na RSG-u sada direktor civilne zastite KS rece da nista od proglasavanja vanrednog stanja, bolnice rade a evo i saobracaj je krenuo.
Samo da vise ne pada
edit:evo opet poceo

Blago tebi,kod mene sve spijuni, samo vire iza zavjesaJThomas wrote:bogam' kod mene su se haman sve muške glave odazvale radnoj akciji.
samo da ti odgovorim na brzinu, dok mi se lopata odmori maloladyblue18 wrote: Trece nadam se da se samo shalis.
Đe je ovo slikano, jel negdje na Romaniji?tataćusak wrote:Ma ja lopat lopato i ..........a grtalica se zaglavilaaaa
![]()
Ma ima negdje u sredini jedno auto pa nemrem da prođem od njega

Ovaj je veci od tog '99, to je i Majstorovic potvrdioemigrazione wrote:Meni je opet ovo pickin dim za onaj sto je pao 99-te cini mi se

Ma Majstorovic je legenda, covjek ljetos izjavio "ljeto ce biti do 15 avgusta a onda kise"... moram li reci da je ljeto pocelo oko 15 avgusta (ono pravo) i da je trajalo do oktobra?potres_mozga wrote:Ovaj je veci od tog '99, to je i Majstorovic potvrdioemigrazione wrote:Meni je opet ovo pickin dim za onaj sto je pao 99-te cini mi se
hahahhahahhahha, stomak me zaboliozateznistub wrote:Blago tebi,kod mene sve spijuni, samo vire iza zavjesaJThomas wrote:bogam' kod mene su se haman sve muške glave odazvale radnoj akciji.
ovo mi je jaran iz srednje skole, titoplain vanilla wrote:ovo mora biti forumas![]()

i samo takva nahladaplain vanilla wrote:ovo mora biti forumas![]()