Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chata87 wrote:Pregledao sinoc The Conjuring i uopce me nije dojmio niti prestrasio. Ne znam na osnovu cega ima 7.7 ocjenu na IMDB-u. Insidious mi je 3x strasniji
Ja bih još dodao, da je još veća debilana da je kao film rađen prema istinitom događaju. Al' haj', Ameri baš svašta mogu svariti.
Pa oni mentalisti, covjek i zena, postojali su, a sad bas da je direktno slucaj preuzet od-do, cisto sumnjam, ali eto, valjda je veca furka kad napises "prema istinitom dogadjaju".
nemam pojma...
vjerovatno su glumci jeftiniji kao i snimanje i sve okolo filma
logički... TV film je najjeftiniji
često se može primijetiti kako je loše snimljen
nekad se i snimi film za kino ali ako se ne nađe distributer ili se nema novaca da se to prebacuje kako se to već stručno zove onda ga puste samo na DVD
Preporučujem Mulberry Street, http://www.imdb.com/title/tt0473514/, žestoko dobar indie horror koji je pokazao kako se sa nikakvih budžetom snimi vrlo efektan film.
znam gospodine legollas,al eto odredio sam si da horore ispod 5 ne gledam,akcijske ispod 6, drame ispod 7...kužite? fazon je što sam skoro sve hororce sa 5 i iznad pregledao i sad ganjam ove sa nižim ocjenama i po svemu prikazanom mislim da vile zaslužuje veću ocjenu od one na imdb-u .
znam gospodine legollas,al eto odredio sam si da horore ispod 5 ne gledam,akcijske ispod 6, drame ispod 7...kužite? fazon je što sam skoro sve hororce sa 5 i iznad pregledao i sad ganjam ove sa nižim ocjenama i po svemu prikazanom mislim da vile zaslužuje veću ocjenu od one na imdb-u .
ni meni nije nešto dobra stara keri
generalno ne volim kingova djela
ne kažem da filmovi nisu dobri nego meni ne leže
osim onog kojeg je moderno pljuvati a vidim i kronenberg se uključio
isijavanje dakle
Chata87 wrote:Pregledao sinoc The Conjuring i uopce me nije dojmio niti prestrasio. Ne znam na osnovu cega ima 7.7 ocjenu na IMDB-u. Insidious mi je 3x strasniji
Potpuno se slažem
The Conjurig/Insidious po mom ukusu su vise zanr thrilera. Svi su na kraju napravljeni na isti fazon i ako vjerujes u te demone mozda te bude strah.