Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mobile_Disco

#4751 Re: Arsenal F.C.

Post by Mobile_Disco »

Arteta wrote:
Mobile_Disco wrote: Da odskace i pravi razliku al ipak mislim da je preskup.. Zasto sam nabrojao ove ostale? Sva cetvorica (moje misljenje) imaju mjesto u prvoj postavi.. Felaini moze odmah uletiti umjesto ramzija. Eriksen igra lijevo krilo a tu su cembrlen i podolski povrijedjeni, demba ba u napad moze komotno umjesto girouda i jos samo da nadjes mjesto boatengu a moze se :D
Sve u svemu imao bi dva igraca koja igraju premier ligu vec par Godina i jako su dobri (felaini, ba) Eriksen vidjeli smo ga protiv sitija, a Boateng je klasa za sebe. Nemojte pogresno shvatiti ne mislim ja da je ozil los al je pitanje kako ce se naviknuti na premier ligu kako ce se uklopiti itd. Al eto nadat se najbolje.. Al za par mjeseci novi prelazni rok nova nafaka :D
Eriksen igra ofanzivnog veznog, ali nije on nista bolji od recimo Rosickog.
Fellainijeva jedina prednost u odnosu na Ramseya je sto je veci i krupniji od njeg.

Koliko si cesto gledao Boatenga? pretpostavljam samo u par utakmica Lige Prvaka? on je najgora desetka u historiji Milana, jedva su docekali da ga se rijese.

Dembu Ba nije htio Chelsea pustiti, a Wenger ga je citav dan trazio da ga dovede kao klupu za Girouda.
Nije ni Boateng toliko los nemoj ga potcjenjivati :wink: A gledo sam ga dovoljno... Mozda nije bolji Eriksen od Rosicskog al je puno mladji i ima mjesta za napredak da bude duplo bolji.. Demba ba bi mozda sjedio na klupi par utakmica i onda bi se mjesta zamjenila.. Ne vidim u giroudu nekog extra napadaca arsenali treba napadaca tipa dzeko ili demba ba.. Giroud nije los i zabija (al brate ima katastrofa promasaja i poteza.. vise od Dzeke :) ), al daleko od igraca koji je potreban arsenalu. A za Felainija cemo jos vidjeti.. Bice duplo bolji u unitedu nego u evertonu..
Muhamed Đakmić

#4752 Re: Arsenal F.C.

Post by Muhamed Đakmić »

Arsenal opet ozbiljan kandidat za top 4, zapravo i najozbiljniji :D

Onaj će Levy suicid da izvrši :D
Mobile_Disco

#4753 Re: Arsenal F.C.

Post by Mobile_Disco »

I jos mi jedna stvar nije jasna.. Treba napadaca.. A Eto predje djabe u Celski.. :roll:
Arteta

#4754 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

Mobile_Disco wrote:
Eriksen igra ofanzivnog veznog, ali nije on nista bolji od recimo Rosickog.
Fellainijeva jedina prednost u odnosu na Ramseya je sto je veci i krupniji od njeg.

Koliko si cesto gledao Boatenga? pretpostavljam samo u par utakmica Lige Prvaka? on je najgora desetka u historiji Milana, jedva su docekali da ga se rijese.

Dembu Ba nije htio Chelsea pustiti, a Wenger ga je citav dan trazio da ga dovede kao klupu za Girouda.
Nije ni Boateng toliko los nemoj ga potcjenjivati :wink: A gledo sam ga dovoljno... Mozda nije bolji Eriksen od Rosicskog al je puno mladji i ima mjesta za napredak da bude duplo bolji.. Demba ba bi mozda sjedio na klupi par utakmica i onda bi se mjesta zamjenila.. Ne vidim u giroudu nekog extra napadaca arsenali treba napadaca tipa dzeko ili demba ba.. Giroud nije los i zabija (al brate ima katastrofa promasaja i poteza.. vise od Dzeke :) ), al daleko od igraca koji je potreban arsenalu. A za Felainija cemo jos vidjeti.. Bice duplo bolji u unitedu nego u evertonu..[/quote]

Boateng je katastrofa, najgora desetka u historiji Milana, imao je par lijepih golova i ostalo velika nula.
Jedina dobra mu je sezona ona dok je bio Ibra tu, ali tad su svi bolje igrali.

Ima mozda prostora da bude bolji od R0sickog, ali nekad u buducnosti, za sad je slabiji igrac, a Rosicky je ipak zakovan za klupu.

Demba je los, Arsenal ga je trazio samo za to sto je Sanogo premlad da ulazi sa klupe.
To sto su ga trazili je bio ocajnicki potez, ali Celzi ga ne da iako im nikad nece igrati jer je trenutno najslabiji napadac tamo.

Giroud je prosjecan igrac, ali mnogo bolji od Dembe.
Arteta

#4755 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

Mobile_Disco wrote:I jos mi jedna stvar nije jasna.. Treba napadaca.. A Eto predje djabe u Celski.. :roll:
Mourinho ga doveo kod sebe, Arsenal tu nije imao sansi.
Tayyip

#4756 Re: Arsenal F.C.

Post by Tayyip »

AHA! Welcome as a new Gunner Bro! So happy that Mesut is joining AFC and we can play together

Image
PriNc_ba

#4757 Re: Arsenal F.C.

Post by PriNc_ba »

:lol: :lol: :lol: wenger zadnjeg dana prelaznog roka :D

Image
Chuckie

#4758 Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Buahaha.
AmiĐa_Idriz

#4759 Re: Arsenal F.C.

Post by AmiĐa_Idriz »

Al nas Venger na kraju sve zguzi što smo ga zajebavali za transfere :-) :lol:
burgundy

#4760 Re: Arsenal F.C.

Post by burgundy »

PriNc_ba wrote::lol: :lol: :lol: wenger zadnjeg dana prelaznog roka :D

Image
:lol: :lol:
Po meni Ozil je najbolji transfer ovog ljeta,igrac koji i prosjecnog napadaca moze uciniti da izgleda kao svjetska klasa.
miki.ba

#4761 Re: Arsenal F.C.

Post by miki.ba »

Bezveze se sprdate, kupio je najbolje sto je mogao, po meni dobar transfer.
Ozil ima tek 24 godine.
burgundy

#4762 Re: Arsenal F.C.

Post by burgundy »

Image
Wenger dolazi na pres konferenciju.
Logovan

#4763 Re: Arsenal F.C.

Post by Logovan »

PriNc_ba wrote::lol: :lol: :lol: wenger zadnjeg dana prelaznog roka :D

Image
:lol: :lol: :lol: :lol:
LoveIsGone

#4764 Re: Arsenal F.C.

Post by LoveIsGone »

Ja ne mogu vjerovati da Ozil ima samo 24 godine, nisam znao koliko ima onako na prvu pomislio bih 27-28...
Atticus Finch

#4765 Re: Arsenal F.C.

Post by Atticus Finch »

Vrhunsko pojačanje. Bit će zanimljiva grupa Lige prvaka. :)
Mustang1

#4766 Re: Arsenal F.C.

Post by Mustang1 »

burgundy wrote:Image
Wenger dolazi na pres konferenciju.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Moze mu se :D

Joj ako se Ozil pokaze dobrim i bude najbolji igrac Arsenala onda ce se Wengeru osladiti trositi lovu na zimu ce dati 200 miliona :D
burgundy

#4767 Re: Arsenal F.C.

Post by burgundy »

Image
Image
Moro sam ovo doradit.Wenger Image
sumirprimus

#4768 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

dobra kupovina,jos u januaru jednog napadaca i promijenit onog golmana, i kakva je situacija ove sezone eto arsenala u borbi za titulu...
osim ako ne udju u crnu rupu negdje na po sezone... opet...
Mobile_Disco

#4769 Re: Arsenal F.C.

Post by Mobile_Disco »

http://www.youtube.com/watch?v=C5wbttMC9Go

Sa dobrim napadacem vrijedi i 100 miliona :D
Idi Dzeko na zimu u Arsenal postat ces najbolji strijelac lige definitivno!
PriNc_ba

#4770 Re: Arsenal F.C.

Post by PriNc_ba »

sumirprimus wrote:dobra kupovina,jos u januaru jednog napadaca i promijenit onog golmana, i kakva je situacija ove sezone eto arsenala u borbi za titulu...
osim ako ne udju u crnu rupu negdje na po sezone... opet...
pa doveli su viviana , dobar golman i realno bi trebao biti jedinica ;)

a po meni vrlo lako u januaru u arsenal stize neko od napadaca ... dzeko,torres, demba ba,suarez...
vaučer

#4771 Re: Arsenal F.C.

Post by vaučer »

Džeko+Begović i Arsenal bi imao momčad za osvajanje Premiershipa.
popokatepetl_com

#4772 Re: Arsenal F.C.

Post by popokatepetl_com »

Treba Arsenalu jos neko poajcanje za titulu ali to nije golman, ovaj poljak je fantastican golman i ovu sezonu je sjajno poceo svi ga pamte zbog 2-3 kiksa ali ko ih je gledao redovno zna da im je Sczeczny nebrojeno puta guzicu spasavao.
rage_guy

#4773 Re: Arsenal F.C.

Post by rage_guy »

Meni nikako nije jasno dovodjenje Viviana. Sczeczny je jako dobar golman i nema potrebe njega mijenjat. Pa samo u ovoj sezoni je spasio nekoliko sigurnih golova.
bingov buraz

#4774 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

Po mom skromnom misljenju Sczeczny spada u najgore golmane lige.Ja ga ne bi ni na klupi gledao.
NjobeDaBoss

#4775 Re: Arsenal F.C.

Post by NjobeDaBoss »

Arsenal je u borbi i za Ligu prvaka ove sezone po meni uz Barcu, Real, Bayern, Borrusiu, Juve i Milan. Arsenal ima jednu od najjačih sredina svijeta po meni:
Ramsey
Cazorla Wilshere
Ozil

a tu u sredinu kad igraju 4-5-1 moze uletiti i Podolski, Rosicky, Chamberlain kad se oporavi i druge smrde. Uostalom gunner sam <333
Post Reply