Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cestitke ovima na dobijenim parama alal vera za pogodjeno vala
ev ja lagano sastavljam sedmicni i ne mogu da se otmem dojmu da ce sve one kvote od 1.6 do 1.9 kojih se svi bojimo opeto proci kao i prethodne sedmice
tako da ove sedmice ne bjezim od juve 1, wolfsburg azijski hend 1, stoke 1x, barca 2, to su ove kvote malo jace imam jos za sada dosta manjih pa kad uplatim listic fino ga uslikam pa nek kupi ko sta hoce xD bem ti zivot za vikend izvucem 47 parova i 41 prodjem ali naravno ovih 6 sam bas fino rasporedio bio dobro je makar na onim sigurnim listicima sam prolazio 3 dana tako da sam se izvukao
PriNc_ba wrote:cestitke ovima na dobijenim parama alal vera za pogodjeno vala
ev ja lagano sastavljam sedmicni i ne mogu da se otmem dojmu da ce sve one kvote od 1.6 do 1.9 kojih se svi bojimo opeto proci kao i prethodne sedmice
tako da ove sedmice ne bjezim od juve 1, wolfsburg azijski hend 1, stoke 1x, barca 2, to su ove kvote malo jace imam jos za sada dosta manjih pa kad uplatim listic fino ga uslikam pa nek kupi ko sta hoce xD bem ti zivot za vikend izvucem 47 parova i 41 prodjem ali naravno ovih 6 sam bas fino rasporedio bio dobro je makar na onim sigurnim listicima sam prolazio 3 dana tako da sam se izvukao
sa srecom braco
Sta je veceras sa Benfica-Herta i Manchester-West Ham? Mislim da su dvije jedinice k'o kuca!
Koeficijent na oba je 1,68 (u D. Games). Uz bolji ulog, te mozda jos jedan ozbiljan par, moze se uzeti love?
juče dignem čak 34 marke (na uplatu 20), iako đoković nije bio daleko da usere stvar (a svakako u zadnje vrijeme lakše padam na ovakvim listićima nego na onim s manjim ulogom)
stripii da li imadnes i listica na kojim padnes ili su ovih zadnjih nekoliko dana svi dobitni? recimo, jesi veceras uplatio samo ovaj od 40?
inace, ja licno mislim da je tvoja taktika najbolja i najprofitabilnija (ako je to moguce) na duge staze.
karanana wrote:stripii da li imadnes i listica na kojim padnes ili su ovih zadnjih nekoliko dana svi dobitni? recimo, jesi veceras uplatio samo ovaj od 40?
inace, ja licno mislim da je tvoja taktika najbolja i najprofitabilnija (ako je to moguce) na duge staze.
Samo taj sam uplatio a ne igram svaki dan ako mi se ponuda ne svidi
karanana wrote:stripii da li imadnes i listica na kojim padnes ili su ovih zadnjih nekoliko dana svi dobitni? recimo, jesi veceras uplatio samo ovaj od 40?
Samo taj sam uplatio a ne igram svaki dan ako mi se ponuda ne svidi
Nije lud ... Zna da bi ofulo sve ako postavi ovdje prije igranja Isto Sto je onaj reko sinoc da ce igrat crveni karton i penal ... da nije napiso ovdje mozda bi i bilo..jer je bilo materijala za oboje .. al ovako kad je napiso ..klinac je dobio
Admir_1984 wrote:Jesu namazani oni iz premiera, uzimaju 20% ako dodjes da ti isplate tiket, a da ne zavrse sve utakmice. A kao djaba sve
Maloprije ja u kladari, dodje lik i umjesto 32km, dala mu 26, a na listicu pishe gubitak priredjivaca 20%
To uopce nije loshe ... ima takvo nesh u Unibetu (online kladionica) ... ko zna shta se sve moze desiti u zadnjim minutama ... (s tim da josh ne znam kako to izgleda u premieru, ak' je to ono shto mislim da jest onda uopce nije loshe)... bar po meni ...
Al mi nije jasno, ev igras za cijelu sedmicu i prodjes do nedjelje i neces da cekas te parove u nedjelju i uzmes kesh. Onda postavljam pitanje sto si uopce i igrao to za nedjelju? Isti ti djavo
Admir_1984 wrote:Moras doci prije pocetka utakmice da dignes pare
Al mi nije jasno, ev igras za cijelu sedmicu i prodjes do nedjelje i neces da cekas te parove u nedjelju i uzmes kesh. Onda postavljam pitanje sto si uopce i igrao to za nedjelju? Isti ti djavo
meni je ovo totalno bezveze, ja to necu koristit
Eh onda to nije isto .. u Unibetu (live kladjenje) imash stalno opciju da uzmesh lovu(osim mozda u zadnjim minutama) .. s tim kad tvoj tim gubi, normalno, daju ti manje love dok kad tvoj tim vodi daju ti vishe ...ti sistemi u nasim kladionicama su verovatno neke kopije od ovih super mega kladionica kao shto su betlive, unibet, interwetten ....