Pokušavam skontati na šta ukazuješ, ali ne ideHakiz wrote:Izgleda da i za tebe rečeno važiMarlboroGold wrote:PreĆera ga Hakize
Danasnji "feminizam"
- MarlboroGold
#4751 Re: Danasnji "feminizam"
-
Hakiz
#4752 Re: Danasnji "feminizam"
Ni na šta, vidiš i sam da se zezam.MarlboroGold wrote:Pokušavam skontati na šta ukazuješ, ali ne ideHakiz wrote:Izgleda da i za tebe rečeno važiMarlboroGold wrote:PreĆera ga Hakize
- MarlboroGold
#4753 Re: Danasnji "feminizam"
Ti si meni legendaHakiz wrote: Ni na šta, vidiš i sam da se zezam.
-
Hakiz
#4754 Re: Danasnji "feminizam"
Hvala, samo sačekaj malo sa legendama, još sam živMarlboroGold wrote:Ti si meni legendaHakiz wrote: Ni na šta, vidiš i sam da se zezam.
- Boemica
#4755 Re: Danasnji "feminizam"
Pa ni ti nisi doživio taj raspamećujući seks zbog kojeg te svaki zdrav razum napusti. Šjo ništa ne pratišMarlboroGold wrote:Pokušavam skontati na šta ukazuješ, ali ne ideHakiz wrote:Izgleda da i za tebe rečeno važiMarlboroGold wrote:PreĆera ga Hakize
- Ramzess Veliki
#4756 Re: Danasnji "feminizam"
NIsta to, samo biftek i suho meso ...male_okice wrote:wewa wrote:Ramo kapacitetBloo wrote:TReba se samo sa Ramom seksat, on hoće da uradi vazektomiju![]()
kupiti mu africe sljive na kilograme
-
Hakiz
#4757 Re: Danasnji "feminizam"
Reci mu Boemice.Boemica wrote:Pa ni ti nisi doživio taj raspamećujući seks zbog kojeg te svaki zdrav razum napusti. Šjo ništa ne pratišMarlboroGold wrote: Pokušavam skontati na šta ukazuješ, ali ne ide
- MarlboroGold
#4758 Re: Danasnji "feminizam"
Možda jednom... ako se nalijem i napušim kao stokaBoemica wrote: Pa ni ti nisi doživio taj raspamećujući seks zbog kojeg te svaki zdrav razum napusti. Šjo ništa ne pratiš
- Ramzess Veliki
#4759 Re: Danasnji "feminizam"
Bloo wrote: Nedavno izložim svom ginekologu da bi bilo evolucijski stvarno veliki skok za žene kada bi dobile menstruaciju kada odluče da zatrudne. Kao neki mind control nad biološkim procesima...Duboko je uzdahnuo...
-
Hakiz
#4760 Re: Danasnji "feminizam"
Boemici ni to nije uticalo. Probaj dodati gljiva i meskalin.MarlboroGold wrote:Možda jednom... ako se nalijem i napušim kao stokaBoemica wrote: Pa ni ti nisi doživio taj raspamećujući seks zbog kojeg te svaki zdrav razum napusti. Šjo ništa ne pratiš
- Boemica
#4761 Re: Danasnji "feminizam"
MarlboroGold wrote:Možda jednom... ako se nalijem i napušim kao stokaBoemica wrote: Pa ni ti nisi doživio taj raspamećujući seks zbog kojeg te svaki zdrav razum napusti. Šjo ništa ne pratiš
Ja se počesto napušim ko stoka prije seksa, al' ništa
- MarlboroGold
#4762 Re: Danasnji "feminizam"
Ona je žena. Možda je u tome razlikaHakiz wrote:Boemici ni to nije uticalo. Probaj dodati gljiva i meskalin.MarlboroGold wrote:Možda jednom... ako se nalijem i napušim kao stokaBoemica wrote: Pa ni ti nisi doživio taj raspamećujući seks zbog kojeg te svaki zdrav razum napusti. Šjo ništa ne pratiš
-
Hakiz
#4763 Re: Danasnji "feminizam"
Možda, žene ionako ništa ne rade bez plana 
- Boemica
#4764 Re: Danasnji "feminizam"
Jeste.MarlboroGold wrote: Ona je žena. Možda je u tome razlika![]()
- HardcoreMX
#4765 Re: Danasnji "feminizam"
feminizam..kad pustis zensku u zensko drustvo da joj isperu pamet..i eto je za cas klasicna torokusa..ogovara, petlja..krizira, sizi, galami, nezadovoljna..love joj ne mozes navuci ni sleperom etc...
- BajramBarecula
#4766 Re: Danasnji "feminizam"
Da trosis preko 100km mjesecno na kondome mozda bi i bilo staBoemica wrote:MarlboroGold wrote:Možda jednom... ako se nalijem i napušim kao stokaBoemica wrote: Pa ni ti nisi doživio taj raspamećujući seks zbog kojeg te svaki zdrav razum napusti. Šjo ništa ne pratiš
Ja se počesto napušim ko stoka prije seksa, al' ništa
- Boemica
#4767 Re: Danasnji "feminizam"
Probaću.BajramBarecula wrote: Da trosis preko 100km mjesecno na kondome mozda bi i bilo sta
-
Hakiz
#4768 Re: Danasnji "feminizam"
Da ima šta, trošio biBajramBarecula wrote: Da trosis preko 100km mjesecno na kondome mozda bi i bilo sta
-
omar little
#4769 Re: Danasnji "feminizam"
zar ne postoji podforum ljubav i seks za mahalanje i tinejdzerske price?
-
Fudo387
#4770 Re: Danasnji "feminizam"
Joj razgovoraBloo wrote:I ti kao žena cijelo vrijeme razmišljaš hoće li ga izvaditi na vrijeme...hoće li..hoće li...i kako da uživaš...male_okice wrote:to vadi ga na vrijeme je realno gledano izuzetno nesigurna metoda i nadam se da ste spremni postati roditelji. plus ta metoda barem meni predstavlja ogroman stres, nikad ne mozes biti siguran da te momenat ne ponese pa da ipak se ne dogodi da svrsis u nju, ili da ipak ima spermica u preejakulatu, pa daj svaku menstruaciju cekaj sa zebnjom.previse stresa oko necega sto bi mi trebalo biti stres free i u cemu bi trebala uzivati![]()
ali eto...kompromis?
- HAVANA
#4771 Re: Danasnji "feminizam"
Ja dva puta zakasnio.Jedna na fakultetu,druga upisala srednju.
-
Hakiz
#4772 Re: Danasnji "feminizam"
Foliraj, folirajHAVANA wrote:Ja dva puta zakasnio.Jedna na fakultetu,druga upisala srednju.
- cendlerbing
#4773 Re: Danasnji "feminizam"
Al si izdefiniro, svaka čast!HardcoreMX wrote:feminizam..kad pustis zensku u zensko drustvo da joj isperu pamet..i eto je za cas klasicna torokusa..ogovara, petlja..krizira, sizi, galami, nezadovoljna..love joj ne mozes navuci ni sleperom etc...
- -storm-
#4774 Re: Danasnji "feminizam"
Znaci nema opcije, da se predomisli?seln wrote:Ne znam sta bih rekao...
s jedne strane stoji cinjenica da mnoge zene nose traumu silovanja, jer se ne usudjuju govoriti o tome.
S druge strane imamo inflaciju prijava silovanja u slucaju prominentnih osoba.
Naravno,neko ko ima novac, moc i popularnost je nekakao predestiniran da uzme ono sto mu se svidja, bez obzira na zelje suprotne strane, ali ipak...
jebi ga, ispade da Ronaldu ni jedna nije dala dobrovoljno.
Kako objasniti silne prijave za slucajeve stare vise godina? Kako objasniti da je neka zena prvo uzela novac, pa se nekoliko godina kasnije sjetila da joj je obraz vazniji? I to u slucaju tipa koji se jedva moze odbraniti od groupies...
Ne znam, malo mi je tesko povjerovati kako ne znaju da odlazak u hotelsku sobu nekog glumca, pjevaca ili sportiste moze znaciti ista drugo osim djidji midji.
Upravo su ti #kojimogusvaku, poznati, da ne trpe udarac egu u vidu odbijanja...normalan ce covjek i pred samim cinom necega reci...ok, nisi spremna, whatever...ok je...
Ovima je to crvena krpa u obijesti...
Na kraju...da nije bilo nicega, cisto sumnjam, da bi konkretno Ronaldo, bilo što platio...te pričamo o analnom silovanju...
Wtf, koji to odlazak na privat party ukljucuje?
- MarlboroGold
#4775 Re: Danasnji "feminizam"
Ako ga proglase krivim onda neka za to i odgovara. Najviše će Juventus sa time izgubiti, jer je vrijednost dionica kluba strahovito pala nakon objave tog slučaja silovanja. I sponzori su skeptični. Šteta je već učinjena, a biće i još gore nakon 3 nove optužbe i apsolutno je nebitno hoće li na kraju biti oslobđen ili ne. Dakle, Juventus će stradati ni kriv ni dužan.
Meni to konkretno smeta kod #metoo i sličnih pokreta. Sasvim desete strane slučajeve koriste kako bi prvo sebe obogatili (clickovi i ostalo) radeći na štetu onoga kome silovanje još uvijek nije dokazano (često i na štetu njegovog poslodavca/kompanije tj. kolateral) samo zato jer se radi o poznatoj osobi. Zašto ne sačekati da se završi cijeli proces, pa onda objavljivati te medijske bombe u slučaju dokazane krivice? Ali ne, bitno je odmah histerisati i praviti halabuku.
Meni to konkretno smeta kod #metoo i sličnih pokreta. Sasvim desete strane slučajeve koriste kako bi prvo sebe obogatili (clickovi i ostalo) radeći na štetu onoga kome silovanje još uvijek nije dokazano (često i na štetu njegovog poslodavca/kompanije tj. kolateral) samo zato jer se radi o poznatoj osobi. Zašto ne sačekati da se završi cijeli proces, pa onda objavljivati te medijske bombe u slučaju dokazane krivice? Ali ne, bitno je odmah histerisati i praviti halabuku.