http://www.youtube.com/watch?v=qFEPTISE6w4
Svi su mu golovi lijepi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Klasa je Henry i sve, ali ne može se s Ibrom porediti. Ma ne znam je l' ikad postojao kompletniji špic, u historiji fudbala.bingov buraz wrote:Svetogrdje!BHF_Manijak wrote: Najbolji napadac posljednju deceniju i po
Moram malo jebem mu...just principe wrote:ne zajebaji bolan![]()
Rekao sam trenutno tj za proslu sezonu.. Ove sezone je vec druga stvar otkako je dvojac promjenio klubove
Jasta...Brat wrote:E čuj deceniju i po on najbolji, haj se zakuni
Pa dobro slazemo se da se ne slazemoBHF_Manijak wrote: @Bingov, naravno da je bilo pakelnih napadaca - Drogba, Raul, Shevchenko, Henry, Makaay, Del Piero itd, ali rekoh NAJKOMPLETNIJI! Niko nije kao Ibra od ovih, NIKO!
Meni prvom je antipatican lik, Henry mi je drazi 100 puta, ali ovakva mrcina se jednom o 100 godina radja!
Jedini kojeg bi rame uz rame svrstao sa Ibrom je debeli Ronaldo. Uh kad se samo sjetim tog virtuoza...
ti baš misliš da bi on zaigrao za bih?udrch wrote:poslije ovakvih dana mi samo bude gore..jebemti naše majmune, nabijem ih na tuki..
Ma dobro, Makaaya sam i Shevchenka vise onako po sjecanju stavio medju gore pomenute napadace, a ne zato sto su vrh vrhova bili.bingov buraz wrote: Pa dobro slazemo se da se ne slazemomeni Thierry ne moze u istu recenicu sa Makaayom i Shevchenkom nikako,Drogba je vrlo blizu ali nije ipak isti nivo. Zlatan je cudo jer na onu visinu onakva tehnika se nece ponoviti za nasih zivota sigurno.
Da debeli je zvijer bio.

Romanista 101% wrote:kada pomislim da sam vidio sve moguce u fudbalu onda se desi ovako nesto i ostanem jednostavno zabezeknut, shock