Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4751 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

Image
Adriatic

#4752 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Adriatic »

pumica wrote:Odgovorite ljudima - http://www.federalna.ba/bhs/vijest/161527/30032016

Filandra ... nevidjen ljigavac :roll: ali Ivana Maric :thumbup:
Šaćir Filandra će još malo, zajebati i Tunju Filipovića.
Mali gad.
kakavdanakneiskustvu

#4753 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by kakavdanakneiskustvu »

pumica wrote:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7232051104
"Ko koga drzi, ko s skim spava, ko koga drzi u šaci i zbog cega...uskoro sve izlazi...i razdrmat ce pravosudni sistem!"
Nije mu uspjela haranga te sada nastupaju ucjene i unistavanje tudjih zivota.
Tako to radi Fahro kada nije po njegovom.

punp puta vidjeno u avazu
sahara1428

#4754 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by sahara1428 »

SVE LUTKE UTEMELJITELJA :D

Image
Image
sahara1428

#4755 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by sahara1428 »

IZ MAHALE...
ZATVOR: "SLOBODNA POSJETA"
PRICE IZ TAMNICE
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider HDZ-a Dragan Čović posjetio je danas lidera SBB-a Fahrudina Radončića, koji se nalazi u pritvoru u Sudu BiH gdje se protiv njega vodi postupak za ometanje rada pravosudja i kako nezvanicno sanajemo prtiv koga se ocekuje podizanje optuznice za organizaciju i finansiranje likvidacije Ramiza Delalica Cele u Sarajevu Jula 2007.godine.
Istrazivacki tim.
BAK-eV

#4756 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by BAK-eV »

GAU8 wrote:
BAK-eV wrote: Sve pobrojano je tacno ali u odredjenim okvirima.
A taj okvir se sustinski razlikuje, kada su Bosnjaci u pitanju, sto je Ridjobrki po meni previdio (oprosti kolega).

O cemu se radi?

Sudbinska razlika izmedju Bosne i ostalih evropskih drzava jeste religiozna pripadnost drustva.

Ovo sto je Ridjobrki nabrojao jeste apsolutno tacno ali vazi za sekularno-hriscanska drustva. Za nas ne!

Posto je demokratija njihov izum, stranke se u sustini ideoloski i svjetonazorno skoro ne razlikuju.

Akcent se stavlja na drustvene slojeve (bogati, siromasni i srednji sloj), populaciju (djeca, srednja dob i penzioneri) ekoloske teme i vanjska politika.

Zato i pobjeda jedne stranke znaci odredjne ekonomsko-socijalne reforme i sl.
Ali nista sustinsko se tu ne mjenja. Bilanca je konstantna. Samo se vrsi nesto drugacija preraspodjela sredstava, korekcije budzeta i to je to.

U Bosnjaka nije tako!

Nametnuti sistem vrijdnosti iz komunistickog perioda s jedne strane sve vise dolazi u konflikt sa nacionalnim sistemom vrijednosti (manje religiozni) i islamskim pogledom na drustvo (vise religiozni Bosnjaci).

Obe grupacije su sve nazadovoljnije sa trenutnim vodjenje politike i potezima "vlasti", koja to nije, jer se ne usudjuje preuzeti strukturalne promjene.

De facto vodjenje drzave, javnih sluzbi, uredjivacke politike u drzavnim medijima je jos uvjek (90%) cvrtso u rukama struktura i pojedinaca, koji su odani sekularnim idejama i gnusaju se bosnjastva.
Te sturkture su nedodirljive, demokratskim izborima nezamjenjive i poprilicno dobro placene na drzavnim jaslama.
Nikakvi izbori njih sada ne mogu smjeniti, jer se niko ne usudje da to uradi.

Zato u Bosni smjena medju strankama u opstinskim, kantonalnim, entitetskim i drzavnim parlamentima ne znaci nikakvu bitnu promjenu.

Jedini rezultat jesu smjena kadrova na drzavnim jaslama.

Stranke nisu nosioci suvereniteta vec neformalne strukture i pojedinci u drzavnim organima.

Tako ce i biti, dok se ne pojavi nova politicka snaga, koja ce dolaskom na vlast poceti i da istu koristi na svim nivoima i redefinise sistem drustvenih vrijednosti tako da on odgovara nacionalnom i islamsko-duhovnom bicu Bosnjaka.
Na čemu si ti da mi je znati :-) :-) :-)
Kakvo duhovno biće bolan
Standardno saltanje sa konkretne teme na neciju licnost.
vješalica

#4757 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by vješalica »

jesu li istiniti navodi sa fb stranice
......
Napomene radi, Semir Rastoder, prijatelj Irhada Radončića, koji je većunu vremena provodio na 32. spratu Avazovog tornja, tj. u Irhadovom stanu, napravio je udes u kojem je smrtno stradala ženska osoba (bar zvanično tako glasi saopćenje). Međutim, sa njim u autu bio je i Irhad Radončić kojeg jeodmah nakon pomenutog događaja Radončićev pratilac Amel Salčin izmjestio za Tivat gdje je ostao sa njim deset dana. Kobne večeri, 01. aprila 2014. godine Irhad i Rastoder vraćali su se iz hotela Radon Plaza, gdje su vrijeme provodili na bazenu. Žena je pregažena u samoj blizini Radon Plaze.
Podsjećanja radi Amel Salcin je pratilac Fahrudina Radoncica i clan je organizovane kriminalne grupe koja se bavi kradjama automobila u Sarajevu.
Poređenja radi, a bez namjere da bilo šta insinuiramo, prije nekoliko godina, vraćajući se iz Budve, Naser Keljimendi je pregazio ženu nasred puta. Prebačen je helikopterom za Sarajevo, a za ovo nedjelo krivnju je preuzeo njegov pratilac Dzeko, koji je kasnije ubijen na Kosovu. Dakle, postavlja se pitanje koje Radončić ne prestaje spominjati, a to je: šta je ovdje montaža ili politički motiviran proces. Ubistvo, pranje novca, prikrivanje zločina nema veze niti s montažom, a kamoli sa politički motiviranim procesom!
mislim piše šejla turković
Matzan

#4758 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Matzan »

Prvi dio filma premijerno će biti prikazan u petak u 18:45 na BN Televiziji i online magazinu Žurnal.

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/300 ... avaza.html
Država

#4759 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Država »

FAHRO IZBLIZA: Pogledajte trailer dokumentarnog filma o utemeljitelju Avaza

Centar za razvoj medija i analize pripremio je dokumentarni film u dva dijela “TV Afera: Fahro” o poslovnoj i političkoj karijeri predsjednika SBB-a BiH Fahrudina Radončića.

https://www.youtube.com/watch?v=3IXa_c8NUrE

Centar za razvoj medija i analize pripremio je dokumentarni film u dva dijela “TV Afera: Fahro” o poslovnoj i političkoj karijeri predsjednika SBB BiH Fahrudina Radončića.
Dokumetarac donosi odgovore na pitanja:
Ko je i kako ubio Ramiza Delalića Ćelu? Kakve su veze Nasera Keljmendija i Fahrudina Radončića? Zašto je Raffi Gregorian morao napustiti BiH? Kakva je uloga reisa Mustafe Cerića? Kako je i čijim novcem Fahrudin Radončić napravio Dnevni avaz? Zašto je osnovan SBB? Kako su za gradnju tornjeva korištene offshore kompanije? Odgovore na ova pitanja potražite u dva dijela dokumentarno-istraživačkog filma -“Fahro”.

U filmu govore: Ekrem Lekić, prijatelj i saradnjik Fahrudina Radončića i Nasera Keljmendija
Milan Rašeta , otac plaćenog ubice Strahinje Rašete, Ivana Buha, supruga srbijanskog mafijaša Ljubiše Buhe Čumeta, Armin Cibra, pratilac i vozač Fahrudina Radončića, Šejla Jugo Turković, bivša uposlenica Dnevnog avaza, Edhem Bičakčić, bivši federalni premijer, Mustafa Cerić, bivši reisu-l-ulema IZ BiH, Bakir Izetbegović, predsjedavajući Predsjedništva BiH
Vasvija Vidović, advokatica, Sadik Ahmetović, bivši ministar sigurnosti BiH i mnogi drugi...

Prvi dio filma premijerno će biti prikazan u petak u 18:45 na BN Televiziji i online magazinu Žurnal.

Bit će interesantno ovo pogledati...
mario001

#4760 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mario001 »

Matzan wrote:

Avdo Avdic
Matzan

#4761 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Matzan »

mario001 wrote:
Matzan wrote:

Avdo Avdic

"Ko se mača lati..."
mario001

#4762 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mario001 »

Avdo Avdic je mjesecima snimao ovaj film, nitko iz federacije ga nije zelio otkupiti i prikazati, N1 u zadnji tren otkazala...
Alfons Kauders

#4763 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfons Kauders »

mario001 wrote:Avdo Avdic je mjesecima snimao ovaj film, nitko iz federacije ga nije zelio otkupiti i prikazati, N1 u zadnji tren otkazala...
Onaj zgoljavi mamlaz sto mu je SDP placao kiriju u Lukavcu dok je bio mladjahni propagandist kod Hadziomerovica?

Zar nije umro od muke kad su maknuli Lagumdziju? Nije se ubio kao samuraj, polio benzinom il neki kurac? :D

Ah da, kirija je bila cetiri stoje. Cisto da se zna mjesecna cijena novinara u BiH, i to ko fol urednika na javnom servisu. A sitne ribe za 400 ne da mozete kupit, vec bi ih mogli i jebat.
Banksy

#4764 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Banksy »

mario001 wrote: Avdo Avdic je mjesecima snimao ovaj film, nitko iz federacije ga nije zelio otkupiti i prikazati, N1 u zadnji tren otkazala...
Baš me čudi ...
Triling asova, Avdo, Kaletović, Hadžiomerović, još prije 10 godina znalo se da će završiti u hajfišu.
mario001

#4765 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mario001 »

Banksy wrote:
mario001 wrote: Avdo Avdic je mjesecima snimao ovaj film, nitko iz federacije ga nije zelio otkupiti i prikazati, N1 u zadnji tren otkazala...
Baš me čudi ...
Triling asova, Avdo, Kaletović, Hadžiomerović, još prije 10 godina znalo se da će završiti u hajfišu.
Mene cudi zasto niko iz federacije nije zelio da prikaze taj film, od Avdica me nista ne moze iznenaditi
Alfons Kauders

#4766 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfons Kauders »

mario001 wrote:
Banksy wrote:
Baš me čudi ...
Mene cudi zasto niko iz federacije nije zelio da prikaze taj film, od Avdica me nista ne moze iznenaditi
Vjerovatno upravo zato jer ga je radio Avdic. :D
kamen spoticanja

#4767 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by kamen spoticanja »

Banksy wrote:
Baš me čudi ...
Slobodan Vaskovic s dodikom na kahvi
The BEN10

#4768 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by The BEN10 »

Alfons Kauders wrote:Onaj zgoljavi mamlaz sto mu je SDP placao kiriju u Lukavcu dok je bio mladjahni propagandist kod Hadziomerovica?

Zar nije umro od muke kad su maknuli Lagumdziju? Nije se ubio kao samuraj, polio benzinom il neki kurac? :D

Ah da, kirija je bila cetiri stoje. Cisto da se zna mjesecna cijena novinara u BiH, i to ko fol urednika na javnom servisu. A sitne ribe za 400 ne da mozete kupit, vec bi ih mogli i jebat.
:-)
Daj ba, nije valjda. O kakvoj kiriji je riječ, to sam totalno propustio...
mario001

#4769 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mario001 »

kamen spoticanja wrote:
Banksy wrote:
Baš me čudi ...
Slobodan Vaskovic s dodikom na kahvi

Pa Vaskovicu Dodik treba dici spomenik, kampanju mu je radio
Alfons Kauders

#4770 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfons Kauders »

The BEN10 wrote:
Alfons Kauders wrote:Onaj zgoljavi mamlaz sto mu je SDP placao kiriju u Lukavcu dok je bio mladjahni propagandist kod Hadziomerovica?

:-)
Daj ba, nije valjda. O kakvoj kiriji je riječ, to sam totalno propustio...
Zar sumnjas u mene? :)

Cetiri stoje mjesecno, cetiri stoje. Prave kurve toliko zarade za vikend.
Banksy

#4771 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Banksy »

mario001 wrote:
Banksy wrote:
Baš me čudi ...
I mene čudi, ali me pozitivno iznenađuje.
Jeftina medijska prostituka i naručen film, kao u najbolja Zlatkova vremena, baš mi je žao što nemam BN.
Banksy

#4772 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Banksy »

mario001 wrote:
kamen spoticanja wrote: Slobodan Vaskovic s dodikom na kahvi
Kao što Avdo sad radi kampanju Radončiću ... Koji glupani.
mario001

#4773 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mario001 »

Banksy wrote:
mario001 wrote:
Film nije te prirode, naprotiv
kamen spoticanja

#4774 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by kamen spoticanja »

Banksy wrote:
mario001 wrote:
Dodik zlatku treba dici spomenik :wink:
50% politicke snage konja iz laktasa potice od 60 minuta
Altsa

#4775 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Altsa »

Alfons Kauders wrote:
mario001 wrote:Avdo Avdic je mjesecima snimao ovaj film, nitko iz federacije ga nije zelio otkupiti i prikazati, N1 u zadnji tren otkazala...
Onaj zgoljavi mamlaz sto mu je SDP placao kiriju u Lukavcu dok je bio mladjahni propagandist kod Hadziomerovica?

kakve to ima veze sa fahrinim kriminalom. :lol: :lol:
Post Reply