English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Borej

#4751 Re: English Premier League

Post by Borej »

onaj cupo je dao lijep gol, ali je morao dobiti drugi zuti kad je napravio faul nad runijem, namjeran faul, bez lopte, zato se ferguson zalio cetvrtom sucu, a anceloti ga odma poslije izevo iz igre, odma poslije toga je svirao smijesan penal za chelzi, nisam mogao vjerovat!

ne nevijam ni za jedan od ovih klubova, ali sam prizeljkivao pobjedu cezija da za se malo zakuha, nisam prizeljkivao ovo, ovo nije pobjeda ovo je otimacina.

chelzi je u ovom chupi dobio jos jednog mesara.
belafonte

#4752 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Hahaha, kakav je osjećaj United-ovci, haahha kad najmanje očekuje čovjek pravda donekle bude zadovoljena, ovako su i vama poklanjali, pa ste govorili da mrzimo ManU...

Vidić definitivno ima kompleks zvani Torres, vidi se to fino po reakcijama u odbrani kroz čitavu tekmu, lijepi strah šta učini od najboljeg odbrambenog svijeta...

Nije sramota izgubit od šampiona, čestitajte ko ljudi...

Luiz, Ramires(a neki su se smijali ovom momku, oo kako popapaše sve što su rekli :lol:, sad plačite što imate Andersona a ne Ramiresa) :thumbup: :thumbup:
LSD

#4753 Re: English Premier League

Post by LSD »

Onaj penal ni licno Karlo Anceloti ne bi sam sebi svirao od stida, pretpostavljam... toliko o suđenju.
Creasy

#4754 Re: English Premier League

Post by Creasy »

ultima_palabra wrote:Sudija manje-više, ali fantastična predstava Chelseaja u 2.poluvremenu :thumbup: United je bio satjeran u mišju rupu.
Penal mislim da nije bio, za kartone je imao neki čudan kriterij, ali pošten manje-više.

Pa trebao je iskljuciti onog cupavog i onda bi gledali sasvim drugu sliku na terenu... :roll:
mikelandjelo

#4755 Re: English Premier League

Post by mikelandjelo »

uglavnom sudija je bio posten. nista manje diskutabilan penal nego sto bi veliki fan uniteda webb dosudio u korist uniteda.
steta sto nije bilo nerjeseno. vidica nema protiv liverpoola pa eto sanse arsenalu da osvoji titulu
missko

#4756 Re: English Premier League

Post by missko »

mikelandjelo wrote:uvijek se zapitam kako nije stid navijace manchester uniteda prozivat sudiju
Ma ne pitaj se zbunit ces se jos vise.
Sudac direktno i bas cijelo vrijeme isao da rezultatski odradi tekmu.
mikelandjelo

#4757 Re: English Premier League

Post by mikelandjelo »

Creasy wrote:
ultima_palabra wrote:Sudija manje-više, ali fantastična predstava Chelseaja u 2.poluvremenu :thumbup: United je bio satjeran u mišju rupu.
Penal mislim da nije bio, za kartone je imao neki čudan kriterij, ali pošten manje-više.

Pa trebao je iskljuciti onog cupavog i onda bi gledali sasvim drugu sliku na terenu... :roll:
rooney uopste nije trebo bit na terenu
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4758 Re: English Premier League

Post by Velkoski »

belafonte wrote:Hahaha, kakav je osjećaj United-ovci, haahha kad najmanje očekuje čovjek pravda donekle bude zadovoljena, ovako su i vama poklanjali, pa ste govorili da mrzimo ManU...

Vidić definitivno ima kompleks zvani Torres, vidi se to fino po reakcijama u odbrani kroz čitavu tekmu, lijepi strah šta učini od najboljeg odbrambenog svijeta...

Nije sramota izgubit od šampiona, čestitajte ko ljudi...

Luiz, Ramires(a neki su se smijali ovom momku, oo kako popapaše sve što su rekli :lol:, sad plačite što imate Andersona a ne Ramiresa) :thumbup: :thumbup:
sampiona, ako im abramovic kupi pehar..
van Basten

#4759 Re: English Premier League

Post by van Basten »

mikelandjelo wrote:uvijek se zapitam kako nije stid navijace manchester uniteda prozivat sudiju
ako si aludirao na mene (pošto je post iza mog) onda moram reći da ja nisam nikakav navijač Manchester utd.a-, navijač sam samo i isključivo FK Sarajevo, a ostale klubove mogu samo manje ili više simpatisati. Činjenica da više simpatišem Man utd od Chelsea nema nikakve veze sa opservacijom kriminalnog suđenja izvjesnog atkinsona, jednostavno je tako
mikelandjelo

#4760 Re: English Premier League

Post by mikelandjelo »

missko wrote:
Ma ne pitaj se zbunit ces se jos vise.
Sudac direktno i bas cijelo vrijeme isao da rezultatski odradi tekmu.
da mancheser narednih 50 utakmica ovako izgubi bilo bi mi drago samo zbog pljacki u njihvu korist u zadnjih 20 godina
mikelandjelo

#4761 Re: English Premier League

Post by mikelandjelo »

van Basten wrote:
ako si aludirao na mene (pošto je post iza mog) onda moram reći da ja nisam nikakav navijač Manchester utd.a-, navijač sam samo i isključivo FK Sarajevo, a ostale klubove mogu samo manje ili više simpatisati. Činjenica da više simpatišem Man utd od Chelsea nema nikakve veze sa opservacijom kriminalnog suđenja izvjesnog atkinsona, jednostavno je tako
nisam na tebe mislio samo govorim globalno
missko

#4762 Re: English Premier League

Post by missko »

ManU ce ionako biti prvak nek ih ubijaju kako god hoce. Arsenal bez Persija zijan sljedeca garant al nije pravedno ovo prema Totenhemu , ipak su zasluzili mjesto u LP vise nego ovi nafakasi.
Amarinjo

#4763 Re: English Premier League

Post by Amarinjo »

Ja prosto ne mogu da vjerujem kako neko moze da kaze da je Celzi zasluzeno pobjedio.
KAo prvo , trebali su primiti minimalno 3 gola .
Drugo, onaj sto su dali je ni iz cega
Trece, trebali su primiti minimalno jedan crveni i par zutih .
I sta na kraju reci, dobili su penal kojeg nije bilo .
Nek United nastavi ovako igrati, osvajau premiership 100%
:thumbup:
dante14

#4764 Re: English Premier League

Post by dante14 »

jeste vidjeli kako je cupavi dobio loptu u muda... :lol: a onaj komentator na sportklubu,gledajuci usporeni snimak govori: ne,nece valjda...uuuuu :lol:
jeza u ledja

#4765 Re: English Premier League

Post by jeza u ledja »

Nego, sta Dzeko ima da kaze na ovaj ishod utakmice? :(
ultima_palabra

#4766 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Daj ba ne zezajte... penal nije bio, ali ljudi su ih objektivno izdominirali drugo poluvrijeme. Duplo više šuteva, 60% lopte... mislim da bi im zabili gol do kraja i bez penala.
paranoid_android

#4767 Re: English Premier League

Post by paranoid_android »

karma's a bitch. :D
a i da nije bio penal, unistili su ih u drugom poluvremenu, drugi go je visio u zraku sam' tako.

al kako samo drogba ukrade pet minuta. :lol:
Lucas Leiva

#4768 Re: English Premier League

Post by Lucas Leiva »

Jel igrao Torres????
dante14

#4769 Re: English Premier League

Post by dante14 »

Lucas Leiva wrote:Jel igrao Torres????
koji torres? :lol:
bingov buraz

#4770 Re: English Premier League

Post by bingov buraz »

Bravo Rusi :mrgreen:
smoki_choko

#4771 Re: English Premier League

Post by smoki_choko »

zaslužena pobjeda chelsea :thumbup: :dance: :D
internazionale

#4772 Re: English Premier League

Post by internazionale »

bingov buraz wrote:Bravo Rusi :mrgreen:
ovo su epski mečevi
rusi protiv amerikanaca
na engleskom tlu
Last edited by internazionale on 01/03/2011 23:02, edited 1 time in total.
krusty

#4773 Re: English Premier League

Post by krusty »

sramotna utakmica, od sudjenja do kukavickih poteza i krkanskih faulova

najbolja liga na svijetu

:lol:
Lucas Leiva

#4774 Re: English Premier League

Post by Lucas Leiva »

Nemanja Torresa pojeo za dorucak, steta sto ga je sudija natjerao da ga povrati!
belafonte

#4775 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Hahahah, šta vam je ljudi, šta grakčete ko vrane, ko da ste Barca pa ne možete zijaniti :D
rooney uopste nije trebo bit na terenu
Ovo je ključ, ali to ovi "pravednici" neće to da spomenu...

I da , Drogba i 4 minute potrošene u čošku, pure class, kapa dole :thumbup: , trebo se samo okrenuti SAF-ari i reći možeš li produžiti još 4 :lol: :lol:

A i SAF ima kompleks zvani Carlo, ne može meda protiv njega, pojest će ga Carlo i na Old Trafordu...
Post Reply