BMW, AUDI ILI MERCEDES
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- drndalo
#476 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Da, taj je skak'o i na guske i na patke, a tek na curke.... 
-
shin
#477 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
http://www.youtube.com/watch?v=dBMxtIRVIe4vratnik wrote:shin wrote:Pozdrav za sve Audi fanove iz buca potoka
ovo onaj Djoletov pevac?
Idi na 8:54 i sve ce ti biti jasno
- Qler
#478 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Ko' da sam se sa Titom vozio pa reko da mi se ne svidja a ne u audi-u.markmaestro wrote:Nisi se ti vozio u A5 , jer da jesi to nebi govorio !Qler wrote:Meni je A7 nazad ruzan ko' lopov. Futuristicka vizija Sokde iz '80-ih, one coupe
Vozio sam se u A5 ona plastika oko mjenjaca katastrofa, prostoda u A4 nema ni za lijeka... A o ljepoti, i tome da je ljepsi od Alfe, to je kao da kazes da je Razija Mujanovic sexipilnija od Megan Fox.... ima onaj hebacki pogled
Ne svidja mi se. Ako sjednes u to auto, pogledaj, kod mjenjaca plastika, kucni je, dirni je, vidjet ces da je jednostavno jeftina na dodir. Ne kazem ja da je audi nekvalitetan, ali kazem da nije kvalitetan kao merc i bmw sa strane tog luksuznog segmenta. Onaj osjecaj kad se vozis u BMW-u i Mercu, jednostavno ga nema u Audi-u. Fali mu ona "X" faktor sto ga svugdje sada guraju.
- vukojebina
#479 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
da, plastika oko mjenjaca je presudni faaktor u odredjivanju kvalitete unutrasnjosti bilo kojeg vozila... johntra hejter napiso, qler potvrdio, i to je to, nema dalje...a to sto pisu kompetentni ljudi i strucnjaci, ma to je bezveze, to ne pije vode...
ps. cuj alfa ljepsa od audija...hahahahahahahahahahahahaha....
ps. cuj alfa ljepsa od audija...hahahahahahahahahahahahaha....
- johntra
#480 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
ti se poklopi...plastika u Golfu šestici je tek potop....
a za taj smijeh o ljepoti auta ću ti se samo slatko nasmijati...
meni je drago da su istu stvar primjetila dva čovjeka, u ovom slučaju ja i Qler...znači da nam je obojici zasmetala ista stvar i da obojica smatramo da je za premium model to nedopustivo...i da, niko od nas dvojice ne kaže da je Audi zbog toga loše auto...
što se tiče ovih testova, ima li šta novije?
a za taj smijeh o ljepoti auta ću ti se samo slatko nasmijati...
meni je drago da su istu stvar primjetila dva čovjeka, u ovom slučaju ja i Qler...znači da nam je obojici zasmetala ista stvar i da obojica smatramo da je za premium model to nedopustivo...i da, niko od nas dvojice ne kaže da je Audi zbog toga loše auto...
što se tiče ovih testova, ima li šta novije?
-
Snekoki
#481 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
SVako hvali svog konja.
Tako i ovi ovdje na forumu, imaju BMW, Mercedes po kozna koliko godina stare. Ako imate Mercedes 124 imate pravo za pohvalu i ja ga hvalim. Kako je kvalitetn BMW, Mercedes koji se stalno kvare po statistici.To je kvaliteta. uzmite Audi A6,BMW 5, Mercedes E klasa od 2005 god. Ja cu pohvaliti Audi, kvalitetniji od novih Mercedesa i BMW-ova. Popularni Mercedes 124 i stariji su davna historija.
Vozio sam sva 3.
Mercedes me ne privlaci nikako.
BMW 5- 3.0 diesel, ima privlacan zvuk masine, kao da je benzinac, daje fin zvuk, ali estetikom me ne privlaci, i cesta pojava kvarova.
Audi A6, mi je bio pravo uzivanje, unutrasnji enterijer prelijep, ne mogu mu prici ni novi Mercedes i BMW.
I stvarno kako kazu neki "ona" plastika oko mjenjaca je stvarno, neznam kako da kazem, ma jednostavno ima vise funkcija nego citava instrument tabla od BMW-a ili Mercedesa,
.
A sto se tice ko sta vozi, svako ima pravo da vozi sta zeli, i naravno koliko mu dzep dozvoljava. Ima ljudi koji nemaju ni auto, ni stan, ni kuce, ali su karatkerniji i moralniji od mnogih i ogromne vecine koji imaju jedan, dva ili vise auta , kuca stanova i t.d.
Vi se ovdje prepucavate koje je auto bolje od kojeg.
Vjerovatno imate nekog Audi-ja,BMW-a,Mercedes-a, starog 15 godina ili vise, ili posve novog.
Da ste strucnjaci za ocjenu kvalitete, niste, niti jedan na ovom forumu.
Statistika postoji o tome ko je najbolji.
Jos da napomenem nemam ni jedan od navedena tri modela.
Kada se tako prepucavate, da li pomognete nekom siromahu u prolazu, pa makar lijepim osmjehom, da li uradite nesto dobro?
Pozdrav svima.
Ko sta voli neka vozi, i da Bog da da svi imamo.
Tako i ovi ovdje na forumu, imaju BMW, Mercedes po kozna koliko godina stare. Ako imate Mercedes 124 imate pravo za pohvalu i ja ga hvalim. Kako je kvalitetn BMW, Mercedes koji se stalno kvare po statistici.To je kvaliteta. uzmite Audi A6,BMW 5, Mercedes E klasa od 2005 god. Ja cu pohvaliti Audi, kvalitetniji od novih Mercedesa i BMW-ova. Popularni Mercedes 124 i stariji su davna historija.
Vozio sam sva 3.
BMW 5- 3.0 diesel, ima privlacan zvuk masine, kao da je benzinac, daje fin zvuk, ali estetikom me ne privlaci, i cesta pojava kvarova.
Audi A6, mi je bio pravo uzivanje, unutrasnji enterijer prelijep, ne mogu mu prici ni novi Mercedes i BMW.
I stvarno kako kazu neki "ona" plastika oko mjenjaca je stvarno, neznam kako da kazem, ma jednostavno ima vise funkcija nego citava instrument tabla od BMW-a ili Mercedesa,
A sto se tice ko sta vozi, svako ima pravo da vozi sta zeli, i naravno koliko mu dzep dozvoljava. Ima ljudi koji nemaju ni auto, ni stan, ni kuce, ali su karatkerniji i moralniji od mnogih i ogromne vecine koji imaju jedan, dva ili vise auta , kuca stanova i t.d.
Vjerovatno imate nekog Audi-ja,BMW-a,Mercedes-a, starog 15 godina ili vise, ili posve novog.
Kada se tako prepucavate, da li pomognete nekom siromahu u prolazu, pa makar lijepim osmjehom, da li uradite nesto dobro?
Pozdrav svima.
- Qler
#482 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Ja vozam forda
nema dalje
premium, i merc i audi i BMW mogu me samo gledati i zavidjeti mi
i to '98 godina, vrh oca'm 
Jaran ima BMW 530xi, rodjak E klasu w211, i doduse niko blizi nema Audia, ali eto vozao sam se u tom cudu. I ti dugmici nista ne znace, merc ima na volanu sve to ovaj ima na hiljadu strana. Ovaj BMW je full, pa ne bih komentarisao tu dugmice i HUD i slicne stvari... Audi jeste dobar, nema sta, odlicno 3. mjesto, velikodusno
Pogledaj u S klasi dugmice, ne vide se, a opet ima sve. Sad ces reci i da je A8 bolji od S klase jer ima vise dugmica? Citav fazon je da imas sto manje komplikacija kad nesto hoces i tu je merc vrh. Sta je bilo sa BMW 7 i prvim MMI-em njihovim? Propala citava serija zbog dugmica. Audi je to bolje implementirao, ali opet, nije ni do koljena mercu. Coocksteri vozaju Audia, tj. novopeceni bogatasi koji nemaju ni para ni ukusa za dobro auto, a VW im je ispod nivoa
Jaran ima BMW 530xi, rodjak E klasu w211, i doduse niko blizi nema Audia, ali eto vozao sam se u tom cudu. I ti dugmici nista ne znace, merc ima na volanu sve to ovaj ima na hiljadu strana. Ovaj BMW je full, pa ne bih komentarisao tu dugmice i HUD i slicne stvari... Audi jeste dobar, nema sta, odlicno 3. mjesto, velikodusno
Pogledaj u S klasi dugmice, ne vide se, a opet ima sve. Sad ces reci i da je A8 bolji od S klase jer ima vise dugmica? Citav fazon je da imas sto manje komplikacija kad nesto hoces i tu je merc vrh. Sta je bilo sa BMW 7 i prvim MMI-em njihovim? Propala citava serija zbog dugmica. Audi je to bolje implementirao, ali opet, nije ni do koljena mercu. Coocksteri vozaju Audia, tj. novopeceni bogatasi koji nemaju ni para ni ukusa za dobro auto, a VW im je ispod nivoa
-
Gost1515
#483 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
dok recimo BMW vozaju gospoda akademici, a merc umjetnici ... gospodaQler wrote:Coocksteri vozaju Audia, tj. novopeceni bogatasi koji nemaju ni para ni ukusa za dobro auto, a VW im je ispod nivoa
- pirmin
- Qler
-
markmaestro
#486 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Slazes se s vama u potupunosti , imam 2 imucna susjeda!Snekoki wrote:SVako hvali svog konja.
Vozio sam sva 3.
I stvarno kako kazu neki "ona" plastika oko mjenjaca je stvarno, neznam kako da kazem, ma jednostavno ima vise funkcija nego citava instrument tabla od BMW-a ili Mercedesa,.
Pozdrav svima.
Jedan ima E320 CDI Avantgarde, dakle najjaca oprema, 2005 godina, drugi ima 530d BMWa 2006 godinu , a ja vozam Audi A6 3.2 FSI Quattro Tiptronic S-line, 2007 godina. S autom sam prezadovoljan, sestak sa tom snagom da trosi 8 litara otvorene voznje nisam mogao vjerovat, svaku minutu koju provodem u njemu iskreno uzivam !
Vozio sam se u E320 i 530d, ali nemam onaj osjecaj sigurnosti koji daje Quattro! Mislim da se slazete samnom, da je BMW xDrive to bi opet bilo drugacije, ali audi je audi
- respo
#487 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
imam 3 imucna susjeda
jedan vozi bmw 7 jedan mercedes s klasu a treci audi a8
sve je staro max 2 godine
ja vozim jugu 45 sport i on je jebac majki ovom trojcu
nabijem vas na nesto kompleksasi
- basicm
#488 BMW, AUDI ILI MERCEDES
Hehe dobar, susjedi su imucni a sebe ne navodi a ima najnovije auto od njih.
Neka masala, nek ljudi imaju. Ali opet je BMW najbolji
-
markmaestro
#489 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Vjeruj mi da nije, nit se bolje drzi u krivini, nit je brzi na autocesti!basicm wrote:Hehe dobar, susjedi su imucni a sebe ne navodi a ima najnovije auto od njih.
A njemu je i servis puno skuplji nego meni
- respo
#490 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
najbolji je jer je sluzbeni 
ajd ono neofirno cire cime se bavi firma
ajd ono neofirno cire cime se bavi firma
- 2AK-47
#491 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
De ba nebudi smješan.
Audi od Merca bolji, ma daj, ja imam E38, al nepričam gluposti da je bolji od W220.
Nedrži se u krivini zato što neznate voziti.
Audi od Merca bolji, ma daj, ja imam E38, al nepričam gluposti da je bolji od W220.
- Industrialyzer
#492 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
2AK-47 wrote:De ba nebudi smješan.
Koja je mozda i najlosija S klasa ikad napravljena
- 2AK-47
#493 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Industrialyzer wrote:2AK-47 wrote:De ba nebudi smješan.
Koja je mozda i najlosija S klasa ikad napravljenapa ti sad vidi
Nebi vjerovao brate, al sam čuo i takvu glupost da lupaju da je A8 ili BMW bolji od S
Sa S klasom nema ni jedan auto, ni ravan joj nije niko. Ima jedino iznad njega jedino Rollce Royce.
- Edin H.
#494 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Ne bih se slozio da je yugo 45 bolji od S klase ili audija 8respo wrote:imam 3 imucna susjeda
Da vozas 55-icu, pa bih rekao aferim
-
markmaestro
#495 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
2AK-47 wrote:De ba nebudi smješan.
Vec sam govorio o tome, dakle proslost je bila i vise je nema! Koga zanima W220 i prastarii E38!
Danas i sutra
- Industrialyzer
#496 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
2AK-47 wrote:Industrialyzer wrote:2AK-47 wrote:De ba nebudi smješan.
Koja je mozda i najlosija S klasa ikad napravljenapa ti sad vidi
![]()
Nebi vjerovao brate, al sam čuo i takvu glupost da lupaju da je A8 ili BMW bolji od S
Sa S klasom nema ni jedan auto, ni ravan joj nije niko. Ima jedino iznad njega jedino Rollce Royce.
Toliko je dobra da je i Audi reklamira
- drndalo
#498 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Imam dobro stojece komsije, a i meni nije lose, ne prodajemo nista, samo se hvalimo...
- basicm
#499 BMW, AUDI ILI MERCEDES
Nema lose S klase, ima samo odlicna i jos bolja
. A E38, ona mi je neostvareni san, kratka verzija sa 4.4 motorom.
- pirmin
#500 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Kad smo vec kod mastanja, ja sanjam da mi nekad neko pokloni bijesnog najnovijeg
Mercedesa, ja ga prodam i kupim sebi dobrog Audija.

Mercedesa, ja ga prodam i kupim sebi dobrog Audija.