Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vaučer wrote:To neki fanovski renderi za dogodine ili je nešto službeno iscurilo?
Da se mene pita ostavio bih za stalno ovu garnituru, crveni, bijel i žuti, samo svako godina malo izmjenio dizajn i kroj. Ako bude ovako Warrior će se namlatiti para jer ljudi vole čiste i retro dresove.
Izgleda da je ova informacija procurila prema pisanjima engleskih medija i da su ovo novi dresovi za sljedecu sezonu. Posto je slika povelika nevide se i zuti dresovi ali u biti radi se o "Old school" dresovima i sto se tice mene EXTRA su i mnogo bolji od ovih sadasnjih a i proslih sezona
Hajmo realno Liverpool je u prvom poluvremenu trebao da vodi sa minimalno 3-4:0 ... 2 Velike prilike Sturridgea, glava Aggera, i hajmo nazvat lob Hendesona... Sve u svemu prelijepa igra i unistavanje Arsenala... Ako ovakva bude igra Liverpool-a i u drugom poluvremenu 100% idemo do pobjede
Dade ga Henderson ko Messi, ili ko Maradona u najboljim danima.... HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH Pa ne mogu da vjerujem sta im uradi Gdje je sad onaj sto je ceko godinu dana pa da ogovara Hendersona PA JA JOS POKUSAVAM SHVATIT KAKO JE OVO USPIO IDEMOOOOOO
nisu uzeli pobjedu ponudjenu na tacni, pogotovo u prvom poluvremenu... ovi su ostavljali toliko prostora za kontre, da je prava steta to ne iskoristiti...
zadnjih 15-20 minuta se igralo bez odbrana, svaka je mogla uci na obje strane... bolje bod, nego nista...
PrtiBeeGee wrote:Dade ga Henderson ko Messi, ili ko Maradona u najboljim danima.... HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH Pa ne mogu da vjerujem sta im uradi Gdje je sad onaj sto je ceko godinu dana pa da ogovara Hendersona PA JA JOS POKUSAVAM SHVATIT KAKO JE OVO USPIO IDEMOOOOOO
Evo me .. Jebo sam mu i nocas mamu kada je ofulao onaj lob .. I kod gola sto nije ranije sutao Sad ce mu trebati godina da zasluzi pohvale
Da smo uzeli nocas i eventualna pobjeda protiv City.a bi znacila skoro sigurnu ligu sampiona .. Ovako se valja muciti do kraja i skoro je nemoguce
Nije lako kad prospeš dva gola prednosti ali Arsenal zabija kao na traci i imao je prilika za puno više. Na kraju ok rezultat i dobra igra, treba bez straha na City pa kud puklo.
vaučer wrote:Nije lako kad prospeš dva gola prednosti ali Arsenal zabija kao na traci i imao je prilika za puno više. Na kraju ok rezultat i dobra igra, treba bez straha na City pa kud puklo.
Niđe veze je bila igra. Nismo sastavili dva pasa cijelu utakmicu, uništili su nas na sredini terena, a mi ko Wigan parkirali bus pred go i napadali iz kontri.