Ne pitaj, Komsic je totvsabina wrote:Zašto ?Revoltage wrote:Trebala bi biti najjača stranka, da smo normalna država. Bar na prvim izborima.vee-jay wrote:Komsic je najpozitivnija licnost na politickoj BiH sceni. Pored gamadi koja vec godinama zari i pali to i nije tesko, ali cinjenica je cinjenica. DF ce nakon izbora biti jedna od pet relevantnijih stranaka na podruciju Federacije.
Demokratska fronta Željko Komšić
-
Mastermind30
#4751 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- MuaDib
#4752 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Neki pokušavaju da ocrne, ojade i ubiju ideju, od DF kao alternativi. Međutim zaboravljaju da je riječ o trenutnoj i privremenoj garnituri načelu DF, dok se ne oforme svi odbori, nakon čega slijedi kongres stranke i izbor novog rukovodstva.
Zato vas pozivam, umjesto što palamudite ovdje, pristupite DF-u i kroz DF se borite za principe nove politike.
Zato vas pozivam, umjesto što palamudite ovdje, pristupite DF-u i kroz DF se borite za principe nove politike.
- shiljak
#4753 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ma džaba to ponavljati, opet će se neko naći da priča neinformisan 
- Corto Maltese
#4754 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U čemu se, izuzev u islužnim licima i nedostatku jasne ideje, ogleda ta nova politika?MuaDib wrote:Neki pokušavaju da ocrne, ojade i ubiju ideju, od DF kao alternativi. Međutim zaboravljaju da je riječ o trenutnoj i privremenoj garnituri načelu DF, dok se ne oforme svi odbori, nakon čega slijedi kongres stranke i izbor novog rukovodstva.
- vee-jay
#4755 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
BiH nije i nece jos dugo biti niti normalna provincija a kamol' normalna drzava. A do izbora se mnogo toga moze desiti tako da je i opcija da DF postane najjaca stranka nakon izbora moguca.Revoltage wrote:Trebala bi biti najjača stranka, da smo normalna država. Bar na prvim izborima.vee-jay wrote:Komsic je najpozitivnija licnost na politickoj BiH sceni. Pored gamadi koja vec godinama zari i pali to i nije tesko, ali cinjenica je cinjenica. DF ce nakon izbora biti jedna od pet relevantnijih stranaka na podruciju Federacije.
- MuaDib
#4756 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ogleda se u namjeri da se mladi ljudi okupe u jednu organizaciju i da kroz nju afirmišu nove ideje, uz savjetovanje ljudi sa iskustvom kako da plivaju u ovom nakaradnom sistemu. Stranka otvoreno poziva sve ljude u svoje članstvo, jedina je spremna saslušati mlade ljude, učene ljude i pružiti im prostor da nove ideje dođu na scenu. DF nije stranka jednoig lica, a to je izgleda mnogima problem, umjesto da gledaju na to kao prednost. Jer sve dosadašnje partije rade na pricipu diktature partijskog vrha.Corto Maltese wrote:U čemu se, izuzev u islužnim licima i nedostatku jasne ideje, ogleda ta nova politika?MuaDib wrote:Neki pokušavaju da ocrne, ojade i ubiju ideju, od DF kao alternativi. Međutim zaboravljaju da je riječ o trenutnoj i privremenoj garnituri načelu DF, dok se ne oforme svi odbori, nakon čega slijedi kongres stranke i izbor novog rukovodstva.
- Corto Maltese
#4757 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komšić nema ideja ali je spreman pružiti šansu onima koji ideja imaju!? To nije profil osnivača političke stranke, to je profil čovjeka zrelog za penziju. Političku stranku ili pokret obično osnivaju oni koji imaju neku ideju.MuaDib wrote:Ogleda se u namjeri da se mladi ljudi okupe u jednu organizaciju i da kroz nju afirmišu nove ideje, uz savjetovanje ljudi sa iskustvom kako da plivaju u ovom nakaradnom sistemu. Stranka otvoreno poziva sve ljude u svoje članstvo, jedina je spremna saslušati mlade ljude, učene ljude i pružiti im prostor da nove ideje dođu na scenu. DF nije stranka jednoig lica, a to je izgleda mnogima problem, umjesto da gledaju na to kao prednost. Jer sve dosadašnje partije rade na pricipu diktature partijskog vrha.Corto Maltese wrote:U čemu se, izuzev u islužnim licima i nedostatku jasne ideje, ogleda ta nova politika?MuaDib wrote:Neki pokušavaju da ocrne, ojade i ubiju ideju, od DF kao alternativi. Međutim zaboravljaju da je riječ o trenutnoj i privremenoj garnituri načelu DF, dok se ne oforme svi odbori, nakon čega slijedi kongres stranke i izbor novog rukovodstva.
Ali nejse, gdje prestaje logika, počinje Bosna.
Na koji način Komšić misli pružiti šansu onima koji imaju ideju? Koji su resursi koje im on može ponuditi da te ideje, ne znamo koje su, ali im se nadamo, budu realizovane?
I na kraju, otvara se ono početno pitanje, obzirom da sve veće stranke već imaju forume mladih, političke akademije i slično, i sve otvoreno pozivaju mlade ljude u svoje članstvo - šta je sa Komšićem novo?
Last edited by Corto Maltese on 08/08/2013 23:53, edited 1 time in total.
-
pemanapemani
#4758 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Daj Bože da je tako, vidjet ćemo.MuaDib wrote:Ogleda se u namjeri da se mladi ljudi okupe u jednu organizaciju i da kroz nju afirmišu nove ideje, uz savjetovanje ljudi sa iskustvom kako da plivaju u ovom nakaradnom sistemu. Stranka otvoreno poziva sve ljude u svoje članstvo, jedina je spremna saslušati mlade ljude, učene ljude i pružiti im prostor da nove ideje dođu na scenu. DF nije stranka jednoig lica, a to je izgleda mnogima problem, umjesto da gledaju na to kao prednost. Jer sve dosadašnje partije rade na pricipu diktature partijskog vrha.Corto Maltese wrote:U čemu se, izuzev u islužnim licima i nedostatku jasne ideje, ogleda ta nova politika?MuaDib wrote:Neki pokušavaju da ocrne, ojade i ubiju ideju, od DF kao alternativi. Međutim zaboravljaju da je riječ o trenutnoj i privremenoj garnituri načelu DF, dok se ne oforme svi odbori, nakon čega slijedi kongres stranke i izbor novog rukovodstva.
Trebalo je požuriti sa Kongresom i napokon početi sa aktivnostima na terenu. Trebat će mnogo uraditi da se opravda Komšićevo sisanje državne dojke i učestvovanje u Vladi KS.
Mislim da su ljudi puno nezadovoljniji nego 2010. godine., a što prije počne paljba po DF-u od strane SDP-a i SDA, prije će ishlapiti. Mora se izlaziti u javnost sa konkretnim rješenjima određenih problema vezanih za život običnog čovjeka. Kako će se privući određen postotak onih ljudi koji ne iskorištavaju pravo glasa?
Pišem ovo dobronamjerno, stvarno ne želim nekome soliti pamet.
- shiljak
#4759 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
@Corto Maltese
Kako Komšić nema ideja? Upravo je osnovao stranku i predložio novi koncept rada stranke, kao i forsiranja "da svako radi svoj posao i da svako odgovara za svoj rad"? Nema bolje logike od te, a i zna se da je u većini država takav koncept, a ne ovakav kao što je sad. Tako da nije ništa novo otkrio, ali jeste prvi napravio.
Način na koji Komić misli pružiti šansu nekome? Pa upravo taj način organizacije stranke i glasanja unutar stranke.Resursi stranke su da podrže članovi stranke ideju i to je to. Ideja je kada neko predloži bolje ili novo riješenje, a onda unutar stranke glasaju svi a ne par ljudi.
Novo kod DF-a je, još jednom, novi koncept glasanja unutar stranke. Možeš ti imati ideje dobre, ali ako stranka ne može to da prepozna kome onda služe? Upravo je to ideja stranke DF..
Stranka POSTOJI, ali još NE RADI. Kako nekim nije to jasno.
Kako Komšić nema ideja? Upravo je osnovao stranku i predložio novi koncept rada stranke, kao i forsiranja "da svako radi svoj posao i da svako odgovara za svoj rad"? Nema bolje logike od te, a i zna se da je u većini država takav koncept, a ne ovakav kao što je sad. Tako da nije ništa novo otkrio, ali jeste prvi napravio.
Način na koji Komić misli pružiti šansu nekome? Pa upravo taj način organizacije stranke i glasanja unutar stranke.Resursi stranke su da podrže članovi stranke ideju i to je to. Ideja je kada neko predloži bolje ili novo riješenje, a onda unutar stranke glasaju svi a ne par ljudi.
Novo kod DF-a je, još jednom, novi koncept glasanja unutar stranke. Možeš ti imati ideje dobre, ali ako stranka ne može to da prepozna kome onda služe? Upravo je to ideja stranke DF..
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4760 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja stvarno mislim da ima razlike između Komšića i ostale korumpirane bagre krvožedne vlasti u SDP-u. Komšić nije stavio tužilaštvo pod šapu preko kume i druge, Komšić nije "naslijedio"Mastermind30 wrote:Zar vi stvarno mislite da ima razlike izmedju SDP-a u kome je proveo svoj cijeli politicki zivot (do gubitka uticaja od strane mladih lavova) i Komsica, rarlike izmedju SDP-a 2010 koji je parolom Drzava za covjeka izmanipulisao i slagao tolike glasace i samog Komsica koji je bio lider tog projekta sve do gubitka utjecaja, gdje vidite i nalazite optimizan i toliki kapaciteta u nekome tko je SDP od glave do pete, koji je do juce bio personifikacija same partije??
Utoliko, a u sadašnjoj, odnosno postratnoj konstalaciji političkih snaga koje se svode na to ko će više da zagrabi, ko će više da otme i ko će bolje da po***ši Dodiku, ko će sretnije , laganije i bolje da uhljebi nesposobnu familiju i prijatelje smatram da ovoj stranki treba dati šansu da bismo znali kakvi su makar kao oporba. Jer, uvijek to kažem, napišem na forumu i mislim da je dobra oporba veliki korektiv vlasti, a oporba prostitutka koja šuti zarad poneke mrvice fotelje u vlasti vjetar u leđa korumpiranoj vlasti. Upravo ta i takva oporba je bio Lagumdžija zato sam prije puno godina na ovom ofrumu pisala da će biti gori od "sadašnijh" , tj tadašnih na vlasti. Tada sam na forumu bila proganjana od desetine pionira, proglašena za neprijatelja,ismijavana lošim humorom i plitkim sarkazmom, jer čak ni to dobro ne rade esdepeovci i n ijhove dogmate, čest gost u banovićima itd. Ja glas nemam kome dati, i svi mi se pomalo gade, nijanse su u pitanju, da ih ne obrazlažem jednu po jednu stranku. Utoliko mislim da glas tzreba dati DF-u, da makar bude jaka oporba i dobar korektor vlasti. Iako, 2014 je blizu, SDP je opet krenuo sa prljavim kampanjama i histeričnim ponašanjem. Ovog puta ide protiv DF-a.
Slušam neki dan Mehmedovića i jako je dobro rekao , a to je da ima cca. 100.000 glasova koji će uvijek ići SDP-u, uglavnom ljudi nostalgičara, onih koji pate za komunizmom i diktaturom itd. Jednako postoji cca isti broj bezuvjetnih glasača SDA,koji vjeruju da su ovi jedini i exluzivni i najbolji zaštitnici Bošnjaka i muslimana. I jedni i drugi će bilo šta bilo, taman gladni glasati za svoje. Odlučuju svi oni koji ne spadaju u ovaj zbir od 200.000 koji imaju neki kriterijum zaokruživanja na listiću.
Rekao je tad, Mehmedović i sa tim se slažem da je dijaspora puna kritika, a da jako malo glasaju
-
Mastermind30
#4761 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne postoji vece ubleha i fraza od tih "mladih ljudi", tko su i sta su ti mladi ljudi i njihovih mogucnosti, tko je mlad i sposoban njemu ne treba nikakav Komsic ali je realnost malo drugacija i kaze da medju tim maldim ne mogu ljudi naci sposobna konobara a tek politicaraMuaDib wrote:Ogleda se u namjeri da se mladi ljudi okupe u jednu organizaciju i da kroz nju afirmišu nove ideje, uz savjetovanje ljudi sa iskustvom kako da plivaju u ovom nakaradnom sistemu. Stranka otvoreno poziva sve ljude u svoje članstvo, jedina je spremna saslušati mlade ljude, učene ljude i pružiti im prostor da nove ideje dođu na scenu. DF nije stranka jednoig lica, a to je izgleda mnogima problem, umjesto da gledaju na to kao prednost. Jer sve dosadašnje partije rade na pricipu diktature partijskog vrha.Corto Maltese wrote:U čemu se, izuzev u islužnim licima i nedostatku jasne ideje, ogleda ta nova politika?MuaDib wrote:Neki pokušavaju da ocrne, ojade i ubiju ideju, od DF kao alternativi. Međutim zaboravljaju da je riječ o trenutnoj i privremenoj garnituri načelu DF, dok se ne oforme svi odbori, nakon čega slijedi kongres stranke i izbor novog rukovodstva.
-
Mastermind30
#4762 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije izvrsioc ali je svakako svemu tome preko jednog desetljeca svjedocio, samo me jos nemojte ubjedjivati da je bio prvi do Zlatka a nista nije znao.KatarinaKosaca wrote:Ja stvarno mislim da ima razlike između Komšića i ostale korumpirane bagre krvožedne vlasti u SDP-u. Komšić nije stavio tužilaštvo pod šapu preko kume i druge, Komšić nije "naslijedio"Mastermind30 wrote:Zar vi stvarno mislite da ima razlike izmedju SDP-a u kome je proveo svoj cijeli politicki zivot (do gubitka uticaja od strane mladih lavova) i Komsica, rarlike izmedju SDP-a 2010 koji je parolom Drzava za covjeka izmanipulisao i slagao tolike glasace i samog Komsica koji je bio lider tog projekta sve do gubitka utjecaja, gdje vidite i nalazite optimizan i toliki kapaciteta u nekome tko je SDP od glave do pete, koji je do juce bio personifikacija same partije??![]()
vilu od roditelja na Poljinama, Komšić dolazi na svoj posao za razliku od nekih koji samo mašu da su profesori a studentima ne održe predavanje.
Utoliko, a u sadašnjoj, odnosno postratnoj konstalaciji političkih snaga koje se svode na to ko će više da zagrabi, ko će više da otme i ko će bolje da po***ši Dodiku, ko će sretnije , laganije i bolje da uhljebi nesposobnu familiju i prijatelje smatram da ovoj stranki treba dati šansu da bismo znali kakvi su makar kao oporba. Jer, uvijek to kažem, napišem na forumu i mislim da je dobra oporba veliki korektiv vlasti, a oporba prostitutka koja šuti zarad poneke mrvice fotelje u vlasti vjetar u leđa korumpiranoj vlasti. Upravo ta i takva oporba je bio Lagumdžija zato sam prije puno godina na ovom ofrumu pisala da će biti gori od "sadašnijh" , tj tadašnih na vlasti. Tada sam na forumu bila proganjana od desetine pionira, proglašena za neprijatelja,ismijavana lošim humorom i plitkim sarkazmom, jer čak ni to dobro ne rade esdepeovci i n ijhove dogmate, čest gost u banovićima itd. Ja glas nemam kome dati, i svi mi se pomalo gade, nijanse su u pitanju, da ih ne obrazlažem jednu po jednu stranku. Utoliko mislim da glas tzreba dati DF-u, da makar bude jaka oporba i dobar korektor vlasti. Iako, 2014 je blizu, SDP je opet krenuo sa prljavim kampanjama i histeričnim ponašanjem. Ovog puta ide protiv DF-a.
Slušam neki dan Mehmedovića i jako je dobro rekao , a to je da ima cca. 100.000 glasova koji će uvijek ići SDP-u, uglavnom ljudi nostalgičara, onih koji pate za komunizmom i diktaturom itd. Jednako postoji cca isti broj bezuvjetnih glasača SDA,koji vjeruju da su ovi jedini i exluzivni i najbolji zaštitnici Bošnjaka i muslimana. I jedni i drugi će bilo šta bilo, taman gladni glasati za svoje. Odlučuju svi oni koji ne spadaju u ovaj zbir od 200.000 koji imaju neki kriterijum zaokruživanja na listiću.
Rekao je tad, Mehmedović i sa tim se slažem da je dijaspora puna kritika, a da jako malo glasaju. I sa tim se slažem.
Ja ne mogu u njemu naci ni vidjeti nista novoga, jednostavno on nije ni neki trag ostavio u tom SDP-u jer ne bi bio onako otjeran da jeste, sa druge strane ocekivati od njega da napravi ozbiljan politicki projekat je suludu, jedino na sta on igra trenutna ogorcenost glasaca svime sto se nudi na politickoj sceni, prije svega SDP-om i opcija da on povuce te ljude za sobom ali to ce trajati jedan mandat maksimalno jer je on skolovan u SDP-u, oni ne znaju duze
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4763 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ozbiljan prolitički projekat teško će itko napraviti jer smo vezani Dejtonom, niskim predstavnikom itd, jako puno limitacija. Da počne kao Vučić borbu protiv korupcije i liberalizaciju zakona za strana ulaganja, meni je viđe nego dovoljno. Zapošljavanje preko natječaja, a za to ima autoritet i kredibilitet. To se puno efikasnije i kredibilnije radi iz nebodera u Hrasnom nego iz vile na Poljinama ili stana u Alipašinoj kupljenog od strane Selvera OručaMastermind30 wrote:Nije izvrsioc ali je svakako svemu tome preko jednog desetljeca svjedocio, samo me jos nemojte ubjedjivati da je bio prvi do Zlatka a nista nije znao.
Ja ne mogu u njemu naci ni vidjeti nista novoga, jednostavno on nije ni neki trag ostavio u tom SDP-u jer ne bi bio onako otjeran da jeste, sa druge strane ocekivati od njega da napravi ozbiljan politicki projekat je suludu, jedino na sta on igra trenutna ogorcenost glasaca svime sto se nudi na politickoj sceni, prije svega SDP-om i opcija da on povuce te ljude za sobom ali to ce trajati jedan mandat maksimalno jer je on skolovan u SDP-u, oni ne znaju duze
-
Nermin123
#4764 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kate
Jeli to onaj Selver Oruc u cijem se mercedesu jedno vrijeme vozio Zeljko
Jeli to onaj Selver Oruc u cijem se mercedesu jedno vrijeme vozio Zeljko
-
Mastermind30
#4765 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vucic je mangup, ovaj to nije i ne moze biti nikada, Vucic je dobio instrukcije od EU kako i cime da se bavi, rezultat toga su silna ulaganja koja stizu u Srbiju. Ne vjerujem da netko pored zdrave pameti moze ista od toga naci u Komsicu, jednostavno nije taj kapacitet, nema te ljude i nece imati tu podrsku.KatarinaKosaca wrote:Ozbiljan prolitički projekat teško će itko napraviti jer smo vezani Dejtonom, niskim predstavnikom itd, jako puno limitacija. Da počne kao Vučić borbu protiv korupcije i liberalizaciju zakona za strana ulaganja, meni je viđe nego dovoljno. Zapošljavanje preko natječaja, a za to ima autoritet i kredibilitet. To se puno efikasnije i kredibilnije radi iz nebodera u Hrasnom nego iz vile na Poljinama ili stana u Alipašinoj kupljenog od strane Selvera OručaMastermind30 wrote:Nije izvrsioc ali je svakako svemu tome preko jednog desetljeca svjedocio, samo me jos nemojte ubjedjivati da je bio prvi do Zlatka a nista nije znao.
Sto se tice zaposljavanja ja ne vjerujem da ce on imati dvojbe oko zaposljavanja svog clana i jacanja mreze svojih ljudi i nekog covjeka koji tek trazi posao, nemoj da se zanosimo tim idealima na zalost jer je ponavljam Komsic pionir ovog anseg politickog sistema
- Shahab
#4766 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Željko Komšić je izlaskom iz SDP-a osigurao sebi mjesto u političkoj historiji BiH. To je bio ključni momenat kojim je zaustavljena ofanziva Lagumdžijine koruptokracije na pretvaranju bošnjačkog rezervata u boljševički logor u kojem bi njegova partijska buržuazija bila apsolutistički vladar i gospodar života i smrti. Komunizam se raspao u čitavoj Evropi, osim u BiH. Karakterizacija mentalnog sklopa Zlatka Lagumdžije i njegovih klonova, koje je rasporedio po ključnim funkcijama, predstavlja ismijavanje pouka iz historije. Nisam vjerovao da takvi reciklirani tipovi mogu postojati u 21. vijeku. Njegov mandat obilježile su konstantne krize i ekonomska i moralna propast. Lagumdžija je jedna nesposobna, korumpirana i sebična budaletina, poput njegovog političkog blizanca, lidera SDA koruptokracije, Sulejmana Tihića. i još jedan argument u korist Komšića, svaka alternativa pogubnom sistemu SDA-SDP, predstavlja pozitivan korak za izluđeni narod koji propada u fukarluku i bijedi.
- Saraba
#4767 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vucic je najveci ublehas u svijetu politike, drzi pod kontrolom medije a sve drzi pod strahom od hapsenja i zato ima malo kriticara a narodu milo kad vidi da i bogati placu i bivaju uhapseni ali on nema nikakve rezultate, to je sve marketing i tako ce moci jos malo i onda ce to svima postati jasno.KatarinaKosaca wrote:Ozbiljan prolitički projekat teško će itko napraviti jer smo vezani Dejtonom, niskim predstavnikom itd, jako puno limitacija. Da počne kao Vučić borbu protiv korupcije i liberalizaciju zakona za strana ulaganja, meni je viđe nego dovoljno. Zapošljavanje preko natječaja, a za to ima autoritet i kredibilitet. To se puno efikasnije i kredibilnije radi iz nebodera u Hrasnom nego iz vile na Poljinama ili stana u Alipašinoj kupljenog od strane Selvera OručaMastermind30 wrote:Nije izvrsioc ali je svakako svemu tome preko jednog desetljeca svjedocio, samo me jos nemojte ubjedjivati da je bio prvi do Zlatka a nista nije znao.
- webby-x
#4768 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Glavni problem je što BiH kao država nema unutarnji konsenzusKatarinaKosaca wrote:Ozbiljan prolitički projekat teško će itko napraviti jer smo vezani Dejtonom, niskim predstavnikom itd, jako puno limitacija.
za samo svoje postojanje. Svi problemi proizilaze iz toga.
-
Mastermind30
#4769 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zaboravio si jos mir u svijetu da spomenesshiljak wrote:@Corto Maltese
- webby-x
#4770 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Možeš li mi reći koga je to Komšić zaposlio preko natječaja?KatarinaKosaca wrote:Zapošljavanje preko natječaja, a za to ima autoritet i kredibilitet. To se puno efikasnije i kredibilnije radi iz nebodera u Hrasnom nego iz vile na Poljinama ili stana u Alipašinoj kupljenog od strane Selvera Oruča
Jesu li njegovi savjetnici išli na natječaj, jesu li polagali neke
testove? Koje su im kvalifikacije?
- shiljak
#4771 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zato što još NE RADI.. da ponovim?Mastermind30 wrote:Zaboravio si jos mir u svijetu da spomenesshiljak wrote:@Corto Maltese
- webby-x
#4772 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Na godišnjem?shiljak wrote:zato što još NE RADI.. da ponovim?
- shiljak
#4773 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Na godišnjem do kraja 2013 ako je lakše za skontati.webby-x wrote:Na godišnjem?shiljak wrote:zato što još NE RADI.. da ponovim?
-
Mastermind30
#4774 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A tko ce u medjuvremenu udarati zloceste srbe po prstimashiljak wrote:Na godišnjem do kraja 2013 ako je lakše za skontati.webby-x wrote:Na godišnjem?shiljak wrote:zato što još NE RADI.. da ponovim?
-
kox
#4775 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To će do tada da radi Tihić - Snaga Bosne i Hercegovine