Mogli bi, da radi "prijavi post" na tapatalkuKal El wrote:Upravu si,ili pucaj te prijave sa apelom za update pluginaEvo moj post možete prijaviti
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Moderator: Benq
Mogli bi, da radi "prijavi post" na tapatalkuKal El wrote:Upravu si,ili pucaj te prijave sa apelom za update pluginaEvo moj post možete prijaviti
Meni radiinsomnia78 wrote:Mogli bi, da radi "prijavi post" na tapatalkuKal El wrote:Upravu si,ili pucaj te prijave sa apelom za update pluginaEvo moj post možete prijaviti
![]()
![]()
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk

http://apps.microsoft.com/windows/en-us ... e89cecda16Kinaski wrote:ima li ovaj tapatalk za windows 8, na telefonu ga vec imam i mnogo mi se vise dopada visit na forumu preko tapatalka nego ovako preko browsera

Evo kod mene na app storu isto tako uopste ne prijavljuje pro verzijuŠveđanin wrote:Super, uradjen update.
Nego imam android na kome sam imao instaliran tapatalk pro, posljednja verzija 4.6.2.
Sad vidio da mi uopste ne prijavljuje da tu aplikaciju imam na google play, ja sam je platio, sad je nigdje nema na pretrazi, uopste.. na play jedino ima obicna besplatna Tapatalk aplikacija i ona je verzija 4.8.2, ova besplatna je dosta brza, tecnija, nema bugova koliko sam stigao isprobati.
Sta mi preporucujete, da ostanem na besplatnoj? Ima li razlike? A onu sam platio..![]()
Skickat från min iPhone via Tapatalk
Nisi, ne radi ni meniKal El wrote:Ne radi mi klix na tapatalku,jesam li jedini?
Ne radi ni meni... Također poruka da se obratim adminu forumainsomnia78 wrote:Nisi, ne radi ni meniKal El wrote:Ne radi mi klix na tapatalku,jesam li jedini?
Ovi iz suporta tpt kazu da se treba obratiti adminima foruma
Vidjevsi kako su ovi azurni, da bog da da i proradi