oni odlicno pokazuju uzajamni repsekt na jedan jako elegantan nacin ,to se ne moze opovrgnutidječak sa šibicama wrote:A glavno da su Obame romanticni ljubavnici i da sve frca od emocija awwwwwwww by CNN BBC Peckham Echo.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Connaisseur Karlin
#4751 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
FreakyStyley
#4752 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ili, sto bi se kod nas reklo: "kurac joj viri iz ociju"dječak sa šibicama wrote:Melanija je prava slovenka, lijepe slovenke cesto imaju ovaj lisiciji izraz lica. Ne znam zasto.
A otpakovase li Obame gurabiju i sirup od zove.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4753 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne znam cemu cudjenje, pa i manji bogatasi od Trumpa vodaju prelijepe zene.
Njegova ljepota/ruznoca je tu minoran faktor
-
Drvenija87
- Connaisseur Karlin
#4755 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
meni je ova "postapalica" uvijek bila misterija,kao to primjetiteFreakyStyley wrote:Ili, sto bi se kod nas reklo: "kurac joj viri iz ociju"dječak sa šibicama wrote:Melanija je prava slovenka, lijepe slovenke cesto imaju ovaj lisiciji izraz lica. Ne znam zasto.
A otpakovase li Obame gurabiju i sirup od zove.
- It_is_a_Leclerc
#4756 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Melania se sramoti. Svakom izjavom, svakim gestom pokazuje abnormalnu nesimpatičnost, sirovost i primitivizam. Evo, naprimjer, nije praksa da se nose nekakve kutije prvoj dami. Pa ne ide u goste koni u haustor.
Vidjelo se da je Michele, kao profinjena i sofisticirana žena, ostala zbunjena kršenjem protokola.
Iako se Michele bavila mnogim programima iz domena javnog zdravlja, sigurnosti, porodice i sl., od Melanie očekujem da se okrene bavljenju problematikom štikli, krema i krznenih kaputa.
Iako se Michele bavila mnogim programima iz domena javnog zdravlja, sigurnosti, porodice i sl., od Melanie očekujem da se okrene bavljenju problematikom štikli, krema i krznenih kaputa.
- animals
#4757 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da ti vidimo ociConnaisseur Karlin wrote:
meni je ova "postapalica" uvijek bila misterija,kao to primjetite![]()
- Pandakonda
#4758 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma hajte molim vas

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4759 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ne čudi me to, nego neki postovi, mada sam do sada trebao naučiti da me ne trebaju čuditi...Tomahawk11 wrote:Ne znam cemu cudjenje, pa i manji bogatasi od Trumpa vodaju prelijepe zene.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4760 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ocekuj neocekivanoVelkoski wrote:ne čudi me to, nego neki postovi, mada sam do sada trebao naučiti da me ne trebaju čuditi...Tomahawk11 wrote:Ne znam cemu cudjenje, pa i manji bogatasi od Trumpa vodaju prelijepe zene.
Mene moze zacuditi samo neka normalna reakcija.
Na ostalo sam navikao
- Connaisseur Karlin
#4761 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
krsenje protokola moze biti i simpaticno iznenadjenje, mozda se Obamica ugodno iznenadilaIt_is_a_Leclerc wrote:Melania se sramoti. Svakom izjavom, svakim gestom pokazuje abnormalnu nesimpatičnost, sirovost i primitivizam. Evo, naprimjer, nije praksa da se nose nekakve kutije prvoj dami. Pa ne ide u goste koni u haustor.Vidjelo se da je Michele, kao profinjena i sofisticirana žena, ostala zbunjena kršenjem protokola.
![]()
nije to tako los gest ,niti posebno krzenje protokola
Obamica i Melanija se ne ogu porediti isto, zato i ne trebamo jednaka ocekivanja,ali meni,evo odgovoara da gledam Melanijin stil odijvanja,i mozda ce svojim stilom uticati na modu,kao sto je uradila hanuma starijeg JFK,nemas ti pojma o modi,prepusti to nama zenama ok
- Connaisseur Karlin
#4762 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
animals wrote:Da ti vidimo ociConnaisseur Karlin wrote:
dali ti to mozes prepoznati u ocima zena
- dječak sa šibicama
#4763 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sto bi rek`o Bernie Ecclestone, "kad stanem na novcanik, visi sam od vecine muskaraca"Tomahawk11 wrote:Ne znam cemu cudjenje, pa i manji bogatasi od Trumpa vodaju prelijepe zene.
- dječak sa šibicama
#4764 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma obicni marketing, tako su i Klintone predstavljali dok Monika nije izasla umazanih usta pred novinare.Connaisseur Karlin wrote:oni odlicno pokazuju uzajamni repsekt na jedan jako elegantan nacin ,to se ne moze opovrgnutidječak sa šibicama wrote:A glavno da su Obame romanticni ljubavnici i da sve frca od emocija awwwwwwww by CNN BBC Peckham Echo.toga nema kod Trampovih ,nema takve hemije
- animals
#4765 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa normalno da mogu..Connaisseur Karlin wrote:animals wrote:Da ti vidimo ociConnaisseur Karlin wrote:
![]()
![]()
moze svaki muskarac..
kakve su ti oci..
Last edited by animals on 21/01/2017 23:42, edited 1 time in total.
- HAVANA
#4766 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jebalo mater cuj on predsjednik.Bolje bi mu leglo da pjeva dva galeba bela...na pinku.Leteli morem a bura je bila...Pandakonda wrote:Ma hajte molim vas
- Connaisseur Karlin
#4767 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jes't jes't samo bogati msukraci imaju lijepe zene 
- Connaisseur Karlin
#4768 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
znaci ako su mi usne poluotvorene i pogled mi leti dole, ili nesto drugo, budi konkretananimals wrote:Pa normalno da mogu..Connaisseur Karlin wrote:animals wrote: Da ti vidimo oci![]()
![]()
moze svaki muskarac..
- animals
#4769 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije kod svake isto..Connaisseur Karlin wrote:
znaci ako su mi usne poluotvorene i pogled mi leti dole, ili nesto drugo, budi konkretan
moras oci pokazati..
- dječak sa šibicama
#4770 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
To niko nije rekao.Connaisseur Karlin wrote:jes't jes't samo bogati msukraci imaju lijepe zene
- Connaisseur Karlin
#4771 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
vidis,meni nisu nikad bili romantican pardječak sa šibicama wrote:Ma obicni marketing, tako su i Klintone predstavljali dok Monika nije izasla umazanih usta pred novinare.Connaisseur Karlin wrote:oni odlicno pokazuju uzajamni repsekt na jedan jako elegantan nacin ,to se ne moze opovrgnutidječak sa šibicama wrote:A glavno da su Obame romanticni ljubavnici i da sve frca od emocija awwwwwwww by CNN BBC Peckham Echo.toga nema kod Trampovih ,nema takve hemije
- Connaisseur Karlin
#4772 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ja ozbiljno pitam,sto primjetitie ili me sad zazasanimals wrote:Nije kod svake isto..Connaisseur Karlin wrote:
znaci ako su mi usne poluotvorene i pogled mi leti dole, ili nesto drugo, budi konkretan
moras oci pokazati..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4773 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne samo, ali u pravilu bogati muskarci imaju lijepe zene.Connaisseur Karlin wrote:jes't jes't samo bogati msukraci imaju lijepe zene
No, ovdje je rijec o ruznim bogatim muskarcima
- Pandakonda
#4774 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zna ih vala i on izabrat

- Connaisseur Karlin
#4775 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
radim sa bogatom klijentalom,iznenadio bi se ,vjeruj miTomahawk11 wrote:Ne samo, ali u pravilu bogati muskarci imaju lijepe zene.Connaisseur Karlin wrote:jes't jes't samo bogati msukraci imaju lijepe zene
No, ovdje je rijec o ruznim bogatim muskarcima