Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hafis wrote:
Jest, do muslimanske je struje i defektih balija. Zadovoljan?
Ma jok, ja nisam...snicim
Pravo je pitanje jesi li ti?
Da li ti je savjest mirna?
Kako dalje 'rodjace'?
A jebat ga. Pokušao sam, ali ne ide.
Ode ti moj krezo u filter s ostalim jaranima. Pozz.
Kvalifikacije na osnovu predrasuda su strasna stvar...za psihu...i normalan psihofizicki razvitak i socijalizaciju...a ti, avaj, ostade sam...svi zavrsise na 'filteru'...
P.S. narucicu sebi AlAminijumske od Dragana...
Samo, ako je i od Dragana, mnogo je.
Ne kažem da nije nešto smutio, samo mi se čini da je ovaj novinar Klixa gori od njega...pola teksta je praktički nesuvislo....rečenica za rečenicom u potpunoj kontradiktornosti ili nepovezanosti.
Vjerojatno je Choe toliko mutio da su se i nvinari pogubili kod obrađivanja teksta.
Evo, čovjek javno prizn'o da je u "Aluminiju" bio na menadžerskoj poziciji. Sve transparentno, sve uredno, gdje god zaškripi: "Hajd' ti Dragane".
I bilo je, veli, svega i svacega u tom aluminiju i HDZ-a je bilo u tome... ali to sve je bilo tamo nekad kad se on nije ni rodio, kamoli bavio politikom
"Ne postoji nikakva moja osobna moralna odgovornost. Ako je nekom trebalo zahvaliti posljednjih četiri-pet godina, onda sam to ja. To su prokomentarisali ljudi iz uprave. Oni su uglavnom zvali Dragana da pitaju može li se nešto premostiti", istakao je Čović.
jeBo superhika Ćirilo ga meČe i zaHvaliti mu se oplakaH
Republikanci i Čapljinci HNS ostao bez četiri stranke: Nema više smisla U zajedničkom pismu predsjednik Hrvatske republikanske stranke i predsjednik Čapljinske neovisne stranke objavili su kako djelovanje nema više smisla.
''Nakon što se dopustila propast Aluminija, koji je gospodarska žila kucavica područja gdje žive Hrvati i nakon što je izostala odgovornost čelnika hrvatskoga naroda, osobito onih koji sudjeluju u radu Vlade FBiH, postavlja se pitanje smisla političkog djelovanja HNS-a''
''Ne bih ovo nazvao ni raspadom ni raskolom. Pozivali smo da se poštuje institucija HNS-a. Željeli smo im sve reći u lice. HNS je neminovnost hrvatskog naroda u BiH. Ali jedno je teorija, jedno praksa'', rekao je Raguž nakon napuštanja sjednice i dodao kako ne želi biti dio ovakvog HNS-a.
dustaban wrote:
I bilo je, veli, svega i svacega u tom aluminiju i HDZ-a je bilo u tome... ali to sve je bilo tamo nekad kad se on nije ni rodio, kamoli bavio politikom
Ono što je najsmješniji, najapsurdnije, što je čista politička groteska kod HDZ - a, jeste odsustvo bilo kakve svijesti da su i oni upravo činili, osim onih 12 % hrvatskih, te 44 % malih dioničara, i onih 44 % u kojima je imala udio Vlada FBiH.
Ta isprazna priča kako su sa 44 % FBiH upravljali samo Bošnjaci više ne može proći ni po onim Bobanovim i Šuškovim selima po Zapadnoj Hercegovini.
Hafis wrote:Tko je radio u pogonu, opet će raditi. Oni uhljebi, tj. rodbina iz administracije će nešto na teret EPHZHB, HT, nešto po bankama, a bogami jedan dobar dio na patrijotski proračun, to jest u federalne direkcije i ostale parazitske izmišljotine kada se bude formirala vlast.
Pici, da ti ne obore pemziju
Dragan jest lopina, ali jebat ga naša lopina. Nemamo drugog.
Gledam onaj vaš gradžanski delegat klanja proslavu godišnjice vojnog udara u Turskoj. Pa jesmo li se za to borili majka mu stara?? A gdje je tek ona borba 1941.-45, pa 1948. kada smo rekli povijesno NE drugu Staljinu i itd. itd..
Ali jok...ovaj sredio onakav Aluminij, a onaj klanja k'o sretni na tuđoj proslavi, sve probleme kući riješio.
mO k3 wrote:Fulio je on vise njih najbolja mu je bila ona za HDZ 1990
Kako bilo sta vjerovat covjeku koji je za Sranju Budjmana sazno 10 godina nakon njegove smrti?
sranjo budjman i (b)alija izmetbegovic. od dva brata djeca
Evo ga jajara. Oporavio se gasenja. Imas ti jos koju iz uskih krugova, tvoje su nam najbolje. Al ono bas pogadjas ko sinjski alkar. Imas koju o EPHB. Ko ce platit 200M KM kad dodju na naplatu?
jajara wrote:hafa ne lozi ih i ne iznosi ove insajderske
A morao sam hin malo pogurati s nekim insajderskim informacijama i tako malo uglaviti u kolosijek. Počeli ono baš gluposti pisati...jebote mene stid zbog njihA, ipak ovo ljudi čitaju. Inače, jebe se mene za mene, ionako imam masu fanova.
ovo_malo_duse wrote:
Evo ga jajara. Oporavio se gasenja. Imas ti jos koju iz uskih krugova, tvoje su nam najbolje. Al ono bas pogadjas ko sinjski alkar. Imas koju o EPHB. Ko ce platit 200M KM kad dodju na naplatu?