Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
drekalica28

#476 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

sanabe wrote:šta ste se svezali Drekalice? :roll: žena sve lijepo ispričala :zoka:
ja joj samo čestitam i zavidim na dobrim živcima :D ja bih se na peti teatralno okrenula već nakon ulaska u prostoriju dok ja držim vrata :twisted:
:thumbup:
:kiss:
haubica_i_to_teshka

#477 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by haubica_i_to_teshka »

sanabe wrote:šta ste se svezali Drekalice? :roll: žena sve lijepo ispričala :zoka:
ja joj samo čestitam i zavidim na dobrim živcima :D ja bih se na peti teatralno okrenula već nakon ulaska u prostoriju dok ja držim vrata :twisted:
Dobro je pa nismo svi isti, inace, nishta od ove teme bez drekalice (a bogami ni onih lijepih slikica od iste... :-D )
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#478 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

ajte ko ima muda pokrenuti temu najgore veze :lol:

inace evo specijaliziran forum za veze raskide razvode pomirenja i tako

http://www.enotalone.com/forum/showthread.php?t=244540
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#479 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

nemam negativnih iskustava pa nema smisla jer pokretač treba reći prvo o sebi
mrtva kokoš

#480 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mrtva kokoš »

hmm ne mogu ih se sjetiti ili ih mozda i nemam, vjerovatno zato sto igram na sigurno :-)
drekalica28

#481 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

micki125 wrote:
Black swan wrote:nemam negativnih iskustava pa nema smisla jer pokretač treba reći prvo o sebi
onda čekamo na drekalicu, ona je ko čitanka :D . a ovo za jajca nisam siguran.. :D
ja sad ispadoh magnet za budale. :roll:
jedan lik - jedno loše iskustvo.
thats it! :D
MedenoSrce

#482 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

drekalica28 wrote:
Da je ovako ja bih se zapitala šta radim na ovom forumu. :D

Ali što se mene tiče unbeatable si, šta god pokušam staviti na papir i ne izgleda mi više tako strašno,
sve je tako obično i nezanimljivo :)
(ne)forumas

#483 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by (ne)forumas »

drekalica28 wrote:
micki125 wrote:
Black swan wrote:nemam negativnih iskustava pa nema smisla jer pokretač treba reći prvo o sebi
onda čekamo na drekalicu, ona je ko čitanka :D . a ovo za jajca nisam siguran.. :D
jedan lik - jedno loše iskustvo.
thats it! :D
Dovoljno da ti zgadi muskarce i ucini te lezbejkom :D
Not My Idea

#484 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

Eborg wrote:@Not My Idea: Bježi ba, još ću se izofirati, možda sam s tobom izlazio, to je tvoj kvart haman. :lol:
:lol:
nismo mi ista generacija ergo it wasn't me :D
drekalica28

#485 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

(ne)forumas wrote: Dovoljno da ti zgadi muskarce i ucini te lezbejkom :D
Potrebo je puuuuuuuuuuuuuno više od papka da mi zgadi muški rod. :razz: 8-)
blufonka

#486 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by blufonka »

Bilo je davno ima mozda jedno desetak godina, upoznao mene moj drug sa jednim "pravo dobrim" frajerom. Veli mi: super je lik, ima se s njim sta pricati, nije papak itd. Poslije upoznjavanja proslo jedno tri dana zove on mene da izadjemo, pristanem naravno bez razmisljanja :D ! Sve ide po P.S. dolazi on po mene u tacno dogovoreno vrijeme, u autu razgovor vrlo opusten, nema stresa, nema suplje ma sve haman pa savrseno. Sjedamo u jednu bastu koja je bas bila krcata, dolazi konobar i ja trazim kafu. Ode konobar veli on meni poslije "pa nisi morala uzeti kafu samo zato sto je najjeftinija", kazem ja "pa i nisam zato nego mi se fakat pije i ne vidim tu problem", kaze on opet "uf sto mrzim kad neko navece cijedi kafu po sat vremena odmah svi kontaju da nemas para"! Hajd mislim se to mu sad ofirno sto sjedim sa njim pa bi on da pokaze "svima" kako moze platiti i skuplje pice! Elem, trebamo krenuti zove on konobara da plati i vadi iz novcanika 100 KM na to ce njemu konobar da nema sitno da mu vrati, stoje oni tako i gledaju se, meni bi glupo i ja izvadim lovu i platim. Zove on mene nakon koji dan opet da izadjemo i sve ide otprilike istim redosljedom, kad je dosao konobar da naplati on opet vadi stotku i opet isti odgovor "nemam sitno", i tu ceh platim ja al ovaj put skontam da je njemu izgleda to praksa! Izadjemo mi i treci put i necete vjerovati OPET ista fora, on vadi stotku, konobar nema sitno na sto cu ja ovaj put spremna "imam ja da ti rasitnim" i stvarno izvalim sto maraka sve po deset i dvadeset, dam mu pare on plati pice i brisi kuci! Niko na to nista nije komentarisao nego on mene zove nakon par dana da se vidimo "reko nije problem al de bogati prvo rasitni pare da ti se nadje pa mi se onda javi"! Ne vidjeh ga nikad vise :-)
Michun

#487 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Michun »

sjoooo blufonka draga :-) e jes te drug upozno!
Dr.Mr.Fr.

#488 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Dr.Mr.Fr. »

ha ha ha blufonka svaka cast, neka mu ga rasitni :thumbup:
blufonka

#489 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by blufonka »

Michun wrote:sjoooo blufonka draga :-) e jes te drug upozno!
'ta ces hebiga :cry:
Not My Idea

#490 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

blufonka wrote:Bilo je davno ima mozda jedno desetak godina, upoznao mene moj drug sa jednim "pravo dobrim" frajerom. Veli mi: super je lik, ima se s njim sta pricati, nije papak itd. Poslije upoznjavanja proslo jedno tri dana zove on mene da izadjemo, pristanem naravno bez razmisljanja :D ! Sve ide po P.S. dolazi on po mene u tacno dogovoreno vrijeme, u autu razgovor vrlo opusten, nema stresa, nema suplje ma sve haman pa savrseno. Sjedamo u jednu bastu koja je bas bila krcata, dolazi konobar i ja trazim kafu. Ode konobar veli on meni poslije "pa nisi morala uzeti kafu samo zato sto je najjeftinija", kazem ja "pa i nisam zato nego mi se fakat pije i ne vidim tu problem", kaze on opet "uf sto mrzim kad neko navece cijedi kafu po sat vremena odmah svi kontaju da nemas para"! Hajd mislim se to mu sad ofirno sto sjedim sa njim pa bi on da pokaze "svima" kako moze platiti i skuplje pice! Elem, trebamo krenuti zove on konobara da plati i vadi iz novcanika 100 KM na to ce njemu konobar da nema sitno da mu vrati, stoje oni tako i gledaju se, meni bi glupo i ja izvadim lovu i platim. Zove on mene nakon koji dan opet da izadjemo i sve ide otprilike istim redosljedom, kad je dosao konobar da naplati on opet vadi stotku i opet isti odgovor "nemam sitno", i tu ceh platim ja al ovaj put skontam da je njemu izgleda to praksa! Izadjemo mi i treci put i necete vjerovati OPET ista fora, on vadi stotku, konobar nema sitno na sto cu ja ovaj put spremna "imam ja da ti rasitnim" i stvarno izvalim sto maraka sve po deset i dvadeset, dam mu pare on plati pice i brisi kuci! Niko na to nista nije komentarisao nego on mene zove nakon par dana da se vidimo "reko nije problem al de bogati prvo rasitni pare da ti se nadje pa mi se onda javi"! Ne vidjeh ga nikad vise :-)

trebala si trecu put u neki restoran..narucit kilu janjetine, bocu vina... :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#491 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

dobar fazon sa stojom :lol:
Filter

#492 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Filter »

Not My Idea wrote:
:thumbup: povaliti ga ko` bekana i keslati se najsarmantnijim osmijehom
kritichar

#493 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

Not My Idea wrote: :lol:
neke bi odma' dernecile :roll:
:mrgreen: :skoljka:
HAVANA

#494 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by HAVANA »

Not My Idea wrote:
blufonka wrote:Bilo je davno ima mozda jedno desetak godina, upoznao mene moj drug sa jednim "pravo dobrim" frajerom. Veli mi: super je lik, ima se s njim sta pricati, nije papak itd. Poslije upoznjavanja proslo jedno tri dana zove on mene da izadjemo, pristanem naravno bez razmisljanja :D ! Sve ide po P.S. dolazi on po mene u tacno dogovoreno vrijeme, u autu razgovor vrlo opusten, nema stresa, nema suplje ma sve haman pa savrseno. Sjedamo u jednu bastu koja je bas bila krcata, dolazi konobar i ja trazim kafu. Ode konobar veli on meni poslije "pa nisi morala uzeti kafu samo zato sto je najjeftinija", kazem ja "pa i nisam zato nego mi se fakat pije i ne vidim tu problem", kaze on opet "uf sto mrzim kad neko navece cijedi kafu po sat vremena odmah svi kontaju da nemas para"! Hajd mislim se to mu sad ofirno sto sjedim sa njim pa bi on da pokaze "svima" kako moze platiti i skuplje pice! Elem, trebamo krenuti zove on konobara da plati i vadi iz novcanika 100 KM na to ce njemu konobar da nema sitno da mu vrati, stoje oni tako i gledaju se, meni bi glupo i ja izvadim lovu i platim. Zove on mene nakon koji dan opet da izadjemo i sve ide otprilike istim redosljedom, kad je dosao konobar da naplati on opet vadi stotku i opet isti odgovor "nemam sitno", i tu ceh platim ja al ovaj put skontam da je njemu izgleda to praksa! Izadjemo mi i treci put i necete vjerovati OPET ista fora, on vadi stotku, konobar nema sitno na sto cu ja ovaj put spremna "imam ja da ti rasitnim" i stvarno izvalim sto maraka sve po deset i dvadeset, dam mu pare on plati pice i brisi kuci! Niko na to nista nije komentarisao nego on mene zove nakon par dana da se vidimo "reko nije problem al de bogati prvo rasitni pare da ti se nadje pa mi se onda javi"! Ne vidjeh ga nikad vise :-)

I izvadit 500 zlota,ukrupno. :lol:
(ne)forumas

#495 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by (ne)forumas »

Not My Idea

#496 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

kritichar wrote:
Not My Idea wrote: :lol:
neke bi odma' dernecile :roll:
:mrgreen: :skoljka:

nego sta :D
VeriBizi

#497 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VeriBizi »

Drekalice, saosjećam. :D

Svi ste ekstra, onako tuto-kompleto. :lol: :lol: :lol: Oplakah. :lol:

Imam ja još momenata za podijeliti, ali frkuša na poslu pa o tom-po tom.
Ridjobrki

#498 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

GandalfSivi wrote:
Ridjobrki wrote:Kad smo kod kolega da prebacim jedan svoj post sa viceva:

Ridjobrki wrote:Nije vic ali ja sam se pravo ismijao... Istinita priča o seksualnom podbačaju radnog kolege mog druga H.:

''...i jarane doveo ja nju u stan... (dio o povaljivanju blablabla)... i tako ja i ona u akciji kad u po posla meni pogled pade na radijator... sjetim se kako tri mjeseca nisam platio grijanje i, jarane, pade mi i ne bi ga više dig'o da si Tito!''

:lol: :lol: :lol:

Kakvi vicevi, kako sam se ja sinoć ovome ismijao...

Udavih se jebo te :lol: :lol: :lol:
Nemoj jest' za računarom. :D :D :D

A kad god ovo prepričavamo neko ubaci i bonus line iz Dolly Bell: ispuha ćuna u momentu k'o duš'ca! :lol:
Vegetastar

#499 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Vegetastar »

ovo sa stojom baš dobar fazon :D legenda lik
Ridjobrki

#500 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

HAVANA wrote:
I izvadit 500 zlota,ukrupno. :lol:
Zl0ta.... :D :D :D Hm, možda su Banovićani porijeklom Poljaci? :-?
Post Reply