Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nadinka wrote:baby nam je glavni elf dobavljac..joj sad ako odem na sajt garant cu opet neku sjenu naruciti dokle ovako
odoh vidjeti, a za pocetak znaci te dvije cetke baby, one od 1,5 funti, blending i crease
hahah, moze jos neko pomisliti da imam neki procenat od njih pa sta me kosta da to kliknem za vas
Citam otpocetka, i stalno pratim i navukla sam se na temu i naravno primjenjujem savjete. Rijetko se javljam na forum, uglavnom je to bilo kuhanje, ali moram vam reci da ste super, i da su mi svi savjeti odlicni.
Veliki pozz i mislim da cu se nekad ukljuciti u ovu kolektivnu online kupovinu, samo da mi se poprilicno ispraznjen budzet malo popravi
VenomousV wrote:ja cu se strpit' dok bude blending brush...
a htjela bih i neke sjene =)
blending ima, ali crease nema.... javite ako hocete....nadinka, ti vidi za ovu crease, kaze doci ce uskoro, pa da svi cekamo ili da ti narucim ove dvije....??
VenomousV wrote:ja cu se strpit' dok bude blending brush...
a htjela bih i neke sjene =)
blending ima, ali crease nema.... javite ako hocete....nadinka, ti vidi za ovu crease, kaze doci ce uskoro, pa da svi cekamo ili da ti narucim ove dvije....??
Ma nemoj samo zbog mene narucivati, ja to mislila dodati ako se narucuje, nije hića
Cholina_Lokica wrote:A to vi svi skupa narucite pa se raskusuravate cije je sta?
Nije to lose, mogla bih i ja ako mi sta zatreba
tako smo se upoznale hehe.... neki dan nesto pricam i kazem: ova moja drugarica s neta.. cuj "drugarica s' neta"?? muz me uvijek blijedo gleda kad to kazem
Cholina_Lokica wrote:A to vi svi skupa narucite pa se raskusuravate cije je sta?
Nije to lose, mogla bih i ja ako mi sta zatreba
tako smo se upoznale hehe.... neki dan nesto pricam i kazem: ova moja drugarica s neta.. cuj "drugarica s' neta"?? muz me uvijek blijedo gleda kad to kazem
Nista gledam ove sjene neke nisu lose, pa se javnem