Sportklubove zaboravi, jer to apsolutno nema veze sa HS-om. HS tu ima Arenu, ali dobro, ovi daju tu 3 kanala, oni jedan. Za ostale kanale se slažem, tu HS nešto treba uraditi, mada opet, neka to uradi na digitalnoj, jer tu imaju više prostora, dok analognu neka ostave penzionerima, koje ionako zanimaju domaći kanali više, nego strani.dmagic2 wrote: Ako sam nesto selektivno vadio,to su samo poredjenja i cijene koje su sada na njihovim stranicama. A ti si mogao napisati i da ti je Enes licno dao modem na koristenje. To me ne interesuje. O onome sta oba operatera SADA nude i kome sta od paketa odgovara se da raspravljati. Samo vise ne stoji argument da je HS jeftin. Da,analogna im je par maraka jeftinija ali zato i ima manje kanala.
I da dodam jos,posto je tema foruma uglavnom bila oko sporosti uvodjenja novih kanala. Pogledao sam kanale koje Telemach ima u analognoj ponudi. Za tu razliku od 3.5 KM za koju se HS toliko hvali da je jeftin oni imaju ove:
CineStar TV
SK Prime
Crime & Investigation
Sport Klub
Sport Klub +
Viasat Nature
Travel
FOX Movie
Comedy Central
Fox su izgleda dobili umjesto Fox Crime pa ga nisam ni naveo,VH1 classic umjesto VH1,i da, HS ima jednu arenu. Da li ovi kanali vrijede 3.5 KM? Ja bih im rado platio za to!
PS
I zar nisu na Telemachu izbacili Fox Crime?