Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
El_comadante

#4751 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by El_comadante »

Terarij+ wrote:gomila hoštaplera na čelu sa avdakovićem profom iz doboja, još jedna mala SDA stranka, znam da su u Mostaru sami sebe izabrali u kafanama, kad pogledam dublje ko se sve tu privalio a većinom stranke vladajuće instalirale svoj nakot odmah mi se povraća a bogami i proljev me safata, zato pokenjam se na platformu i na njihov progres.
ma ja kad nemaš šta kazati odmah optuži ta je to Sda stranka i tako
Terarij+

#4752 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Terarij+ »

El_comadante wrote:
Terarij+ wrote:gomila hoštaplera na čelu sa avdakovićem profom iz doboja, još jedna mala SDA stranka, znam da su u Mostaru sami sebe izabrali u kafanama, kad pogledam dublje ko se sve tu privalio a većinom stranke vladajuće instalirale svoj nakot odmah mi se povraća a bogami i proljev me safata, zato pokenjam se na platformu i na njihov progres.
ma ja kad nemaš šta kazati odmah optuži ta je to Sda stranka i tako
Dokaži da nije
MaksprotivMarksa

#4753 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by MaksprotivMarksa »

Znas za Avdakovica, znacu da nesto i znas, ali on nije SDA profesor, on je i inicijator ovog procesa, a ideja postoji jos od 2008. godine, kada su Avdakovic i Hadzikadic radili zajedno na nekom projektu, Avdakovic se sklonio i ne mijesa se mnogo u funkcionisanje stranke, doduse instalirao je mnogo svojih studenata u vrh organizacije, ali neki od njih i napustaju stranku, nije to uopste tako crno, a ni Avdakovic nije SDA kadar.

U Mostaru je odbor raspusteñ za tvoju informaciju, javi se i ukljuci se, nametni svoje ideje i rjesenja, ne mora da bude sve kako ti mislis da jeste.

Otisla je i operatovna direktorica jucer, vidjet cemo ko ce biti novi, mozda Mesa, on je operativni direktor za regiju Bosna.
Terarij+

#4754 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Terarij+ »

MaksprotivMarksa wrote:
U Mostaru je odbor raspusteñ za tvoju informaciju, javi se i ukljuci se, nametni svoje ideje i rjesenja, ne mora da bude sve kako ti mislis da jeste.

Otisla je i operatovna direktorica jucer, vidjet cemo ko ce biti novi, mozda Mesa, on je operativni direktor za regiju Bosna.
U Mostaru afan sa 2 FF omer mičijević i ostala banda, čuj raspušteni, nije im dugo trebalo da zaseru ali s obzirom koji je to ološ i ne čudi me :D
Kikibombona

#4755 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Kikibombona »

Terarij+ wrote:
MaksprotivMarksa wrote:

U Mostaru afan sa 2 FF omer mičijević i ostala banda, čuj raspušteni, nije im dugo trebalo da zaseru ali s obzirom koji je to ološ i ne čudi me :D
Hadzikadic je iskusan i pametan covjek, izborit ce se sa olosem. Nije lako, covjek ima gomilu obaveza, tesko je odmah provjeriti svakog covjeka. Uvlacit ce se dosta hamelja, neminovno je, ali ce vremenom biti cisceni.

Meni se jedino ne svidja sto Hadzikadic ne zauzme ostriji stav prema SDA. Valjda se ne zeli zamjeriti kako bi bio postedjen negativne medijske kampanje dok formira stranku.

Nadam se da za njega nije opcija koaliranje sa SDA u bilo kakvoj varijanti.
MaksprotivMarksa

#4756 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Affan nista nije uradio, jedan sastanak i kafana, on ce biti sklonjen, nema ljudi u Hercegovini, zato se i trebas ukljuciti i obznaniti svoja saznanja o kompromitovanim kadrovima, tako se bori za novu stranku koja ima potencijal, ovo sto si napisao ja podrzavam, ali je poenta da se ukljucis i doproneses, pa da i sklonis neke ljude, ja sam licno sprijecio mnogo mesetara, ne nekom borbom i ludilo nego javnim govorom, a vecina ljudi su tu iz cistih namjera i onda se po inerciji takvi ljudi sklanjaju ili marginaliziraju.

Pozdrav, ukljuci se u svoju organizaciju i uvjerit ces se y ovo sto ti govorim, samo malo hrabrosti i bice Platforma dobra.
MaksprotivMarksa

#4757 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Kikibombona wrote:
Terarij+ wrote:
MaksprotivMarksa wrote:

Hadzikadic je iskusan i pametan covjek, izborit ce se sa olosem. Nije lako, covjek ima gomilu obaveza, tesko je odmah provjeriti svakog covjeka. Uvlacit ce se dosta hamelja, neminovno je, ali ce vremenom biti cisceni.

Meni se jedino ne svidja sto Hadzikadic ne zauzme ostriji stav prema SDA. Valjda se ne zeli zamjeriti kako bi bio postedjen negativne medijske kampanje dok formira stranku.

Nadam se da za njega nije opcija koaliranje sa SDA u bilo kakvoj varijanti.
Ima puno ljudi blagonaklonih ka SDA ideji, ali i mnogo hardkor anti SDA kadrova, ogromna vecina ljudi je nekompromitirana i bez licnoh interesa, za ovo se svi moramo boriti jer sa svakim propalim projektom se gubi energija i olaksava se vladajucoj kamarili.
Terarij+

#4758 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Terarij+ »

MaksprotivMarksa wrote:Affan nista nije uradio, jedan sastanak i kafana, on ce biti sklonjen, nema ljudi u Hercegovini, zato se i trebas ukljuciti i obznaniti svoja saznanja o kompromitovanim kadrovima, tako se bori za novu stranku koja ima potencijal, ovo sto si napisao ja podrzavam, ali je poenta da se ukljucis i doproneses, pa da i sklonis neke ljude, ja sam licno sprijecio mnogo mesetara, ne nekom borbom i ludilo nego javnim govorom, a vecina ljudi su tu iz cistih namjera i onda se po inerciji takvi ljudi sklanjaju ili marginaliziraju.

Pozdrav, ukljuci se u svoju organizaciju i uvjerit ces se y ovo sto ti govorim, samo malo hrabrosti i bice Platforma dobra.
Ja koliko sam vidio sve su to bili ljudi iz sbb, sda, df i bila je jedna koju je poslao hdz, niko na tom sastanku sem nekolicine nije došao bez zadatka, zato i jeste propalo, organizujte se pa javite, a ne kao što je affan radio.
MaksprotivMarksa

#4759 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Terarij+ wrote:
MaksprotivMarksa wrote:Affan nista nije uradio, jedan sastanak i kafana, on ce biti sklonjen, nema ljudi u Hercegovini, zato se i trebas ukljuciti i obznaniti svoja saznanja o kompromitovanim kadrovima, tako se bori za novu stranku koja ima potencijal, ovo sto si napisao ja podrzavam, ali je poenta da se ukljucis i doproneses, pa da i sklonis neke ljude, ja sam licno sprijecio mnogo mesetara, ne nekom borbom i ludilo nego javnim govorom, a vecina ljudi su tu iz cistih namjera i onda se po inerciji takvi ljudi sklanjaju ili marginaliziraju.

Ja koliko sam vidio sve su to bili ljudi iz sbb, sda, df i bila je jedna koju je poslao hdz, niko na tom sastanku sem nekolicine nije došao bez zadatka, zato i jeste propalo, organizujte se pa javite, a ne kao što je affan radio.
Napravi druze Linkedin,javi se Mirsadu i sve mu ispricaj, tamo on sve cita i dopisuje se sa ljudima iz cijele BiH, Mirso je satro naiva ali zna dosta toga, kada sam mu ja pricao neke stvari on ih je vec znao, ponudi se da ti budes koordinator regije i garantujem ti da nije nemoguce da budes koordinator, ime ostavi pa da se to podrzi kada bude razmatrano, a ako si strucnjak za nesto javi se i za ekspertne timove, sada ss radi na tome i krece kreiranje pravog programa, ponavlja., nikoga ne branim i znam dobro sta sve postoji, ali ne mozemo ostaviti idiotima nesto sto je zaista likepa ideja koja je okupila 6 k nekompromotoranih ljidi koji zele da se bore.
Terarij+

#4760 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Terarij+ »

MaksprotivMarksa wrote:
Napravi druze Linkedin,javi se Mirsadu i sve mu ispricaj, tamo on sve cita i dopisuje se sa ljudima iz cijele BiH
super nek mirso dođe u Mostar pa nek napravi druženje ako mu je interesantan Mostar i hercegovina a ne ja da mu linkenidiram, vidi dingospo :lol:
Kikibombona

#4761 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Kikibombona »

MaksprotivMarksa wrote:Ima puno ljudi blagonaklonih ka SDA ideji, ali i mnogo hardkor anti SDA kadrova, ogromna vecina ljudi je nekompromitirana i bez licnoh interesa, za ovo se svi moramo boriti jer sa svakim propalim projektom se gubi energija i olaksava se vladajucoj kamarili.
Zato kazem da se treba zauzeti ostar kurs spram SDA da se ociste njihovi spavaci.

Pogledaj sta se desava sa SDP-eom. Pogubno je na liste staviti SDA spavace.

Ja se nadam da Mirsadu licno SDA nije opcija.
MaksprotivMarksa

#4762 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Terarij+ wrote:
MaksprotivMarksa wrote:
Napravi druze Linkedin,javi se Mirsadu i sve mu ispricaj, tamo on sve cita i dopisuje se sa ljudima iz cijele BiH
super nek mirso dođe u Mostar pa nek napravi druženje ako mu je interesantan Mostar i hercegovina a ne ja da mu linkenidiram, vidi dingospo :lol:
Pa ti mu predlozi to, ne znam sta je cudno u javljanju covjeku kojem bi da pomognes i pokusas nesto na osnovu njegovog imena da promijenis u svojoj lokalnoj zajednici, sta mislis kako su Affani i drugi dosli u poziciju da nesto zajebu, ti tako dodji u poziciju da uradis nesto dobro, kritika je ok, ali hajmo da svi nesto uradimo, ako otjeramo svi po jednog uhljupa bice milina. Ako budes zelio neke kontakte, stojim ti na raspolaganju.
Terarij+

#4763 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Terarij+ »

MaksprotivMarksa wrote:
Pa ti mu predlozi to, ne znam sta je cudno u javljanju covjeku kojem bi da pomognes i pokusas nesto na osnovu njegovog imena da promijenis u svojoj lokalnoj zajednici,
kojeg bolan imena meni to ime ne znači ništa, ne kontam te?

Interesuje vas Mostar/Hercegovina dođi generale hadžikadiću sa sposobnim ljudima održi tribinu, vrbuj, radi, orgaj, predstavi se, navuci simpatije kakav bola linkedin kakvi afani i ostala govna.
MaksprotivMarksa

#4764 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Kikibombona wrote:
MaksprotivMarksa wrote:Ima puno ljudi blagonaklonih ka SDA ideji, ali i mnogo hardkor anti SDA kadrova, ogromna vecina ljudi je nekompromitirana i bez licnoh interesa, za ovo se svi moramo boriti jer sa svakim propalim projektom se gubi energija i olaksava se vladajucoj kamarili.
Zato kazem da se treba zauzeti ostar kurs spram SDA da se ociste njihovi spavaci.

Pogledaj sta se desava sa SDP-eom. Pogubno je na liste staviti SDA spavace.

Ja se nadam da Mirsadu licno SDA nije opcija.
To je skoro pa nemoguce izbjeci, ali se moze i treba sve javno i glasno iznositi, mene su ovdje napadali da mahalam, a neki ljudi iz odbora o kojima sam govorio su ovdje saznali sta se radi, pa su neki pominjani ranije u mojim postovima nasureni i neutralisani, neki su i sinonim za zlobu, mnogo se opreznije pristupa sada nego ranije, formiraju se i komisije za preispiticanje clanstva i njihovih namjera, sve je to proces, a ti Kiki bi valjao Platformi, narocito u Zenici koja je trusno podrucje i bila je vec na nisanu lokalnih kabadahijca.
MaksprotivMarksa

#4765 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Terarij+ wrote:
MaksprotivMarksa wrote:
Pa ti mu predlozi to, ne znam sta je cudno u javljanju covjeku kojem bi da pomognes i pokusas nesto na osnovu njegovog imena da promijenis u svojoj lokalnoj zajednici,
kojeg bolan imena meni to ime ne znači ništa, ne kontam te?

Interesuje vas Mostar/Hercegovina dođi generale hadžikadiću sa sposobnim ljudima održi tribinu, vrbuj, radi, orgaj, predstavi se, navuci simpatije kakav bola linkedin kakvi afani i ostala govna.
Pa ti si bolji od Affana i neces da se potrudis, tako njih stotine pa onda Affan dodje i pojebe, Mirsad ide na najopsurnije dogadjaje, dosao bi u jedan od najvaznijih gradova u BiH sigurno, da za to postoji infrastruktura i mogucnost, a bice.
Terarij+

#4766 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Terarij+ »

MaksprotivMarksa wrote:
Pa ti si bolji od Affana i neces da se potrudis, tako njih stotine pa onda Affan dodje i pojebe, Mirsad ide na najopsurnije dogadjaje, dosao bi u jedan od najvaznijih gradova u BiH sigurno, da za to postoji infrastruktura i mogucnost, a bice.
ja jedno on 10_to, kažem ime mirsad hadžikadić meni ne znači ništa više mi znači ime meho marić koji je bio samnom u rovu 4 godine, dakle niko pojma nema u Mostaru ni o hadžikadiću ni platformi, zato kažem, dođite da vas upoznamo.

Na prvi sastanak u bristolu došlo 30 ljudi, eto koliko za vas znaju, i nemoj bogati spominjat onog sa 2F
El_comadante

#4767 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by El_comadante »

Terarij+ wrote:
MaksprotivMarksa wrote:
ja jedno on 10_to, kažem ime mirsad hadžikadić meni ne znači ništa više mi znači ime meho marić koji je bio samnom u rovu 4 godine, dakle niko pojma nema u Mostaru ni o hadžikadiću ni platformi, zato kažem, dođite da vas upoznamo.

Na prvi sastanak u bristolu došlo 30 ljudi, eto koliko za vas znaju, i nemoj bogati spominjat onog sa 2F
vidim da si prijateljski raspoložem...... mislim da bi se trebao učlaniti i da se svi zajedno borimo protiv SDA spavača ako imaš kakvih saznanja. a priznat češ nemože sve sam stići Mirsad moramo i mi se malo potruditi boriti
Terarij+

#4768 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Terarij+ »

El_comadante wrote:
vidim da si prijateljski raspoložem...... mislim da bi se trebao učlaniti i da se svi zajedno borimo protiv SDA spavača ako imaš kakvih saznanja. a priznat češ nemože sve sam stići Mirsad moramo i mi se malo potruditi boriti
a ko biva ta saznanja bi trebao djelit sa vama ovdje :lol: :lol: :lol: e ko vas nezna
MaksprotivMarksa

#4769 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Pa sa Mirsadom ih podijeli, on je predsjednik stranke, to ti se i govori sve vrijeme, ne vjerujem da bi do Bakira tako lako mogao doci i podijeliti svoja saznanja :-D
El_comadante

#4770 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by El_comadante »

Terarij+ wrote:
El_comadante wrote:
a ko biva ta saznanja bi trebao djelit sa vama ovdje :lol: :lol: :lol: e ko vas nezna
nerazumijem. što onda pratiš ovu stranku ako nisi zanitersovan. naprimjer mene neinteresuje Naša stranka i šta me briga da li ima tamo SDA spavača i mnoge druge stvari oko njih.
Terarij+

#4771 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Terarij+ »

Pa vi niste stranka na političkoj sceni ste nebitni a kako ste počeli biće teško da postanete bilo kakav faktor
MaksprotivMarksa

#4772 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Mozda i ne grijesis, ali hajde ti da pomognes, ako imas neku ideju, pokusaj je nametnuti, postani ti faktor, nebitan je Mirsad ili bilo ko drugi.
Terarij+

#4773 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Terarij+ »

Problem je što su moje ideje i moje intelektualno vlasništvo a nekome to ustupit da se na osnovu mene širi e neće moći.
tovarish

#4774 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by tovarish »

Ljudi, lik vas trola.
Terarij+

#4775 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Terarij+ »

tovarish wrote:Ljudi, lik vas trola.
Ne nego nismo intelektualno na istom nivou, pa se tebi to tako čini.
Locked