Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Yahel wrote:Mislim da Njemci nisu toliko dobri, koliko su Portugal i Holandija losi ali vidjeti cemo... ni jedna ekipa na ovom euru me nije odusevila igrom
Jedino mozda Italija, sutra ostaje da vidimo jel' trener Spanije fulio taktiku ili je Italija jednostavno dobra
Portugal loš ??? ja stvarno ne zanm jel mi gledamo različite utakmice. Danci bi prošli kao i mi da su samo malo sreće imali Portugalci, tj da ih je lopta htjela kao protiv nas...
Meni nije bilo loše utakmice dosada
Pa Njemci su ih sretno dobili, Portugal je bio blizu X i to je bio najrealniji rezultat
Ali poenta price je da previse hvale Njemacku neka nije jos gotovo...
Zanimljivo prvenstvo... Sve reprezentacije zabile i sve primile najmanje jedan gol... Mislim da je ovo vjerovatno najizjednačenije prvenstvo ikad, iako treba reći da je Njemačka izraziti favorit.... Međutim, skoro svi ostali mi nekako djeluju kao da su tu negdje
Njemačka jeste dobra, ali nije da sad nešto mnogo blistaju... Mada vjerujem da su oni namjerno krenuli laganijim ritmom taman koliko im treba i da će do kraja prvenstva igrat sve bolje...
A Holandija još ima šanse koje čak nisu ni nerealne Poješću se ako prođu dalje
Last edited by cyprus on 13/06/2012 23:15, edited 1 time in total.
Timotije wrote:Sve je ovdje jos itekako otvoreno i niko nije siguran. Holandija klepi Portugal 2 razlike, Nijemci uzmu Dance, idu Holandezi Danci uzmu Nemce 2 razlike, Portugal klepi Holandiju idu i jedni i drugi dalje....Vrlo, vrlo zanimljiv rasplet "dinamit" grupe...
Mislim da bi Dancima bilo dovoljno i jedan razlike, zbog više postignuih golova (naravno, osim ako ne dobiju recimo 4:3
Danci sa plus dva su sigurno ispred Njemaca, pa ih druga puno ne tangira. Naravno sad pricamo o cistoj matematici .
I sa ogromnom sansom da budu prvi u grupi. Od nekih rezervnih sastava, ni za jednu od 4 ekipe nema govora. To daje dodatnu draz ovoj grupi.
Yahel wrote:
Pa Njemci su ih sretno dobili, Portugal je bio blizu X i to je bio najrealniji rezultat
Rano je još za zaključke, slažem se, ali Švabe stvarno izgledaju moćno
Yahel wrote:
Rano je još za zaključke, slažem se, ali Švabe stvarno izgledaju moćno
Gledao sam ih u kvalfikacijama i stvarnu si bili predobri, igra za 10 sve za 10, nisu mi sada takvi pa sam zato skeptican ... ali oni su uvijek favoriti
Treba uzeti u obzira da su imali lakse protivnike u kvalifkacijama pa su se mogli igrati
Partijaner wrote:Kakva Francuska nemaju oni meda za finala a kamoli za osvajanje titule. Po meni 4 favorita za osvajanja su:
1. Njemacka
2.Spanija
3.Italija
4.Italija
wall3 wrote:Bilić:"Može gore, a moglo bi bogami i dole"
Ne mogu dovoljno zahvaliti Bogu što znam ovaj švabski i mogu gledati tekme na ARD-u i ZDF-u i to u digitalnom formatu, slika faktički ima HD kvalitetu, barem na mome 32' lcd-u! Ali ništa to nije bitno koliko je činjenica da je komentator NORMALAN i OBRAZOVAN ČOVJEK - Inače prof.doc.sc. za ove naše amatere i "nasilne veliko - 'rvate", kako li je samo ružno slušati rođenog Bosanca kako nazor govori Hrvatski jezik naspram npr. rođenih Hrvata kod kojih to tako prirodno i normalno zvuči! Isto važi i za one sa tv-a manjeg BH entiteta i njihovom "nasilnom" ekavicom, a koju izgovore možda u 40% slučajeva ostatak jednostavno "zaborave" da su sada, dok ih drugi slušaju - naravno "veliko-srbi" i kao takvi "prirodno" ekavicu koriste!
Partijaner wrote:Kakva Francuska nemaju oni meda za finala a kamoli za osvajanje titule. Po meni 4 favorita za osvajanja su:
1. Njemacka
2.Spanija
3.Italija
4.Italija
Rusija umjesto jedne Italije
Pa eto stavio sam ih na zadnjoj poziciji iako mislim da im je cetvrtfinale plafon, znaci ove 3 repke ce konkurisat.
Partijaner wrote:Kakva Francuska nemaju oni meda za finala a kamoli za osvajanje titule. Po meni 4 favorita za
A zbog cega to mislis? Realno imaju bolje pojedince on Njemacke i Italije. A i timska igra im se popravila otkako je Blanc tu.
Mozda im se jest popravila ali nisu oni jos toliko "dobri" da bi mogli parirat Njemcima, Spancima i Talijanima. Jednostavno odbrana im je losa, sredina isto tako, jedino u napadu su dobri. Nisu mi nesto dovoljno pokazali protiv Engleske da bih imao u glavi za favorita, moze se svasta desit jbg ali eto vidjecemo.
simonese wrote:
po cemu to Francuzi imaju bolje pojedince od Njemaca ili je to opet tvoje objektivno misljenje
Po kvalitetu.
To je mozda Muller bolji od Nasria, Podolski od Riberya, Gomez od Benzeme? Dalje Debuchy je bolji od Boatenga, bolja su im oba stopera od onog smjesnog Badstubera. M'Vila nije nista slabiji od Khedire, sto ce i pokazati sljedece sezone kada predje u veliki klub.