Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
StupskaBitanga wrote:Možda imam glupo pitanje ali ako neko zna da ikaže
Kada pređem na LOL ograničenje je 300GB
E pošto namjeravam gledati tv kanale preko interneta da li će to biti dovoljno?
Zavisi od stream-a. Ako je kao ono sto ja gledam, to je otprilike 1 GB na sat i sasvim ti je dovoljno za pogledati 200 sati. Podrazumjeva sa da ces onih 100 GB potrositi na torrente.
ja gledam preko programa Radeon TV player
U ponedeljak ću otići do LOL u BBI i vjdeti dokle je sa mojom ulicom
Lol sa SUPERTV-om postaje blago rečeno s..nje, kod mene bar nema TRT haman mjesec, ESNEWS ni sam neznam od kad , Da Vinchi Learning štopa ne može se gleda od kako uvedoše subtitle, izbacili NGMUSIC nigdje zamjene ALFA TV nakon minute se pojavi i slika stoji pa ufol krene pa opet stoji i sve to dugo vremena traje a ništa ne rade po tom pitanju. Meni su bar počeli ići s tim na živce i još neka dva kanala su nestala i ko zna kad će proradit, ako neko čita iz LOL-A daj te objašnjenje ili neku info.
afannedim wrote:Lol sa SUPERTV-om postaje blago rečeno s..nje, kod mene bar nema TRT haman mjesec, ESNEWS ni sam neznam od kad , Da Vinchi Learning štopa ne može se gleda od kako uvedoše subtitle, izbacili NGMUSIC nigdje zamjene ALFA TV nakon minute se pojavi i slika stoji pa ufol krene pa opet stoji i sve to dugo vremena traje a ništa ne rade po tom pitanju. Meni su bar počeli ići s tim na živce i još neka dva kanala su nestala i ko zna kad će proradit, ako neko čita iz LOL-A daj te objašnjenje ili neku info.
fakat se indoloentno ponašaju, kod mene ne rade arene a plaćam ih masno.......
Ja kako sam uradila taj update, otišlo mi hrpa kanala (tv1, ALJ, RTL....) , opet one zbrkane gluposti koje se neće riješiti dok mi ne zamijene box, OPET.
Ovo je za uposlene u LOL u; mijenjajte programsku shemu.jer imate previse bezpotrebnih kanala,cak 18 muzickih,sedam duplih kanala.Zasto ne ubacujete HBO kanale,Sport klubove 3,4,5.koji ce zajedno sa Arena kanalima da cine PREMIUM PAKET.Ova cijena sportskog paketa je postala preskupa.Iste Arene 1,2,3,4. u m:tel_u placaju se 3,5 KM, sto je tri puta jeftinije.Mislim da ce se vecina pretplatnika sloziti samnom.
coolkid wrote:Ovo je za uposlene u LOL u; mijenjajte programsku shemu.jer imate previse bezpotrebnih kanala,cak 18 muzickih,sedam duplih kanala.Zasto ne ubacujete HBO kanale,Sport klubove 3,4,5.koji ce zajedno sa Arena kanalima da cine PREMIUM PAKET.Ova cijena sportskog paketa je postala preskupa.Iste Arene 1,2,3,4. u m:tel_u placaju se 3,5 KM, sto je tri puta jeftinije.Mislim da ce se vecina pretplatnika sloziti samnom.
apsolutno se slažem.... ja bih plaćao i 15 KM za dodatne sportklubove u premium paketu...
Da li je iko od vas koji imate te probleme sa pojedinim kanalima i nestajanjem istih, problem prijavio tehnickoj podrsci? Pitam, ne da vas provociram, nego znam da nemaju svi ljudi te probleme i da im naprimjer TV1 radi sasvim normalno, kao i ALJ..
Sto se tice programske seme, to nije u okviru mojih odgovornosti ali mozete poslati mail na [email protected] koji ce biti proslijedjen zaduzenim osobama.
coolkid wrote:Ovo je za uposlene u LOL u; mijenjajte programsku shemu.jer imate previse bezpotrebnih kanala,cak 18 muzickih,sedam duplih kanala.Zasto ne ubacujete HBO kanale,Sport klubove 3,4,5.koji ce zajedno sa Arena kanalima da cine PREMIUM PAKET.Ova cijena sportskog paketa je postala preskupa.Iste Arene 1,2,3,4. u m:tel_u placaju se 3,5 KM, sto je tri puta jeftinije.Mislim da ce se vecina pretplatnika sloziti samnom.
Na žalost ništa se nije promjenilo u mom slučaju u vezi kanala kojih nema a kod njih uredno rade, rekli da će vidjet u čemu je problem al ja ih i dalje nemam, ustvari jedan nemam drugi trza, ledi