Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
snaga_znanja

#4751 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by snaga_znanja »

safete odlazi!

Pravis izmjenu u 90-toj minuti! Pa jesi ti normalan?
sumirprimus

#4752 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumirprimus »

1946 wrote:
sumirprimus wrote:ma jest ono igraci slazu igru,taktiku,odredjuju ko ce igrat,dizu moral,zahtijevaju pobjede a ne bar bod i tako to..i tako to ...i tako to...
Ma jok...Pape na joysticku pritišće X O kvadrat i trokut kad dijamant (bolji je naziv mermer ili nešto) ima loptu pa da uradi nešto sa njom ili Pjanić ili Miske...
Čuj diže im moral... Igra za svoju zemlju, koji crni moral hoće? Ko diže moral onim "budalama" što odoše u Tiranu da navijaju?
znaci,....
:) Đabe se nas sdvojca trojca dvanestorca gloĐemo ovdje,PAPE ne vlada situacijom ni u kom pogledu,pogledaj igrace,ne hebu ga ni 2 posto,nema tu autoriteta,nema nametanja volje,samim tim ni igre,nema igre,nema rezultata...
onako ja to sa strane...objektivno..budale,ko da ja ne bi volio da razvaljuju...al nista od tog... iz tekme u tekmu pape pokazuje da nije dorastao situacijia bogami ni casti vodjenja repke..nek se on vrati u penzicki zivot u pariz il nek ide vodit neki turski drugoligas,more i prvoligas stp se mene tice,nek mu je sa srecom,samo nek ide....
haj sad,...uzdravlje,brani lik i djelo,čovjeka koji je spasio krimnalni nogometni/fudbalski savez bih,a sve bilo spremno za njihove smjene...vozdrica cickovo ulje ...
elSaik

#4753 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

armin071 wrote:
elSaik wrote:Vrijeme je za odlazak. :thumbup:

PS Čuj "Pape odlazi"?! Nisam znao da je ovoliko iskompleksiranih Željovaca na forumu... :-)
Mudro zboris. Najbolje kreni sad redom od po forumu p.seri se na svaku temu. I ti nekom pricas o kompleksima :-)
To i namjeravam učiniti. :thumbup:
Sivka_Planinc

#4754 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Sivka_Planinc »

Gat'Gor wrote:
Sivka_Planinc wrote:Mogu misliti sta ce biti tek u dvobojima sa Bjelorusijom i Rumunijom :-) koje su ruku na srce za koplje bolje repke od Albanije...........SUSICU vrijeme je da prepustis svoje mjesto nekom drugom ko zna postaviti taktiku i motivirati svojim autoritetom igrace da daju 100% svojih mogucnosti na terenu.
al ipak rumunija nije mogla savlafati albaniju. isti scenario kao ovdje.
Al' zato ce nas nakantati sa Susicem :evil: normalno,zivi bili pa vidjeli!

Nego Srbi izgubise od Estonije 3:1 :mrgreen: i to kod kuce :-)
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#4755 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by los merengues »

realno gledajuci ocekivano :bezmudli selektor i prosjecni igraci :x :x :x :x
E sad u normalnoj drzavi selektor da ostavku a neki igraci dobiju suspenzije ....u normalnoj drzavi
Edin H.

#4756 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

snaga_znanja wrote:safete odlazi!

Malo se uspavao :oops:
therrarrius

#4757 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by therrarrius »

Edin H. wrote:

Malo se uspavao :oops:
Zaboravio cojk malo, nije popio BILOBIL.
veljaca

#4758 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Pa napravio je izmjene nakon prvog poluvremena. Zamijenio 2 odbrambena igraca - time pokazao da ide na nerijeseno ...
A za ovu trecu izmjenu - u trenutcima kada bi TREBALO daidemo da postignemo gol - on izvodi igraca koji moze dati gol - a uvodi novog u sredinu i tu stvara jos vecu guzvu ..... :-) :-) :-) :( :( :(

Sada mislim da igraci igraju sa 50% svojih mogucnosti ( ZASTO ???? ) a ne tako davno su davali 110% ( ZASTO ???? ).
Gat'Gor

#4759 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Gat'Gor »

SaMaster wrote:
Gat'Gor wrote:Susic je budala, ceka zadnji minut da promjenu napravi. Ali isto tako i igraci su bezveze bili. Ta nasa 'zvijezda' Dzeko samo zna dati gol za Njemacki klub.
Daj nemoj s.... Tako ste govorili i za Hasana i za sve ostale. Samo zna u Bayernu, ovo ono... I covjek naravno se pokpupio i otiso' - i neka je, pametan!
Brani ga kad NESTO URADI.
los merengues

#4760 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by los merengues »

veljaca wrote:

Sada mislim da igraci igraju sa 50% svojih mogucnosti ( ZASTO ???? ) a ne tako davno su davali 110% ( ZASTO ???? ).
Mozda im se ne svidjaju rezultati opstih izbora pa sve bojkotuju
Ko zna cudna smo mi zemlja i ljudi :lol: :lol: :lol: :lol:
rusina_jr

#4761 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by rusina_jr »

rusina_jr wrote:Odlazi, molim te..........odlazi patis me, nije ovo za tebe, probali smo ne ide....
Nije sto ne dobijamo, mi smo tu da bodrimo, , neg" sto pojma nemamo a nije da neznamo...
Nema motivacije,staromodne akcije, katastrofalne, sa klupe reakcije...
Cir sam dobio i zivce izgubio , dvije zadnje utakmice koje si nas vodio...
Odlazi, molim te..........odlazi patis sve, nije ovo za tebe, probali smo ne ide...
:bih:
elSaik

#4762 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

veljaca wrote:

Pa napravio je izmjene nakon prvog poluvremena. Zamijenio 2 odbrambena igraca - time pokazao da ide na nerijeseno ...
A za ovu trecu izmjenu - u trenutcima kada bi TREBALO daidemo da postignemo gol - on izvodi igraca koji moze dati gol - a uvodi novog u sredinu i tu stvara jos vecu guzvu ..... :-) :-) :-) :( :( :(

Stručnja, ba. Ne kontaš ti to.
campa_xxx

#4763 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by campa_xxx »

rusina_jr wrote:
rusina_jr wrote:Odlazi, molim te..........odlazi patis me, nije ovo za tebe, probali smo ne ide....
Nije sto ne dobijamo, mi smo tu da bodrimo, , neg" sto pojma nemamo a nije da neznamo...
Nema motivacije,staromodne akcije, katastrofalne, sa klupe reakcije...
Cir sam dobio i zivce izgubio , dvije zadnje utakmice koje si nas vodio...
Odlazi, molim te..........odlazi patis sve, nije ovo za tebe, probali smo ne ide...
Bravo kralju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
imač kada

#4764 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by imač kada »

e moj Pape...
los merengues

#4765 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by los merengues »

Cobaneeeee vraaati seeeeeee......
Image
Novi/stari selektor+trener +trener golmana :bih: :bih: :bih:
Comrad

#4766 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Comrad »

Podrzavam Papeta od samog pocetka i sada mislim da je vrijeme da Pape ode. Ne toliko zbog rezulatata, nego jednostavno taj covjek nije zasluzio da se ovoliko blati. Pa covjece ne sjecam se da smo ijednog selektora ovoliko kritikovali, o cemu se radi ovdje?! Koliko ce nam dobrog donijeti promjena selektora usred kvalifikacija ne znam, ali opet sreca u nesreci je da sljedecu tekmu igramo tek u martu '11.

Volio bih da dodje novi selektor, pa da krene se pobjedama i da me ubijedi da je do selektora, jer stvarno mislim da nije toliko do toga. Pape hvala, ali bolje ti je da sam odes, a ovamo se ne vracaj ni za zivu glavu.
Alfa_Ze

#4767 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Alfa_Ze »

sada je valjda jasno zasto su ljudi iz FSRS bili zdusno za Safete, a bezuvjetno protiv Barbareza !!
Na zalost pogodili su u svojoj procjeni !! :roll: :( :(
SaMaster

#4768 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SaMaster »

Gat'Gor wrote:
SaMaster wrote:
Gat'Gor wrote:Susic je budala, ceka zadnji minut da promjenu napravi. Ali isto tako i igraci su bezveze bili. Ta nasa 'zvijezda' Dzeko samo zna dati gol za Njemacki klub.
Daj nemoj s.... Tako ste govorili i za Hasana i za sve ostale. Samo zna u Bayernu, ovo ono... I covjek naravno se pokpupio i otiso' - i neka je, pametan!
Daj bjezi ba, tako je pocelo i sa Hasanom. Ne branim ga, al pristup ti je nigdje veze. Kao sto neko rece u normalnim drzavama ovo ne ide ovako, samo kod nas...
SaMaster

#4769 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SaMaster »

Gat'Gor wrote:
SaMaster wrote:
Daj bjezi ba, tako je pocelo i sa Hasanom. Ne branim ga, al pristup ti je nigdje veze. Kao sto neko rece u normalnim drzavama ovo ne ide ovako, samo kod nas...
sumirprimus

#4770 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumirprimus »

Comrad wrote:Podrzavam Papeta od samog pocetka i sada mislim da je vrijeme da Pape ode. Ne toliko zbog rezulatata, nego jednostavno taj covjek nije zasluzio da se ovoliko blati. Pa covjece ne sjecam se da smo ijednog selektora ovoliko kritikovali, o cemu se radi ovdje?! Koliko ce nam dobrog donijeti promjena selektora usred kvalifikacija ne znam, ali opet sreca u nesreci je da sljedecu tekmu igramo tek u martu '11.

Volio bih da dodje novi selektor, pa da krene se pobjedama i da me ubijedi da je do selektora, jer stvarno mislim da nije toliko do toga. Pape hvala, ali bolje ti je da sam odes, a ovamo se ne vracaj ni za zivu glavu.
iz tvojih usta u bozje usi...
gori je melanholik od sulje u prudu,safete napolje,safete napolje,.. :lol: :lol: :lol: koja zloba :evil:
nema rezultata nema ba ni podrske pa daj rodjeni babuka :bih:
therrarrius

#4771 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by therrarrius »

SaMaster wrote: Daj bjezi ba, tako je pocelo i sa Hasanom. Ne branim ga, al pristup ti je nigdje veze. Kao sto neko rece u normalnim drzavama ovo ne ide ovako, samo kod nas...
Izvini buraz ali u NORMALNIM zemljama kada igrac igra lose par tekmi onda ide na hladjenje... u NORMALNIM zemljama.
Vainglorious

#4772 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Vainglorious »

Ako imaš imalo obraza, ponudićeš ostavku.
sumirprimus

#4773 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumirprimus »

Alfa_Ze wrote:sada je valjda jasno zasto su ljudi iz FSRS bili zdusno za Safete, a bezuvjetno protiv Barbareza !!
Na zalost pogodili su u svojoj procjeni !! :roll: :( :(
safet ih je spasio za hebenih 5.000evrica,mada ja mislim da je on hudnjak vise naletio na minu jer je konto da bi mogo,dobra odskocna daska za psg... :evil:
a sama uefa bila ko zapeta puska da sve pokaznjava,zabrani,ukine,prekine,dokine,...
veljaca

#4774 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Comrad wrote:Podrzavam Papeta od samog pocetka i sada mislim da je vrijeme da Pape ode. Ne toliko zbog rezulatata, nego jednostavno taj covjek nije zasluzio da se ovoliko blati. Pa covjece ne sjecam se da smo ijednog selektora ovoliko kritikovali, o cemu se radi ovdje?! Koliko ce nam dobrog donijeti promjena selektora usred kvalifikacija ne znam, ali opet sreca u nesreci je da sljedecu tekmu igramo tek u martu '11.

Dosta realan post ....

Ipak si i ti naveo " nije TOLIKO do toga " ..... Znaci ipak je i do njega ..... i niko to ne moze osporiti ....

Da je kojim slucajem uzeo 3 boda u Albaniji - niko sretniji od mene - jer izmedju LJUBAVI prema Reprezentaciji i mrznji prema nekome - kod mene uvije preovlada ovo prvo. Siguran sam da je tako i kod tebe, a i kod jos puno ljudi ....
Nije uzeo 3 boda - treba izanalizirati zasto i onda trezveno donositi odluke ...
Nije izgubio - treba izanalizirati zasto i onda trezveno donositi odluke ...

Hans Landa

#4775 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Hans Landa »

da vas sad cujem Sušić-ljubci..koji je ono kloc od trenera pravi izmjenu u 92m
Locked