Ih, blago njemu sto je tek kod cika Donalda to spoznaoGOLFER wrote:just principe wrote:pa da, znaci nije kao sto je standardizirano, nasi su sve umanjili u skladu sa cijenama
A sto vi slabo citate, fino covjek objasni da je tak u McD-u spoznao sta znaci ''sitan al dinamitan''
McDonalds
- Rosebud_
#476 Re: McDonalds
- Jack Be Nimble
#478 Re: McDonalds
Prica o turistima stoji, jer ko zeli da hoda po malim ulicama i trazi nesto domace da je jeftino a dobro neka izvoli. Ko ne vjeruje domacinu hvala bogu ima McD, KFC, BKG, TB, Subw itd.
-
mig
#479 Re: McDonalds
Mogu se jesti cevapi 3 obroka dnevno 80 godina, stvar izbora....ZoeZoe wrote:Ništa bez ćevapa:)))
- just principe
#480 Re: McDonalds
koliko je najjeftiniji proizvod, jel oko 2 KM ili lazu lopovi 
- Edin H.
#481 Re: McDonalds
Skeniraj, pa ga postavi, neka ovi iz sarajevo-x-a naprave pricu kako su slagali za pokloneEllinor wrote:U onoj gužvi nisam mogao da se okrenem, a kamoli šta drugo.
Imam i sad račun otkucan u 09:59 (čak minut prije zvaničnog otvaranja).
-
saxaholics
#482 Re: McDonalds
Ja sam nekad mislio da sve u MC sadrzi svinjetinu pa sam samo cisto pilece sendvice tamanio.GOLFER wrote:Meni je McD u hrvatskoj jako dobro sluzio da jedem jer imam problema inace sa hranom u krscanskim zemljama... Ne jedem svinjetinu, pa mi je McD koliko toliko bio siguran... Ista situacija bi bila kad odem i u druge zemlje, osim ako ne nadjem nekog turcina ili albanca sto radi sa hranomBloo wrote:da, ali isto tako kad odes u zemlju cija ti hrana ne odgovara, a zelis da jeftino jedes 7znaci ne po restoranima sa evropskom kuhinjom) prvo sto ti padne na pamet je MC, KFC...daj samo neki prepoznatljivi junk
- mrtva kokoš
#483 Re: McDonalds
ma nece, sarajevo-x u talu sa mekom, svaki dan po jedan afirmativni clanak o njimaEdin H. wrote:Skeniraj, pa ga postavi, neka ovi iz sarajevo-x-a naprave pricu kako su slagali za pokloneEllinor wrote:U onoj gužvi nisam mogao da se okrenem, a kamoli šta drugo.
- mrtva kokoš
#484 Re: McDonalds
nego ima li sladoleda i ostalih zezancija, je l` iko ukro cjenovnik 
- Op3r4t0r
#485 Re: McDonalds
Niti sam neki zaljubljenik u meki niti sam protiv njega, odem s vremena na vrijeme i najcesce narucujem specijalne menije koji se mjenjaju s vremena na vrijeme jer su mi oni standardni dosadni, medjutim ono sto meni smeta kod mekija sto radnici i pored sve obuke koju valjda imaju apsolutno nemaju pojma sta prodaju, krenuvsi od najobicnijeg prodavaca pa do nekih meki sefica, kad se pojavi neki specijalni meni s njim najcesce i dodje neka nova sosa, i sad moje standardno pitanje je da li u sosi ima luka jer ne podnosim luk, medjutim nikad ne znaju, izmedju ostalog.
A ono sto me zivicira je to da kod specijalnih menija standardno dolazi i neki specijalni krompir, curly fries npr, uglavnom nikad ili skoro nikad obicni pomfrit, medjutim ako ne naglasis da hoces taj krompir iz nekog razloga uvijek i uvijek ti pokusaju utrpati pomfrit
, doduse nekad se desi da pitaju koji krompir hocu 
A ono sto me zivicira je to da kod specijalnih menija standardno dolazi i neki specijalni krompir, curly fries npr, uglavnom nikad ili skoro nikad obicni pomfrit, medjutim ako ne naglasis da hoces taj krompir iz nekog razloga uvijek i uvijek ti pokusaju utrpati pomfrit
- Jack Be Nimble
#486 Re: McDonalds
@operator zar ti stvarno ocekujes da radnici u fast food restoranima znaju sta serviraju. U bilo kojem restoranu, a pogotovo u fast food stoji pravilo, suti, trpi i sve sa osmjehom. Inace ces dobiti sos koji mozda ima luk ili ne, ali sigurno ima dodatni sastojak kao pljuvacka, sperma, dlake izmedju nogu itd. Jedno vrijeme (mjesec i po) sam radio u fast food restoranu, za vrijeme faxa bio konobar i svega se nagledao
- Op3r4t0r
#487 Re: McDonalds
Ma ono sto je najgore u svemu tome nije to da radnici ne znaju sta se nalazi u hrani, ima i onih ljubaznih koji rado pogledaju pakovanje, najgore je to sto i ne mogu nikako znati jer na pakovanju apsolutno nista ne stoji, vidio sam nekoliko pakovanja tih sosa, upakovani u neku kao alu kesu bez i jednog slova na pakovanju, ama bas nista, mogu staviti sta im volja.Jack Be Nimble wrote:@operator zar ti stvarno ocekujes da radnici u fast food restoranima znaju sta serviraju. U bilo kojem restoranu, a pogotovo u fast food stoji pravilo, suti, trpi i sve sa osmjehom. Inace ces dobiti sos koji mozda ima luk ili ne, ali sigurno ima dodatni sastojak kao pljuvacka, sperma, dlake izmedju nogu itd. Jedno vrijeme (mjesec i po) sam radio u fast food restoranu, za vrijeme faxa bio konobar i svega se nagledao
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#488 Re: McDonalds
citajuci ovu temu se moze zakljuciti da svi u sarajevu svaki dan jedu po nekim restoranima a sve se nema 
jedel' ko kad kuci ?
jedel' ko kad kuci ?
- Edin H.
#489 Re: McDonalds
Splinter wrote:ma nece, sarajevo-x u talu sa mekom, svaki dan po jedan afirmativni clanak o njimaEdin H. wrote:Skeniraj, pa ga postavi, neka ovi iz sarajevo-x-a naprave pricu kako su slagali za pokloneEllinor wrote:U onoj gužvi nisam mogao da se okrenem, a kamoli šta drugo.
![]()
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#490 Re: McDonalds
ama ja ne mrem skontat nikako da hamburger ima istu cijenu ko onaj fisecic pomfrita. U hamburgeru sedam svjetskih cuda: hamburger iz Hamburga, sir iz Kalifornije, salata iz Valonije, krastavci iz Andaluzije, so iz Salzburga, kifla iz Provanse, luk iz Niskozemske i sve kosta 2 Km a u onaj fisecic stanje omanji krompir i to 2 KM. U naske krompiraca sirotinjska hrana, cevape jedu bogovi i sad dosli ovi da nam se istovaraju u ceif i gastronomiju.
Imal ko da zna u cem je krompirava kvaka??
- respo
#492 Re: McDonalds
jebote kakvi smo dobro nam je i ovako
kakvi ba turisti i prica o trazenju mcd
posebno zalosno je to sto to kaze turisticki radnik
svuda u svijetu turisticki radnici promicu domacu kulturu domace obicaje kuhinju itd itd
samo kod nas se hvale e mi imamo mcd kao da je unikatno jbt
e sad unaprijed da kazem sta ako turista ne vjeruje domacoj kuhinji
ode fino u market kupi sta zeli i napravi sendvic
oni bogatiji odu u restoran a niko normalan nece traziti mcd
kakvi ba turisti i prica o trazenju mcd
posebno zalosno je to sto to kaze turisticki radnik
svuda u svijetu turisticki radnici promicu domacu kulturu domace obicaje kuhinju itd itd
samo kod nas se hvale e mi imamo mcd kao da je unikatno jbt
e sad unaprijed da kazem sta ako turista ne vjeruje domacoj kuhinji
ode fino u market kupi sta zeli i napravi sendvic
oni bogatiji odu u restoran a niko normalan nece traziti mcd
-
3metra kabla
#494 Re: McDonalds
Kome je malo jedan nek naruci 2 ili 17 il koliko vec moze pojest.ko nema para i kome je skupo ni to me nije briga a ni mccd.ljudi imaju proizvod prodaju ga po toj i toj cijeni.ako neko moue jeftinije a da ima profit izvoli otvori sam sebi i sve po 1km prodaji.
- CASUALE
#495 Re: McDonalds
Ja sabana na klipu sa-x yt kanala,stid me sto zivim u ovoj drzavi.
FUJ!!
FUJ!!
- GAU8
#496 Re: McDonalds
sta je rec?CASUALE wrote:Ja sabana na klipu sa-x yt kanala,stid me sto zivim u ovoj drzavi.
FUJ!!
- AmADin_gospo
#497 Re: McDonalds
jutros sam otišao u McDonalds čisto informativno, haj ko velim "da i ja probam to sranje o kojem svi pričaju", u 9 sati, MEK poluprazan, uzmem sebi i kolegi po bigmack i razgulim u kancelariju, kad tamo imam šta vidjeti, olakšaše me za 9.60 KM za 2 sirotinjska "hamburgerčića"... haj što je malo, nego se kroz meso vidi, a ukus katastrofa. ne zaobilaze ga đaba sav pametan narod... mek... čisti marketing bez trunke kvaliteta... poslje toga, spustim se u Forino na po kile "MekBuređika" i najedem se ko čovjek.
mek me danas vidio 3 puta, prvi put, zadnji put i nikad više.
P.S. nek neko otvori fast food pored mekdonaldsa i pravi hamburger ko tale il ko trovač, ima da pare zgrne.
mek me danas vidio 3 puta, prvi put, zadnji put i nikad više.
P.S. nek neko otvori fast food pored mekdonaldsa i pravi hamburger ko tale il ko trovač, ima da pare zgrne.
-
Baudelaire
#498 Re: McDonalds
Svaka čast za ovo. Tako dobro objasnio stvar da je sva dalja rasprava bespredmetnaToto wrote:ama ja ne mrem skontat nikako da hamburger ima istu cijenu ko onaj fisecic pomfrita. U hamburgeru sedam svjetskih cuda: hamburger iz Hamburga, sir iz Kalifornije, salata iz Valonije, krastavci iz Andaluzije, so iz Salzburga, kifla iz Provanse, luk iz Niskozemske i sve kosta 2 Km a u onaj fisecic stanje omanji krompir i to 2 KM. U naske krompiraca sirotinjska hrana, cevape jedu bogovi i sad dosli ovi da nam se istovaraju u ceif i gastronomiju.
- just principe
#499 Re: McDonalds
znaci minimun cvaja treba da bi se covjek normalno najeo , nema sta po nasem standardu,..ima se moze se
http://www.youtube.com/watch?v=-V64XYGaxf8
"cijene pristupacne"
"Mislim da je ovo jako vazno za nas mlade sto cemo imati priliku da svakodnevno posjecujemo jedno ovako mjesto"
ja sto se djabe iznervira
"cijene pristupacne"
"Mislim da je ovo jako vazno za nas mlade sto cemo imati priliku da svakodnevno posjecujemo jedno ovako mjesto"
-
Irvinovo stado
#500 Re: McDonalds
Ne treba ti cvaja, more i cener...just principe wrote:znaci minimun cvaja treba da bi se covjek normalno najeo , nema sta po nasem standardu,..ima se moze se![]()
![]()
"cijene pristupacne"![]()
"Mislim da je ovo jako vazno za nas mlade sto cemo imati priliku da svakodnevno posjecujemo jedno ovako mjesto"![]()
![]()