Sta ka'e Lesi na ovo?!Bobi wrote:Ode 57 mm topnemam pojma gdje
Sirija vol. 2
- salik79
#4751 Re: Sirija vol. 2
- Challenger__
#4752 Re: Sirija vol. 2
Tako je i to sirijske armije a ne "ruske" kako Sa'vox lupa.Mlohavi wrote:Ma kakav smerch...Ovo je 100% bm 21 grad, 6 lansera
- Ironmen
#4755 Re: Sirija vol. 2
DuckZz wrote:ahhahaha pa ti si stvarno lud lik 100%.Kikibombona wrote:Pa cekaj, koje su bradonje trebale kontrolisati Gire Sipi (Tal Abjed)?DuckZz wrote: Bravo genije.
Kad se otrijezniš, nađi post i kopiraj ga gdje sam bilo šta o njima pisao. Do prije 24 sata nikad ih u životu nisam spomenuo niti pisao o njima.
Do tada malo manje po žutom
Nemoj mi reci da to nisi govorio. Dosta je svjedoka, a ni komentar nije tesko naci.
Koja pobunjenicka grupa je nedavno regrutovala 500 vojnika na sjeveru Sirije, na teritoriju koji kontroliraju Kurdi?
I sta ti je zuto?
Piva?
Jesam popio par komada. Priznajem. Oko nas zanosne djevojke, ubija rok muzika. Fino bilo, pravo.
Po 3. put ti govorim šta da uradiš a ti se praviš kao da si, ili jesi, na nekim teškim gudrama.
Evo ti tutorijal šta da uradiš.
1. Klikneš na moj profil
2. Odeš na sve postove
3. Pronađi samo 1 gdje sam spomenuo ovu grupu prije da je starije od 24h
4. Kopiraj i stavi ga ovdje da se svi smijemo.
I onda se cudiš što te ljudi ovdje za*ebavaju, bilo da se radi o trollovima tipa Japin, ili nekim "hardcore imperijalnim ne-robovima"
Kako ide velika ofanziva na jugu Allepa gdje je nusra nastradala nisi objavio da su imali preko 500 poginulih kjafirsko haridzirskih terorista a rekao si da ces nas obavjestavati na vrijeme ????
- Ironmen
#4756 Re: Sirija vol. 2
DuckZz wrote:Ti si poremecen, definitivno.
Možeš li pronaci post gdje sam ih ikad spominjao ? Ne možeš, ali ipak jesam ? Da nisi možda fulio stranicu, ovo je klix a ne gudre/forum.com
Vrijedjanje je zabranjeno procitaj pravila foruma
- Ironmen
#4757 Re: Sirija vol. 2
Kaligula I wrote:http://www.zerocensorship.com/t/uncenso ... z3tIHr76Mp
...BOLESNO...+18...pomračenje ljudskog uma i definitivno...ISIL ideologija je najbolesnija ideologija u povijesti čovječanstva...ovi ljudi serbez uživaju u svojim zločinima...strašno...
@Avetinho pogledaj klip juce si se sprdo samnom kad sam objavio ovu vijesti.
- Ironmen
#4758 Re: Sirija vol. 2
Kikibombona wrote:Cu' to?sarajevoxxxx wrote:
Aha, to neka nova logika. "Glavosece" iz Nusre koje se prema zarobljenicima ophode ljudski i kojima se i sami zaribljenici zahvaljuju, ne mogu za pregovarački sto, a kao pregovaračka strana mora i može se prihvatiti režim koji je na hiljade Sirijaca mučki likvidirao u zatvorima i koji su prošli kroz strahovit mučenja.
Al Kaida ne moze za pregovaracki stol??![]()
![]()
![]()
- Kikibombona
#4759 Re: Sirija vol. 2
YPG srokao sest vozila Nusre i Ahrar Shama na putu Castello iznad Sejh Maksuda.
Antiteroristicka jedinica YAT, Efrin, zemske

51 arapski borac prosao obuku u kantonu Cizire

Antiteroristicka jedinica YAT, Efrin, zemske

51 arapski borac prosao obuku u kantonu Cizire

- Challenger__
#4760 Re: Sirija vol. 2
Top IDF officer: In our nightmares, we never saw Russia’s S-400 in Syria
Still, General Staff member says missile defense system, which can reach as far as Ben Gurion Airport, is not currently a threat to Israel
- Ironmen
#4761 Re: Sirija vol. 2
Ruske i sirijske zračne snage udaraju na ISIL u blizini Palmire, u pripremi za veliku kopnenu ofenzivu koja ima za cilj vratiti kontrolu nad drevnim gradom.
Mnogi portali objavljuju ovu vijest zbog toga nervoza pojedinih forumasa.
Mnogi portali objavljuju ovu vijest zbog toga nervoza pojedinih forumasa.
- Ironmen
- Ironmen
- Challenger__
#4764 Re: Sirija vol. 2
Bilo je to u zemlji Arapa ne vrelom Mediteranu,
gdje ode 1000 pokradenih barela u jednome danu.
_____
- SAA napreduje istočno od Homsa:
Syrian Army has fully captured Marhattan village from ISIS in East Homs countryside
- arzuhal
#4766 Re: Sirija vol. 2
Neće Nusra, za pregovarački će ići Ahrar Sham i druge organizacije i grupe koje KSA poziva da zauzmu jedinstven stav (barem kako pratim na F.Policy). Rusi su ih stavili na listu ter. organizacija a USA još ne, mada tvrde da surađuju sa Nusrom koja je na listi. Al, ko da je problem k'o s kim surađuje, dolje svi sa svima surađuju, javno i tajno, ovo i ono...Kikibombona wrote:Koga ti saltas??sarajevoxxxx wrote: Građanin Kusajra koji želi osloboditi svoj grad od stranaca koji su ga okupirali je samo to i ništa više
Lik iz tamo nekog Bejruta dođe i ratuje u Siriji na strani jednog masovnog ubice on je kao legalanI ovaj građanin Kusajra treba da prihvati realnost koju su mu nametnuli probisvjeti, plaćenici, i bjelosvjetska ološ koja se sasvim normalno slika sa libanonskim kraljem droge i hvali se tim fotografijama.
![]()
![]()
Pitas se zasto Nusra ne sjedne za pregovaracki stol.
Ja te pitam da li si za to da Al Kaida bude za pregovarackim stolom?
Kazes da Nusra lijepo postupa sa zarobljenicima, navodeci primjer libanskih vojnika.
Ja te pitam kako su postupili sa zarobljenicima u bazi Abu Duhar?
Kazes da Nusra za razliku od Hezbolaha nema namjeru djelovati u drugim zemljama, u ovom slucaju Libanonu.
Ja te pitam gdje su zarobili libanonske vojnike?
-
sarajevoxxxx
#4767 Re: Sirija vol. 2
Novih 49 kamiona sa osnovnim namirnica, odjećom, i ostalom pomoći iz turskog grada Klisa krenulo je prema sirijskim graničnim prelazima.Konvoj sa humanitarnom pomoći organizovala je humanitarna organizacija IHH (velepekara koju su Rusi nedavno srušili održavala ju je ova organizacija).

-
sarajevoxxxx
#4768 Re: Sirija vol. 2
Navodno ići će odnosno imat će predstavnike na pregovorima sve vojne formacije osim Isila.arzuhal wrote:Neće Nusra, za pregovarački će ići Ahrar Sham i druge organizacije i grupe koje KSA poziva da zauzmu jedinstven stav (barem kako pratim na F.Policy). Rusi su ih stavili na listu ter. organizacija a USA još ne, mada tvrde da surađuju sa Nusrom koja je na listi. Al, ko da je problem k'o s kim surađuje, dolje svi sa svima surađuju, javno i tajno, ovo i ono...Kikibombona wrote:Koga ti saltas??sarajevoxxxx wrote: Građanin Kusajra koji želi osloboditi svoj grad od stranaca koji su ga okupirali je samo to i ništa više
Lik iz tamo nekog Bejruta dođe i ratuje u Siriji na strani jednog masovnog ubice on je kao legalanI ovaj građanin Kusajra treba da prihvati realnost koju su mu nametnuli probisvjeti, plaćenici, i bjelosvjetska ološ koja se sasvim normalno slika sa libanonskim kraljem droge i hvali se tim fotografijama.
![]()
![]()
Pitas se zasto Nusra ne sjedne za pregovaracki stol.
Ja te pitam da li si za to da Al Kaida bude za pregovarackim stolom?
Kazes da Nusra lijepo postupa sa zarobljenicima, navodeci primjer libanskih vojnika.
Ja te pitam kako su postupili sa zarobljenicima u bazi Abu Duhar?
Kazes da Nusra za razliku od Hezbolaha nema namjeru djelovati u drugim zemljama, u ovom slucaju Libanonu.
Ja te pitam gdje su zarobili libanonske vojnike?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4769 Re: Sirija vol. 2
hahahahaIronmen wrote:
Mnoze se iz zdravog razuma bosanskog naroda mozda kov vas u Sandzaku nema ovakvog razmisljanja pa ti malo cudno...
bravo bravo
- kamen spoticanja
#4770 Re: Sirija vol. 2
Francusko ministarstvo finansija objavilo prodaju neke francuske teritorije u Siriji u blizini Palmire...teritorija trenutno pod kontrolom ISIL-a
-
sarajevoxxxx
#4771 Re: Sirija vol. 2
Sandes i Musa, djeca koja su jučer poginula u ruskom bombardovanju grada al Hara u sirijskoj provinciji Dera:

-
sarajevoxxxx
#4772 Re: Sirija vol. 2
Djevojčica Gadijeh, jučer poginula u ruskom bombardovanju Istočne Gute u okolini Damaska:

-
zrakomlat
#4773 Re: Sirija vol. 2
Kalorične neke namirnice, towe se rebeli pravo od njihsarajevoxxxx wrote:Novih 49 kamiona sa osnovnim namirnica, odjećom, i ostalom pomoći iz turskog grada Klisa krenulo je prema sirijskim graničnim prelazima.Konvoj sa humanitarnom pomoći organizovala je humanitarna organizacija IHH (velepekara koju su Rusi nedavno srušili održavala ju je ova organizacija).
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4774 Re: Sirija vol. 2
dok je rusa nema frke oko kalorija - ubiše rusijanci sve pekarezrakomlat wrote:Kalorične neke namirnice, towe se rebeli pravo od njihsarajevoxxxx wrote:Novih 49 kamiona sa osnovnim namirnica, odjećom, i ostalom pomoći iz turskog grada Klisa krenulo je prema sirijskim graničnim prelazima.Konvoj sa humanitarnom pomoći organizovala je humanitarna organizacija IHH (velepekara koju su Rusi nedavno srušili održavala ju je ova organizacija).
a za towljenje, to najbolje osjete falangisti na svojoj koži(oklopu) ... zato mahir specijalac ne mrda iz damaska
jah ... zeleni smajli
- Challenger__
#4775 Re: Sirija vol. 2
- polako ali sigurno idu ka turskoj granici:
#SAA #NDF recaptured Ateera hill near border after control of Zahia Mountain / Latakia