realan dok je ušljanovic vladao i ostali reprezentativci su se pobunili,i što bi onda neki mladji došli i igrali.Akobogda kad prodjemo u Brazil mladi igrači će željeti da budu dio repke pa bar 23 igrač.SP ili EP bi nama donijelo i promociju kao zemlji.Ćiro kad je osvojio 3 mjesto sa Hrvatskom 35% ljudi je saznalo za hrvatsku preko fudbala.Nama ova repka znači više nego išta.Naravno volio bih čuti kako naši pjevaju himnu.Onako nabrijani kao italijani protiv švaba,maksimalno koncentrisani,požrtvovani.Nema puno radosti ushake69 wrote:Naredna fudbalska 2013 godina ce sudbinski odrediti buducnost bh. reprezentativnog i klupskog fudbala za slijedecih desetak godina. Plasiramo li se u Brazil, necemo samo profitirati s desetak miliona eura u kasi kojim cemo unaprijediti infrastrukturu i podici kvalitet domace lige ulaganjem u mladje kategorije vec i rapidno ppodici interes za reprezentaciju BiH svih igraca koji su porijeklom iz nase zemlje ma gdje zivjeli. Tada ce i ovakve teme na forumima imati manje stranica jer ce nam se desavati uglavnom lijepe fudbalske stvari.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#4756 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Suti bolan , ne ofiraj !Herr Flick wrote:Alen Halilovic ce igrati za BIH 100%,to citava Klokotnica zna,samo ne smije nista reci u Hrvatskoj zato sto bi ga mediji razapeli![]()
- zalizani
- Bosanski_kralj
- DonVito
#4759 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- Logovan
#4760 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Odlično.
- Mali_Vuk
#4761 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Drago mi je zbog našeg Steve, momak je zaslužio da igra u nekoj jačoj ligi. Neka mu je sretno i da odigra što više utakmica

- MOSALJOZE
#4762 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ma šta ima veze što je navas ako bude dobro igrao ko zna mozda mu baš bude odgovarala španijaDonVito wrote:jaka mu konkurencija kraj Navasa jos kapiten.. ali prica se da bi on mogao napustiti Sevilllu kao i Reyes istina da ova Sevilla nije ni blizu kao prije 4, 5,6g al et..
- DonVito
- Kemal Malovčić
#4764 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Šteta. U Napoliju bi se mnogo bolje ostvario.

- BHF_Manijak
#4765 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Gdje sad Splend da nam kaze kako je on u rangu Svrake, Sesara i ostalih te da decko jos nicim nije pokazao da je kvalitet?! 
-
Eborg
#4766 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Samo da ga Spahić i Rakitić ne pokvare. Stevanović je fin dečko, a ova dvojica nisu baš oličenja profesionalaca. 
- Gandalf
#4767 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
lijepo je da je Stevanović već dobacio do Španije - očekivao sam njegov transfer u neku jaču ligu ala Holandska liga, a on odma' u Sevillu

- Muhamed Đakmić
#4768 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da se iz naše lige prodavao, plafon bi mu bio Belgija. Ne što je loš igrač, nego što naša liga haman da ne može u bolju ligu prodati igrača.Gandalf wrote:lijepo je da je Stevanović već dobacio do Španije - očekivao sam njegov transfer u neku jaču ligu ala Holandska liga, a on odma' u Sevillu![]()
- DonVito
#4769 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dobro sta fali Belgiji mnogo jaca liga od hrv i srbske lige a Stevanovic je iz nase u Srbiju bio je clan Borca.. da nema kvaliteta nebi momcic iz tekme u tekmu bio glavni pokretac u-21 repke i et debi je imao za A repku, solidan..ako ga povrede zaobidju u Spaniji bi mogao dosta da napreduje, on je jos u razvoju.. sretno i bez povredaSarajevo1946 wrote:Da se iz naše lige prodavao, plafon bi mu bio Belgija. Ne što je loš igrač, nego što naša liga haman da ne može u bolju ligu prodati igrača.Gandalf wrote:lijepo je da je Stevanović već dobacio do Španije - očekivao sam njegov transfer u neku jaču ligu ala Holandska liga, a on odma' u Sevillu![]()
- splend
#4770 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
e moj BHF, kad sam ja govorio da je stevanovic talenat. uostalom, evo i dokazaBHF_Manijak wrote:Gdje sad Splend da nam kaze kako je on u rangu Svrake, Sesara i ostalih te da decko jos nicim nije pokazao da je kvalitet?!
vidis da imam dobru procjenu i odlicno oko za talente. a ne k'o ti
nikada nisam rekao to sto si ti gore napisao
1.3.2012
splend wrote:onaj stevanovic nije los, trebalo bi njega takodjer pozvati. ostali ako potpisu za valensiju ili psv zasluzuju poziv
- BHF_Manijak
#4771 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pogledaj postove od prije mjesec kad si govorio da nije nicim odusevio.
Ja sam za malog jos od prvih tekmi mlade selekcije u ovoj godini govorio da je za svoje godine odlican fudbaler.
Ja sam za malog jos od prvih tekmi mlade selekcije u ovoj godini govorio da je za svoje godine odlican fudbaler.
-
todd_smith
#4772 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Cestitam vam, zbog vasih postova je mali dogurao do Seville 
- splend
#4773 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
jedno je reci da nije odusevio aman necim, a jedno da je u rangu svrake
sad je na njemu da radi, da napreduje, pa aBd za 2-3 godine da postane standardan u prvoj postavi repke.
ja sam bolan realan, nisam euforican k'o ova omladina na forumu, samo citaj dobro sta pisem. vidis da ne fulam

on do sevilje, a stilic i zukanovic do genta
jbg, procjena je čudo 
sad je na njemu da radi, da napreduje, pa aBd za 2-3 godine da postane standardan u prvoj postavi repke.
ja sam bolan realan, nisam euforican k'o ova omladina na forumu, samo citaj dobro sta pisem. vidis da ne fulam
todd_smith wrote:Cestitam vam, zbog vasih postova je mali dogurao do Seville
on do sevilje, a stilic i zukanovic do genta
- Gandalf
#4774 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ma da je nama da što više igrača iz ove lige dogura i do Genta, tamo igrači i vrijede nešto, ako ništa tamo može nešto i naučit', bar imaju normalne uslove za rad i stimulativne plate 
-
north
#4775 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Odličan napredak malog u smislu karijere, Sevilla je veliki klub koji istina ove sezone ne igra baš najbolje, ali izdići će se oni, ipak su oni u top 5 klubova Primere po renomeu..... veliki + za našeg reprezentativca...Znači sad imamo dva igrača u Primeri, dva u Premier ligi, dva u Bundesligi, jedan u Calcio-u, dva u Turskoj ligi, dva u Belgijskoj ligi, jedan u Ruskoj ligi....Nikad nismo imali toliki broj igrača u tako jakim ligama i kad bi se samo to gledalo mi jednostavno moramo izboriti odlazak na prvenstvo....sve je do nas.....