wrote:
Pa eto dao si odgovor.Clan si Fondacije.
drago mi je
I ako i sama ne vjerujem u postojanje piramide,iskreno receno bilo bi mi drago da je stvarno TO piramida a ne srednjovjekovni grad kako drugi tvrde.
Za sada i ja sama vjerujem da je u pitanju srednjovjekovni grad....ali........sve je moguce..........
Sta mislis ti o bosancici koja se vidi na onom kamenu?Mogao bi nam ovako eksluzivno prenijeti i Semirovo misljenje o tome?
Hvala.
Ja ti ne mogu prenositi Semirova misljenja i bilo koga drugog, niti su svi dosadasnji moji komentari u ime Fondacije, nego su moji licno. A informacije nikakve ekskluzivno ne mogu iznositi.
Uostalom, svaki dan dolaze sve svjezije vijesti.
Meni je veoma milo sto cujem od tebe “bilo bi mi drago da je stvarno TO piramida” iako ne vjerujes. Medjutim, ti I ne trebas vjerovati, a ne trebas ni pomagati, jedino bih te zamolio, kao I ostale na ovom forumu koji ne vjeruju, da ne odmazete pricama “drvlje I kamenje”.
Za koji mjesec svima ce biti jasno.
Eto, sjecas li se jos prosle godine i pocetkom ove, ja sam pricao da ce radovi zapoceti u aprilu 2006 i da ce se gledati da se sto prije otkopaju stranice piramide kako bi i najveci skeptik priznao njeno postojanje.
Sjecas li se da sam cesto govorio da ne postoji nikakva "pljacka" naroda i da se radovi na ekskavaciji nece razvlaciti.
Pricao sam i o postavljanju kamera da se moze pratiti.
Vecina vas je bila i vise nego nedolicna, vrijedjali ste i mnogo stosta drugog.
Zar se stvari ne odvijaju onako kako sam govorio?