Champions League 2012-13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Mustang1

#4751 Re: Champions League 2012-13

Post by Mustang1 »

Edin H. wrote:
MyTao wrote:
Bubalo1 wrote:Kako mozes navijacki reci kad ovdje nema Liverpoola ? :-)
Pa od ove 4 ekipe najdraza mi je Barca... mada mi je opet svejedno ko pobjedi, sto nebi bio slucaj da je LFC tu:)
Pa od ove cetiri ekipe ni jednu ne mogu smisliti :D je ispravan odgovor.
Upravo ovo je pravi odgovor :D Mada ja zbog okruzenja imam puno raje koji navijaju za Dortmund godinama volio bi da i oni konacno nesto osvoje mada necu moci ostati od njih ali hajd halalosum :D
Ja kada gledam utakmicu u kojoj nema Liverpoola kod svake sanse komentarisem .. Otac me gleda svaki put i kaze pa sine dragi za koga ti navijas .. Sad ovi imali sansu ti govoris da daju go sad ovi i ti opet isto :D
todd_smith

#4752 Re: Champions League 2012-13

Post by todd_smith »

Borussia ko` PSV one godine kad ih Milan u polufinalima klepi hladno. Samo sto ce Rolls Reus da se proseta Wemblijem 8-)
fatality

#4753 Re: AW: Champions League 2012-13

Post by fatality »

todd_smith wrote:
todd_smith wrote:Borusija da opet dobije Real, pa onda Barcu. Marco Reus zabija 5 golova u te 3 utakmice.
Pocelo je... :mrgreen:

Ma vala red bi bio da götze zabije jedno 3-4. Da se iskupi za promasaje protiv malage :)

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Mandžo

#4754 Re: Champions League 2012-13

Post by Mandžo »

limeni wrote:nazalost je ovo kraj dortmunda koji ce se tesko nosit s realom..pokazali su vec nestabilnost u odbrani otkad je hummels povrijedjen..
bayern je strasna ekipa, moguce je da ce se barca i vise nego namucit s bavarcima iako je ekipa koja ima mesija, iniestu i xavija uvijek favorit..
moja prognoza za finale: real -barcelona
A MOJA BAYERN-BVB
Tomahawk11
Globalni moderator

#4755 Re: Champions League 2012-13

Post by Tomahawk11 »

Zelje i pozdravi...... :mrgreen: Pozdravljam dedu, nanu, tetku, strinu i......ako moze Bayern u finalu :lol:
Po meni su Barca i Real u prednosti zato sto se revansi igraju na njihovim terenima. Kod Reala se niko nije dobro proveo u gostima (batalite tu nulu sa Dortmundom iz grupe, ovo je knock-out ;-) ), a kod Barce na Camp Nou se mnogi izgube. Mozda je Bayern u prednosti kad je u pitanju forma, Barca djeluje nekako potroseno, ali kud ce veci motiv od finala LP. S druge strane, Dortmund je svoje najbolje vec pokazao i cini mi se da malo padaju, dok Real u ovom finishu sezone izgleda dosta dobro i cini se da tek sad sve stima.
Jos jedna prenost za Nijemce je....to sto su Nijemci :D
veella

#4756 Re: Champions League 2012-13

Post by veella »

Edin H. wrote:
MyTao wrote:
Bubalo1 wrote:Kako mozes navijacki reci kad ovdje nema Liverpoola ? :-)
Pa od ove 4 ekipe najdraza mi je Barca... mada mi je opet svejedno ko pobjedi, sto nebi bio slucaj da je LFC tu:)
Pa od ove cetiri ekipe ni jednu ne mogu smisliti :D je ispravan odgovor.
Razumijem te, BVB vas otreso ko kesu 2 puta + Edin Dzeko na ljeto dolazi u BVB :D
Logovan

#4757 Re: Champions League 2012-13

Post by Logovan »

Image
:lol: :lol:
MOSALJOZE

#4758 Re: Champions League 2012-13

Post by MOSALJOZE »

Obavezno pogledati.
DonVito

#4759 Re: Champions League 2012-13

Post by DonVito »

_terminaš_ wrote:Image
:mrgreen: :mrgreen:
Znaci to je to.
Partijaner

#4760 Re: Champions League 2012-13

Post by Partijaner »

Image
:mrgreen:
p206

#4761 Re: Champions League 2012-13

Post by p206 »

Partijaner wrote:Image
i to oba puta godinu poslije smaka svijeta :-D
todd_smith

#4762 Re: Champions League 2012-13

Post by todd_smith »

Zbog Jose-a se nekako nadam da Real osvoji, samo jer znam da ce doci poslije pobjede u Englesku tj vratiti se i onda sa Matom, Hazardom i Oscarom prosetati se EPLom
Logovan

#4763 Re: Champions League 2012-13

Post by Logovan »

p206 wrote:
i to oba puta godinu poslije smaka svijeta :-D
Smak svijeta je skoro pa svake godine. :lol:

Sad će Real uzeti LP. :thumbup:
MaroonBrigade

#4764 Re: Champions League 2012-13

Post by MaroonBrigade »

haha bravo :thumbup: :thumbup:
jeza u ledja

#4765 Re: Champions League 2012-13

Post by jeza u ledja »

INstanbul jelde? :zoka:
Tukac79

#4766 Re: Champions League 2012-13

Post by Tukac79 »

Posto u utorak radim nocnu a na poslu nemam TV moze li neki link za live stream,da ne propustim spektakl :-)
DonVito

#4767 Re: Champions League 2012-13

Post by DonVito »

Tukac79 wrote:Posto u utorak radim nocnu a na poslu nemam TV moze li neki link za live stream,da ne propustim spektakl :-)
Spremi tv od kuce kad mozes laptop.. bar privremeno 8)
kory_galaktikos

#4768 Re: Champions League 2012-13

Post by kory_galaktikos »

madrid bez marcela kojem je forma bila sve bolje i bolja i bez modrica,modric vjerovatno ne bi bio u prvoj,al u zadnje vrijeme igra odlicno...a dortmund bgm nabrijan pravo,al opet u ligi bez konkurencije osim minhena i nije bas tesko davat 4-5-6 komada po tekmi...ocekujem spektakl :thumbup:
citadela

#4769 Re: Champions League 2012-13

Post by citadela »

kory_galaktikos wrote:madrid bez marcela kojem je forma bila sve bolje i bolja i bez modrica,modric vjerovatno ne bi bio u prvoj,al u zadnje vrijeme igra odlicno...a dortmund bgm nabrijan pravo,al opet u ligi bez konkurencije osim minhena i nije bas tesko davat 4-5-6 komada po tekmi...ocekujem spektakl :thumbup:
Primera, opet, vrvi od konkurencije.
DonVito

#4770 Re: Champions League 2012-13

Post by DonVito »

kory_galaktikos wrote:madrid bez marcela kojem je forma bila sve bolje i bolja i bez modrica,modric vjerovatno ne bi bio u prvoj,al u zadnje vrijeme igra odlicno...a dortmund bgm nabrijan pravo,al opet u ligi bez konkurencije osim minhena i nije bas tesko davat 4-5-6 komada po tekmi...ocekujem spektakl :thumbup:
Marcelo je van terena četri sedmice pa ovo je faktički definitivno kraj sezone za njega.

Šta je sa F.Coentraom? Je li spreman :?

Ako nije onda se dešava kao i u grupnoj fazi protiv BVB.

Lijevog beka ce glumiti jos nedovoljno spremni Essien a preko njega je BVB uglavnom pravila sve svoje dobre šanse uključujući postizanje dva gola.

Desnog beka nema jer je Arbeloa suspendiran pa ce tako Ramos igrati desno a na poziciju stopera Varane i nedovoljno spremni Pepe.

A "plan B" tj. glavna zamjena Luka Modrić također neće biti protiv BVB.

Murinjo nema kvalitetno krilo uz Ronalda jer je Di Maria van forme tj. samo smeta.
Napadaci Benzama i Higuain su posebna priča ove sezone a Benzema baci fleš svjetskog kalibra u jednoj tekmi i onda ga nema pet tekmi kao Higuain, čak mislim da je Higuain u mnogo boljoj formi od Benzeme i da će upravo on igrati u prvoj postavi..
kory_galaktikos

#4771 Re: Champions League 2012-13

citadela wrote:
nije bas da vrvi al je znatno konkurentija od bundes lige..sta ce salke,stugart,leverkuzen, protiv atletika,valensije,malage
kory_galaktikos

#4772 Re: Champions League 2012-13

DonVito wrote:
Marcelo je van terena četri sedmice pa ovo je faktički definitivno kraj sezone za njega.

Šta je sa F.Coentraom? Je li spreman :?

Ako nije onda se dešava kao i u grupnoj fazi protiv BVB.

Lijevog beka ce glumiti jos nedovoljno spremni Essien a preko njega je BVB uglavnom pravila sve svoje dobre šanse uključujući postizanje dva gola.

Desnog beka nema jer je Arbeloa suspendiran pa ce tako Ramos igrati desno a na poziciju stopera Varane i nedovoljno spremni Pepe.

A "plan B" tj. glavna zamjena Luka Modrić također neće biti protiv BVB.

Murinjo nema kvalitetno krilo uz Ronalda jer je Di Maria van forme tj. samo smeta.
Napadaci Benzama i Higuain su posebna priča ove sezone a Benzema baci fleš svjetskog kalibra u jednoj tekmi i onda ga nema pet tekmi kao Higuain, čak mislim da je Higuain u mnogo boljoj formi od Benzeme i da će upravo on igrati u prvoj postavi..
ma ti bekovi i jos jedno krilo su veliki problem cjelu sezonu,marcelo nije odigro pola sezone kako treba arbeloa je ogranicen a di maria cjele godine totalno van forme...to je i glavni razlog losijeg madrida u odnosu na proslu godinu,nzm sta je sa coentra-a al mislim da on ima prednost u odnosu na essiena na lijevom krilu ako bude spreman...
BHF_Manijak

#4773 Re: Champions League 2012-13

Post by BHF_Manijak »

kory_galaktikos wrote:
citadela wrote:
nije bas da vrvi al je znatno konkurentija od bundes lige..sta ce salke,stugart,leverkuzen, protiv atletika,valensije,malage
Pa taj isti Schalke i Leverkusen su izbacivali Valenciu iz Lige prvaka, sto iz grupne faze sto iz knockouta! :lol: :roll:
Daj ba, pomiri se s tim da je Primera daleko od konkurentne, kada je u pitanju ostatak lige u duelu protiv Madrida i Barcelone! :roll: Cuj Bayern i Dortmund nemaju jaku konkurenciju, a u Spaniji u zadnjih 10 godina dva ista prvaka se smjenjuju, malo ovi malo oni. :mrgreen: A to sto redovono trpaju po preko 100 golova po sezoni, to necu ni spominjati. :zzzz: :roll: Ali jok, nije to slaba konkurencija, nikako, to je sami kvalitet ta dva tima na vrhu! :oops: Eto nek je tesko Barci i Realu trpati po 5-6-7 golova.
kory_galaktikos

#4774 Re: Champions League 2012-13

nije bas da vrvi al je znatno konkurentija od bundes lige..sta ce salke,stugart,leverkuzen, protiv atletika,valensije,malage[/quote]

Pa taj isti Schalke i Leverkusen su izbacivali Valenciu iz Lige prvaka, sto iz grupne faze sto iz knockouta! :lol: :roll:
Daj ba, pomiri se s tim da je Primera daleko od konkurentne, kada je u pitanju ostatak lige u duelu protiv Madrida i Barcelone! :roll: Cuj Bayern i Dortmund nemaju jaku konkurenciju, a u Spaniji u zadnjih 10 godina dva ista prvaka se smjenjuju, malo ovi malo oni. :mrgreen: A to sto redovono trpaju po preko 100 golova po sezoni, to necu ni spominjati. :zzzz: :roll: Ali jok, nije to slaba konkurencija, nikako, to je sami kvalitet ta dva tima na vrhu! :oops: Eto nek je tesko Barci i Realu trpati po 5-6-7 golova.[/quote]
ok jee barsa i real kucaju primeru al zadnjih godina spanski klubovi tako isto i kucaju evropu...koliko je prosle god u polufinalima bilo spanskih klubova???
primera je nezamljiva,nisu klubovi konkurentni bas nesto barsi i realu,al spanski klubovi u evropi su nesto drugo,malo citaj vidi jbg :D pogledaj rezultate spanskih i rezultate njemackih klubova u euro takmicenjima
BHF_Manijak

#4775 Re: Champions League 2012-13

Post by BHF_Manijak »

Evo LP, sad je 2-2 :mrgreen: :skoljka: Doduse Spanci su nesto bolji u EL, ali nije da Svabe toliko zaostaju. Ma to je sve u pet deka vjeruj mi. Doduse Spanci su za nijansu jaci zadnjih 4-5 godina, sto govori i tabela petogodisnjek ucinka UEFA, ali i to varira od perioda do perioda, nekad su to Nijemci bili, pa Englezi, pa sad Spanci, sutra ce opet neko novi doci itd...

Nek' sutra i prekosutra budu dobre tekme, jebo sve ostalo! :)
Locked