Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PriNc_ba

#476 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by PriNc_ba »

burekodsira wrote:spaha je kralj :thumbup:

a ne slazem se da je dzeko autoritet u repci, on je ubjedljivo najpopularniji i najpoznatiji ali ga to ne cini i autoritetom
pa mozes mi reci nekoga ko je autoritativniji onda izuzev spahe ?
miske tih povucen ali eto on je donekle ono postovan od svih igraca...

ne znam fkt ko je onda mimo eto te trojke autoritativan u ekipi ? vedo ? mujdza ? pjanic :lol: ? kroz neko vrijeme ja vidim Begovica kao kapitena ;)

al et fkt bih volio cuti ko je to po tebi autoritet u ekipi i zasto ? izuzmi spomenutu trojku ;)
burekodsira

#477 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by burekodsira »

pa nisam ni tvrdio da su drugi veci autoriteti
tesko da imamo takvih, mozda papac ili salihovic ali to je to
Edin H.

#478 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Sve bolje od boljega, Papac povrijedjen, nema kluba, Spahi noga iz kluba, Misimovic povremeno igra u nekakvoj amaterskoj ligi :roll:

Znaci ostali da nesto vrijede Lulic, Pjanic, Begovic i Dzeko :-)
frngla

#479 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by frngla »

dinamo moskva je znaci amaterski klub, a inace glasgow i sevilla su sila od klubova, isto tako roma je sjajan klub, sve sjajni klubovi, sa sjajnim sezonama iza sebe...
ja strucnjaka svakakvih...
fosil

#480 Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by fosil »

Spaha se ubio za Englanda.
frngla

#481 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by frngla »

Spaha se ubio za Mujanića.
BHF_Manijak

#482 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

fosil wrote:Spaha se ubio za Englanda.
MA nikad jarane, nema on te konstitucije za Engleske. Spaha sa 183 bi bio jedan od najnizih stopera lige, uporedi njega sa onim banderama iz Stokea ili Chelseave zadnje linije itd...Njemu je Spanija idealna ili Njemacka, vjeruj mi!
fosil

#483 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by fosil »

BHF_Manijak wrote:
fosil wrote:Spaha se ubio za Englanda.
MA nikad jarane, nema on te konstitucije za Engleske. Spaha sa 183 bi bio jedan od najnizih stopera lige, uporedi njega sa onim banderama iz Stokea ili Chelseave zadnje linije itd...Njemu je Spanija idealna ili Njemacka, vjeruj mi!
Vidis da ih pobi po Francuskoj i Spaniji, to je prekuc'o. :D Haj nek' proba i Njemacku sto se mene tice, ali samo u Borussiju i to onu pravu.
Edin H.

#484 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

frngla wrote:dinamo moskva je znaci amaterski klub, a inace glasgow i sevilla su sila od klubova, isto tako roma je sjajan klub, sve sjajni klubovi, sa sjajnim sezonama iza sebe...
ja strucnjaka svakakvih...
Za tebe sam Sergei Nikolayevich Silkin :oops:
juan

#485 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by juan »

star(i)mo wrote:
I ti jedva docekao da nam objavis vijest i da ga malo popljujes. Sta je bilo, ne moze se danas po Dzeki pa cemo malo po Spahicu?! :D
A sta ti njihov rostiljdzija kad se nadju uoci tekme na rostilj kod Mahira, ha?

Ponavljam, dok je spahic kapiten, nema nama hajra! Ni na SP, a EP smo svakako fulili sad.

A dzeksona nikad nisam pljuvao, cak ga gotivim, jos ako podpise za Bayern, bit ce King! 8-) a te humanitarne akcije, na koje alaudiras, ne komentarisem, jer je to njegova sadaka i bericet i odraz ljudskosti, a ne moj! Svaki komentar mu smanjuje bericet, al to je visa matematika za tebe....
Edin H.

#486 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

juan wrote:
star(i)mo wrote:
I ti jedva docekao da nam objavis vijest i da ga malo popljujes. Sta je bilo, ne moze se danas po Dzeki pa cemo malo po Spahicu?! :D

Ponavljam, dok je spahic kapiten, nema nama hajra! Ni na SP, a EP smo svakako fulili sad.

A dzeksona nikad nisam pljuvao, cak ga gotivim, jos ako podpise za Bayern, bit ce King! 8-) a te humanitarne akcije, na koje alaudiras, ne komentarisem, jer je to njegova sadaka i bericet i odraz ljudskosti, a ne moj! Svaki komentar mu smanjuje bericet, al to je visa matematika za tebe....
Hajde sto Spahic mora, ali nece valjda i Dzeko s konja na magarca :shock:
juan

#487 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by juan »

Edin H. wrote:
Hajde sto Spahic mora, ali nece valjda i Dzeko s konja na magarca :shock:
:?
Hahaha e hebiga sad, shity na bayern --> sa konja na magarca?????? A jojjj a ja kontao ti ozbiljan momak :)
Pa valjda hoce i on jednom ko Sali-mu-ga-hamidzic uzet Ligu Prvaka?

Nejse da ne zachatavamo temu....
burekodsira

#488 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by burekodsira »

ja bih malo po kilu-dvije banana poslo ova pljuvanja bez argumenata
samo_ti

#489 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by samo_ti »

Ajde ba, dosadan si...nabio si u ovih 20 dana 114 postova, a pola prosipas iz supljeg u prazno...rekao si sta imas i ne spamaj vise :)

Spaha ne valja, ali zato ti valjas ! :run:
samo_ti

#490 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by samo_ti »

Ciji li si to klon, jos samo to treba provaliti :D
Mali_Vuk

#491 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Nekako smo brzo zaboravili kako smo puno puta samo Spahi i bogovima zahvaljivali za neke dobre rezultate. Jebo ti nas :D
luckylaka

#492 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

f.mash wrote:
juan wrote:
star(i)mo wrote:

s boldiranim se slazem u potpunosti
Ovi novi su pokupili svu pamet reprezentacije,ipak vjerujem da se javljaju samo djecica iz vrtica :-)
denimb

#493 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by denimb »

f.mash wrote:
luckylaka wrote: Ovi novi su pokupili svu pamet reprezentacije,ipak vjerujem da se javljaju samo djecica iz vrtica :-)
jah, dobro... spahic je super, selektor je jos bolji, jaki smo ko beton, mogli bi postat i prvaci svijeta.
A joj jebOte i ti si izgleda pripadnik ove nove generacije "raspravljaca" kojima je glavni argument "de sta ti je, nemas ti pojma"...na poslu, u gradu, a bogami evo vas i na forumu :-)
fosil

#494 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by fosil »

Neka nama Spahe, treba neko da zna zarezati i nagaziti kad treba. Samo sto igra u pogresnim ligama.
forum_selektor

#495 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by forum_selektor »

npr. da predje u QPR, pa da zajedno sa Bartonom dijeli samare po premiershipu. kakav bi to dvojac bio... a kandidata na pretek, stara musterija (Marin) i jos puno njih. zanimljivo kako nikad nije pokusao da prevaspita Pepea (koji je sigurno bio nestasan decko), ili jednog Maloudu (odgovornog za takticko lomljenje Mujdjine noge). ali jedan Pjanic (balavac u njegovim ocima) prima lekcije na terenu i van njega. znacajan kao igrac, a jos znacajni kao moralni uzor i guru unutar reprezentativnog tabora i sire. da bi osjetio zahvalnost nacije, nas kapiten prisustvuje i utakmicama za koje nije spreman iz zdravstvenih razloga. umiljat kao mlado od macke, ljut kao planinski medo nakon zimskog sna.
sinuhe

#496 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sinuhe »

Nije slucajno da bas BiH ima kabadahiju za kapitena. Ko ce kod nas doci do izrazaja nego budala.
Point.

#497 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

A jeste se natakarili covjeku na kosti to je smijesno. Ne moze svako biti umiljat i vedar kao Dzeko mora neko biti zaduzen i za samare. Posebno smradovima poput Marina i slicnim.
Emir nije neka vila sigurno, ali je dobar igrac i kljucan za reprezentaciju.
sinuhe

#498 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sinuhe »

Po cemu je to Marin smrad?
Point.

#499 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Jednom sam citao intervju gdje kaze da mu je najveca zelja da zaigra za reprezentaciju republike sumske.
GLAS SRPSKE: Da li biste prihvatili poziv da zaigrate za reprezentaciju Republike Srpske u revijalnom susretu?

MARIN: Kako da ne. Samo ukoliko bi poziv stigao, s tim bi morao da se usaglasi moj klub, ali i njemački Fudbalski savez, odnosno selektor Joakim Lev. Republika Srpska je u mom srcu, ali igram i živim u Njemačkoj.
Bosanski_kralj

#500 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

Sviđa mi se tip igrača kao što je Spahić.

On je temepramentan igrač, ali nikako grub. Iako mnogo kartona kupi tokom sezone, rijetko kad pravi pogibeljne startove, ustvari ne sjećam se ni jednog njegovog takvog, bar što se tiče reprezentacije. Kada je koji igrač zbog njegovog starta bio povrijeđen?

To što povremeno podijeli koju vaspitnu provokatorima i kojekakvim naslilnicam mu se nikako ne može uzati za zlo.
Post Reply