Pesimiste sam uvijek sretao kroz zivot,oni osim sto se izmaknu cesto odvracaju druge da ne ucestuju,potom budu njaveci mineri akcije, kriticari i bukadzije, do najgrlatijih spinera izmisljenih optuzbi,kako je lova pokradena iako oni nisu dali ni kinte,...samo_ti wrote: ...sada i drvece, zgrade, redovi smetaju ...alasellamet......samo vi sanjajte o novom Wembley-u, libo vas tuki, uzivate
Ne kazem da se odnosi na tebe ali majkamu stara zasto u startu biti antiprotivan,.....??
Cesto sam govirio da je bolje kada sto ljudi da po jednu marku za neki projekat nego kada jedan da sto maraka jer pored marke koju je neko donirao imas covjeka koji podrzava nesto cega je sam dio sto je mnogo bitnije,....
Moje pisanje nije nikakvo omalovazavanje stadiona u Zenici,
Shvatam da smo kao drzava koja je izasla iz rata,opterecena milionima problema od krimovlasti,armije nezaposlenih i drugih stvari i stoga smatram da bi se trebali ukljuciti u akciju oni koji imaju novac i volje da doniraju za opste dobro a to je ovo o cemu pisemo,..
Donacija je i kada neko ponudi sebe da ce pocisiti smece na gradilistu par dana ili sati ako zeli donirati svoje vrijeme,.....