I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
- Trasimaco
#476 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Cuj zvali redakciju... Sta, nije dobro pricao srpski?

- cyprus
#477 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Jadno
Marjan
Marjan
-
defender46
#478 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
"Uh kako je zamorno ziveti. Šupci oko mene, šupačka televizija što se kurči da je nešto i čije ime počinje na slovo R, neradnici koji misle da sve znaju, a koriste desnicu ruku. Lažovi, foliranti, nesposobnjakovići, papci. Kad posmislim da cu živeti bez toga toliko sam sretan da odoh proslaviti novo radjanje. InsAllah" by M.M status na FB-u 
- nellington
#479 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
defender46 wrote:"Uh kako je zamorno ziveti. Šupci oko mene, šupačka televizija što se kurči da je nešto i čije ime počinje na slovo R, neradnici koji misle da sve znaju, a koriste desnicu ruku. Lažovi, foliranti, nesposobnjakovići, papci. Kad posmislim da cu živeti bez toga toliko sam sretan da odoh proslaviti novo radjanje. InsAllah" by M.M status na FB-u
- Trasimaco
#480 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ovo je bilo do jaja.defender46 wrote:"Uh kako je zamorno ziveti. Šupci oko mene, šupačka televizija što se kurči da je nešto i čije ime počinje na slovo R, neradnici koji misle da sve znaju, a koriste desnicu ruku. Lažovi, foliranti, nesposobnjakovići, papci. Kad posmislim da cu živeti bez toga toliko sam sretan da odoh proslaviti novo radjanje. InsAllah" by M.M status na FB-u
- BarbaDue
#481 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
defender46 wrote:"Uh kako je zamorno ziveti. Šupci oko mene, šupačka televizija što se kurči da je nešto i čije ime počinje na slovo R, neradnici koji misle da sve znaju, a koriste desnicu ruku. Lažovi, foliranti, nesposobnjakovići, papci. Kad posmislim da cu živeti bez toga toliko sam sretan da odoh proslaviti novo radjanje. InsAllah" by M.M status na FB-u
kada ga je raja pitala sta je bilo, on je odgovorio...
" Tim slepcima smeta moje političko opredeljenje jer je rejting LIge prvaka na FTV bio najveći u istoriji BIH. Zabole me za njih. Kad stvore komentatora kao ja, nek se jave. "
Ovo je komentar za onog mikelandjela
- Rauber
#482 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Koji kralj, volim ga majke mi
A ovi ptpcovci nisu vrijedni spomena, tu nazovi televiziju sam uz bn davno obrisao, preporucujem isto i ostalima.
A ovi ptpcovci nisu vrijedni spomena, tu nazovi televiziju sam uz bn davno obrisao, preporucujem isto i ostalima.
- M_e_m_o
#483 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Inače bio im je pravi merak gledati tekmu. Naime onaj penzioner iz Lukavice je prenosio onako na suho, jer nije bilo nikakvog zvuka sa stadiona. Nisu mogli samo Marjana skloniti, pa onda skroz ukinuli ton.
- cyprus
#484 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Stičem dojam da se Marjan malko ufuro, al da imamo boljeg komentatora ... nemamo 
- Topla voda
#485 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
marjane,ne pitaj se sto je ofsajd,ako je golman izletio i ako je dodana lopta ispred zadnjeg igraca na golu....
mislio sam da znas pravila
mislio sam da znas pravila
- therrarrius
#486 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Dobri su, napreduju heheheM_e_m_o wrote:defender46 wrote:"Uh kako je zamorno ziveti. Šupci oko mene, šupačka televizija što se kurči da je nešto i čije ime počinje na slovo R, neradnici koji misle da sve znaju, a koriste desnicu ruku. Lažovi, foliranti, nesposobnjakovići, papci. Kad posmislim da cu živeti bez toga toliko sam sretan da odoh proslaviti novo radjanje. InsAllah" by M.M status na FB-u![]()
Inače bio im je pravi merak gledati tekmu. Naime onaj penzioner iz Lukavice je prenosio onako na suho, jer nije bilo nikakvog zvuka sa stadiona. Nisu mogli samo Marjana skloniti, pa onda skroz ukinuli ton.
-
Bodkin
#487 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
@topla voda mozes li objasniti zasto je ono ofsajd
fakat sam mislio da je sudija zajebao
- Topla voda
#488 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
pa zadnji igrac,ako je golman izletio,preuzima funkciju golmana kod ofsajda..tj..s golmanom jos jedan igrac mora biti iza linije u trenutku dodavanja...ako je golman odleprsaoBodkin wrote:@topla voda mozes li objasniti zasto je ono ofsajdfakat sam mislio da je sudija zajebao
- 2407
#489 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Pogledaj ovdje ima vise puta objasnjeno:Bodkin wrote:@topla voda mozes li objasniti zasto je ono ofsajdfakat sam mislio da je sudija zajebao
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 5&start=75
-
_AvAx_
#490 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Da ono je bio cist ofsajd
Ofsajd je pravilo u fudbalu koje određuje da igrač ekipe koje napada u trenutku kada mu se upućuje lopta od njegovog saigrača mora biti u liniji ili iza najmanje jednog protivničkog igrača.
Golman je igrac...
Ofsajd je pravilo u fudbalu koje određuje da igrač ekipe koje napada u trenutku kada mu se upućuje lopta od njegovog saigrača mora biti u liniji ili iza najmanje jednog protivničkog igrača.
Golman je igrac...
-
sandoz11
#491 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ljudi vidite idiotluka :
РТРС-САОПШТЕЊЕ У ВЕЗИ С КОМЕНТАРИСАЊЕМ УТАКМИЦА НА МУНДИЈАЛУ
Коментари новинара Федералне телевизије током првог дијела утакмице која је отворила Свјетско фудбалско првенство у Јоханесбургу, у Јужноафричкој Републици, изазвали су негативно реаговање гледалаца у Републици Српској, због чега је коментатор Радио-телевизије РС преносио други дио утакмице.
Инфо
20:57 | 11/06/2010
Извор: РТРС
Радио телевизија Републике Српске је заједно са БХРТ-ом и Федералном ТВ откупила права преноса утакмица Свјетског фудбалског шампионата и договорено је да се ради у пулу са заједничким коментаторима сва три емитера од којих се очекивао професионалан и одговоран рад.
Након примљених негативних реаговања на коментарисање утакмице на Федералној телевизији, директор РТРС-а Драган Давидовић прихватио је приједлог спортске редакције да друго полувријеме ради коментатор РТРС-а.
Током преноса са мундијала РТРС ће наставити рад у пулу према претходно постигнутом договору уз инстистирање на поштовању свих професионалних кодекса.
Б.Т.
РТРС-САОПШТЕЊЕ У ВЕЗИ С КОМЕНТАРИСАЊЕМ УТАКМИЦА НА МУНДИЈАЛУ
Коментари новинара Федералне телевизије током првог дијела утакмице која је отворила Свјетско фудбалско првенство у Јоханесбургу, у Јужноафричкој Републици, изазвали су негативно реаговање гледалаца у Републици Српској, због чега је коментатор Радио-телевизије РС преносио други дио утакмице.
Инфо
20:57 | 11/06/2010
Извор: РТРС
Радио телевизија Републике Српске је заједно са БХРТ-ом и Федералном ТВ откупила права преноса утакмица Свјетског фудбалског шампионата и договорено је да се ради у пулу са заједничким коментаторима сва три емитера од којих се очекивао професионалан и одговоран рад.
Након примљених негативних реаговања на коментарисање утакмице на Федералној телевизији, директор РТРС-а Драган Давидовић прихватио је приједлог спортске редакције да друго полувријеме ради коментатор РТРС-а.
Током преноса са мундијала РТРС ће наставити рад у пулу према претходно постигнутом договору уз инстистирање на поштовању свих професионалних кодекса.
Б.Т.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#492 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Nek' vojvoda Davidović sad pušta "Sprem'te se, sprem'te četnici" na poluvremenu, pomaže dizanju sportskog duha i skoku adrenalina.
-
Fozgen
#493 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Fakat znam cirilicu citat ali ovo 
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#494 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Šta mu ga je "pul"?Fozgen wrote:Fakat znam cirilicu citat ali ovo
- nellington
#495 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Dobro, kurziv nikad nije bio jednostavan za čitanje -a sadržaj je za svaku pohvalu - slobodoumni medij dopušta gledaocima da kroje programFozgen wrote:Fakat znam cirilicu citat ali ovo
@Pera Trta: ma tako oni to zovu, pul-pool zajednički centralni studio iz kog se prate dešavanja na prvenstvu.
-
Pera Trta
#496 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
E hebiga, ne ide mi ovaj engleski po Vuku 
Last edited by Pera Trta on 11/06/2010 22:04, edited 1 time in total.
- nellington
#497 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Po VulfuPera Trta wrote:E hebiga, ne ide mi ovaj englski po Vuku
-
north
#498 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Inače, RTRC ima sijaset stručnih komentatora
, naročito onog kako se zove, čini mi se Ćosović, sjećam se jednom, kada sam gledao neku tekmu na srni, samo u po frke čuješ zvuk upaljača (pali se cigara), a onda nakon par sekundi ide kašljanje, vjerovatno morava bila malo pojaka....
ali tu nije kraj, polije par minuta čuješ škripanje vrata, neko vrijeme se ne javlja, pa se opet javlja, otišo čovjek pišati 
- Topla voda
#499 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
imal prevod gdje?zaboli me glava ponekad kad ovo citam
-
Pera Trta
#500 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Dragiša ĆoRsovićnorth wrote:Inače, RTRC ima sijaset stručnih komentatora, naročito onog kako se zove, čini mi se Ćosović, sjećam se jednom, kada sam gledao neku tekmu na srni, samo u po frke čuješ zvuk upaljača (pali se cigara), a onda nakon par sekundi ide kašljanje, vjerovatno morava bila malo pojaka....
ali tu nije kraj, polije par minuta čuješ škripanje vrata, neko vrijeme se ne javlja, pa se opet javlja, otišo čovjek pišati