Raskidi dugih veza...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dusa_raskopuša

#476 Re: Raskidi dugih veza...

Post by dusa_raskopuša »

sasincity wrote:A sto se tice ovog 'ako zna da nece sa tobom zivjeti u izobilju noga ti je', ne slazem se nikako. Cim ti tako 'pricas', nisu ni tvoji stavovi daleko odmakli od te recenice.
vjeruj kume nisu moji takvi stavovi, meni je bitno bilo da je ona tu i et. neg' sto se tice toga, procitaj moj post sto sam napisao za moj raskid tu sam zaboravio reci da je i to bio jedan od razloga. opek'o sam se pa sad iz mene govori ljutnja :-) svako malo mi je kroz salu govorila jebo ljubav ako se nema para... i uvijek sam ono gledao da joj ne fali nista, skupljao pare stalno kupovao poklone, na vecere vodio. i vjeruj nista nisam vise zelio u zivotu. al jbg[/quote]

Realno tako ti i treba. Svjesno si bio sa sponzorusom. Kaj vise da ti pricam. :D Msm halo, neko koga ti recimo, 'volis', ti kaze '*eb'o ljubav, ako nema para'. Ne vidim razlog ostajanja sa takvom osobom u vezi. Na osnovu te izjave zakljucujes da te ne voli, ali sto je jos depresivnije zakljucujes da voli samo pare. :)
sasincity

#477 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sasincity »

dusa_raskopuša wrote:
sasincity wrote:A sto se tice ovog 'ako zna da nece sa tobom zivjeti u izobilju noga ti je', ne slazem se nikako. Cim ti tako 'pricas', nisu ni tvoji stavovi daleko odmakli od te recenice.
vjeruj kume nisu moji takvi stavovi, meni je bitno bilo da je ona tu i et. neg' sto se tice toga, procitaj moj post sto sam napisao za moj raskid tu sam zaboravio reci da je i to bio jedan od razloga. opek'o sam se pa sad iz mene govori ljutnja :-) svako malo mi je kroz salu govorila jebo ljubav ako se nema para... i uvijek sam ono gledao da joj ne fali nista, skupljao pare stalno kupovao poklone, na vecere vodio. i vjeruj nista nisam vise zelio u zivotu. al jbg
Realno tako ti i treba. Svjesno si bio sa sponzorusom. Kaj vise da ti pricam. :D Msm halo, neko koga ti recimo, 'volis', ti kaze '*eb'o ljubav, ako nema para'. Ne vidim razlog ostajanja sa takvom osobom u vezi. Na osnovu te izjave zakljucujes da te ne voli, ali sto je jos depresivnije zakljucujes da voli samo pare. :)[/quote]

a jbg znam da sam kriv al sam govorio sebi ''ma nije takva''. jednostavno nisam htio da vjerujem u to jer sam je volio
Ray

#478 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Ray »

Vodafone wrote:Kazem vam, trudio sam se i dao sve od sebe, i sama mi je rekla da sam savrsen muskarac. Potrudio sam se sa svojim dijelima i na sve moguce nacine da i bude tako da se djevojka osjeca voljenom. Kad insanu tako se vrati onda nema vise volje da krece nanovo, ispocetka. Boga molim da me ovo prodje i da se ne desi nikome, valjda ce biti nafake i za mene....
Bio si ti haman predobar prema njoj,bez mrve ponosa... :)
Ray

#479 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Ray »

Great Cornholio wrote:
I ja tako razmišljam , i zato nemam na ovo što si rekao šta dodati :)
Samo se nadam da ne grijesimo,inace smo nadrljali,ali sumnjam :evil:
Muhamed Đakmić

#480 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Muhamed Đakmić »

Pomiri li se ko za mubarek dane? :P
sha_ba

#481 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sha_ba »

Sarajevo1946 wrote:Pomiri li se ko za mubarek dane? :P
tanko cini mi se :oops: ... kad se pocnu sad novi javljat sa jos tezim prekidima... :D :D
Muhamed Đakmić

#482 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Muhamed Đakmić »

sha_ba wrote:
Sarajevo1946 wrote:Pomiri li se ko za mubarek dane? :P
tanko cini mi se :oops: ... kad se pocnu sad novi javljat sa jos tezim prekidima... :D :D

Imalo bi se šta čitati u tom slučaju, ako ništa drugo :D
sha_ba

#483 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sha_ba »

tanko cini mi se :oops: ... kad se pocnu sad novi javljat sa jos tezim prekidima... :D :D[/quote]

Imalo bi se šta čitati u tom slučaju, ako ništa drugo :D[/quote]

to da :D
doduse kad procitah postove na temi sta raja najvise voli kod partnera, onda svekrve i punice itd, nije ni cudo da je ova tema aktuelna :D :D
Muhamed Đakmić

#484 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Muhamed Đakmić »

Upoznaj majku da bi kćerku ženio, ili kako već :D
sha_ba

#485 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sha_ba »

Sarajevo1946 wrote:Upoznaj majku da bi kćerku ženio, ili kako već :D
slazem se, barem je u vecini slucajeva tako :)
rumFo

#486 Re: Raskidi dugih veza...

Post by rumFo »

u kojem smislu da je upoznas? :D
sha_ba

#487 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sha_ba »

rumFo wrote:
necemo sad biti bRezobrazni :D :D
rumFo

#488 Re: Raskidi dugih veza...

Post by rumFo »

sha_ba wrote:
rumFo wrote:
necemo sad biti bRezobrazni :D :D
pa ne, interesuje me :D
sha_ba

#489 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sha_ba »

ok, ocekujemo odgovor od sarajevo1946 :D :D
on najbolje zna 8-)
Muhamed Đakmić

#490 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Muhamed Đakmić »

Ja insana bezobraznih, da Bog sačuva. Evo sam se zacrvenio :oops: :D

Upoznaj je ti i tako ako hoćeš, ali bolje ti je ove druge stvari upoznati :D Da ne završiš na temi kakva je ova :D
sasincity

#491 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sasincity »

jebo mirenje kladionica krenula hahahh :D
gladna sam

#492 Re: Raskidi dugih veza...

Post by gladna sam »

dusa_raskopuša wrote:Preduge veze ne mogu da valjaju. Pukne to kad-tad. Covjek se smori za dan a kamoli za 3 godine, da ne govorim o vezama po 5 godina i duze. :roll:
:-)
Zanima me koliko je tvoja najduza veza trajala, kad ovo tvrdis :D
Ja bih rekla da veze koje nemaju nikakav krajnji cilj puknu i ne valjaju, a koliko traju i koliko ce trajati to ovisi upravo od toga i sta ljudi zele jedno od drugog
Meni je apsurdno vodati se godinama s nekim, samo da se vodas
Neki se vodaju duze jer to prilike nalazu
A znam neke koji su uletili u brak nakon 8 - 9 mjeseci zabavljanja, pa se razveli nakon 90 dana braka
duplanula

#493 Re: Raskidi dugih veza...

Post by duplanula »

gladna sam wrote:
dusa_raskopuša wrote:Preduge veze ne mogu da valjaju. Pukne to kad-tad. Covjek se smori za dan a kamoli za 3 godine, da ne govorim o vezama po 5 godina i duze. :roll:
:-)
Zanima me koliko je tvoja najduza veza trajala, kad ovo tvrdis :D
Ja bih rekla da veze koje nemaju nikakav krajnji cilj puknu i ne valjaju, a koliko traju i koliko ce trajati to ovisi upravo od toga i sta ljudi zele jedno od drugog
Meni je apsurdno vodati se godinama s nekim, samo da se vodas
Neki se vodaju duze jer to prilike nalazu
A znam neke koji su uletili u brak nakon 8 - 9 mjeseci zabavljanja, pa se razveli nakon 90 dana braka

Zasto opet generalizovati i kritikovati necije poglede na "zivot" :D. 100 ljudi 100 cudi, 100 zena khhhhm :)
duplanula

#494 Re: Raskidi dugih veza...

Post by duplanula »

m@m@ wrote:sve je to individualno, zavisi od osobe/osoba, karaktera i sl. nemoze se po jednom primjeru suditi.zato se potrudite da vrijeme koje provodite a osobom do koje vam je stalo bude kvalitetno, lijepo, nezaboravno...volite se, cijenite jedno drugo....
i jedite kolace :)
MaxPayne

#495 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MaxPayne »

Veze u današnje vrijeme su nešto vrlo relativno i maglovito.Ustvari čovjek pokušava sam sebe da zavara da ima nekoga koga može zadržati.A u stvarnosti,čim ona ugleda ljepšeg/jačeg/bogatijeg ode... :-)Poligamija je jedino stvarno stanje.
Poison_Ivy

#496 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Poison_Ivy »

MaxPayne wrote:Veze u današnje vrijeme su nešto vrlo relativno i maglovito.Ustvari čovjek pokušava sam sebe da zavara da ima nekoga koga može zadržati.A u stvarnosti,čim ona ugleda ljepšeg/jačeg/bogatijeg ode... :-)Poligamija je jedino stvarno stanje.
Ma griješiš, nisu baš svi takvi.
MaxPayne

#497 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MaxPayne »

Poison_Ivy wrote:
MaxPayne wrote:Veze u današnje vrijeme su nešto vrlo relativno i maglovito.Ustvari čovjek pokušava sam sebe da zavara da ima nekoga koga može zadržati.A u stvarnosti,čim ona ugleda ljepšeg/jačeg/bogatijeg ode... :-)Poligamija je jedino stvarno stanje.
Ma griješiš, nisu baš svi takvi.
znam,ali i dalje tvrdim da je naša realnost samo serijska poligamija
Poison_Ivy

#498 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Poison_Ivy »

MaxPayne wrote:znam,ali i dalje tvrdim da je naša realnost samo serijska poligamija
Ja u drvo, ti u kamen. Nije naša realnost poligamija, ali jeste činjenica da je sve teže naći normalne osobe. Mada možda nije ni to, možda jednostavno u ovo ludo vrijeme svi brže otkrivaju pravo lice.
dusa_raskopuša

#499 Re: Raskidi dugih veza...

Post by dusa_raskopuša »

Joj negdje procitah nesto u smislu da 'zaljubljenost' traje najduze 5 godina. :D
hrle1976

#500 Re: Raskidi dugih veza...

Post by hrle1976 »

Ma ljubav je kod svjeca, dok je fitilja i voska gori i grije, kad se istrosi mozes se jbt. Do raskida dugih veza najcesce dolazi zbog manjka svjezeg vjetra...
Post Reply