I ja mislimrespo wrote:ovo kid 6 je vjerovatno taj kid 4
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Moderator: Benq
Fino, fino, valjda će to i ovaj telemach natjerati da slično odgovori, nadam se čim prije! Živjela konkurencija!AdrianMole wrote:
EvoMalo se loše vidi,ali je izrezano i kopirano iz elektronskog izdanja Avaza.Internet je i do sada bio dobra strana
HS-ove ponude ,a sada postaje i odlična.
Ma šta će tebi moke, valjda već imaš diskografiju skinutu?Kemal Malovčić wrote:JEDVA ČEKAM!!!
spotove u ejč dijuFrtalj_Duše wrote:Ma šta će tebi moke, valjda već imaš diskografiju skinutu?Kemal Malovčić wrote:JEDVA ČEKAM!!!![]()
Ili ti to planiraš nove pjesme na yubito postavljati besplatno pa ti treba aploud!?
U pravu si moke 100%, bezobrazluk je stvarno i od jednih i drugih, evo i ovi mrski "stranci" u telemaČu ne daju ni 1mbps ul na 12mbps dl! Elem, opet bolje od bitchnet-a, da nije ovih kablovskih, mi bi i dalje gledali klipove na yubitu u 360p i malo-malo morali gledati one kazaljke što mjere promet, ne bi li prešli isti!Kemal Malovčić wrote:spotove u ejč dijuFrtalj_Duše wrote:Ma šta će tebi moke, valjda već imaš diskografiju skinutu?Kemal Malovčić wrote:JEDVA ČEKAM!!!![]()
Ili ti to planiraš nove pjesme na yubito postavljati besplatno pa ti treba aploud!?![]()
a stvarno aploud treba veći kad je vako brz daunloud
Ali ovo za net je stvarno neočekivano i ove brzine su stvarno velike, samo treba vidjeti da li to mogu podržati. Hmm, nedavno sam prešao sa KID 10 na KID 4, no ovih 22 mbp/s stvarno izgleda primamljivo, mada mislim da ću se zadovoljiti sa ovih 8mbp/s, a.B.d.!Društvo za telekomunikacijske usluge M&H Company od 1. decembra ove godine uvodi nove brzine interneta u sklopu KID paketa. Dosadašnji paket KID 4 postaje paket KID 8, tako da dosadašnji korisnici paketa KID 4 postaju korisnici paketa KID 8.
Dosadašnji paket KID 8 postaje paket KID 14, a dosadašnji paketi KID 10 i KID 12 postaju paket KID 22.
Cijena paketa KID 8 iznosi 33,90 KM, KID 14 39,90 KM, a KID 22 44,90 KM.
Primjena navedenih paketa počinje od 1. decembra 2012. godine čime prestaje primjena dosadašnjih KID paketa iz cjenovnika broj 66/12 od 24. januara 2012. godine.
Pretplatnici analogne i digitalne televizije do kraja ove godine mogu očekivati veliki broj novih televizijskih kanala u ponudi o čemu ćemo vas informisati u narednom periodu.
Mogao si ostaviti i link direkt sa avazaAdrianMole wrote:
EvoMalo se loše vidi,ali je izrezano i kopirano iz elektronskog izdanja Avaza.Internet je i do sada bio dobra strana HS-ove ponude, a sada postaje i odlična.
Mislim da moju tv moras uzeti svakako. Ako zelis da imas telefon, mada nisam siguran.jastuk1 wrote:Da li se ove promjene odnose samo na KID pakete? Ispada da će se meni cijena povećati ako će postojati samo KID paketi i ako ja sada sa običnog internet paketa moram prelaziti na KID.
To se meni ne isplati jer ne gledam kablovsku TV nikako, pa mi KID ne treba. Onda će mi biti bolje da pređem na BHT-ov internet, ako ga povećaju, jer ne moram uzimat Moju TV, a fiksni telefon unutar fiksne BHT mreže će mi biti "besplatan."
Koliko ja znam ne mora se uzimati moja TV. Može samo internet i telefon, bez moje tv. Ne moram ići na VOIP - mogu se vratiti na obični POTS telefon.addem wrote:Mislim da moju tv moras uzeti svakako. Ako zelis da imas telefon, mada nisam siguran.jastuk1 wrote:Da li se ove promjene odnose samo na KID pakete? Ispada da će se meni cijena povećati ako će postojati samo KID paketi i ako ja sada sa običnog internet paketa moram prelaziti na KID.
To se meni ne isplati jer ne gledam kablovsku TV nikako, pa mi KID ne treba. Onda će mi biti bolje da pređem na BHT-ov internet, ako ga povećaju, jer ne moram uzimat Moju TV, a fiksni telefon unutar fiksne BHT mreže će mi biti "besplatan."
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ima li kod tih novih resivera HDMI izlaz ili je jos uvijek coax i cinc ?lozze wrote:Kupio sam danas hd resiver u hs-u za 49,90KM i zadovoljan sam slikom...zanima me samo ima li neka caka da se jos malo poboljsa slika u opcijama? Posto znam da moze biti bolje....imam 109 kanala zajedno sve ukupno sa 10 hd kanala....u bitit sve je sito izuzev ovih 10 hd kanala koji su stvarno ekstra...u opcijama mi je bila rezolucija 400 i nesto ja sam je podigao na 1080p i60 ...pa ne znam treba li se jos nesto namjestiti ako ima neki savjet???
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Pa ja cu preci na ovaj kid 8 i rijesena stvar. Jer svakako toliko placam ovaj advanced paket, pa mi ga dode na isto.patakdaca wrote:evo zvanicno na hs- ovoj stranici obavijest da ga mi bez kid paketa pusimo poprilicno, sad za sad![]()
http://www.hs-hkb.ba/2012/11/01/nove-br ... 1-12-2012/