slavkoimamodilera wrote:NeyDan wrote:A to je kao Zagreb neki mega ultra moderan i miljama dalek grad od Sarajeva ...
Pa sta ako se desilo u Zagrebu, ne interesuje me, interesuje me sta se desilo u mom gradu i drzavi.
U odnosu na Sarajevo, naravno da je moderan i miljama daleko u svim segmentima života, počevši od gradskog prijevoza... i moja reakcija je bila na "ovo samo ima kod nas"... opet ti kažem, tako glupi komentari - e to samo ima kod nas... dva tramvaja u sudaru... jao strašno... kao da nije bilo sve gotovo za pola sata... ajmo se čudit sutra kad se dva auta sudare... autobus i auto... auto i motor...
Ne bih se slozio sa tobom, al' to svakako nije tema sad za raspravu. Bilo je i kod nas sudara tramvaja, al' odavno nije bilo ovako velikog. Vjerovatno je neko ko je bio na zadnjem dijelu tramvaja povrijedjen, na slikama se vidi da je ovaj sto je udario dobro zasao u krajnji dio prvog tramvaja ... nadam se da niko nije stajao na kraju tramvaja, a znam da mnogi to imaju obicaj pa cak i ja sam kad se nekad vozim.
Steta je velika, da se priblizavao polako ne bi mogao napraviti onoliku stetu. Odavno znamo da se nije sigurno ni u tramvaju voziti, sad znamo da i kad nema nekog da te zbode ili upuca, opet postoji ogromna opasnost u ovom gradu ... ne da u drugim ne postoji, ali previse je u ovako kratkom vremenskom periodu
@campa_xxx
Sjecam se i tog sudara tramvaja, al' mi je taj bio pomalo smijesan zbog same situacije, tj. u vezi price ovog iz Grasa.